Saitul SSPR nu mai funcţionează

Saitul Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari (SSPR) nu mai funcţionează. Cei care încearcă să-l acceseze primesc mesajul „în construcţie”. La sfîrşitul acestei luni urmează să se încheie perioada de depunere a actelor şi începe perioada de contestaţii. Ar fi necesar acum o transparenţă maximă cu privire la cei care au cerut certificat de revoluţionar, pentru ca cei interesaţi să poată depune contestaţii, dar chiar acum saitul nu mai este disponibil. Nădăjduiesc să fie o problemă vremelnică, oricum încă din perioada conducerii lui Fesan datele de pe saitul SSPR erau incomplete.

O bază de date neoficială legată de pretendenţii la certificate de revoluţionar o găsiţi pe saitul numele revoluţiei. În condiţiile în care instituţiile statului nu oferă transparenţă în această problemă, se poate folosi această bază de date neoficială pentru a se verifica corectitudinea eliberării de certificate.

Pentru cei interesaţi să depună contestaţii împotriva eventualilor impostori le amintesc că am publicat pe acest blog un ghid pe acest subiect.

11 gânduri despre „Saitul SSPR nu mai funcţionează

  1. 1.Daca dl Cutean nu este vinovat de toate invinuirile care i se aduc atunci de ce are un astfel de comportament?
   Ma refer la faptul ca franeaza activitatea de la secretariatul pe care-l conduce eficienta municii oamenilor pe care-i conduce este aproape nula.
   2. Daca nu are capabilitatea sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu atunci de ce superiorii lui nu iau masuri disciplinare cu el?
   3. Este oare constient acest om ca dupa incheierea preschimbarii certificatelor de revolutionar nu isi mai are rostul in cadrul guvernului si atunci toate demersurile sale sunt indreptate in sensul conservarii locului de munca pentru o perioada cat mai mare?
   4. Oare partidul din care face parte nu realizeaza cate deservicii-i aduce un astfel de personaj atat din partea masei revolutionarilor cat si prin informarea a cat mai multi oameni asupra comportamentului unui astfel de personaj?
   Daca acest lucru nu provoaca rau partidului atunci este in regula.
   5. Oare un personaj precum dl Cuitean care am inteles ca este proaspat absolvent a nu stiu ce institutii de invatamant superior nu a studiat ca imaginea proprie se construieste cu migala si in timp si se naruieste foarte foarte repede.
   Poate ca il vor pune putin pe ganduri astfel de probleme si atunci, daca poate sa schimbe ceva noi…. cei contemporani cu ne vom bucura.

 1. Am sa incerc sa raspund eu fiindca urmaresc destul de atent activitatea SSPR, fara insa a avea legaturi sau informatii la prima mana din interiorul SSPR-ului si fara a fi specialist in politici (nici nu-mi doresc). Deci sunt pareri personale.
  Presupun ca va referiti la atitudinea de sistare a comunicarii cu opinia publica si poate la modul lui de colaborare cu CPRD. Nu raspund in zeflemea, desi pare.
  1. Daca se stie nevinovat, probabil ca e o reactie de razbunare asupra sistemului; e chestiune de personalitate a lui.
  2. Fiidca Boc vrea sa sifoneze imaginea PSD. E seful lui, dar are alibiul ca numirile s-au impartit intre partide de asa natura incat au permis numirea lui Cutean la SSPR.
  3. SSPR-ul isi va continua activitatea si dupa preschimbare, preschimbarea certificatelor nu e activitatea de baza a SSPR. Postul lui Cutean nu depinde de preschimbare.
  4. Eu personal cred ca nu isi dau seama (cred ca PSD a pierdut contactul cu realitatea). In caz contrar, PSD considera ca majoritatea romanilor il pretuiesc mult prea mult pe Iliescu ca sa conteze imaginea lui Cutean.
  5. Nu-mi amintesc sa existe ceva legat de imagine in CV-ul d-lui Cutean. Exista insa ceva legat de siguranta nationala – poate acele studii conteaza mai mult; a se ralia liniei Iliescu e pentru multi o cerinta a sigurantei nationale.

 2. Sunt profund revoltat de atitudinea domnilor pretendenti la certificate si a reprezentantilor lor, pentru care pretentia in cauza a ajuns, pare-se, unicul scop in viata. Un scop pentru care au calcat, prin indiferenta, recent – nu le mai enumar pe cele din decembrie 1989 -, pe un cadavru, cel al lui Mircia Emilian Rusu, si calca in continuare, prin aceeasi indiferenta, pe sufletul si sperantele unui alt mutilat al Revolutiei, Ana Pavel.
  In semn de protest fata de aceasta situatie, site-ul numele revolutiei este temporar inchis. Imi fac datoria de a-i anunta astfel pe vizitatorii blog-ului domnului Mioc, care a avut amabilitatea sa posteze cateva link-uri catre site-ul respectiv, ca nu vor mai gasi acolo, pentru o vreme, nici un fel de baza de date. Pretendentii in subiect, si nu numai ei, ar trebui mai intai sa inteleaga cui datoreaza totul.

  1. Domnule Năstăsache, v-aş ruga să vă revizuiţi hotărîrea. Saitul dv. este necesar în această perioadă în care urmează să se întocmească contestaţiile faţă de eliberarea certificatelor de revoluţionari, iar saitul SSPR care ar trebui să ofere datele legate de cei care au cerut certificate nu funcţionează. Închiderea saitului dv. bucură doar impostorii, pentru care riscul de a vedea o contestaţie depusă împotriva lor scade.
   Dacă aţi fost cumva ameninţat pe problema dezvăluirii de date personale, vă amintesc că numai instituţiile de stat au obligaţia protejării datelor cu caracter personal. Un ziarist, şi prin extensie, un blogăr sau altă persoană particulară care n-a iscălit vreun angajament de confidenţialitate, n-are asemenea obligaţii.

 3. Marius, suspendarea site-ului este temporara, asa cum ziceam. Vreau sa trag un semnal de alarma, sa citeasca toti vizitatorii (care cred ca sunt cam aceeasi, putini, dar foarte multi in raport cu cati au sarit in ajutorul Anei, sper ca unii vizitatori au si putere de decizie) un mesaj, poate sa-si aduca aminte macar de unde au plecat, si il voi redeschide. Inteleg ca e important in perioada aceasta continutul tehnic al site-ul, dar aspectul moral, viata si sanatatea cuiva impuscat atunci excede cel putin pentru moment, atat cat sa fie tras semnalul de alarma si data fiind situatia de urgenta in care se afla Ana Pavel, chestiunea cu impostorii si cu obtinerea certificatelor de catre ceilalti, care nu au probleme asa de grave. Sigur ca voi repermite accesul la baza de date cat de curand voi aprecia ca e omeneste corect.

 4. Site-ul ‘numele revolutiei’ este disponibil din nou; update: certificatele trimise la imprimerie in zilele de 19 si 21 iulie a.c.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.