Constatarea CNSAS despre Alex Mihai Stoenescu

M-am referit în dese rînduri la domnul Alex Mihai Stoenescu, autorul a mai multor cărţi consacrate revoluţiei române. Cred că este util să prezint şi constatările CNSAS cu privire la colaborarea acestuia cu securitatea.
Mai citeşte:
Prejudecăţile birocratice ale lui Alex Stoenescu – comentariu la primul volum al acestuia despre revoluţie – “Istoria loviturilor de stat în România – vol. IV (I)”, Editura Rao Bucureşti, 2004.
Securitatea în revoluţia din 1989, după părerea lui Alex Stoenescu – comentariu la capitolul “Departamentul Securităţii Statului la începutul revoluţiei” din “Istoria loviturilor de stat în România – vol. IV (II)”, Editura Rao Bucureşti, 2005.
Greşita distincţie a lui Alex Stoenescu: “diversiune” şi “revoltă populară” (I) – prima parte a comentariului la capitolul „Lovitura principală – Bucureşti 21 decembrie 1989” şi la alte referiri despre începutul revoluţiei din „Istoria loviturilor de stat în România” vol. IV (II) de Alex Mihai Stoenescu (Editura Rao 2005).
Greşita distincţie a lui Alex Stonenescu: “diversiune” şi “revoltă populară” (2) – a 2-a parte a comentariului la capitolul „Lovitura principală – Bucureşti 21 decembrie 1989” şi la alte referiri despre începutul revoluţiei din „Istoria loviturilor de stat în România” vol. IV (II) de Alex Mihai Stoenescu (Editura Rao 2005).
Căderea lui Ceauşescu, văzută de Alex Stoenescu – Comentariu la partea legată de căderea lui Ceauşescu din „Istoria loviturilor de stat în România” vol. IV (II) de Alex Mihai Stoenescu (Editura Rao 2005).
Indicaţii pentru o falsificare profesionistă a istoriei, date de Alex Mihai Stoenescu
Cică Măgureanu a scris o carte cu dezvăluiri supărătoare pentru Iliescu – comentariu la cartea „De la regimul comunist la regimul Iliescu. Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu” (Editura Rao 2008).
Eroul anticomunist Sorin Ovidiu Vîntu – comentariu la un capitol al cărţii „Interviuri despre revoluţie” de Alex Mihai Stoenescu (Editura Rao 2004).
Alex Mihai Stoenescu s-a transferat de la „Jurnalul Naţional” la „Adevărul”

5 gânduri despre „Constatarea CNSAS despre Alex Mihai Stoenescu

  1. Se spune că niciodată nu este prea târziu, totuşi poate că ar fi fost nevoie să fie oprit înaintea publicării unor cărţi şi materiale ce au lăsat o altă imagine decât cea a realităţii…

    • Nu o am. Claudiu Iordache este cel care a dat publicităţii această notă de constatare, dar n-a prezentat şi ultima pagină, care posibil nu conţine informaţii importante despre colaborarea cu securitatea a domnului Stoenescu.

  2. Am citit aceasta nota de constatare intocmita de CNSAS in care sunt conspectate fragmente din delatiunile acestui individ . Concluzia mea ; Acesta este si a fost un mare ticalos si alte comentarii sunt inutile !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.