Marius Dugulescu, 5 coaste rupte şi picior în ghips

Deputatul timişorean Marius Dugulescu (PDL), membru în Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor, a avut un accident rutier în urma căruia s-a ales cu 5 coaste rupte şi piciorul în ghips.

Ulterior, dînsul a rămas blocat în liftul Spitalului judeţean. „Am ajuns într-un final cu ambulanţa la Spitalul Judeţean. Am rămas blocaţi în lift, eram opt persoane. Am stat o oră şi zece minute, nu mai aveam aer, am stat cu perfuzia în mînă, în dureri groaznice. Soţia a sunat la 112, pentru a doua oară în aceeaşi zi. Nu era nici un tehnician să vină să ne scoată, mi s-a spus că erau în concediu. A venit descarcerarea, pompierii, pentru a ne scoate din lift. Dacă era cineva în comă murea acolo…”, a declarat domnul deputat.

Marius Dugulescu este fiul răposatului pastor baptist Petre Dugulescu (fost deputat PNŢCD), de la a cărui biserică, în 16 decembrie 1989, mai mulţi enoriaşi s-au alăturat mulţimii care se adunase în faţa casei preotului Laszlo Tokes.

5 gânduri despre „Marius Dugulescu, 5 coaste rupte şi picior în ghips

  1. ii doresc multa sanatate d-lui deputat,ma bucur mult ca Timisoara este reprezentata prin dansul in CPRD,este un om deosebit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.