Blogul lui Marius Mioc

despre revoluţia din 1989 şi ceea ce a urmat după ea

Emisiune la TVR Timişoara cu Brînduşa Armanca, despre „Falsificatorii istoriei” şi „Revoluţia din Timişoara aşa cum a fost” ianuarie 27, 2009


Actualizare 12 octombrie 2010: Înlocuire înregistrare video de pe saitul trilulilu.ro cu înregistrare video de pe youtube.

O emisiune de la TVR Timişoara din 1997, despre cărţile mele „Falsificatorii istoriei” şi „Revoluţia din Timişoara aşa cum a fost”. Realizatoarea emisiunii e Brînduşa Armanca. Cărţile respective au fost reeditate în 1999 în volumul „Revoluţia din Timişoara şi falsificatorii istoriei” (ediţie revăzută şi adăugită) dar acum sînt epuizate. Volumul din 1999 poate fi citit pe internet, începînd din anul 2000.

 

3 Responses to “Emisiune la TVR Timişoara cu Brînduşa Armanca, despre „Falsificatorii istoriei” şi „Revoluţia din Timişoara aşa cum a fost””

  1. DANIEL PERJU Says:

    Va salut,domnule Marius si va multumesc pentru tot ce ati facut prin informatiile cumulate pe acest blog, pentru revolutionarii din Timisoara si nu numai! Suntem alaturi de dumneavoastra in LUPTA PENTRU ADEVAR STIIND CA DREPTATEA ESTE DE PARTEA NOASTRA. MAI CREDEM INCA DAR VOM LUPTA PENTRU ASTA.

  2. daca esti alaturi de revolutiopnari domnule prrju daniel cu se faca ca eu dispar din imagine dar vocea mi se aude ma aflam in dreptul usilor de la intrarea principala ce spui de asta am spus si in discutia verbala acelas lucru. revolutia si adevarul domnele perju daniel verivica vocea si ai sa vezi cine a sters si imaginea citeste in declaratia mea si spune , revolutionar la 18 ani. mirica frontul democrat romin .la revedere

  3. DACA BRINDUSA AR INTERESAO ISTORIA POATE AR FI CITIT CE AM SCRIS EU FRONTUL DEMOCRAT ROMIN SI AM FI FACUT O EMISIUNE IN ACEST CONTEST AL REVOLUTI ROMINE LA PLOIESTI DAI SPAGA LA VOI CUM ESTE CU REPORTERI TOT ASA MIRICA FRONTUL DEMOCRAT ROMIN.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.