Marius Dugulescu, 5 coaste rupte şi picior în ghips

Deputatul timişorean Marius Dugulescu (PDL), membru în Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor, a avut un accident rutier în urma căruia s-a ales cu 5 coaste rupte şi piciorul în ghips.

Ulterior, dînsul a rămas blocat în liftul Spitalului judeţean. „Am ajuns într-un final cu ambulanţa la Spitalul Judeţean. Am rămas blocaţi în lift, eram opt persoane. Am stat o oră şi zece minute, nu mai aveam aer, am stat cu perfuzia în mînă, în dureri groaznice. Soţia a sunat la 112, pentru a doua oară în aceeaşi zi. Nu era nici un tehnician să vină să ne scoată, mi s-a spus că erau în concediu. A venit descarcerarea, pompierii, pentru a ne scoate din lift. Dacă era cineva în comă murea acolo…”, a declarat domnul deputat.

Marius Dugulescu este fiul răposatului pastor baptist Petre Dugulescu (fost deputat PNŢCD), de la a cărui biserică, în 16 decembrie 1989, mai mulţi enoriaşi s-au alăturat mulţimii care se adunase în faţa casei preotului Laszlo Tokes.

5 gânduri despre „Marius Dugulescu, 5 coaste rupte şi picior în ghips

  1. Pingback: Marius Dugulescu a avut un accident rutier (și un incident în lift) « România Evanghelică

  2. Pingback: Chestiunea maghiara sau Unde e Basescu cel de altadata? Roncea.ro: Statutul Minoritatilor este cel mai grav atentat la adresa Romaniei de la 15 martie 1990 incoace. Mai grav chiar decat Regionalizarea | Victor Roncea Blog

  3. Pingback: Chestiunea maghiara sau Unde e Basescu cel de altadata? | Ziarişti Online

  4. Pingback: Chestiunea maghiara sau Unde e Basescu cel de altadata? Roncea.ro: Statutul Minoritatilor este cel mai grav atentat la adresa Romaniei de la 15 martie 1990 incoace. Mai grav chiar decat Regionalizarea, ca germen al Federalizarii « Luxdesign28's

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.