Îndemn „Noii golani”: Să sărbătorim 1 Decembrie la Chişinău!

Organizaţia „Noii golani”, care în primăvară a dorit să sărbătorească la Chişinău aniversarea unirii Basarabiei cu România (27 martie stil vechi, 9 aprilie stil nou), dar n-a fost lăsată de regimul Voronin, doreşte acum să sărbătorească ziua naţională a României la Chişinău.

„1 decembrie, zi liberă în toată România, va fi marţi. Sîmbătă, duminică, luni şi marţi (28 noiembrie-1 decembrie) pot reprezenta un weekend prelungit, în care aveţi timp să sărbătoriţi 1 decembrie cu noi la Chişinău dar şi să vedeţi alte obiective turistice cum ar fi cetatea Sorocii, mănăstirea Căpriana sau biserica rupestră din Orheiul Vechi.

Trenul, autocarul sau maşina mică sînt variante la fel de bune cu care puteţi ajunge la Chişinău. Cei care au nevoie, putem aranja ca să fie găzduit de un român basarabean şi de acolo îndrumat către obiectivele turistice din Chişinău şi din restul Basarabiei”, e scris într-un articol publicat pe blogul organizaţiei (linc).

„Noii golani” organizează plecări cu autocarul către Chişinău din Bucureşti, Iaşi şi Galaţi.

Dacă în primăvară regimul Voronin o oprit venirea noilor golani din România la Chişinău, închizînd graniţa pentru cetăţenii români (linc) şi expulzîndu-l din Republica Moldova pe George Simion, activist al grupului „Noii golani” (linc) (pe Eugen Rusu, cetăţean moldovean care voise să organizeze mitingul aniversar n-au putut să-l expulzeze şi atunci i-au dat 2 zile de arest), acum Republica Moldova are în frunte primul preşedinte unionist din istoria ei (linc), pe domnul Mihai Ghimpu. Deci, probabil nu vor mai fi asemenea probleme.

Cetăţenii români n-au nevoie de vize pentru a călători în Republica Moldova, prevederile contrare impuse de fosta guvernare comunistă fiind anulate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.