Natalia Morar – arestată! Şi mulţi alţii

Am scris ieri pe blogul meu despre Cine este Natalia Morar, presupusă lideră a revoluţiei de la Chişinău. Azi aflu că Natalia Morar a fost arestată!

Sînt peste 200 de persoane arestate la Chişinău, inclusiv Sergiu Mocanu, fost consilier personal al lui Vladimir Voronin.

O altă arestare de răsunet, la Odesa, în Ucraina (semn că autorităţile ucrainene cooperează cu cele moldoveneşti; mă întreb dacă România va răspunde la cererile de extrădare care ar putea să urmeze de la Chişinău): Gabriel Stati, om de afaceri multimiliardar (avere estimată 2,5 miliarde euro, ar concura cu Ion Ţiriac). Înainte de alegeri Stati a făcut apel public pentru votarea partidelor de opoziţie. Strati e căsătorit cu Natalia Diacov, fiica lui Dumitru Diacov, fost preşedinte al parlamentului de la Chişinău, acum preşedinte al Partidului Democrat (partid care n-a depăşit pragul electoral).

Actualizare: Lui Vlad Filat, preşedintele Partidului Liberal Democrat, i s-a întocmit dosar penal, anunţă Jurnal de Chişinău. Deasemenea s-au întocmit dosare penale pentru Alexandru Tănase, vicepreşedinte PLDM şi pentru Vitalie Nagacevschi, avocat, care ar urma să devină deputat după ultimele alegeri.

4 gânduri despre „Natalia Morar – arestată! Şi mulţi alţii

  1. Mediafaxul a anunţat şi el arestarea Nataliei Morar, pe baza declaraţiei procurorului general al Moldovei http://www.mediafax.ro/externe/jurnalista-moldoveana-natalia-morar-acuzata-oficial-de-instigare-la-proteste.html?3614%3B4188127

    Hotnewsul dă o declaraţie a lui Ilia Balabanov (soţul ei) de pe un sait rusesc (deci n-au discutat direct cu el) că Natalia nu este în arestul poliţiei ci „într-un loc sigur” http://hotnews.md/?p=4122 (adică se ascunde?)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.