For WordPress administrators

This blog is subject to a politically motivated campaign of harassment. It was suspended twice on 2 April 2009 based on fake accusations. If you receive any complaint against this blog, please contact the blog owner before disabling it.

55 de gânduri despre „For WordPress administrators

 1. daca vrei sa afli adevarul adrvarat trebuie sa cauti in toate regiunile tari doar dintrun singur loc este foarte greu dar nu inposibil eu stie dec stu la fel . nu te supara frate? imi place sa discut dar numi place sa mint , vitorul este al tinerilor dar trebuie trecut la educatia cetateneasca din famili indiferent din ce familie se trage atita timp cit traieste in rominia iar pe foaia lui se indentitate se considera romin dar am vazut ca are nevoie de traslator fratilor va reamintesc si nu mio luati in nume de rau cine vrea sa vorbeasca mai multe limbi . foarte bine la capitolul acesta cred ca stam foarte bine . sa ne gindim ca in evenimentele din decembrie 1989 in lozinca frontului democrat romin au iesit instrada foarte multi spontan care au vazut ce se intimpla si au aderat frontului democrat romin care a fost bagat in anonimat creinduse un alt front democratic si apoi confuzi i. imi pare rau ca nu mai sint tinar dar lupta cu nedreptatea o voi face sub orce risc. inca o data reamintesc in scoala ,familie ,societate sa ne mindrim ca sintem romini . sint multe de spus dar pe vitor mirica F.D.R. SI R.R.

 2. PE MINE UNUL TIMP PERDUT DACA SINT REVOLUTIONARI FALSI SI AU FOST DESCOPERITI LA PUSCARIE CU EII DAR SI CU CEI CARE I-AU SUSTINUT .PRACTIC EU VAD ALFEL LUCRURILE … MIRICA A GH F.D.R. CRED CA AR TREBUI SA VORBESC SI PENTRU MORTII CA NICI EU NU AM FOST DEPARTE

 3. LA NOI IN ROMINIA SA MOSTENIT NISTE ANOMALI URA ! CIND VEDE CA FACI CEVA SE UITA LA TINE CU DISPRET VORBINDUTE DE RAU SPUNIND LUCRURI DE CARE NU AI AUZIT VREO DATA DE DRAGUL DE A IESI IN EVIDENTA CU FAPTA NU DOAR CU VORBE CA CEL CE ASCULTA ESTE DE ACEASI CATEGORIE ,NUI ATRAGE ATENTIA : MAI OMULE CE AI FACUT TU LASA CE A FACUT VECINU ,DACA FACI COMPROMISURI AJUNGI SA ITI DEA IN CAP ,IAR TU NU POTI FACE NIMIC OIMEDIAT CA LEGEA E FACUTA TOT DE INDIVIZI CARE SINT INTERESATI SA FACA PROFIT DIN NECAZURILE ALTORA ,DAR ASCULTIND DE FRONTUL DEMOCRAT SCAPAM SI DE LEGILE ASTEA SI DE MINCATORI DE BANI CARE INTARITA PRIN LEGI .PROFITATORI ESTE IN TOATA LUMEA TREBUIE SA NE FERIM DE EI IN CAZ CONTRAR NOI NE MINCAM INTRE NOI IAR EI TRAIESC BINE SI POATE SI MAI SANATOSI FITI ALATURI DE FRONTUL DEMOCRAT ROMIN DE NU VEDETI SCRIETI FRONTUL DEMOCRAT ROMIN SI APLICATI STAMPILA VOTAT,NOROC BUN MIRICA.

 4. am trimis vorbe asa cum faceam inainte de 1989 prin diversi oindivizi ,si a ajuns cred la toti care mau persecutat in regimul comunist pentru vederile mele anti comuniste unul din ei munteanu nicolaie nu stiu dar a paralizat de circa 6 luni de zile , celalant dinu marin sa mutat din ploiesti inca unul care mai este in viata dar cred ca inghite gutuia vulpe ion militian , si secretar de partid PCR . PINA CIND JUSTITIA VA FACE DREPTATE CRED CA NICI EU NU O SA MAI FIU ,DE FAPT ASTA SE SI VREA , NU MA ASCUND TOTI ACESTI INDIVIZI CARE SE ASCUND NU AU SCAPARE CA MOARTEA II GASESTE ORI UNDE DAR PLEACA NE JUDECATI DE PE LUMEA ASTA DAR VOR FI JUDECATI CEI CE NU AU VRUT SAI JUDECE PLIMBUNDUMA PE DRUMURI PENTRU DREPTATE SA VEDEM CE SE VA FACE PE 27 NOIEMBRIE CA VAD CA AU REVENIT DIN NOU CU O ALTA LEGE DE CARE NU STIAM SI SE REFERA LA PERSECUTATI POLITICI DIN 1945 SI PINA IN 22DECEMBRIE 1989 , ce face inalta curte de casatie si justitie judecatoarea minte de la curtea de apel ploiesti ca SA TINEA CONT DUPA LEGE PINA PE DATA DE 14 DECEMBRIE 1989 NEBUN MA FACE DUPA CERCCETARILE FACUTE FARA DOCTORII SA TINA CONT CA EU UNUL NU CERSESC DREPTATE TOTI CARE AU COMPLOTAT INPOTRIVA MEA DE LA POLITIE SI PINA LA JUSTITIE SA NU MAI AUD DE EII ….. DE LEGI SI DECRETE EU UNUL SINT SATUL , CINE A RAMAS FARA …. SI APOI IAR MODIFICA LEGEA . OPRITIVA HOTI COMUNISTII CARE FACETI ACESTE LEGI LE FACETI PENTRU VOI ,SPAGA NU VA DAU MIRICA ATI AUZIT COMISIE DE CCONSTATARE A CALITATI DE LUPTATOR IN REZISTENTA ANTI COMUNISTA APARATI CE COMUNISTII SA VA FIE RUSINE SA PLECATI DIN LUMEA ASTA CINUITI NUMAI CUM AM FOST EU VOI SI URMASI VOSTRI MIRICA REVOLUTIONARU FRONTUL DEMOCRAT ROMIN MIRICA .

 5. MARIUS VAD CA DIN TIMISOARA SE VEDE CEVA DE LA REVOLUTIE CE FACE PERJU DANIEL SPUNE CA ESTE REVOLUTIONAR SA DOVEDEASCA DIND CASETA PERMANENT PE POST .CUM FACE TIMISOARA DE LA PLOIESTI NU SE VEDE MAI NIMIC ,,.FRONTUL DEMOCRAT ROMIN MIRICA ,, NUI NEVOIE SA FACI FEL SI FEL DE ORGANIZATI REVOLUTIONARE DECIT IN AVANTAJELE LOR OPRITI ACESTE MAGARI FACETI CE ATI INCEPUT DREPTATE SI NU FUGIND DE IA MIRICA ,,

 6. astazi 22 decembrie 1989 m-am dus la comemorarearevolutionarilor l-am intilnit pe acest perju daniel scula comunista de indobitocira care imi spune sa merg la parchet si sa fac cercetari parchetul minte ca si el de alfel dovezile sint la mine declaratii martorii inregistrari audio data de colonel constanta sau unit in vederea ascunderi adevarului o mina intinsa si de la medicul de familie MARCULESCU FLORENTINA au uitat cu toti de specialitate acum toti sint specialistii .pe aceasta cale fac cunoscut tuturor cu ccare am lucrat eu mirica a gheorghe veniti cu toti sa facem reconstituirea daca nu veniti sinteti lasi si o sa facem democratie in rominia cind o cloci cucul . cu probe si dovezi in mina justitia minte atunci cine spune adevarul . eu cu fapte sau justitia si justitionarii cu vorbe . nu am incredere in nimeni si nimic a distrus rominia poate dupa ce nu voi mai fi vine unul si face bani cu comentari dupa mine ca asi obiceiul la romini si cine credeti ca vine tot acela care ma bagat in pamint mai repede inca mai este valabila inchizitia sub alta forma dar rezultate sint la fel distruge si omoara omoara oameni din popor pentru convingerilepe care le are acesti birfasi ai inchizitiei moderne acest lucru se intimpla nu numai in rominia si in alte stateale lumii ascunderea adevarului la ploiesti este o teroare comunista perju daniel se face vinovat imi spune sa ma adresez parchetului pai nu mam adresat politiei si a mintit sa auda si presedintele rominiei ce face numic . traiasca frontul democrat romin moarte tiranilor ,cine a sters caseta perjule da caseta nu merg sa conving procuratura minte si ia ca si politia cu acte in mina spune ca nui adevarat si sint inchipuiri deale mele sa nu aiba parte de craccunuri sa moara inpuscati sa nu pingareasca idealurile revolutionare inpreuna cu iliescu moarte tiranilor frontul democrat romin mirica.

 7. marius la ploiesti a inceput sa iasa frontu democrat romin in relief de si a fost ascuns sper sagasesc si caseta perju daniel recunoaste ca a auzit strigind traiasca frontul democrat romin dar se pare ca a auzit altul si ia spus lui perju daca auzea trebuia sa auda complet traiasca frontul democrat romin moarte tiranilor si nu numai traiasca frontul democrat romin trebuia sa il auda pe cel din tribuna balcon care a spus sa nu se mai strige traiasca frontul democrat romin ca a aderat FSN atunci am mai zis ceva intortocheat ca sa vad ce se va intimpla daca a sters caseta cu traiasca frontul democrat romin si a ramas doar moarte tiranilor sa se verifice cu urmatorul cuvint ramas de siguranta pe caseta ROMANOAVENISITOT UN CUVINT CARE LAM SPUS TOT EU SI SE TRADUCEA DUPA MINE ROMINI VENITI CU TOTII AS A FOST SA VERIFICE VOCEA DUPA CE A MAI RAMAS DAR VA IESI SI RESTUL LA SUPRAFATA FRONTUL DEMOCRAT ROMIN , NUMAI ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU CA MINCIUNA NU TINE DE FOAME LA TIMISOARA TREBUIE O FOTOGRAFIE A LUI TRAIAN VRANEANTU SA VAD EL ESTE SAU NU DIN CE MIA DUC AMINTE AVEA OCHI ALBASTRII. ELECTRONIST ASA MI SA RECOMANDAT SI POSIBIL SA FIE CHIAR EL CHIAR DACA E MORT A SPUS CUIVA RESPECTIV LORIN FURTUNA SI LA ALTI CREDPINA LA PROBA CONTRARIE AADEVARULUI TREBUIE ACEST ADEVAR LA STERS DIN ISTORIE ILIESCU DECE ???? NOROC BUN AM SCRIS SUB ACEASTA FORMA CALCULATORU IMI ESTE SUB OBSERVATIE SI LE TRIMIT PE SUB NAS CA SA VADA ADEVARUL FRONTUL DEMOCRAT ROMIN .ROMINI UNITIVA SUB TRICOLOR FRONTUL DEMOCRAT ROMIN NOROC BUN DECLARATIA LUI PERJU IN ,,MISTERELE REVOLUTI DIN 89 PLOIESTI PATRU ROMAN DIN DATA DE LUNI 21 DECEMBRIE 2009 LA 10:39 ZIAR COM.POTI VERIFICA TOTI DIN ROMINIA SI AFARA . ASTEPT CONFIRMAREA IMEDIAT CE SE POATE DE PESTE TOT MIRICA FRONTUL DEMOCRAT ROMIN

 8. Corecturi:

  This blog is subject to a politically motivated campaign of harassment. It was suspended twice on 2 April 2009 based on false accusations. If you receive any complaint against this blog, please contact the blog owner before disabling it.

 9. lucidul nu ai nume esti codat esti romin ce ascunzi nu sti romineste spune cine esti tot ce am, scris pe blog este adevarat nui inflorituri sau vorbe in vint frontul democrat romin in ilegalitate hartuit si persecutat dar justitia se face ca nu vede chiar crede ca sint si prost ce vrea sa spuna le urez sa bea apa din puturile din braila sa faca cozonaci cu apa din ianca si faurei ,de pe meleaguri prahovene . FRONTUL DEMOCRAT ROMIN ureaza la multi ani rominilor cu exceptia gunoaielor comuniste . noroc bun mirica.

  • Dragul meu!
   Textul englezesc are niste greseli, pe care le-am semnalat. Atat. La multi si Dvs. si Frontului Democrat Roman!
   Sa dea dumnezeu sanatate si viata lunga la toti oamenii de buna voie, care s-au luptat impotriva comunismului, si care inteleg, ca lupta nu s-s terminat, ca trebuie dusa pe mai multe fronturi, inclusiv impotriva organizatiilor de crima.

 10. Si a propos de om de stânga, “numai imbecilii nu schimba de idée” m-am referit la imbecilitatea politica.

  OPREA a ramas om de stânga si a deveni independent, pe hrebenciuci si vanghelli & cie puteti sa-i regulati si de la distanta.

  Unde este CALAUL iliescu nu se poate face nimic, el isi cauta pana la moarte salvare.
  Acolo nu este loc pentru Mitrea sau alti ca el.

  Nu vreau sa va enuiez, sunteti un tip simpa si la acestia tachinarea este patologica, face bine inaintea depresiei.

  Va asteptam la RENASTERA ROMANIEI, REFORMA si MODERNIZAREA sistemului.

  Unde v-a plecat seful, a dat – o cu fugitul, ce faceti cu lpovanul GUSA, celalant mititel si increzut, vopsit diplomat, à dIACONESCU cu nevasta la o banca a statului mai traieste sau a luat-o si el in pierzanie.

  sper ca nul 2010 va fi mai cu minte si pentru nASTASE sa vina la judecata sa.

  nASTASE spunea ca aveti probleme cu DNA, dar cine din ofcina psd ISTA nu are probleme.

  Cred ca nu sunteti DVs autorul aeroportului din IASI, obaraca la un vânt mai mare sboara si avioanele nu pot ateriza pe timp de ceata.

  Ma refeream la perioada cand ati fost si ministru de transporturi, acum am inteles, in ROMANIA nu exista competenta profesionala si mai mult cand o alintati la TV pe katy, katy de la invatamânt.

  Oare nu va este rusine sa iesiti cu aceasta individa in fata.

  Domnule MITREA,

  Cred ca ati fost de mai multe ori in strainatate, ati avut un plan de vizita sau v-au interesat chiulhabanele si mai putin administratia si modul cum se lucreaza in afara.

  Ati vazut aeropoarte, drumuri, sosele auto strazi, etc cu ce ati ramas ?
  Ati fost pe bani publici, ce ati realizat Tovarase MITREA ?

  ROMANIA a avut si are sansa cu Domnul Traian BASESCU, l-am ajutat si-l vom ajuta sa realizeze REFORMA si RENASTEREA ROMANIEI.

  Daca puteti sa faceti un BINE NATIUNII dati “foc” la ofcina psd ISTA si soaricii de acolo sa se imprastie peste tot si nu mai auzim cât vom mai trai.

  Cordialement

  NB
  Sper ca in 20 de ani e prostie porcina fsn, pdsr si psd ISTA ati invatat ceva, sa comunicati, sa aveti curajulunui om politic modern.

  Altfel sunteti o cârpa sifonata, mai slab ca celalant de la Galati, nICA.

  Cum ati ajuns sa aveti acest gropar al social democratiei in conducerea ofcineie ?

  L-am cunoscut când era ministru la ministerul informational, o catastrofa si un igângfat de nedescris.

  Fosta sefa a misiuni din GENEVA s-a scuzat de prostia lui.
  S-a servit cina la misiune, vorbea si mânca, cu furculita in mâna dreapta de cutit nu se servea.
  S-au servit sarmale, isi taia mamaliga cu furculita sa cu toate ca avea o paleta asi servi mamaliga.

  Un taranoi necioplit, monopoliza comunicatia, el le stia pe toate, isi ascundea prostia cu subiecte banale.

  Cred ca nu faceti parte din aceasta gloata.

  Cordialement

  • Sincer sa fiu, mai sunt ocazii cand nici eu nu folosesc cutitul, ci tai mancarea cu furculita direct. 🙂

   Nici cu PDL-ul nu sunt impacat deplin. Recent am descoperit, ca gen. Badalan (stiti, de la Arad) a ajuns in parlament (colegiul Braila) in culorile pdl-ului.

 11. Domnule Robert Horvath, am dat lincul la întreaga dispută între noi doi, de pe blogul Roxanei Iordache. Existînd acest linc vă rog să nu mai spămuiţi acest blog reproducînd fragmente din respectiva dispută. Cei interesaţi au datele necesare pentru a citi întreaga desfăşurare a acestei dispute.
  Scopul comentariilor pe acest blog este să se discute despre articolele publicate, nu să se repete dispute de pe alte bloguri. Dacă voi scrie un articol separat despre pretenţiile dumneavoastră (ceea ce nu-i exclus), veţi putea comenta în voie, la acel articol.

 12. Mariuse tata esti in urma rau cu dezvaluirile p-aici… tu ar trebui sa-ti stergi premisele si s-o iei de la capat cu povestea asta

 13. Web Guerrilla Warfare a inceput de vro 4 5 ani, cam de cand si-au tras toti pesedistii bloguri ca la comanda.

  WordPress, Movable type cat si altele sunt dezvoltate de companii (de apartament) ce au fost cumparate de oligarhi rusi.

  Retelele de bloguri au baze de date comune din care se inspira reciproc, ataca la comanda, isi dau linkuri, raporteaza spam samd.

  Din pacate ei nu realizeaza ca tocmai aceasta libertate (fara obligatii si respect fata de bun simt sau Ratiune) se va intoarce impotriva lor, si ei vor fi primii sacrificati. (privacy etc).

  Cat de curand tot internetul va trece in PENAL, pentru ca o calomnie sau insulta pot fi probate si aici, chiar destul de usor.

 14. blog de lingau basist. sper sa mor in chinuri. datorita retardatilor k tine tara a ajuns in stadiul in care a ajuns – cea mai corupta tara din EU.

 15. robert horvath , deva-newyork este un maghiar din Deva ,care reprezinta ineresele unor grupuri din new York, anti-romanesti,si filo-securistice.

  robert horvath se tutuieste toata ziua cu felix si Antenele lui,impotriva lui Basescu pe care-l uraste de moarte,si pe care-l acuza de terorism si trafic de armament.(daca nu ma credeti,intra pe blogul lui)

  Dvs sunteti anti-securist,iar acest robert s-o fi suparat,si poate toata ziua va raporteaza abuzuri la wordpress, ca cica denigrati(securistii…poate,deci paguba-n ciuperci!)

  Asa sunt securistii.Daca spui adevarul despre ei,te dau in judecata pentru calomnie,si iti cer despagubiri morale.

  Nu trebuie sa iti fie frica de asemenea seCURisti.Stii de ce?Pentru ca sunt prea mici pentru un razboi atata de mare!

  • Nu Robert Horvath e cel care m-a reclamat la WordPress ca să mi se şteargă blogul. Vezi răspunsul la primul comentariu de aici, unde sînt nişte lincuri la articole care explică situaţia mai amănunţit.

  • Care-i postul ăla TV care să invite zilnic „revoluţionari autentici”? Cel mai des invitat la emisiuni despre revoluţie a fost generalul Stănculescu – ăsta e considerat cel mai „autentic” de mass-media bucureşteană.

   • atunci sa se iasa in strada,cu mesaje clare: stop afacerii cu carnete de revolutionar! stop securistiilor cu carnet de revolutionar!

    Realitatea tv sau antena3,imediat ar sari pentru voi,cei autentici,pentru ca sunt impotriva puterii,si automat din ministerul si agentiile care se ocupa de revolutionari(deci PDL),ar iesi problema(cu carnetele date dupa ureche,pile,securisti,relatii,oameni care nu au iesit deloc in strada in 1989!),iar audienta maxima la cele 2 posturi,ar duce spre voi totul.

    Niciodata nu e prea tarziu,sa se faca ceva mai mult decat atata.Ceea ce faceti dvs si ati facut e onorabil,tineti-o tot asa!

   • Mesajul „stop afacerii cu certificate de revoluţionar” s-a dat de ani de zile. A ieşit Legea 341/2004 care urmărea verificarea tuturor certificatelor date pînă atunci, dar la aplicarea ei n-a existat voinţă să se anuleze certificatele date fără motiv, fiindcă astfel cei care ar fi făcut-o şi-ar fi cîştigat nişte duşmani. Toate partidele s-au implicat în acordarea aiurea de certificate, s-a considerat de către toţi o metodă de a cîştiga voturi. S-au perindat în timp mai multe comisii şi mai mulţi şefi la SSPR şi CPRD, deci toate partidele au avut la un moment dat tiparniţa de certificate pe mînă. Regula e „închid ochii la ce-ai făcut tu, închizi şi tu ochii la ce-am făcut eu”.

 16. Nu mai bine va faceti un site al dumneavoastra, cu proprille reguli si fara ca platforma sa fie vizibila? Oricum, adresa de e-mail nu este indicat a fi publicata, din aceleasi motive pentru care si facebookul are procese pe la tribunale. Si ati creste si in trafic si poate mai vad si noua generatie de tineri ce a fost la revolutie sau cum vreti sa ii zicem.

 17. DOAR 10 INTREBARI DE ZIUA ROMANIEI!!

  1- Cum de au disparut dupa Revolutie, 6 milioane de locuri de munca?
  2- De ce nu s-a recuperat nimic din sutele de miliarde de dolari furate?
  3- De ce s-au concesionat pe nimic bogatiile solului si subsolului, Romania fiind una dintre tarile cu cele mai
  multe bogatii naturale?
  4- Unde sunt marile complexe agro-zootehnice, incepand cu COMTIM, perla care asigura carne pentru o
  buna parte din locuitorii Europei?
  5- Unde sunt marile exploatatii agricole, pomicole sau viticole daca, din exportatori am devenit importatori a
  80% din alimente?
  6- Unde sunt marile combinate de utilaj greu sau uzine ca ROMAN, TRACTORUL, SEMANATOAREA, 23
  AUGUST si alte sute, daca importam aproape totul?
  7- Unde sunt zecile de Institute si centre de cercetare, cele ce trebuiau sa fie avangarda dezvoltarii economiei?
  8- Unde sunt milioanele de muncitori supercalificati sau tinerii cu cea mai mare capacitate de munca?
  9- Unde sunt inginerii, doctorii sau specialistii, pentru pregatirea carora, tara a cheltuit miliarde de dolari?
  10- Unde mai este ceva, pentru ca noi, muritorii de rand, nu mai vedem nimic.

  Sunt doar zece din sutele de intrebari, suficient insa pentru a se verifica ipoteza unei posibile subminari a
  economiei nationale, cu atat mai mult cu cat, la 22 decembrie 1989 vi s-a incredintat spre conducere, sin-
  gura tata fara datorii din Europa.

  Vasile Farcas

 18. Apel catre Presedinte!

  Stimate Domnule Presedinte Traian Basescu!

  Daca doriti sa nu intrati in istorie ca gropar al conducatorilor Revolutiei din Decembrie 1989, va rog sa
  nu promulgati legile care suspenda plata indemnizatiilor pentru luptatorii remarcati, inainte de a se recurge
  la o reverificare drastica a tuturor posesorilor de certificate.
  Pentru a se inlatura impostorii, este necesar a se incepe cu verificarea certificatelor eliberate in pe-
  rioada 1991-1992, pentru raniti cu certificate medicale suspecte, retinuti arestati in afara zonelor de conflict,
  sau luptatori remarcati, secretari de partid cu odraslele lor, precum si purtatori de uniforme cu sarcini de lupta
  impotriva revolutiei.
  De asemenea, se impune reverificarea dosarelor aprobate in ultimii doi ani, perioada in care numarul revolutionarilor s-a dublat cu persoane aparute peste noapte sau cu cei a caror dosare au fost considerate ca necorespunzatoare timp de cinci ani, completate in ultimul moment cu dovezi a caror autenticitate pare, cel
  putin suspecta.
  Fara discutie, si intre ceilalti veti gasi destui impostori dar orice lucru trebuie sa inceapa cu inceputul, adica cu cancerul care roade insasi spiritul legii recunostintei,lege care prin numeroasele sale prorogari de
  termene finale, a dus la confundarea conducatorilor revolutiei cu impostorii.
  Domnule Presedinte!
  La Tg-Mures, ABSOLUT toti conducatorii revolutiei sunt luptatori remarcati prin fapte deosebite si merita respectul societatii, nu discriminarea si discreditarea permanenta prin amestecarea lor cu impostorii si pro-
  fitorii, pentru ca nu sunt cu nimic vinovati de aparitia acestora.
  In cazul in care dezastrul tarii ( de care nu noi suntem vinovati) este atat de mare incat ni se inpune un
  nou sacrificiu, atunci taiati totul si lasati doar martirii si cei ramasi invalizi pana la fuga dictatorului.
  Atunci insa, se impune si retrogradarea sutelor de generali, avasati de la locotenenti sau capitani, pentru un presupus merit in Revolutie, precum si identificarea adevaratilor conducatori, in scopul acordarii recunostin-
  tei ce li se cuvine.
  Daca nu veti tine cont de prezentul apel si veti promulga legile amintite, vom considera ca toate demer-
  surile dumneavostra privitoare la condamnarea comunismului au fost simple demagogii pentru dezinformarea populatiei.
  Noi nu am crezut si nu credem in asa ceva, sperand ca nu ne-am inselat.

  Cu respect, Farcas Vasile,
  str. Horea nr. 39/3, Tg-Mures

 19. In atentia Domnului Presedinte Traian Basescu
  Domnului Prim Ministru Emil Boc

  Stimati conducatori!
  Dupa analize indelungi, cauzate de decizia dumneavoastra de a opri plata indem-
  nizatiilor pentru luptatorii remarcati in Revolutie,grupul conducatorilor revolutiei din Tg-
  Mures a ajuns la concluzia ca exista posibilitatea platii indemnizatiilor, fara ca Statul
  Roman sa piarda vreun dolar.
  Este vorba de concersionarea zacamintelor aurifere de la Rosia Montana.
  Solutia este concesionarea acestor zacaminte revolutionarilor, cu tariful de 3,5%
  in favoarea Statului Roman, asa cum urmariti sa-l concesionati strainilor, oferind in a-
  cest fel recunostinta celor ce si-au sacrificat viata pentru inlaturarea comunismului.
  Dupa consultari cu diversi revolutionari din tara, s-a ajuns la concluzia ca acest
  mod de recunostinta este cat se poate de logic, cu atat mai mult cu cat, majoritatea
  bogatiilor solului si subsolului au fost concesionate cu aceeasi taxa de redeventa mi-
  zerabila.
  Mai mult chiar, vom cauta sa evitam dezastrul ecologic cauzat de exploatarea cu
  cianuri, o parte din beneficii le vom dona diverselor categorii sociale carora Statul este
  pus in situatia de a-i ajuta, contribuind in acest fel la degrevarea Statului de plata unor
  ajutoare.
  Nu stim daca solicitarea nostra va gasi intelegerea necesara dar suntem siguri de
  un lucru, acela de a nu accepta taierea vreunui leu din indemnizatii, in caz contrar find
  decisi sa nu cedam nimic si sa facem tot posibilul pentru ca, cel mai mare tun din isto-
  ria Romaniei post decembriste sa fie un esec pentru promotorii sai.
  Stiu ca am devenit deja o persoana vizata sau voi deveni dupa prezentul apel,poate
  mie se va reusi sa mi se inchida gura prin metodele mafiote traditionale,dar nu stiu cum
  li se va inchide gura si celorlate sute, care lucreaza in acelasi sens si care, din fericire,
  inca nu sunt cunoscuti.
  Cat priveste pe impostorii dintre revolutionari, acestia sunt aparuti din vina guverne-
  lor succesive, care, in loc sa incheie preschimbarea cerificatelor in termen de un an,au
  prorogat in permanenta legea, timp de sapte ani.

  Farcas Vasile
  str. Horea 39/3, Tg_mures

  Apelul va fi distribuit mass mediei interne si internationale.

 20. Se prabuseste Boc? Sau Basescu?

  Iata o intrebare careia, omul de rand nu-i poate raspunde, necunoscand firele ce-i
  leaga de diverse grupuri de interese, mai mult financiare decat nationale. Oricum, da-
  toriile reciproce pe care le-au avut unul fata de celalat, sunt platite cu varf si indesat,cu
  sudoarea acestui popor.
  Din pacate pentru fiecare dintre dansii (prabusiti in sondaje tinandu-se de mana),
  a sosit timpul cand nu mai exista loc pentru doi, o alegere dureroasa urmand sa mar-
  cheze, definitiv, viata unuia dintre dansii, prin aruncarea la gunoi din politica de varf.
  Si, ca o ironie a soartei, sacrificarea unuia dintre dansii, nu inseamna si salvarea ce-
  luilalt, inseamna doar o amanare de moment a unui sfarsit inevitabil, care se apropie in-
  grijorator de repede si imposibil de ocolit.
  Daca premierul Boc pierde conducerea Guvernului, pierde sansa sprijinirii financiare
  a fidelilor sai iar in final, si conducerea partidului, iar daca va pierde conducerea partidului
  pierderea conducerii Guvernului ramane doar o chestiune de timp, promisiunile domnului
  Basescu avand valoare zero.
  Oricat de incalecat s-a lasat pana acum, putem spune ca premierul este un om fara
  coloana vertebrala, dar, in nici un caz, nu putem spune ca este prost si nu-si da seama
  ca pierderea oricareia dintre functii ii va fi catastrofala, ceea ce il va datermina sa tina cu
  dintii de amandoua.
  De partea cealalta, Traian Basescu, obisnuit sa dea mereu vina pe altii, are nevoie, ca
  de apa, de una dintre functii, atat pentru a-si spala imaginea dezastruoasa a guvernarii pe
  care a condus-o, cat si pentru impunerea gruparii Udrea, femeia ce-l poate duce la pra-
  busire.
  Ghinionul domnului presedinte nu se mai numeste Ponta sau Antonescu, ghinionul dom-
  niei sale se numeste acum Emil Boc, premierul care nu a invatat nimic despre verticalitate,
  de la domnul Tariceanu dar a invatat cate ceva despre supravietuire, suficient pentru a nu
  accepta sacrificiul sau, pentru supravietuireas altuia.
  Oricare dintre domniile lor va pierde, adevaratul perdant este Romania, tara neguvernata
  din lipsa de timp (timp folosit pentru intrigi), sau din cauza unor ambitii personale, mai mult
  sau mai putin justificate.
  Mizand pe inteligenta premierului, sunt convins de faptul ca, cel care va fi nevoit sa re-
  nunte momentan la ambitii este presedintele, strans cu usa de furtuna creata chiar de dom-
  nia sa.
  In caz contrar, previziune domnului Voiculescu legate de posibila suspendare a prese-
  dintelui, se poate adevari mai repede decat s-ar fi asteptat cineva, si asta, nu din vina UDMR
  sau UNPR, ci a propriului partid, partid pe care, desi l-a aruncat cu forta in varf, nu l-a in-
  teles niciodata.

  Vasile Farcas

 21. REFUZUL DIALOGULUI!

  Desi l-am respectat ca sef de Stat, niciodata nu am votat pt Ion Iliescu (considerandu-l o em-
  blema a autoritarismului) , privesc astazi cu stupoare, vazand cum, discipolii acestuia l-au depasit
  cu mult.
  Oricate greseli a facut Iliescu atunci cand era Presedinte, anumite pareri ale opozitiei sau ale
  partenerilor sociali, erau luate in considerare, pareri ale „tradatorilor” Coposu, Ratiu sau Campeanu
  benefiind la randul lor, de un oarecare respect.
  Ce ne-au adus insa discipolii acestuia, cadre de baza in orchestrarea mineriadelor?
  ADRIAN NASTASE, arogantul care ne trimitea sa-i numaram ouale, conducatorul partidului re-
  fuzat de Basescu la masa socialistilor europeni, socialist declarat, a aplicat mai multe masuri de dreapta
  decat insusi FSN-ul refacut in Marea Coalitie (visul implinit al domnului Basescu), instalat la putere
  dupa alegerile din 2008, castigate prin promisiuni electorale de proportii rar intalnite.
  Inchis in propria carapace, izolat de popor si ocupat mai mult cu ideea de refacere a partidului unic
  prin racolare de primari sau parlamentari, acesta nu a ezitat sa aplice uneori, in nume propriu, unele
  idei economice de dreapta, pastrand in felul acesta trendul ascendent al tarii.
  TRAIAN BASESCU, anticomunistul, in ce se spune, comunistul, in ce face, presedintele care pro-
  mitea reformarea statului si eradicarea coruptiei prin „intoarcerea la popor”, a ajuns sa se ascunda de
  acesta, dupa numai sapte ani de presedentie.
  Ridiculizand orice idei venite dinafara cercului sau de acoliti, incalcand Constitutia pe care jurase
  sa o respecte in calitate de arbitru, ridicand tradarea la nivel de virtute si improscand cu noroi inspre
  toate institutiile Statului, discipolul lui Iliescu a reusit sa aduca tara in situatia in care, fiecare uraste pe
  fiecare si toti lupta impotriva tuturor.
  Mimand dialoguri sau consultari in numele democratiei, finalizate intotdeauna prin comunicarea unor
  decizii deja luate, acesta si-a abandonat de mult rolul de arbitru, lasand jocul democratic la cheremul
  noii burghezii proletare si tara fara arbitru.
  Daca politica inseamna arta compromisului, necesar mersului inainte, politica post decembrista
  reprezinta un paradox, politica comunistului Iliescu dovedindu-se uneori, mai democrata decat democratia
  promovata de anticomunistul Basescu.
  Probabil ca, romanii ar trebui sa se gandeasca din ce in ce mai mult, la un presedinte ales dinafara
  cercurilor de interese politice, inainte de a se trezi aruncati dintr-o Europa tot mai exigenta si nerab-
  datoare.

 22. Un SCUT, pentru nimic?

  O buna bucata de timp, despre amplasarea, in Romania, a Scutului american
  antiracheta, s-au purtat discutii interminabile si sterile, fara ca populatia sa poata
  intelege ceva.
  Refuzat de aproape intreaga Europa, Scutul si-a gasit salas in Romania, tara
  a carei conducatori, mai catolici decat Papa, l-au primit cu bratele deschise.
  Jocul la doua capete (intre Europa si SUA), este specific politicii romanesti
  post-decembriste, dar fuga dupa doi iepuri se termina, de obicei, cu esecuri.
  Slugarnicia fata de o America ca a excelat prin indicatii, nicidecum prin aju-
  toare sau investitii, este, nu numai contraproductiva, ci si periculoasa. Orgoliul
  ranit al puternicilor Europei, probabil satui de duplicitatea unei Romanii care se
  face pres in fata Americii, (tara ce nu ne-a ajutat cu nimic), ar putea rabufni la tonul
  ridicat, cu care se pretind tot mai multe facilitati pentru calitatea de membru, ca-
  litate obtinuta cu indulgenta, pe baza unor promisiuni si programe de care s-a
  uitat.
  Revenind la Scutul American, ma gandesc la eventualele pericole ce pandesc
  Romania de dupa colt, fara ca noi, muritorii de rand, sa stim.
  Vor oare sa ne invadeze rusii? Sau ungurii?
  Or fi fost arabii suparati de distanta mare ce-i separa de America si se im-
  punea aducerea americanilor mai aproape, pentru reducerea cheltuielilor cu tero-
  rismul?
  Or fi intentionat rusii sa ne reduca pretul la gaze, prin eliminarea intermedia-
  rilor si livrarea directa, afectand baietii destepti?
  O fi Scutul vreo sperietoare, folosita de „catelusul” roman, pentru a latra in
  voie la dulaul rus?
  Iata cateva intrebari, carora s-ar putea sa le aflam raspunsul, de la teroristii
  care vor veni in cautarea americanilor, sau de la rusi, cand ne vor creste pretul ga-
  zelor.
  Pana atunci, nu ne ramane decat sa lasam scepticismul si sa devenim optimisti.
  Poate Scutul american nu se va ocupa de rachetele ce vor vana romanii, ci de
  sabotorii interni, care se inmultesc ca si chinezii, de peste 20 de ani.
  Privit de politicieni ca un tun electoral, Scutul american poate sa incurce niste
  calcule, dar, la fel de bine, poate sa declanseze (prin efectele sale) si descalcirea
  unor ite politice, la impletirea carora s-a „muncit” din greu, dupa Revolutie.

  Vasile Farcas

 23. suntem de acord cu demersurile domnului Maries de a se verifica autenticitatea probelor depuse pentru preschimbarea certificatelor,se zice ca au aparut o puzderie de carti in tiraje de buzunar,cu fotografii cu zeci de revolutionari greu de identificat,se aude ca CPRDa depus o cerere de verificare a acestor probe si de anulare a probelor contrafacute dupa 2005,daca eforturile oneste ale SSPR,CPRD ,a dl. Maries si tuturor oamenilor de bine se vor finaliza cu succes ,vor ramane doar adevaratii revolutionari.Succes si dv domnule MIOC in aflarea si raspandirea adevarului!

 24. Vasile Blaga -impostor al revolutiei?

  In pagina trei a cotidianului Academia Catavencu, din 9 februarie 2010, aparea la acea data articolul „Ministrul Blaga, „luptator remarcat” al revolutiei la care a dormit acasa”.
  Cu toate inadvertentele din articolul prezentat, cateva adevaruri nu pot fi trecute cu vederea, tinand cont de functiile detinute anterior de acesta, de functia actuala de presedinte al PDL si de mare aparator al „dreptatii”, inclusiv „dreptatea” presedintelui suspendat, Traian Basescu si virulenta din interventiile sale.
  Nu stiu daca domnul Blaga a fost intr-adevar lider al revolutiei (a condus coloane, a ridicat baricade sau a ocupat institutii, asa cum cere legea), cu atat mai mult cu cat, nu am cunostinte despre vreo revolutie in orasul Stei.
  Doua lucruri nu pot fi insa trecute cu vederea, respectiv faptul de a fi primit, ca revolutionar, teren intravilan in Oradea in anul 2002 (legea 42/90 nu-i oferea un astfel de drept), cat si faptul ca acest teren nu putea fi instrainat timp de 10 ani dar a fost instrainat imediat
  Daca este adevarat, inseamna ca marele facator de dreptate a incalcat de inca doua ori legea si ar avea obligatia morala, macar sa taca.
  De asemenea, este de retinut faptul ca in anul 2002, cu exceptia urmasilor si invalizilor,adevaratii lideri ai revolutiei nu primeau nimic ( asa cum nu primesc nici astazi) , in numele lor primind domnul Blaga si altii ca domnia sa, averi de miliarde (in mod ilegal).
  O fi avut domnul Blaga merite sau si-o fi plagiat dosarul (aceasta se va afla in timp) dar, prea mult s-a vorbit de drepturile castigate de revolutionarii impostori, fara ca cineva sa clarifice cine sunt adevaratii impostori.

  Vasile Farcas

 25. Stimate domnule Mioc,mi se pare extrem de interesant faptul ca desi sunteti radical in opiniile privind decembrie 1989,nu v-ati exprimat opinia privind modul in care -acei revolutionari care au imbracat camasa mortii – au acceptat patrunderea in randurile lor a mii de persoane ,care in perioada 16-22 nu au participat in orasele martir la caderea regimului.Dupa decolarea elicopterului ,multi viteji s-arata! Opinia publica este foarte inflamata impotriva tuturor revilor,dansii nu au informatiile si rabdarea sa discearna intre autentici si falsi,dar noi avem toate datele compromiterii revolutionarilor de catre sefii vremelnici ai organizatiilor de dupa 1990 ! Liderii revilor din decembrie ,cei care s-au remarcat in strada,au fost putini,pentru dansii vorbesc faptele,fara suportul miilor de oameni care in Timisoara,au strigat Armata e cu noi !-,in 20 Timisoara era oras liber- libertatea ramanea un vis ! Ajutati pe domnul Sanda la curatenie,este dureros ,altfel nu putem iesi pe strada !

 26. Au loc manifestatii maraton in Franta despre care presa corporatista vinduta si inregimentata nu spune adevarul! Este a saisprezecea saptamina de manifestatii anti-oligarhie si anti-sistem care au loc in principal in marile orase franceze!

  LIVE – Gilets Jaunes (Yellow Vests) – Acte 16 – Manifestations à Paris (Protests)

  Gilets Jaunes : Avant la révolution ? François Boulo [EN DIRECT]

  L’Oligarchie a fait un rêve : le mythe de la démocratie occidentale
  http://www.alterinfo.net/L-Oligarchie-a-fait-un-reve-le-mythe-de-la-democratie-occidentale_a89416.html

 27. Blogul e despre revoluție și ce a urmat : cam prea mult covid ! Și nu v-am înțeles viziunea, dom Marius : lumea o să fie făcută praf de covid sau vaccin ? Mă rog : vacsin !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.