Moldova Suverană: Foştii combatanţi români din Kosovo, Iraq şi Afganistan vin la Chişinău să instaureze administraţie românească

Duminică 28 noiembrie sînt alegeri în Republica Moldova. Inclusiv la Timişoara se va deschide o secţie de votare, la colegiul de artă „Ion Vidu” de pe strada Cluj (lîngă complexul studenţesc).
Atmosfera s-a încins la fraţii noştrii de peste Prut. „Moldova Suverană”, ziar apropiat de Partidul Comuniştilor condus de fostul preşedinte Vladimir Voronin, s-a lansat deja în scenarii cu război civil. Într-un articol iscălit de Mihai Conţiu (linc) – care, de altfel, nu este basarabean ci român din România, dar cîştigă şi el o pîine la Chişinău – citim:

Foştii combatanţi români din razboaiele din Kosovo, Iraq şi Afganistan vin la Chişinău să instaureze administraţie românească!
Ce mai pot face etnicii ruşi de aici? Să cheme în ajutor Rusia
România, sub pretextul unei aniversări ample, fără precedent a zilei sale naţionale pe întreg teritoriul R. Moldova, intenţionează să provoace un război civil în această ţară. Politicienii şi serviciile secrete româneşti vor să ducă pînă la capăt ce au început pe 7 aprilie 2009. Astfel, simţind că liberalii vor pierde alegerile şi România îşi va pierde controlul total asupra acestei ţări a declanşat o serie de acţiuni ofensive împotriva R. Moldova dintre cele mai diabolice. Pe lîngă atacul şi intoxicarea mediatică, sprijinul logistic şi financiar pentru falsificarea alegerilor – exit pollul organizat exclusiv de către români spre a se vedea de cîte buletine de vot falsificate mai trebuie introduse în urne, marea majoritate în România, Italia şi Spania – România trimite în R. Moldova şi trupe operative de şoc, de intimidare şi terorizare a populaţiei şi, în cazul în care frauda nu va reuşi, aceste trupe au sarcina să-i păstreze prin violenţă la putere pe liberali, ca aceştia să nu renunţe la guvernare chiar dacă vor pierde. (…)
Cu toate astea, absolut toţi moldovenii majoritari nu se vor speria, nu vor permite ca aceste haimanale şi aceşti terorişti să provoace război civil şi interetnic în R. Moldova! Oamenii abia acum au avut proba materială cea mai odioasă a chipului hidos şi criminal al regimului liberal aflat încă la guvernare, iar pentru toate aceste netrebnicii, moldovenii, prin votul lor, îi vor alunga de la guvernare şi vor alege stabilitatea, liniştea şi pacea în ţară.
Gravitatea cea mai mare a venirii miilor de combatanţi, legionari şi nazişti români în R. Moldova constă în aceea că vor să provoace, iniţial, un război civil interetnic, pe deoparte ei şi cîţiva moldoveni cu creierele spălate, mancurtizate şi abrutizate, împotriva moldovenilor paşnici şi a populaţiei de origine etnică rusă, ucraineană şi găgăuză. Pe lîngă ruşii pe care îi urăsc, aceştia îi mai urăsc de moarte şi pe ucraineni, iar asta din cauza pretenţiilor teritoriale româneşti şi multe altele.
În faţa acestei invazii a trupelor româneşti de şoc, ce trebuie să facă etnicii ruşi, ucraineni, găgăuzi şi majoritatea moldovenilor care văd în ruşi aliaţi, rude şi prieteni – să cheme Federaţia Rusă în ajutor? Să-şi aducă aminte că Doctrina de Apărare a Rusiei prevede că aceasta ţară e obligată să-şi apere cetăţenii aflaţi dincolo de graniţele Rusiei?
Oare SUA şi-au dat acordul pentru intervenţia României în R. Moldova?
(…) Oare, ţinînd seama de conflictul declanşat între Coreea de Sud şi cea de Nord, despre care analiştii militari spun că ar putea reprezenta scînteia celui De-al Treilea Război Mondial, nu cumva SUA vor să se deschidă un teatru de război şi în Europa? Pretextul cel mai la îndemînă e Transnistria, Georgia, criza economică şi revoltele de amploare din unele ţări europene. Nu puţini sînt analiştii care au demonstrat că această criză mondială a fost provocată intenţionat. Nu degeaba Trilaterala Mondială şi Soros au elaborat programe de decimare a întregi populaţii sub pretextul suprapopulării Pămîntului! Singura soluţie pentru ca R. Moldova să-şi păstreze neutralitatea şi să scape ţara de pîrjolul de care vorbea Chirtoacă în urmă cu un an de zile se afla în mîna moldovenilor care votează, pentru că, ieşind masiv la vot, au şansa să-i alunge de la guvernare pe aceşti liberal-democraţi criminali, cu tot cu consilierii lor secreţi români şi americani!

Articolul complet, la lincul indicat. Micul sîmbure de adevăr în acest articol este că organizaţia „Noii Golani” va trimite probabil unul sau două autocare la Chişinău pentru 1 Decembrie (linc), cînd se doreşte sărbătorirea Marii Uniri şi în capitala Republicii Moldova (nu „pe întreg teritoriul Republicii Moldova”). În rest, aceeaşi retorică despre „agenturili străine” pe care o întîlnim şi în România, şi pe care comuniştii moldoveni au folosit-o şi în aprilie 2009. Referitor la ideea că alegerile se vor falsifica prin adăugarea de buletine de vot la secţiile din România, Spania şi Italia, se ştie că şi la alegerile trecute, organizate de guvernarea comunistă, în aceste locuri cetăţenii moldoveni au votat covîrşitor împotriva comuniştilor (de pildă, în România Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a primit doar 1,73% din voturi din partea cetăţenilor moldoveni care au votat în Bucureşti). Desigur, la fel va fi şi acum, iar comuniştii se pregătesc să pretindă că e vorba de o fraudă.

Mai citeşte:
Aprilie 2009 la Chişinău – rememorare
Mihai Ghimpu, primul preşedinte unionist al Republicii Moldova
Rezultatele alegerilor din R. Moldova din iulie 2009
Cum au votat moldovenii din România în iulie 2009
Jocul propagandistic dublu al comuniştilor din Republica Moldova
Voronin 2009, Ceauşescu 1989 – asemănări şi diferenţe
Moldova Suverană: Partidele care au admis acţiuni ilegale să fie lipsite de înregistrare la Ministerul Justiţiei
Moldova Suverană: 200 de mercenari din Transnistria plătiţi cu 50 de euro pe ceas au participat la lovitura de stat pregătită cu logistică românească
1988, RSS Moldovenească. Uniunea Scriitorilor respinge criticile care i-au fost aduse
Octombrie 1988, RSS Moldovenească: Declararea limbii de stat va traduce în viaţă „principiile politicii naţionale leniniste”
RSS Moldovenească, 1989. Lupta pentru alfabetul latin prin caricaturi
12 martie 1989: La Chişinău mulţimea ia cu asalt sediul CC al Partidului Comunist
27 august 1989: Marea Adunare Naţională de la Chişinău sau „Ziua ce va lumina un veac”
Marea Adunare Naţională de la Chişinău (video)
31 august 1989: Adoptarea legilor despre limba de stat şi grafia latină în RSS Moldovenească
16 noiembrie 1989: izbînda gorbaciovismului în RSS Moldovenească
1990: tricolorul românesc înălţat cu mîndrie la Chişinău. 2009 – înălţarea tricolorului românesc considerată diversiune rusească

Un gând despre „Moldova Suverană: Foştii combatanţi români din Kosovo, Iraq şi Afganistan vin la Chişinău să instaureze administraţie românească

  1. Sa speram ca vine cineva impartial cu viziuni de dezvoltare in primul rand a tarii, rautatile pe de o parte impotriva Rusiei sau de cealalta parte impotriva Romaniei nu cred ca-s de bun augur Moldovei, parerea mea e ca trebuie sa-ti mentii relatiile cu ambele parti cat si cu UE pentru un viitor mai favorabil Basarabiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.