Comunicat SSPR: 13696 indemnizaţii de revoluţionar în plată, reprezentînd 0,03% din PIB

Pe saitul SSPR (linc) este publicat un comunicat semnat de domnul George Costin, în care se dau amănunte despre eforturile financiare ale statului pentru plata indemnizaţiilor de revoluţionar.

Aflăm din acel comunicat că în prezent sînt în plată 13696 indemnizaţii de revoluţionar, din care 2059 – urmaşi erou martir, 2226 – răniţi, 588 – reţinuţi, 169 – răniţi şi reţinuţi (prin deducţie, restul de 8654 trebuie să fie pentru luptători remarcaţi prin fapte deosebite; dar numărul acestora este mai mare căci există urmaşi de eroi martir, răniţi sau reţinuţi fără indemnizaţii). Efortul financiar total al statului pentru plata acestor indemnizaţii este de 0,03% din PIB, afirmă domnul Costin.

Legea 341/2004 acordă drept de indemnizaţii necondiţionat doar pentru răniţi, reţinuţi, şi „răniţi şi reţinuţi”. Luptătorii remarcaţi prin fapte deosebite au drept de indemnizaţii doar dacă realizează venituri mai mici decît salariul mediu pe economie, iar „participanţii” (în număr de 189) nu au drept la indemnizaţii. Aceasta ar putea fi explicaţia diferenţei între numărul indemnizaţiilor aflate în plată şi cel al revoluţionarilor cu certificat preschimbat care au apărut în Monitorul Oficial nr. 467 bis (linc), care este de 21243 de persoane.

Observ că, conform comunicatului domnului Costin, absolut toţi răniţii, reţinuţii şi urmaşii de eroi martir care apar în Monitorul oficial 467 bis din 7 iulie 2010 sînt consideraţi că primesc indemnizaţii, ceea ce nu cred că e adevărat. Mai ales la urmaşii de eroi martiri trebuie să existe destui care nu primesc nici un ban, deoarece art. 4 alin. 2 din Legea 341/2004 (linc) spune că soţul supravieţuitor primeşte indemnizaţie doar dacă nu s-a recăsătorit iar copiii celor ucişi în revoluţie primesc indemnizaţii doar „pînă la majorat sau pînă la terminarea studiilor, fără a depăşi vîrsta de 26 de ani”. Cum au trecut 21 de ani de la revoluţie, mulţi copii de eroi-martir au isprăvit studiile sau au depăşit 26 de ani, deci nu mai primesc indemnizaţii. Teoretic ar putea exista şi răniţi sau reţinuţi care să nu primească indemnizaţii, căci aceasta e condiţionată de depunerea unei cereri, ca să nu mai vorbim de persoanele care au răposat în această lungă perioadă de preschimbare a certificatelor.

Textul complet al comunicatului SSPR:

COMUNICAT

În ultima perioadă, pe unele posturi de televiziune a fost declanşată o acţiune de intoxicare a opiniei publice şi de denigrare a revoluţionarilor din Decembrie 1989.

Avem destule indicii care ne conduc spre concluzia că această campanie murdară se datorează implicării revoluţionarilor în eradicarea corupţiei din sistemul judiciar, dar şi a alăturării acestora la societatea civilă care doreşte, chiar şi la 21 de ani de la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, o rupere totală de trecut şi a îndepărtării din structurile statului a celor care au avut legături cu fosta securitate sau cu puterea comunistă.

Sperăm ca poporul român să realizeze faptul că atacuri venite de la persoane care au multe pe conştiinţă (criminali, informatori, securişti implicaţi în afaceri dubioase, devalizatori de bănci, instigatori la înşelarea populaţiei şi sărăcirea acesteia prin jocuri piramidale sau fonduri de investiţii etc) sînt atacuri nefondate împotriva unor oameni care au dat viaţă democraţiei româneşti. Dar vorba românului “Cine seamană vînt, culege furtună.”

Pentru corecta informare a opiniei publice, conform bazei de date a S.S.P.R., la nivelul lunii septembrie, efortul financiar privind revoluţionarii se prezintă astfel:

Total deciziilor în plată aflate la casele de pensii este de 13696 persoane dintre care:
2059 – urmaşi erou martir
2226 – răniţi
588 – reţinuţi
169 – răniţi şi reţinuţi

Presupunînd că toate aceste persoane cărora casele de pensii locale le-au emis decizii de plată a îndemnizatiilor, ar încasa suma lunară totală prevazută de Legea 341/2004, efortul financiar la nivel de an nu depăşeşte procentul de 0,03% din PIB.

Plata unor îndemnizaţii restante pe care actualul guvern a fost nevoit să o suporte în condiţiile crizei economice se datorează faptului că fostele conduceri al S.S.P.R. şi C.P.R.D. din anii 2004-2009, au aplicat în mod discriminatoriu prevederile legale, de cele mai multe ori favorizînd clientela politică.

Ca exemplu: S.S.P.R. a fost nevoit ca în cursul anului 2010 să plătească peste 4 mld. lei despăgubiri pentru nepunerea în aplicare a unor hotărîri judecătoreşti definitive şi executorii de către conducerile anterioare.

Apare legitima întrebare: Care este scopul ascuns al acestor atacuri asupra unor EROI AI NEAMULUI?
Nu cumva în absenţa altor forţe se încearcă găsirea unei mase de manevră?

SECRETAR DE STAT,
GEORGE COSTIN

56 de gânduri despre „Comunicat SSPR: 13696 indemnizaţii de revoluţionar în plată, reprezentînd 0,03% din PIB

 1. A TRECUT UN PRIM ZONA A BAUT SI EL O BERE SI GATA ESTE MARE REVOLUTIONAR ADEVARATII REVOLUTIONARI CARE TREBUIE DECLARATII EROI SUNT CEI CARE SI-AU PIERDUT VIATA PLUS CEI CARE AU FOST RANITI SAU MUTILATI RESTUL IMPOSTORI ABONATI LA PRIVILEGII TIMPUL VA DEMONSTRA ACEST LUCRU

  • Mi-ar placea sa publicati si reportajul facut de Pro Tv si difuzat in data de 14 Nov 2010 despre falsii revolutionari.

   Revolutionari doar pe hartie – O ancheta marca “Romania, te iubesc!”

   Am tot respectul pt revolutionarii adevarati, precizez,…..eu insumi, am participat la Revolutie dar nu am Certificat pt ca eram doar militar in termen.

  • si eu sint ranit in revolutie si posed certificat de ranit,dar toti care au strigat jos ceausescu,ar trebui sa posede certificate de revolutionari si indemnizatii ?asa a strigat toata tara,sau cei care s-au afirmat se certau mai sa se bata pentru a vorbi in tribuna si sa se afirme [dupa razboi au aparut si eroii]

 2. Toti militari care au participat in lupta pe baricade trebuie sa beneficieze de certificat de revolutionar pentruca le merita cu adevarat .Acei civili care furau televizoare si tot felu de electronice de prin casele fostilor activisti COMUNISTI acum sint atestati cu certificat de rvolutionar .MILITARII care au participat pe baricadele REVOLUTIEI DIN 1989 trebuie sa fie prioritari in obtinerea certificatelor de revolutionar pentruca le merita cu adevarat

 3. din data 23 dec.1989 pina 28 februarie 1990 am fost in dispozitiv de lupta,eram militar in termen, compania noastra a fost disponibilizata in cartieru Roma/Piata dorobanti/As vrea sa stiu daca pot benificia de certificat de revolutionar… poate smi raspunda cineva-

 4. osa aduc dovezile savile trimit pe faxs cea facut domna secretara sau directore de cabinet am auzit ca este domna imireanu marcela paula finca merita functia aste ca este exsperta in falsificari de acte incepind dela certificatul ei de casatorie pina la certificate de revolutionar facute false si semnaturi pe certificat sau pe actele le semna ia in locul titularului ascus multe certificate de le falsifica fiind la putere cine o controla
  mai ales la porta
  si cerea anumite sume de bani pentru a se rezolva mai repede certificatele
  am dovezi concrete si cu cine colabora cu cea care ia dat postul actual in declaratia de avere nu apus ceace are si dobindite numai pe certificatele vindute si date pela diverse primari prin tara si multe altele ori cum osa apara si in mai multe ziare cit de curind bine inteles ca o apara cei de acolo finca sint inpreuna corupti
  dovezile sint cele mai concrete de adovedi ce falsuri afacut domna paula

  • Dumneavoastră, domnule anonim, aveţi mai multe comentarii pe acest blog legate de Imireanu Marcela Paula, unele le-aţi semnat chiar cu pseudonimul Imireanu Marcela Paula, altele tudor ion sau matei ion. Dacă aveţi dovezi despre ilegalităţi făcute cu certificatele de revoluţionar vă recomand să vă adresaţi parchetului. Acolo nu merge însă cu afirmaţii anonime.

 5. va rog ,sa verificati dosarul numitului avocat PETRESCU ADRIAN LAURENTIU avocat aobtinut certificat de revolutionar fals,stiu sigur si am si dovezi

 6. Vam spur de multe ori de o angajată a sspr o secretară care numai trebuia de mult să fie acolo o falsificatoare de acte si cu certificatele de revolutionar le avea în dublu exzemplar si lua semnătura după cel bun al titularului si copia semnătura pe certificatul cel fas de cine vb de imireanu marcela paula care acolo toti sunt corupti cum so dea afară când tinea legătura si le ducea iei certificatele si păstra certificatul fals cu semătura este popină mirela care tinea legătura si cristina corut priet

  • Acest tip de afirmaţii nu-şi au locul aici, ci într-o eventuală sesizare la parchet, unde trebuie să precizaţi şi dovezile pe care le aveţi. Replici anonime pe internet neînsoţite de dovezi nu au nici o valoare.

 7. Sunt vaduva de revolutionar adica retinut pe data de 16 decembrie si batut bestial pana pe data de 22 decembrie.As dori sa stiu ce drepturi am dupa rapoastul sot mentionand ca nu sunt recasatorita si traiesc din pensia de 6milioane.Va multumesc anticipat

 8. Buna seara!
  Am si eu o intrebare. Se poate gasi undeva o lista cu numele tuturor celor care au primit bani de la stat pentru asa-numitul statut de revolutionar?
  Va multumesc anticipat!

  • urat mod de a pune o intrebare , tipic destabilizatoare rusine . ps . eu primesc , dar nu pentru asa zisa ci pentru rana suferita de la voi asazisi …………

 9. BUNA ZIUA..MA TOT INTREB …OARE CATI REVOLUTIONARI ,,,CEI ADEVARATI ,BINENTELES,,,AU SI AU RIDICAT INCA DREPTURILE???SI CATI DIN CEI FALSI CARE AU DAT SPAGA IN STANGA SI N DREAPTA AU AVUT SI BENEFICIAZA IN CONTINUARE?? DUPA CUM SE VEDE,,TOTI CARE AU AJUNS LA PUTERE LA SSPR ,NU NUMAI IN PREZENT,,AU PROMIS,,AU AMAGIT,,DAR PANA LA URMA NU AU FACUT NIMIC. OARE TREBUIE SA TRAIM TOT IN MINCIUNI TOATA VIATA??UNDE ESTE ADEVARATUL SPIRIT AL CELOR CARE INTRADEVAR AU LUPTAT PENTRU CEVA MAI BUN??

 10. Cei care comenteaza la adresa revolutionarilor si incearca sa le taie drepturile sunt cei care au tras in noi si au avut functi in trecut. Acum sunt oameni de afaceri sau in functi politice gen fost secretar la p.c.r u.t.e.c acum senator sau pe la primari prefecturi etc`precum pisica cad tot in picioare salut de la cluj napoca.

 11. Pingback: Scrisoare deschisă, adresată Primului Ministru al României de Asociaţia 21 Decembrie 1989 Bucureşti « Gogea's Blog

 12. Nu contest ca probabil sunt si posesori de certificate care le-au obtinut pe nedrept,nemeritat,dar domnilor si doamnelor,sa nu uitam ca in special lor celor care au obtinut pe merit aceste certificate,le datoram schimbarea ,de la comunism catre capitalism.Nu sunt ei vinovati pentru situatia in care se afla ROMANIA azi. Punetiva intrebarea logica ,’Oare de ce acest subiect azi?’,cred ca pentru simplul fapt de a introduce un nou subiect care sa abata atentia populatiei .Ca de obicei mas media este instrumentul prin care clasa politica la putere si cea din opozitie,au influentat prin lansarea de subiecte ca acesta,mentalul colectiv ,canalizind oprobiul public spre subiecte si dezbateri cu inportanta minima,TOTUL PENTRU A ASCUNDE SI A DETURNA DE LA ADEVARATELE PROBLEME CU CARE NE CONFRUNTAM IN TARA.Singurul si durerosul adevar este acesta,am ajuns sa ne legam de eroi,de raniti si de luptatori,pentru a crea un nou CIRC in loc de piine.Nu uitati ca cei raniti erau in spital,eroi erau decedati si se urmarea ascunderea lor,iar cei care au dus lupta mai departe ca sa consolideze schimbarea au fost luptatorii.Deci toti au merite ,depinde numai de momentul despre care se discuta.Rusine ca se face diferente intre cei ce beneficiaza indreptatiti de legea 341 si detinutii politici sau alti luptatori care intr-un fel sau altul au facut ceva in acest domeniu.Vina pentru aceasta este a celor ce hulesc oricare din aceste categorii.Daca nici dupa 22 de ani nu putem sa ne dam seama cind suntem manipulati,atunci ei sau jertfit degeaba.Rusine si lipsa de bun simt,a celor care au dus de ripa ,au furat,au distrus,au mintit si o fac in continuare numai pentru a-si pastra pozitiile avantajele sau averile dobindite ilegal prin cele mentionate mai sus.

 13. revolutionarii nu mai au loc de securisti de fii de fosti securisti si militieni care au facut averi ilicite pe spinarea revolutionarilor.ei trebuie sa fie trasi la raspundere pentru toate furaciunile care vsau facut dupa 1989 si pentru sfidarea pe care o au fata de poporul roman locul lor este acolo unde altii au fost chinuiti ani de zile au tupeul sa critice ei care au dat numai saracie si bataie de joc rominilor o sa vina ziua cind nu vor mai fi iertati

 14. nU MERITATI NICI UNU NIMIC,A FOST LOVITURA DE STAT,greva minerilor din 1977 de la Lupeni si Brasov 1987,se putea-u numi revolutionari,cum dracu sa mai mearga bine tara aceasta,toti vor bani multi ,facilitati financiare,materiale fara sa muncim,poate avem nevoie de o a 2 a revolutie si atunci vom face curatenie intre toate lapadaturile (avorturi)romanesti ,pana cand credeti ca face-ti averi in spatele prostilor de romani,voi nu stiti de binele pe care il aveti alti mor de foame si din aceea saracie va da voua,rusine sa va fie

  • Înţeleg punctul de vedere al dv. cu privire la evenimentele din 1989, dar nu-l înţeleg pe cel legat de Lupeni 1977 şi Braşov 1987. Dacă în 1989 nu a fost revoluţie, de ce în 1977 şi 1987 se poate numi revoluţie? Fiindcă nu s-a realizat nimic atunci? Fiindcă atunci n-a murit nimeni? Fiindcă la Lupeni în 1977 s-a început cu „jos Ceauşescu!” şi, după ce s-a făgăduit îndeplinirea revendicărilor, s-a terminat cu lozinca „Ceauşescu şi minerii!”? Fiindcă la Braşov în 1987 toată mişcarea a fost potolită într-o zi, fără vărsare de sînge?
   Numai în 1989 s-a deschis focul asupra manifestanţilor şi s-a ieşit inclusiv cu tancurile împotriva lor şi numai în 1989 regimul comunist a fost înfrînt, cel puţin vremelnic. De aceea numai evenimentele din 1989 atrag ură şi campanie de discreditare în mass-media.

 15. Sunt total de acord ce cu ati spus dl.Mioc .Ce nu inteleg este virulenta ,cu care apar tot felul de atacuri la adresa Revolutionarilor.Cred ca totul este o noua manipulare a politicului care vrea sa induca nemultumirea populara de la viata tot mai mizerabila in care onor domnii politicieni de 21 de ani ne afunda tot mai tare,catre alti asa zisi vinovati.Nu noi suntem vinovati de ce se intimpla de 21 de ani incoace,Nu noi am condus dezastruos Romania in acesti ultimi ani de la REVOLUTIE incoace.VOI TOTI ACEI CARE ATI CONDUS ,ATI DISTRUS ECONOMIA SI INDUSTRIA ROMINEASCA ,SUB MASCA PRIVATIZARII,CU SINGURUL TEL SA VA INBOGATITI PRIN FURT IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN.DE CE NU VEDETI ACEST LUCRU DOMNILOR CARE COMENTATI REVOLUTIA SI REVOLUTIONARII?
  ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ,CUM TRAIESTE POPORUL ROMAN ACUM ASA SA AJUNGETI SA TRAITI SI VOI SI FAMILIILE VOASTRE MACAR 5 ANI.Ne meritam soarta pe undeva ca nu vedem adevarul nici daca suferim din cauza lui.M-am saturat de toti lupii moralisti si va propun sa nu mai fie bagati in seama toti acesti provocatori ordinari. Va propun mai bine o alta tema :,,CE SOLUTIE VEDETI SAU PROPUNETI PENTRU A SCHIMBA CEVA,TININD CONT CA SE APROPIE ALEGERILE?
  Eu propun sa discutam cit se poate de serios sa gasim o forma democratica prin care sa lansam candidati proprii in numele nostru nu din partea partidelor politice care sunt toate compromise.
  VA ROG SA RASPUNDETI TOT CE CREDETI DESPRE ACEST SUBIECT.VA MULTUMESC SI VA RESPECT PE TOTI CEI CARE NU ATI RENUNTAT LA PRINCIPIILE SI CORECTITUDINEA VOASTRA SI NU ATI INTRAT IN MASA DE MANEVRA A VREUNUI PARTID CONDUS DE GASTILE DE PARVENITI SI OPORTUNISTI CARE NU CER DECIT SA FACETI TOT FELUL DE ,,COMPROMISURI POLITICE.”.MAREA LOR MAJORITATE AU DAT CINSTEA SI BUNUL SIMT PE O FUNCTIE SAU UN SCAUN,SAU PE MAI STIU EU CE AVERI SI FOLOASE MATERIALE.

 16. ma doare sa vad citind pe aici caractere formate in cetateni poporului meu dupa 89…..si nu-mi ramine nimic alceva de facut decit sa ma rog bunului D-ZEU de facut in tinerete pentru poporul meu ,la rindul generatiei mele zic ca am facut ce am stiut ca fiecare generatie –ma gindesc insa la cei ce vin –ce vor mai stii ei oare ,si cum ?asta e gindu ce ma framinta incolo rominilor va doresc sanatate la minte si suflet .asta nu inseamna ca doar eu sunt sanatos

 17. Daca din gura unor persoane sus puse iese ca: legile sunt facute sa fie incalcate. atunci intreb ???de ce mai platim din sudoarea acestui popor pe cei ce fac orce alceva in parlamentul romaniei -numai de grija poporului NU.Atunci ar fi bani chiar in plus pentru cei ce merita acesta recunostinta. jan vasiliu ploiesti.

 18. Aveti pe domna seretară pesonală de cabinet falsificatore de certificate de revolutionar în care osă ajungâ personal la domnul george costin ce afăcut falsuri domna imireanu marcela paula si directorea de cabinet popină mirela tartoru mare erte paula imireanu

 19. Am robe clare cu popină mirela si imireanu marcela paula cînd falsifica semnătura de semna la fel ca a titularului avea certificatu conform cu originalu asta erea anu trecut la metrou am poze cu amîndouă cînd se chinuia să facă semnâtura un duplicat îl dădea lui popină mirela si unu îl lua imireanu paula cu falsurile de acte stie e exspertă domna paula imireanu stie dela oficiu stări civile în 2005 -fă cea si acolo acte false care de acolo a aduso domna cristina ecaterina corut care sincer pote nu stie ce falsificatore are pentru mine este un gunoi de femeie care bărbati avea bani era bun cînd termina toti bani făcea de asa natură să termine cu el asa ia făcut si lu bărbaso arabu a plecat în suedia la băgat la evaziune fiscală a avut stant în flora asta erte povestea l ui domna secretară imireanu paula

 20. daca cei ce ponegresc pe adevaratii revolutionari ar gindi si apoi ar vorbi altfel ar sta treaba ..Cei ce nu pot dormi ca revolutionarii iau bani multi nu se gandesc ca sunt pe scaunele acelea pentru ca acei oameni siau riscat viata siau lasat copii singuri si au mers nu pentru bani ci pentru ca doreau o tara libera pentru copiii lor.Domnilor uitativa bine in gradina voastra e atit de curata/Cati bani se consuma pe placerile „”nevinovate””ale domnilor parlamentari [ajunsi acolo tot datorita revolutionarilor) sunt bani domnilor doar pentru voi nu pentru prostime.MAI GINDITIVA CATI MORTI VRETI SA AVETI PE CONSTIINTA?

 21. Si militarii care au deschis focul impotriva demonstrantiilor? Oare si ei trebuie sa aibe certificate? Poate un certificat lipit pe frunte, sa-l poarte cu mandrie , sa aibe cu ce dovedi ca si el a tras in oameni!

 22. APEL CATRE TOATE ASOCIATIILE DE REVOLUTIONARI DIN TARA, DACA DOCTORUL “ARAFAT” IN 4 ZILE A CASTIGAT LUPTA CU BASESCU, NOI NU O PUTEM CASTIGA CU TOVARASU COMANDANT AL GARZILOR PATRIOTICE GEORGE COSTIN, SI SECURISTUL “MARIES”!
  AZI 13 IANUARIE 2012 LA SEDINTA CARE A AVUT LOC LA COLEGIU S.S.P.R, GEORGE COSTIN A DESCHIS SEDINTA ADRESANDU-SE PRESEDINTILOR DE ASOCIATII CARE IL JIGNESTE SA PARASEASCA SALA.
  TOVARASU GEORGE COSTIN, SI-A PERMIS IN NUMELE SAU SA SE DUCA LA PRESEDENTIE SA II OBTINA REVOLUTIONAREI “MARIA PETRASCU ” DIN BRASOV , TITLU DE POST-MORTEM ORDINUL NATIONAL “SERVICIU CREDINCIOS” IN GRAD DE CAVALER! DE CE ACEST TITLU NU SE ACORDA TUTUROR REVOLUTIONARIILOR!
  DOMINA SA, GEORGE COSTIN, DE CE NU MERGE LA TOATE INMORMANTARIILE-ONORURI??
  IN CALITATE DE REVOLUTIONAR, CARE AM ARESTAT NR.2 IN DECEMBRIE 1989 SI A COLEGILOR MEI CEREM INLATURAREA LUI GEORGE COSTIN DIN FUNCTIA DE SECRETAR AL S.S.P.R CU PROBLEMELE REVOLUTIONARILOR!

  CER UNITATEA TUTUROR ASOCIATILOR DE REVOLUTIONARI DIN TARA !

  VA MULTUMESC DIN SUFLET!

  • sandule , nu voi l-ati sustinut pe Costin ? si mai apoi cand ne-a vandut pentru libertatea lui si postul de ambasador la Roma ( asa se aude ) nu trebuie sa luam atitudine .el ne-a lasat fara indemnizatie , a mintit pana in ultima clipa si minte in comtinuare . PROMIT CA NU VA SCAPA DE RAZBUNARE , nu are dreptul sa se bucure de nimic la cate magarii a facut .

 23. dragi revolutionari in tara asta se poate intampla orice \\nu la -m sustinut pe costin voi nu vedeti ca s-a gasit dovezi impotriva lui si nu se ia masuri fiindca asta este mafia

 24. se aude ca vor sa abroge legea 341 dar intrebarea este de ce si cine ?raspunsul este simplu ,foarte multe dosare se afla la DNA si pana aceasta lege se va clarifica dureaza cateva luni iar ei vor iesi din urmarire penala.PENTRU ASTA SE LUPTA COSTIN ,BANUTOIUSI MARIER SA -SI ASTUPE URMELE PENTRU ACESTI FALSI REVOLUTIONARI SI SUMELE MARI DE BANI PRIMITE –TOTII NISTE SECURISTII –- au fost sacrificati adevaratii revolutionari din cauza lor si l-as intreba pe d-l boc un revolutionar care l-a arestat pe EMIL BOBU meserie de sudor ‘varsta 56 bani avea aceasta indemnizatie de 1900 ron nici un alt venit rata la banca de 730 ron a lucrat pana in noiembrie 2004 nici macar nu ise preschimbase certificatrul si nu primea acea indemnizatie care atunci era 600 ron si a fost disponibilizat nu a primit spatiu comercial nici pamant si nu s-a benificiat de 2500 ron si aceste drepturi de 22 ani cum spune turcescu aceasta indemnizatie a crescut din niembrie 2004 de la 600 ron pana in dec 2011 la 1900 .de ce d-l boc a lasat acel coeficient de 1040 ron la cei care sunt pensionari iar la cei fara venit le-a luat tot

  • A avut înainte de 2004 indemnizaţie de 600 RON? Ciudat, eu ştiam că doar răniţii cu grad de invaliditate şi urmaşii eroilor martir au avut indemnizaţii înainte de Legea 341/2004. Omul a fost rănit?

 25. DIN NOIEMBRIE 2004 DE CAND A FOST LEG 341 IN VIGOARE NU INAINTE. CAND A PRIMIT DECIZIA CU CALCULUL INDEMNIZATIILOR IN MAI 2008 ASTA A FOST PRIMA LUNA DIN TABEL CU ACEASTA SUMA

  • Probabil a depus actele în noiembrie 2004 pe la jumătatea lunii, şi 600 RON erau indemnizaţia pe o parte din lună (dreptul la indemnizaţie începe din momentul depunerii dosarului de preschimbare).

 26. Am decizie cu plata indemnizati reparatorie conform legi 341 /2004 cit se mai minte sau cine minte mie practic mi sa schimbat certificatul de pe legea 42 pe legea 341/2004 oare cind incepe sa imi dea aceasta suma de banii casa de pensi de la ploiesti mia emis decizia dar banii ioc cine imi raspunde ca casa de pensi de la ploiesti umbla cu sopirla sa fie clar spaga nu dau poate face cineva un control si vede de ce nu da aceasta indemnizatie restanta iar daca exista vrio lege doresc sa o cunosc astept un telefon 0720175140.

 27. imi pare rau sa aud ca revoșutia sa facut pentru bani si 1 hectar de pamant ,eu stiu multi falsi revolutionari eu am participat la revolutie am si un steag din 89 da nu am si nici nu vreau nici un an am fost la revolutie sa scapam de Ceausescu si sa o ducem mai ine aia nu inseamna ca am ajuns cersetor am o demnitate care asazisi revolutionari nu o au ma refer la cei care au indemnizatie eu va asociez cu iliescu cu soacra lu geoana deci nu am facut revolutia pentru bani nemunciti

 28. @ lica ” eu am participat la revolutie am si un steag din 89” mai ramane sa precizezi ca l-ai fluturat in fata televizorului sau il aveai pe perete langa portretul ” mult iubitului conducator ” din postarea ta asta reese

 29. ne-a aranjat Maries , vorbeste in numele nostru dar de fapt face ce a facut mereu , il ataca pe ion iliescu . tota tevatura facuta nu este altceva decat lupta lui personala , pe noi la trecut la diverse cat i-si mai poate bate joc acest individ de miscarea revolutionara nu stiu , dar speram sa i se infunde si lui cat mai repede sa il cheme costin la el ca au fost buni prieteni .un securist , sau cam asa erea postat pe , portalul revolutiei ,” a nu se confunda DORU MARIES SECURISTU CU DORU MARIES REVOLUTIONARUL ” DAR NU NI S-A SPUS NICIODATA CINE ESTE UNUL SI CINE CELALALT .

 30. maries si banutoiu trebuie dusi langa costin ,maries are revolutionarii lui pe care ii manipuleaza dar nu el reprezinta intreaga tara de il lasati fratilor sa faca ce vrea uite unde va dus mintindu-va.

  uniti-va macar acum

 31. FRONTUL DEMOCRAT ROMAN ASTEAPTA INSCRIERI NU EZITATII ESTE CONSTITUIT IN ILEGALITATE A RASTURNAT REGIMUL COMUNIST ACUM VRETI SA FIE DEMOCRATIE CU CINE VRETI SA FIE DEMOCRATIE CU VECHI COMUNISTI ?. SAU VA-ATI INSCRIS IN PARTIDE PENTRU PUTINA UNTURA SI ATI PRINS CEVA SEU , NU MERGE ASA IN DEMOCRATIE , ESTE VORBA DE CIRCA 2500 DE SEMNATURII . TELEFONATIMI 0720175140, VA ASTEPT , LA CASA MEMORIA REVOLUTI ROMANE DIN COMUNA BRAZI JUD PRAHOVA SPER CA IN CURIND SA PUN PLACUTE INDICATOARE, AM ANUTAT PRIMARIA SI PE CEI DE LA RELIGI SI CULTE PLOIESTI .

  • Domnule Mirică, de ce nu-ţi faci dumneata saitul dumitale propriu prin care să strîngi adeziuni şi să povesteşti istoria revoluţiei cum doreşti, dar insişti să foloseşti în aceste scopuri saitul meu?

 32. sa vezi si sa crezi , am incercat dar imi este sers imediat de reusesc mai sint multi mirica doar cu numele iar imi produce multe necazuri . bine ca raspunzi cine e mirica gheorghe din buzau din rimnicul vilcea din dudesti judetul timis din ploiesti si multi doamne si toti revolutionarii . multi de mirica uita de initiala FRONTUL DEMOCRAT ROMAN NUI UITA PE FALSI SI SPAGARI REVOLUTIONARILOR SI CEI INSCRISI IN CARTI SA FURE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.