SSPR are un nou sait

La http://www.sspr.gov.ro/ găsiţi noul sait al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor. Vechiul sait http://www.sspr.ro/ nu mai funcţionează din luna aprilie (în perioada cînd SSPR era condus de Emilian Cutean), fapt care a fost anunţat pe acest blog.

Noul sait pare încă în construcţie, cantitatea şi calitatea informaţiilor de pe el este încă mică. Funcţia de căutare nu funcţionează, şi sper că în varianta finală nu se va pretinde să cunoşti neapărat numărul de dosar al unui revoluţionar pentru a-l găsi în baza de date a SSPR. Registrul luptătorilor nu cuprinde decît numărul de dosar, data acestuia şi calitatea (remarcat, rănit sau reţinut). Acest registru nu e complet, dar remarc că ultimul număr completat este 21605 – deduc de aici că acesta este numărul total de cereri de preschimbarea pentru luptători înregistrate la SSPR. Registrul urmaşilor cuprinde acelaşi nume repetat de mai multe ori, nici acest registru nu este complet.

Nu ştiu care sînt intenţiile Cristinei Coruţ, actuala conducătoare a SSPR, cu privire la varianta finală a acestui sait, dar el ar trebui să facă lesne de găsit, pentru doritori, a tuturor datelor pretinse de Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor prin normele metodologice legate de alcătuire a contestaţiilor conform legii 341/2004. Rămîne de văzut dacă şi Cristina Coruţ consideră necesară oferirea acestor date.

9 gânduri despre „SSPR are un nou sait

 1. adrian nastase ar vrea sa dicteze el toate programele internetului prin internet mesajele ajung repede si vedeti dumneavoastra ce interes ar avea el afacerile merg bine pentru el ca revolutionar spun un singur dacca taranul este „”bogat „”atunci si tara este mai bogata asta se vede ROMINI NU FACETI CE CE FACE UNII PARLAMENTARI I !DEMOCRATIA PE CARE O PRACTICA UNI E FALSA CHIAR PENTRU EL NU REALIZEAZA CA PARLAMENTUL ROMINIEI NU SE MOSTENESTE DIN TATA INFIU SASU FICA PRECUM AVERILE CARE SE VOR FACE PRAF PENTRU CA CEI CARE LE VOR MOSTENI LE VOR DA PDROGURI COPII DE BANI GATA .atentie boieri dumneavoastra virusul comunist este in voii?…

 2. Solicit să merg voluntar în Haiti, cum am vrut cu ani în urmă în oceanul Indian, prin scris, cum am fost şi la cutremurul din Bucureşti cu mulţi subalteni de ai mei din Baia Mare, iar inaitaşi mei care au murit pe câmpul de luptă, iarăţi voluntari !. Iar după cum sunt tratat de instituţiile statului , sunt dreturile mele şi munci mele, de peste 40 de ani cu 1956, în mia din Băiţa, unde sunt acum blocaţi mineri , eu nu avem nici 17, ani!. Cum e ţi bani daţi prin mine şi personali de 305.484 lei şi 5612 lei ai mei, în 29.12.1989, în fondul Libertatea. Iar acum eu sunt tot în pericol de când le am dus la Tiraspol o carte sfântă , la Grupul Ilaşcu, cu incendierea actualei locuinţe şiHemipareza dreapta din 1994, la carei grupul nu îmi răspunde, iar nuoul certificat să imi fie trimis la cea mai apriată ambasadă din Haiti !?.

 3. Trebuie sa stie si perju daniel daca dosarul meu era incomplet pentru care din fapte era incomplet ca sint trei dosare cu acelas numar si findumi eliberat certificat remarcat cu merite deosebite daca era incomplet nu mi se elibera nici un certificat si mai mult certificatul in original lam declarat oierdut si in monitorul oficial al rominiei cine a preschimbat un certificcat cu numarul 17747 a facut un fals SSPR sa verifice cui i sa eliberat acest certificat originalul nu a fost in erate dosarul a fost complet inca de la inceput de cind am depus actele cine lea pierdut si amfost nevoit sa caut din nou martorii acum veniti si spuneti prosti daca era adevarat ce spui tu numi elibera certificatu crezi ca cei ce mi lau eliberat au fost orbi nu au vazut au vazut cce au vrut ei si miau eliberat de remarcat putea fi de retinut de ranit si totusi mi la eliberat tu ceai avut falsuri si magdalena la fel asa inteleg si va dat certificate ,de ce vau dat cines falsi revolutionarii ???. FRONTUL DEMOCRAT ROMIN MIRICA

  • BRAVO MIRICĂ, SUNT DE ACORD CU TINE.MĂ BUCUR CĂ AI DAT PESTE CAP HIDRA COMUNISTĂ PERPETUATĂ DUPĂ 20 ANI,ÎN TOATE INSTITUŢIILE STATULUI ȘI SOCIETATEA CIVILĂ.
   CHIAR DACĂ O PARTE IA LUAT DRACUL AU MAI RĂMAS COPIII LOR. LEGEA LUSTRAȚIEI ESTE VALABILĂ SI LA 50 DE ANI ….DUPA…..,IN ROMÂNIA.

 4. Sunt unul din cei care au fost nedreptăţiţi de HIDRA COMUNISTĂ prin IORDAN RĂDULESCU care în demnitatea pe care a avut-o mi-a făcut pierdut dosarul pe legea 42 și 18, înregistrat la comisia Costel Balint-gen.Florescu pe numele Anghel Gheorghe sub nr.de înregistrare 373/12.05.1997-61361510,apoi am înregistrat la sspr copia dosarului prin memoriul din data de 28.05.2002,care nici de astă dată nu a fost luat în seamă.
  Toate aceste nedreptăţi mi se trag de la contestarea unui impostor al revoluţiei-,fost securist,COZEA ELEODOR bun amic al lui IORDAN RĂDULESCU , pe care la comemorarea eroilor martiri din data de 22.12.1999,l-am contestat verbal la sediulFundației Revoluţiei din Ploieşti,acest impostor pentru a calma spiritele a spus că nu este revoluţionar ci doar invitat.
  Am fost impresionat să constat că eu și mulţi colegi revoluţionari nu avem certificate din cauza lipsei hîrtiei tipizate,iar acest IMPOSTOR are eliberat certificatul nr.11610 pe Legea 42 și 18,ba mai mult figurează la Prefectura Prahova și cu 8000 m.p. și alte drepturi ne cuvenite.
  După 20 de ani de la revoluţie și după o viaţă chinuită
  m-am ales cu o decorație,o diplomă,precum și adeverința ce suplinea lipsa certificatului.
  ÎN NUMELE IDEALURILOR PENTRU CARE SAU JERTFIT FRAŢII NOŞTRI LA REVOLUŢIE,AVEM SFÂNTA DATORIE SĂ LUPTĂM ÎMPOTRIVA HIDREI COMUNISTE ,PRIN LEGEA LUSTRAȚIEI VALABILĂ ȘI LA 50 DE LA REVOLUȚIE,ÎMPOTRIVA MOŞTENITORILOR TORŢIONARILOR NOŞTRI CARE ACUM SUNT ÎN TOATE SFERELE DE CONDUCERE ALE SOCIETĂŢII FRÎNÎND PROGRESUL ȘI UN TRAI MAI BUN PENTRU ACEST POPOR.
  CU MULTĂ STIMĂ, ANGHEL GHEORGHE PLOIEȘTI

 5. Pingback: 1000 de articole. Cîteva statistici « Blogul lui Marius Mioc

 6. SUNTEM REVOLUTIONARI,SAU MORMOLOCI? RANITI LA UN DEGETEL SI CEI RANITI DIN CAUZA „EVENIMENTELOR” SUNT REVOLUTIONARII RASPLATITI DE ACTUALII SI FOSTII „SCAMATORI,EMANATI AI REVOLUTIEI REALE! SUNTEM SLABI SI DEZBINATI PENTRU CA NE LASAM BATJOCORITI! SA BETI BEREA SI SA MANCATI MITITEI SANATOSI SI IN ACEASTA CAMPANIE SI SA CANTATI CU VOIE BUNA: „AIA HOTI,ASTIA HOTI,MAMA LOR LA TOTI”!

 7. Pingback: 1.000.000 de vizualizări | Blogul lui Marius Mioc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.