Blogul lui Marius Mioc

despre revoluţia din 1989 şi ceea ce a urmat după ea

Consiliul Superior al Magistraturii va cerceta problema tărăgănării cercetărilor despre revoluţie februarie 17, 2010


La începutul acestui an am adresat Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul Legii 303/2004, o jalbă în care am cerut sancţionarea disciplinară a unor procurori din cadrul Secţiei Parchetelor Militare a Parchetului de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru tărăgănarea nejustificată a soluţionării unui dosar legat de revoluţia din 1989. Prin această tărăgănare, arătam, se poate ajunge la prescrierea unora din infracţiunile cercetate, de aceea faptul ar putea fi interpretat şi ca o favorizare a infractorului.


Biroul de relaţii cu publicul al Consiliului Superior al Magistraturii, sub semnătura lui Dan Victor Banu, mi-a răspuns că jalba mea „a fost trimisă spre competentă soluţionare Inspecţiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii”.

Rămîne de văzut ce răspuns voi primi. La ora actuală nu cred că e nevoie să dau mai multe amănunte asupra acestei probleme.

 

4 Responses to “Consiliul Superior al Magistraturii va cerceta problema tărăgănării cercetărilor despre revoluţie”

  1. Satirikon Says:

    Pt moment am luat o pauza pe blog in ceea ce priveste politica sau presa..nu de alta, dar daca ma apuc de scris nu ma opresc :(…mai ales la cate mizerii ies la iveala

    Deocamdata m-am axat pe o rememorare, pe baza unor fotografii extraordinare, a unor momente aflate la cumpana intre marire si decadere, pentru unii, pentru altii.
    Va invit pe la mine pe blog, mai bem o cafea, mai jucam o tabla :))

  2. CIND LUAM CERTIFICATELE DE REVOLUTIONARI LA AVOCATI SI JUDECATORI PROCURORI ,EI NICODATA NU VOR VEDEA REVOLUTIA BINE AU DUSO BINE SI INAINTE O DUC BINE SI ACUM CHIAR FOARTE BINE PACAT PACAT ZICE CINEVA PACAT PACATPACAT DAR SPERANTA MOARE ULTIMA PACAT!!!

  3. […] de Casaţie şi Justiţie a soluţionării unor probleme legate de revoluţia din 1989, ceea ce am arătat deja pe acest blog (linc). Din răspunsul, datat 2 februarie 2010, rezultă că cererea mea a fost trimisă inspecţiei […]

  4. […] Anunţam în una februarie (linc) că am făcut o plîngere la Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la tărăgănarea nejustificată a unui dosar legat de revoluţia din 1989, tărăgănare prin care se poate ajunge la prescrierea faptelor penale săvîrşite. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.