Dezvăluirile lui Caramitru despre felul cum a fost înşelat de Margareta Costea, preluate de multe ziare şi saituri

Afirmaţiile lui Ion Caramitru despre felul cu şi-a luat certificatul de revoluţionar Margareta Costea, soacra domnului Mircea Geoană, prezentate pe acest blog (linc), au fost preluate de multe ziare şi saituri româneşti.

„România Liberă” (linc), „Ziua” (linc), Realitatea (linc), dar şi publicaţii locale precum Flacăra Iaşului (linc), Pandurul (linc), Vocea Vîlcii (linc) sau saituri precum voxpublica (linc) şi impactnews (linc) au preluat respectiva ştire. Impactnews se pare că a fost sursa de unde au copiat mulţi alţii, cu tot cu inexactitatea pe care impactnews a publicat-o: Caramitru nu a făcut declaraţiile respective „în cadrul unei discuţii avute cu scriitorul şi revoluţionarul Marius Mioc”, ci într-o întrunire publică, în faţa unei săli cu zeci de spectatori, eu fiind unul dintre aceştia.

Interesant că în decembrie 2009, cînd declaraţiile au fost făcute, n-au stîrnit prea mult interes. Abia acum, cînd am pus pe internet înregistrarea video, declaraţiile au fost sesizate.

Un gând despre „Dezvăluirile lui Caramitru despre felul cum a fost înşelat de Margareta Costea, preluate de multe ziare şi saituri

  1. Domnule Mioc,
    Nici macar nu ne mai scarbeste faptul ca d-na Costea , dl. Weber sau multitudinea celor ca si ei au pretins merite ,, nemeritate,,. Parerea mea este ca dragostea de tara, curajul si demnitatea unui cetatean nu se recompeseaza cu petice de hartie, bonuri valorice sau scutiri de taxe.

    Adevarata rasplata este insasi este sanatatea spirituala a poporului tau si istoria postfaptelor noastre.

    Cu respect,

    Liliana T.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.