Terorişti prinşi în decembrie 1989 (video)

Doi suspecţi de terorism prinşi în decembrie 1989. Un reporter sîrb intervine cu comentarii.

Pentru alte înregistrări din revoluţia bucureşteană, vedeţi pagina Revoluţia din Bucureşti – video.

18 gânduri despre „Terorişti prinşi în decembrie 1989 (video)

 1. Ia uite ce se mai cauta pe google: ” de ce il uraste mariius mioc pe stoenescu?” :))) Ce ai mey, cu omu’? :))))

  Ala mai bine facut e Camarasescu, care a „venit” din Valea Jiului cu minerii si i-a plimbat pe la sediile partidelor istorice in 1990. Negriciosu’ cu „ordin de deplasare in alb emis de o unitate militare din Alba Iulia” nu a fost inca identificat de presa.

  Locul in care i-a adus este un gang din imediata vecinatate a curtii interioare a Directiei a V-a. Din cite stiu, initial militarii au tras intr-o directie suspecta de unde a fost fluturat un steag alb…. Restul e ce se vede pe imagini.

  O zi buna

 2. „Da sunt roman din Valea Jiului” :)) Pare iritat ca a fost prins, mandru ca este roman din Valea Jiului, dar nu pare speriat. Probabil jurnalistul iugoslav intreba daca e roman, pentru ca circulau zvonuri ca teroristii ar fi straini.
  „Mama si ce pleata misto ai” :)) Militarul invidios ca in armata nu le dadeau voie sa aiba plete isi manifesta de zor admiratia.

  Puteai sa intitulezi postarea asta: Teroristii cu Plete 🙂

  • I-au facut scapati. Era normal dupa negocierile dintre Securitate si „noua putere”.

   Chiar sinteti naivi sa credeti ca fenomenul terorist s-a oprit brusc dupa executia dictatorilor? Morti au fost inregistrati si pe 2 ianuarie 1990.

 3. @dl Stracna Pai le-au dat drumul in 26.12, dupa ce s-a cazut la pace FSN-Armata-Securitate. Sau mai plauzibil, dupa ce Secu (prin Usla) au penetrat informativ Frontul.

 4. Filmul nu spune nimic, nu poate constitui o proba. Daca asupra celor doi indivizi retinuti nu s-au gasit arme, nu sunt martori ca cei doi ar fi folosit arme de foc, discutiile sunt inutile.
  Din cate imi aduc aminte, intr-un film vazut in decembrie 1989 la TVR despre Brasov, am vazut imagini cu indivizi imbracati in combinezoane care trageau…se spuneau ca sunt teroristi….dar acest film nu l-am revazut.

 5. Ala cu pleata este Camarasescu. Cum de l-au dibuit soldatii? Ciudat ca soldatii au AKM cu pat rabatabil …. care sunt specifice puscasilor marini (incap in rastelurile mici de pe nava). Ostasii sunt de la trupele de. XYZ? Oricum misto bataie! Automatul primit direct in muian a fost cool ptr un gunoi pletos ca acest Camarasescu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.