Victor Ponta şi Emil Boc cer tăierea indemnizaţiilor de revoluţionar

La TVR primministrul Emil Boc a reafirmat intenţia de a anula indemnizaţiile de revoluţionar, cu excepţia celor pentru urmaşii celor ucişi sau răniţi. Victor Ponta, liderul PSD susţine această idee dar îl acuză pe Emil Boc că nu va duce la bun sfîrşit iniţiativa. Am introdus nişte comentarii în text cu litere cursive între paranteze drepte.

Transcriere înregistrare:
0:00 Comentariu al redacţiei: În opinia premierului, plăţile acordate revoluţionarilor se mai justifică doar pentru urmaşii celor decedaţi sau răniţi grav în decembrie 1989 [exprimare neclară: urmaşii răniţilor grav nu beneficiază de nici o plată, doar răniţii înşişi au indemnizaţii]. Pentru ceilalţi, deja 20 de ani sînt suficienţi [în afara invalizilor şi urmaşilor eroilor martiri, ceilalţi revoluţionari primesc indemnizaţii doar din 2004 – conform legii, iar efectiv abia după primirea certificatului preschimbat] şi ar trebui să reintrăm în rîndul lumii, în privinţa drepturilor şi obligaţiilor, a spus Emil Boc.
0:16 Emil Boc: Reparaţie morală şi materială trebuie să aibă în continuare, mă refer la reparaţia materială, cei care într-adevăr au avut victime, familiile care au avut victime în familie, deci la cei decedaţi şi la urmaşii acestora, la cei răniţi, trebuie să aibă prioritate din partea statului român. În rest vom avea toate analizele şi vom discuta cu cărţile pe masă cu toţi cei implicaţi.
0:39 Comentariu al redacţiei: Şi liderii opoziţiei sînt de acord cu această iniţiativă.
0:43 Victor Ponta: Salut această idee a domnului Boc, dar mi-e teamă că nu o va pune în practică, pentru că secretarul de stat de la revoluţionari, numit politic în acest moment, domnul Costin dacă nu mă-nşel [George Costin], în ultima perioadă a descoperit, la 20 de ani după încă vreo 10-15000-20000 de revoluţionari [în total, în Monitorul Oficial 467 bis din 7 iulie 2010 au apărut 21243 persoane], care evident, nu aveau nici o legătură cu 1989, ci sînt clienţii politici ai PDL-ului.
1:06 Comentariu al redacţiei: Reprezentanţii asociaţiei „21 Decembrie 1989” consideră că declaraţiile sînt un afront adus sacrificiului revoluţionarilor.
1:14 Teodor Mărieş: Recunoştiinţa nu are termen de expirare [referire la titlul Legii 341/2004 prin care se dau drepturi revoluţionarilor, numită „legea recunoştiinţei”]. Recunoştiinţa este recunoştiinţă, care trebuie acordată celor care cu adevărat au adus libertate în decembrie 1989, de acum şi în veac. Domnul Boc să mai gîndească puţin şi dacă temperaturile de afară ne provoacă la declaraţii, e bine să ne băgăm picioarele în găleata cu apă rece, să ne aşezăm la masa dialogului şi după dialog să facem declaraţii.
1:39 Comentariu al redacţiei: Pe baza certificatelor speciale revoluţionarii beneficiază de mai multe facilităţi şi ajutoare plătite de la buget. Premierul Emil Boc a estimat că pentru aceste plăţi sînt alocate anual milioane de euro.

Pentru alte articole legate de drepturile revoluţionarilor şi de certificatele de revoluţionar vezi categoria „Certificatele de revoluţionar” de pe acest blog.

35 de gânduri despre „Victor Ponta şi Emil Boc cer tăierea indemnizaţiilor de revoluţionar

 1. Acesti beneficiari ai sacrificiului celor care au rasturnat o dictatura si care nu pentru ei insisi au luptat , ci pentru toti cei care astazi se bucura de libertate si sanse , cum sunt toti aacestia , care in loc sa-si folosesca prerogativele in a aduice beneficii tarii , nu stiu decat sa o jupoaie , prin incapacitatea de a conduce si gestiona resursele tarii.
  Arunca in spatele celor pe care ii conduc propria incapacitate, insa beneficiile pe care si le doresc nu le vor micsorate. Mai este apoi dreptul la cuvantul liber sa nui-l ia la toti, dreptul de nu ne numi slavii lor . Caci mereuttrebuie sa ne supunem dictaturii inconpetentei ridicata la rang de cultura guvernamentala.
  Un presedinte care escrocheaza cu doua texte o natiune,Sa traiti bineeeee! , care nu este in stare sa piarda conducerea unui stat pentru ca este prea hot … Sa traim bine este textul acestui presedinte , care a escrocat o natiune.
  Un premir care nu are nici o viziune adevarata economica , care nu este in stare sa-i vizeze pe cei cu adevat corupti si care conduc ca si domnia sa prin incopententa ! Sa ia la numarat inconpetentii guvernului , caci pestele de la cap se impute!

 2. Domnule Marius Mioc , ar fi cazul sa mai moderezi comentariile . Daca astfel de rataciti ambigui care habar n-au sa scrie limba pe care o vorbesc te citesc si tu lasi astfel de comentarii la vedere , ma bufneste rasul despre ce scrii tu . Aceasta lia nu are nici o parere despre nimic si bate apa in piua vrand sa-l vada mort pe presedinte…Cum altfel ?
  Ai sa devii si matale inconpetent , caci capul la peste se impute primul si miroase rau !

  Stai linistit , nu-ti spun eu ce sa faci pe blogul tau…Nu citesti comentariile ?

  1. La pagina „Despre mine şi acest blog” e precizat că îmi asum răspunderea pentru conţinutul articolelor publicate, iar la comentarii răspunderea aparţine celor care au comentat. Nu practic cenzura, exceptînd spamul şi repetiţiile. Doar individului care a cerut la WordPress desfiinţarea acestui blog i-am interzis să mai comenteze aici.

 3. -Sustin demersul premierului Boc !

  -doar cei raniti si urmasii celor decadati merita recompense materiale.

  -sunt o multime de paraziti care in Decembrie 1989 se aflau in puscarie pentru delicte de drept comun si apoi,sufland puternic in trompeta, drept rasplata au devenit „revolutioneri”.

  -cunosc destui astfel de mujahedini, care abia dupa terminarea evenimentelor au inceput sa faca pe vitejii.

  -cel mai cunoscut dintre impostori este renumitul grevist al foamei
  Doru Maries.
  Acest individ refuza sa isi prezinte carte de munca, sa arate unde a muncit el in acesti 21 de ani.Personal , consider ca nu sunt obligat sa-i platesc acestui escroc bani, din taxele si impozitele platite de mine.Si eu participat direct la Revolutie dar apoi am mai si muncit.

  Scopul nobil al Revolutiei este pangarit chiar de acesti milogi care pozeaza in eroi si mari luptatori pentru adevar.

  Adevarul este ca cine are putina Onoare, din respect pentru cei cazuti , nu cere bani.

  Nimeni nu a participat la Revolutia din 1989 pentru interese materiale.

  Am dorit doar LIBERTATE si JOS DICTATURA.

  Basmele celor care activeaza in sute si mii de asociatii de falsi revolutionari sunt de-a dreptul revoltatoare si jenante.

  Dl. BOC, ESTE UN BAIAT DESTEPT SI IL RESPECT PENTRU CURAJ !

  1. Domnul Doru Mărieş nu figurează pe listele cu certificate de revoluţionar publicate în Monitorul Oficial 467 bis din 7 iulie 2010. Găsiţi respectivele liste inclusiv pe acest blog. Deduc de aici că nu are certificat, deci nici indemnizaţie, prin urmare nu-i plătiţi nici un ban din impozitele şi taxele dv.
   Consider totodată că nimeni n-are obligaţia să prezinte acte (cum ar fi carnetul de muncă) la somaţia oricărui anonim pe internet. Actele se prezintă autorităţilor competente, pentru rezolvarea unor probleme specificate în legislaţie legate de actele respective.
   Dacă cunoaşteţi cazuri de impostori care au primit certificate de revoluţionar dar nu v-aţi folosit de dreptul legal de a depune contestaţie conform prevederilor legale, care au fost popularizate şi pe acest blog al cărui cititor sînteţi de multă vreme, înseamnă că vă lipseşte spiritul civic.

  2. În atentia dlui prim ministru si celor care doresc anularea certificatelor de revolutionari 😮 propunere pentru inlaturarea impostorilor din medicina …din invatamant …din justitie din comert …din toate domeniile de fapt…pentruca tot ne plangem de 20 de ani si nu se face nimic : sa se anuleze toate diplomele obtinute de absolventii dupa 1990… la facultatile unde exista suspiciunea de falsificare a diplomelor…ce spuneti dle prim ministru …?…ar fi drept …ar fi moral…? …daca sunt intradevar impostori dovediti ei trebuie eliminati …dar nu printr-o masura ce cauzeaza alte nedreptati…sunt oameni care au iesit in strada riscandu-si viata…. nu pentru un privilegiu …ci pentru ca si-au dorit o viata mai buna…din pacate viata lor este mai buna acum tocmai datorita acestor masuri compensatorii…daca le luati …ce viata vor avea… retineti…adevarati revolutionari…pentruca impostori oricum o duc bine chiar fara privilegii…ei si-au facut plinul…

  3. destept ca tine printre decedati sint uni care priveau pe geam cum altii erau batuti si urcatii in dubele militieie desteptule iar daca ai fi beneficiat si tu de aceste drepturi mai comentai sintem o tara de invidiosi si pupincuristi

 4. Initiativa este necesara si binevenita. Cu siguranta se bucura de asentimentul tuturor cetatenilor onesti din tara. Aceasta trebuie legiferata si aplicata fara intirziere si ezitare. Probabil ca niste grupuri de profitori zisi revolutionari vor incerca sa faca actiuni de intimidare si santajare pentru a-si pastra privilegiile obtinute in mod nemeritat. Sa nu uitam ca in cele mai multe cazuri titlu de ‘revolutionar’ a fost eliberat in mod fraudulos in baza marturiei false a unor martori.Deasemeni trebuie precizat ca aceasta categorie de oameni si privilegiile lor,repet, nemeritate a fost creiata si institutionalizata de Ion Iliescu pentru justificarea atributui de emanat al revolutiei si desigur pentru linistea sa.

 5. Mda, revolutionarii adevarati n-au facut acest lucru pentru bani….Dar s-au supus legii si au primit si banii, cu placere….Acum se vor supune din nou legii, nu?

 6. D-le Mioc, poate ca nu figureaza Maries, dar poate figureaza altii si el doar
  incaseaza onorariul !

  Daca un cetatean are resurse financiare si nu a muncit niciodata in viata lui , imi dati voie si mie sa fiu nedumerit si invidos?

  Sa contest?!…glumiti cred !…pai daca fac o Contestatie mai apar inca 100 de certificate in plus.

  Daca tot ne credem importanti, de ce nu dam importanta si prioritatilor acestei tari?!….a fi revolutionar la tine in tara inseamna ca iti iubesti patria si poporul.

  Ca unii, o” iubesc” doar din pix, e alta discutie.

  1. Domnule krudus, invidia este un sentiment urît, dar aveţi tot dreptul să fiţi invidios. Este democraţie, nu trebuie să-mi cereţi mie voie să fiţi invidios.
   Îmi amintesc că într-o vreme eraţi mare apărător al drepturilor revoluţionarilor. Spuneaţi că merită din plin să primească de la stat vile, de pildă. E adevărat, n-aţi spus-o referitor la toţi revoluţionarii, ci numai la Emilian Cutean.
   https://mariusmioc.wordpress.com/2009/06/18/ion-iliescu-despre-cazul-cutean/

 7. Trebuie sa ne respectam eroii din orice timp al existentei noastre ca Romani.Cei care-si uita trecutul si eroii,risca sa-si piarda identitatea.Oricand si oriunde in lume eroii si urmasii lor sunt recompensati moral si material.Urmasii revolutionarilor Francezi primesc si acum dupa 200 de ani recompense.Eroii Martiri si luptatorii care au iesit in evidenta si s-au remarcat cu fapte deosebite in revolutia din decembrie 1989,merita tot respectul si pot justifica primirea unor recompense.Tara care-si uita eroii risca sa-si piarda identitatea.Cei care ataca revolutionarii o fac din invidie,si fac parte dintre cei care au stat pe sub paturi in timpul revolutiei.
  Cinste revolutionarilor adevarati !

  1. Si cam cat ar costa „respectul” nostru? Nimeni nu le contesta meritele, dar sa primeasca bani pentru ca au fost revolutionari ii manjeste si ii transforma in niste mercenari, care au facut-o pe bani….

   1. Este falsă afirmaţia că nimeni nu contestă meritele revoluţionarilor. Există o întreagă literatură care spune că revoluţionarii n-au avut nici un merit, că totul a fost stabilit la Malta, că revoluţia au făcut-o turişti veniţi din Rusia şi/sau Ungaria sau complotişti nomenclaturişti sau securişti din România.

 8. Ponta si Boc au fost cumva la Timisoara, sau la baricada in timpul revolutiei ? Nu au dreptul moral sa vorbeasca despre revolutionari.
  Francezii n-au incetat sa-si recompenseze revolutionarii. Dar ei sunt francezi, la ei nu e valabila chestia cu :Sa moara si capra vecinului:
  De asta am ajuns de rasul occidentului, de rai si invidiosi ce suntem.

 9. SUNT PERFECT DE ACORD CU DOMNUL EMIL BOC . SUNT MULTI REVOLUTIONARI FALSI CARE STOARCE TARA DE BANI. AM O CUNOSTINTA CARE IA PENSIE 2000 DE LEI SI NICI NU A FOST LA REVOLUTIE ESTE CORECT OARE?

  1. Sînt mulţi ca dumneavoastră care cunosc diferite persoane cu certificat de revoluţionar dar care nu au participat efectiv la revoluţie. Problema e că foarte puţini dintre aceştia şi-au asumat răspunderea de a întocmi o contestaţie, deşi Legea 341/2004 a permis oricărui cetăţean să conteste impostorii din rîndurile revoluţionarilor, iar pentru a înlesni aceasta lista persoanelor cu certificat de revoluţionar s-a publicat în Monitorul Oficial. Specificul naţional pare să fie cîrcoteala şi bîrfa, nu implicarea civică cu asumarea răspunderii şi folosirea pîrghiilor legale pentru corectarea situaţiei.
   În ceea ce priveşte pe Emil Boc, acesta este unul din politicienii direct vinovaţi de proliferarea revoluţionarilor falşi, prin acceptarea prelungirii termenelor de completare a dosarelor de revoluţionar (deşi i s-a atras atenţia că aceasta favorizează impostorii) şi prin oamenii pe care i-a numit în fruntea SSPR. Mai multe amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2011/07/21/campania-impotriva-revolutionarilor-si-fatarnicia-politicienilor/

 10. Va rog sa analizati cum a devenit tov. Stroe RADU azi parlamentar PNL fost propagandist UTC in vremea lui ceasca revolutionar cu acte dupa 22 dec. 1989 !

 11. Buna seara,
  Supun si eu atentiei dvs un aspect
  Intamplator cunosc un „Luptator remarcat prin fapte deosebite”.
  La data respectiva avea 20 ani.
  Dupa data de 22.12 pana pe data de 26.12 a fost blocat in C.C.Nimeni nu a stiut nimic de el. L-a cautat toata familia la morga la spitale etc. Cand a venit acasa era de nerecunoscut,nu a fost capabil nici sa se spele pe fata.
  Dupa aceasta perioada s-a angajat, dar urmarile acestei participari la revolutie au inceput sa se iveasca putin cate putin,si au culminat cu 5 zile de nesomn si de agonie in retrairea revolutiei drept pentru care a fost pensionat medical imediat.
  Nu cred ca este usor sa iti vajaie gloantele pe la urechi si sa vezi oameni raniti in jurul tau timp de atatea zile si cu siguranta nu ne-am dori sa traim aceste lucruri.
  La ora actuala este pensionat medical cu un diagnostic destul de grav.
  Mentionez ca pentru vechiul certificat nu a beneficiat de nici un drept exorbitant.
  In momentul in care s-a procedat la preschimbarea certificatelor, dosarul care a stat la baza eliberarii certificatului initial a disparut.Cum este posibil ca un dosar in care exista declaratii ale martorilor, filmari s.a.m.d sa dispara?
  In ce tara traim?Sau au diparut intentionat?
  Poate considerati ca o suma de 1700 lei/luna este o suma fabuloasa pentru un om care si-a ratat cariera, familia,si mai ales viata personala. Nu cred ca este usor sa porti de la 28 de ani povara unei boli psihice,datorata unei abnegatii a tineretii.
  Pe acest om l-a „parasit” viata tocmai cand pentru unii poate abia incepe.
  Chiar as dori sa se faca lumina in aceste dosare ale revolutionarilor,insa e greu sa faci o selectie clara si civilizata si sa apreciezi cu adevarat pe cei care au tranformat in nestiinta si durerea lor Romania intr-o tara democrata care acum ii trateaza ca pe niste sarlatani.E rusinos pentru ca ei atunci nu s-au gandit nici o clipa ca vor deveni vedete sau ca vor avea foloase. AU MERS PENTRU CA AU CURAJ.

 12. Eu intotdeauna l-am respectat si am avut incredere in d-l Victor Ponta.Dar mi-e teama ca prin socrul sau a devenit de fapt un agent al PDL.Sper ca ma insel.
  Dl Sirbu mai duce si la aceasta ora tratative secrete cu dl Presedinte,ca inainte de formarea aliantei,ca daca a facut-o odata,de ce nu ar continua?

 13. O asemenea masura drastica si brutala,fara a taia un anume procent,care mai putea fi inteles,nu este decit o razbunare si o provocare murdara.

  1. Da, este o razbunare. Acel „nu se acorda”, unic in legea 410, coroborat cu campania desfasurata de publicatia „Adevarul”, cu vorbele aparent la nervi ale lui Boc de la Vila Lac, cu pasivitatea in timp a justitiei in privinta impostorilor – ca sa enumeram doar cateva aspecte – denota ca e este vorba de o razbunare bine pusa la punct, indelung pregatita, si care, din pacate, isi va atinge scopul in urmatorii 2-3 ani.

 14. 21 de ani au supt tara de bani revolutionarii! le-au dat din greu bani,pamant, scutiri de impozite etc,si am ajuns la saracie.Revolutionarii raniti care au si servici sa mearga la munca.Daca pot munci atunci ca n-au nici pe dracu.Evident sa le taie pensia.DE CEl le da si pensie si salar?SA LE TAIE PENSIA DE REVOLUTIONAR!

  1. Emilia,nu baga toti revolutionarii in aceasi oala,de exemplu la Cluj,suntem multi urmasii de eroi martiri,care inafara de indemnizatie nu am primit nici un alt ajutor de la stat pamanturi,scutiri de impozite ,spatii etc ,cei care au primit au fost mereu doar ranitii si luptatori,noi care ar fi trebuit sa beneficiem de aceste drepturi mai mult pt ca ne-am pierdut parintii in acea Revolutie nu am luat nimic…

 15. Uimitor cat de rai si de dezbinati sunt romanii! Niste invidiosi demni de mila! Ce se intampla cu voi? Muriti de grija revolutionarilor? Sunteti manipulati ca niste carpe de Boc! Dar o sa aiba ei ac si de cojocul vostru! Nu va ramane nici o categorie sociala care sa nu „beneficieze” de masurile lui. Sa il mai omagiati si atunci! Sunteti o adunatura de creiere spalate! Niste comunisti, care stateati bine mersi cu fundul pe scaun privind revolutia la tv in timp ce altii mureau, erau mutilati sau isi riscau viata, ca acum sa va puteti voi exprima liber tampeniile. Ponta este doar un caraghios care nu stie pe ce lume traieste, el urmareste doar credit politic, si cu oite proaste asa ca voi, se pare ca il va si castiga. Sunteti demni de dispret. Cu asa locuitori si asa guvernanti nu e de mirare ca tara se duce de rapa. Luati de la Boc! Sper sa va dea pe saturate la toti!

 16. Intrunul din comentarile mele am spus ca victor ponta nu are respect pentru revolutionari discutie purtata la ploiesti intimplator la o cerere de consiliere juridica acordata dar nu de victor ponta il cunosc de cind era elev stiu ce poate si ce nu nui place sa vada ca altul este superior lui doar atit .

 17. Sa inteleg ca,de indemnizatii vor beneficia doar raniti si urmasii eroiilor?:| Nu mai inteleg nimic,dl Boc zice ca :
  Reparaţie morală şi materială trebuie să aibă în continuare, mă refer la reparaţia materială, cei care într-adevăr au avut victime, familiile care au avut victime în familie, deci la cei decedaţi şi la urmaşii acestora, la cei răniţi, trebuie să aibă prioritate din partea statului român. În rest vom avea toate analizele şi vom discuta cu cărţile pe masă cu toţi cei implicaţi.
  Insa noua lege zice asa:
  Art. 18. – În anul 2012 indemnizatiile prevazute la art. 4 alin. (4)
  din Legea recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au
  contribuit la victoria Revolutiei române din decembrie 1989, precum si
  fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit în urma
  revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987
  nr. 341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, nu se acorda.
  Apoi am cautat in legea 341/2004 art.4 alin. 4 si am gasit asta:

  (4) De o indemnizaNie lunara reparatorie, calculata prin aplicarea coeficientului de 1,10 la
  salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin
  legea bugetului asigurarilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata, beneficiaza si
  persoanele care au obNinut titlurile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3, numai daca au un
  venit mai mic decât salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de
  stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat. De aceleasi drepturi si în aceleasi
  condiNii beneficiaza copiii eroilor-martiri, indiferent de vârsta, daca nu sunt încadraNi în nicio
  forma de învaNamânt ori nu realizeaza venituri din motive neimputabile lor.
  Problema e ca sunt si urmasii de revolutionari care i-au indemnizatie si sunt bagati in acest art cu luptatorii,ce se va alege de ei?? le vor fi taiate si lor drepturiile astea??? vor ramane si ei fara indemnizatii la fel ca luptatorii?

  1. Copii urmaşilor de eroi martir primesc indemnizaţie pînă la majorat sau pînă la 26 de ani, dacă continuă studiile. După 26 de ani aveau drept la indemnizaţie doar dacă „nu realizează venituri din motive neimputabile lor”. Aceşti copii ai eroilor martir de peste 26 de ani sînt afectaţi de legea 410/2011, în măsura în care aveau indemnizaţie. Ţinînd seama că au trecut 22 de ani de la revoluţie, marea majoritate a orfanilor revoluţiei au peste 26 de ani.

   1. Multumesc pentru raspuns. Cat despre legea asta,e trist..ca au trebuit sa se i-a si de singurul ajutor de care beneficiaza urmasii eroilor martiri care au depasit varsta de 26 de ani…parca urmasii ar trebui sa aiba prioritate,prioritate la ce????? prioritate la pamanturi nu am avut, la spatii nici asa,la alte bunuri pe care legea 341/2004 ni le da,nici asa..singurul lucru ce il aveam era indemnizatia,pentru luptatori si falsi luptatori , o sa tragem cei nevinovati care eram mai indreptatiti ca alti sa beneficiem de acest ajutor e la stat!

 18. Incepand din 2012, aproximativ 12 500 de „luptatori in revolutie” nu vor mai primi indemnizatii, a declarat joi la TVR Info Nicolae Ivaschescu, secretar de stat in ministerul Muncii. Urmasii persoanelor decedate, ranitii si cei care au fos arestati primesc in continuare aceasta indemnizatie, a mai spus Ivaschescu, atragand atentia ca prin ordonanta Guvernului vor fi eliminate doar indemnizatiile, dar nu si drepturile pe care le au revolutionari.
  Sursa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-11011057-nicolae-ivaschescu-tvr-info-din-2012-suspenda-doar-indemnizatiile-revolutionar-dar-nu-drepturile.htm

 19. domnule emil boc fost premier cred ca ai chelit din propria virstei dar sa chelesti din vina altora si sa ramii cu dureride cap rinici dislocati din cauza batailor nui iar face placere domnule razvan ungureanu ce faceti indreptati nedreptatea facuta de fostul premier emil boc dar aveti grija ca vor fi dati afara adevarati revolutionari iar falsilor revolutionari li se va da drepturile deci vin cu propunerea sa fiu prezent la revizuirea dosarelor imi ccunoasteti dposarul si ma cunoasteti lasati pe mina FRONTULUI DEMOCRAT ROMIN revizuirea dosarelor nu am nevoie de ajutoare afara cu ele PRESEDINTI DE ASOCIATI CARE ATI LUAT SPAGA SI LEATI PROMIS CA LE DATI CERTIFICATE PE VIATA DATILE BANII INAOI SI FUGITI VETERANI DE RAZBOI NU A AVUT ATITEA ASOCIARTI ATITI PRESEDINTI CERT CA SI NOI A AVUT UN SCOP ADUCEREA COMUNISMUKLUI IN ROMINIA ACUM REVOLUTIONARI AU LUPTAT PENTRU IZGONIREA COMUNISTIL;OR DECI UN SINGUR CONDUCATOR SSPR BUCURESTI SI TERMINATI CU SPAGA , FRONTUL DEMOCRAT ROMIN DIN ILEGALITATE IN ILEGALITATE ATI AUZIT PLOIESTI;LOR IAR DACA ALTI STIE CITE CEVA SA MA COMPLETEZE SA TERMINAM CU ACESTE ASOCIATI DE REVOLUTIONARII NUMI PURTATI PICA SI VEDETI ADEVARUL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.