Conferinţă la Timişoara: De ce nu mai avem nevoie de comunişti. Vremelnică suspendare a activităţii blogului

Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului condus de Marius Oprea mi-a trimis prin e-mail o invitaţie la o expoziţie şi conferinţă pe care o va organiza la Timişoara în 11 martie 2011, cu prilejul aniversării Proclamaţiei de la Timişoara (linc). Coorganizatori ai evenimentului sînt Societatea Timişoara, Primăria Timişoara, Biblioteca Universitară Eugen Todoran, Fundaţia Konrad Adenauer, Muzeul de Istorie a Transilvaniei din Cluj şi muzeele de istorie din Aiud şi Turda. Expoziţia se numeşte „Numitorul comun – moartea”, iar conferinţa, care va fi ţinută de Marius Oprea, „De ce nu mai avem nevoie de securişti”. Cu acest prilej va fi prezentat şi filmul documentar „Vînătorul de securişti”.

Din motive medicale probabil nu voi participa la această conferinţă, şi din aceleaşi motive activitatea pe acest blog este acum suspendată (acest articol a fost programat în avans). Durata estimată a suspendării: 2 săptămîni. În această perioadă şi aprobarea comentariilor la articole ar putea întîrzia, dar comentatorii vechi nu au nevoie de aprobare.

Pentru cei interesaţi prezint afişul evenimentului:

Un gând despre „Conferinţă la Timişoara: De ce nu mai avem nevoie de comunişti. Vremelnică suspendare a activităţii blogului

 1. NUMITORUL COMUN AL ORGANIZATORILOR ACESTEI BAZACONII = PROSTIA SI TICALOSIA!

  PROSTIA SI TICALOSIA care si-au pus poalele in cap in ROMANIA!

  Crimele care s-au comis in anii `50 in perioada stalinista in care comunismul a fost deturnat de la functia lui nu reflecta in nici un fel comunismul! Asa cum crimele care s-au comis in perioada inchizitiei si cruciadelor nu reflecta religia crestina si crestinismul!

  Eu personal si cea mai mare parte dintre noi cei ce-am trait o mare parte a vietii noastre in Romania Socialista sub regimul comunist, noi deci am trait intr-o tara gestionata responsabil si-n care criminalitatea era aproape zero, in care nu se comiteau crime nici de catre autoritati si nici de catre populatia civila! Climatul in care traiam era seren si securitar, viata si bunastarea oricarei fiinte umane aveau valoare si erau aparate si respectate! Cind mergeam la filme americane cu impuscaturi, singe si violenta, care reflectau si reflecta realitatea americana si-a lumii capitaliste in general, ni se parea incredibl ceea ce vedeam, credeam ca-i doar fantezie, caci noi traiam in liniste si siguranta intr-o societate guvernata de bun simt si nu eram abisnuiti cu asa ceva!

  Dupa involutia in care a intrat Romania incepind din 1989 sitauatia s-a schimbat in tara noastra! Romania s-a americanizat si indobitocit, bunul simt s-a pierdut! Oportunismul, violenta de toate felurile, minciuna si ticalosia au napadit ca buruiana si pecinginea tara mindra si frumoasa care a fost Romania pe perioada regimului comunist pina la ciuma care s-a abatut asupra noastra fiind prostiti si manipulati de tradatori in decembrie 1989.

  Datoram totul anilor de orinduire socialista a tarii cind oamenii au putut coopera si munci impreuna pentru a construi tara! Si iata ca vin acesti viermi hraniti cu bani furati poporului roman jefuinduise prezentul si viitorul, 100 miliarde Euro datorie, vin aceste lepadaturi sa ne invete de ce, chipurile, `n-am mai avea nevoie de comunisti!`

  – AVEM NEVOIE DE COMUNISTI! Avem nevoie de comunisti ca sa ne scape de paraziti, mincinosi si ticalosi de teapa voastra! Avem nevoie de comunisti si de comunism pentru a ne putea reorganiza si reconstrui tara pe baze juste si umane!

  Pentru cititorii de limba engleza un articol interesant despre dezastrul post-comunist din tarile ex-URSS si Europa de Est.

  The Tragic Failure of „Post-Communism” in Eastern Europe

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23616

  http://spectator.org/people/rossen-vassilev/all

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.