Congresul BNR de la Timişoara

Actualizare 15 septembrie 2011: Am adăugat un document care arată legăturile cu securitatea a domnului Mîndriloiu, care a obţinut certificat de revoluţionar împotriva voinţei SSPR, prin hotărîre judecătorească.

Aşa cum am anunţat (linc), m-am dus ca observator la congresul Blocului Naţional al Revoluţionarilor de la Timişoara din 3 septembrie.

Congresul a început la ora 11, nu la ora 10 cum am anunţat din greşeală, luîndu-mă după alte anunţuri greşite de pe internet. Sala cinematografului Capitol a fost plină cam în proporţie de 60%. Printre participanţi i-am remarcat: de la Timişoara, mai ales persoane din grupul revoluţionarilor foşti FDR-işti în decembrie 1989 – Lorin Fortuna, Adrian Sanda (fost secretar de stat la SSPR din partea PSD), Tudorin Burlacu, Viorel Florescu, Gruia Săsăran, Ştefan Ivan – dar şi Costel Bursuc, fost preşedinte ALTAR şi Vasile Cercel, autodeclarat „vocea străzii”; de la Sibiu l-am remarcat pe fostul secretar de stat Puiu Nicolae Fesan; de la Braşov a venit Dorin Lazăr Maior, preşedinte al BNR şi Gheorghe Iosif, administratorul saitului portalul revoluţiei; de la Bucureşti l-am remarcat pe Dorel Haraga, fost arhivar la SSPR pe vremea secretarului de stat Cutean; de la Alba Iulia – Mihai Babiţchi. Să mă ierte ceilalţi pe care nu-i pomenesc, dar eu nu am prea umblat pe la congrese ale revoluţionarilor şi pe mulţi dintre liderii de asociaţii nu-i cunosc.

Pe portalul revoluţiei am văzut răspîndit zvonul că la congresul de la Timişoara ar fi fost prezenţi „Ilici” (Ion Iliescu) şi Năstase (linc). Eu nu i-am văzut în sală. Nici pe Victor Ponta nu l-am văzut deşi am fost întrebat dacă a fost acolo, că aşa se spune.

În discursurile ţinute a fost criticat congresul celălalt – de la Bucureşti, unde s-ar fi concentrat impostorii. S-a spus că congresul de la Bucureşti e nelegal şi trebuie atacat în justiţie. A fost criticat guvernul Boc şi preşedintele Băsescu, atît pentru plănuita (însă nesigura, după părerea mea) intenţie de a anula indemnizaţiile revoluţionarilor cît şi în general pentru felul cum conduce România. Domnul Lorin Fortuna (vehement anti-Băsescu, dacă-mi amintesc bine a folosit şi cuvîntul „genocid” pentru a caracteriza actuala guvernare) şi-a expus părerea cu privire la reforma constituţională de care ar avea nevoie România. Este un subiect prea larg pentru a-l trata aici, dar am observat că este subiectul principal care-l preocupă de domnul Fortuna în ultima vreme, dînsul avînd o întreagă teorie despre cum ar trebuit reorganizat statul, despre care poate vorbi ore întregi. Costel Bursuc şi alţii au pomenit despre punerea în aplicare a punctului 8 din Proclamaţia de la Timişoara, care ne-ar fi ferit de securiştii care ne conduc azi. Dorin Lazăr Maior a sugerat să se încheie un protocol cu forţele politice de opoziţie în care să se specifice clar menţinerea şi aplicarea legii 341, şi că ar putea avea susţinerea pentru un asemenea protocol nu numai din partea PSD ci şi a întregii USL. Au fost cîţiva din sală care au scandat „USL”, dar destul de puţini. S-a venit şi cu ideea unui partid propriu al revoluţionarilor (nu-mi amintesc cine a vorbit asta). Mihai Babiţchi, referindu-se la ideea ca numai răniţii şi urmaşii de eroi martiri să rămînă cu drepturi, a pomenit despre faptul că în judeţul Alba au primit titlul de răniţi în revoluţie securişti şi miliţieni care au fost bătuţi de revoluţionari. Deasemeni a mai vorbit despre cazul unei dube care s-a răsturnat în acele zile, doi dintre pasageri murind şi primind titlul de eroi martiri, iar alţi pasageri primind titlul de răniţi în revoluţie.

S-a sugerat să fie pichetat guvernul pentru schimbarea lui Costin. Cineva a spus că nu guvernul trebuie pichetat ci DNA-ul, fiindcă nu rezolvă plîngerile deja depuse acolo.

S-a pus problema excluderii din BNR a organizaţiilor care au participat la congresul lui Costin de la Bucureşti şi organizării în scurt timp a unui alt congres, la Bucureşti. S-a enunţat şi ideea ca „fiii risipitori” care au mers la congresul de la Bucureşti să fie iertaţi de excludere sau să fie reprimiţi în BNR dacă vor veni la noul congres de la Bucureşti organizat de aripa Maior.

Am luat şi eu cuvîntul şi m-am referit la problema falsificării istoriei revoluţiei. În timp ce revoluţionarii sînt numiţi impostori, criminali comunişti sînt consideraţi eroi ai revoluţiei. Am exemplificat cu cazul generalului Vasile Milea, a cărui nume îl poartă străzi şi pieţe din Bucureşti, Sibiu şi Arad şi am cerut să se adopte o rezoluţie care să fie transmisă atît presei cît şi primăriilor respective prin care să se ceară eliminarea denumirilor acestor străzi. Sînt curios dacă această idee a mea va fi pusă în practică.

Ulterior un ziarist de la „Adevărul” mi-a cerut o declaraţie. Văd că am fost şi citat în ziar (linc) cu următoarele cuvinte despre George Costin: “A fost şef Gărzilor Patriotice de la IMGB Bucureşti, nu a contestat niciodat lucru. Nimeni nu a auzit de el în timpul revoluției. El este unul din beneficiarii Decretului lui Emil Constantinescu, din 2000. El a dat certificate multora din foștii colegi de la IMGB”. E stilul ziariştilor de a simplifica declaraţiile, ca să le intre în cele cîteva rînduri pe care le au alocate pentru articol. Eu am spus că despre revoluţionarii care au avut cu adevărat un rol important s-a pomenit în presă imediat după revoluţie, dar nu cunosc ca atunci să se fi pomenit despre faptele revoluţionare ale lui George Costin, acesta primind titlul de revoluţionar abia în anul 2000. Restul subiectelor pomenite de mine nu l-au mai interesat pe ziarist.

Ulterior am avut o discuţie în particular cu Puiu Nicolae Fesan, fost secretar de stat al SSPR (pe vremea guvernului Tăriceanu). Acesta mi-a spus că din 2007 a depus la DNA o plîngere legată de vreo cîteva mii de certificate duplicat, la care n-a primit nici un răspuns. I-am sugerat să facă plîngere la Consiliul Superior al Magistraturii. Domnul Fesan îl bănuia pe George Costin (subsecretar de stat la acea vreme) de eliberarea nelegală a acestor duplicate. Iordan Rădulescu, care era secretar de stat, era mai tot timpul beat, George Costin fiind cel care a condus în fapt SSPR în acea vreme, mi-a spus Puiu Nicolae Fesan că ar fi aflat. Domnul Fesan pregăteşte o carte cu titlul „700 de zile în guvernul României”, în care va povesti mai pe larg experienţa sa de şef al SSPR. Spune că s-au făcut tot felul de presiuni asupra lui pentru a elibera certificate (n-o să dau nume, să le dea el în cartea pe care zice că o va publica), că a avut mereu manifestaţii împotriva sa care consideră că erau organizate de George Costin, că s-a încercat otrăvirea sa cu arsenic cînd lucra la SSPR. Despre episodul cînd a fost lovit în sediul guvernului (linc), spune că a făcut plîngere penală iar făptaşul l-a rugat să-l ierte. A spus că-l iartă dacă mărturiseşte pentru ce a făcut asta (era un revoluţionar care primise deja certificatul preschimbat) şi acela a spus că a fost mituit cu o centrală termică şi nişte combustibil.

Domnul Mîndriloiu, care a lucrat pentru securitate, a obţinut certificat de revoluţionar prin hotărîre judecătorească

Mi-a mai spus Fesan că a avut cîteva mii de procese împotriva SSPR pentru preschimbarea certificatelor, deschise mai ales de Costin. A pierdut un singur proces, cu un securist Mîndruloiu care ar fi cerut certificat şi el nu voia să-l dea, iar alte două procese s-au pierdut la cîteva zile de la plecarea sa din SSPR. Fiindcă Mîndruloiu nu dăduse în judecată decît SSPR, nu şi CPRD, Cutean de la CPRD a refuzat să semneze certificatul, a zis că pe el hotărîrea judecătorească nu-l obligă la nimic. Atunci Fesan a vrut să-i dea lui Mîndruloiu certificatul fără semnătura CPRD, cu o menţiune că s-a eliberat certificatul conform hotărîrii judecătoreşti. Mîndruloiu a făcut criză de isterie, a refuzat să ridice certificatul, iar Fesan a făcut un proces verbal despre faptul că Mîndruloiu refuză să ridice certificatul. Acum Fesan e chemat în judecată de SSPR pentru plata a nu ştiu căror despăgubiri pentru cei care n-au primit certificatul la timp.

I-am cerut lui Puiu Fesan să mă lămurească referitor la o nelămurire a mea: dacă la Sibiu în decembrie 1989 s-a strigat lozinca „să plece tăticu’, vrem să vină Nicu!”, cum a scris ziarul „Adevărul” (linc). Domnul Fesan a spus că nu s-a strigat această lozincă, dar s-a strigat în schimb „Ceauşescu, la Sibiu, te aşteaptă un sicriu!”. Mai spunea domnul Fesan că are relaţii bune atît cu prefectul cît şi cu primarul Sibiului. L-am rugat să-şi folosească relaţiile pentru schimbarea numelui de stradă „Vasile Milea”. Dumnealui a răspuns că nu ştiu care lege prevede că cine cere schimbarea denumirii unei străzi trebuie să plătească pentru cheltuielile pricinuite de schimbare, dar eu am insistat să vorbească cu primarul în această problemă.

Au mai fost şi alte lucruri pe care le-am discutat cu Fesan, dar n-o să le pomenesc, fiindcă el este cel care ar trebui să le facă publice.

După congres, o parte din participanţi s-au dus în Piaţa Operei pentru a face un miting anti-PDL. Eu mai rămăsesem la sala Capitol, unde văd la televizor relatare despre miting pe Realitatea TV. Zice prezentatoarea că participanţii la miting au protestat faţă de impostorii din rîndul revoluţionarilor, că au afirmat n-ar trebui să fie decît vreo 20000 de revoluţionari cu certificat, nu 60000 cît sînt acum. Un exemplu de dezinformare prin mass-media, fiindcă nu sînt 60000 de revoluţionari cu certificat, ci vreo 20000 (mai exact, 21243 conform Monitorului Oficial 467 bis din 7 iulie 2010 – linc).

Mai citeşte:
Problema certificatelor duplicat, discutată în Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor

14 gânduri despre „Congresul BNR de la Timişoara

  • Depinde la cine te referi. N-aş spune că Lorin Fortuna, de pildă, care în 20 decembrie 1989, cînd la Bucureşti lumea se pregătea pentru mitingul de a 2-a zi de omagiere a lui Ceauşescu, a condus comitetul revoluţionar de la Operă, e impostor. Poţi discuta că are idei proaste, că poate altul în locul lui în decembrie 1989 ar fi acţionat mai bine, dar nu e impostură cînd zice că şi-a riscat viaţa în revoluţie. Au existat în decembrie 1989 planuri de atacare a Operei care n-au mai fost duse la îndeplinire fiindcă a căzut Ceauşescu.

   • Domnule MIOC !. Abia ieri am sesizat postarea dumitale de pe FORUMUL REVOLUTIONARILOR !.
    O reproduc mai jos !.

    Domnule Tardis (sau sa va spun Mîndruloiu?), afirmatiile respective au fost facute de Fesan, care poate confirma chiar si în instanta ca le-a facut.
    De ce va simtiti jignit ca ati fost numit securist cînd, conform unui document postat de dv. ati lucrat „pe linie de securitate”? Cînd v-ati încasat de la acea institutie, timp de vreo 10 ani, salariul, nu va simteati jignit?
    Cum va permiteti sa scrieti ca securistul „este ?i ramîne, în esen?a, tradatorul aproapelui, al semenului sau”? Nu va gînditi ca fosti securisti ar putea sa va dea în judecata pentru aceasta grava atingere adusa onoarei si demnitatii lor?
    Pîna la urma ce doriti dv.? Un articol separat dedicat cazului Mîndruloiu?

    Fata de considerentele dumitale
    pe care le apreciez ca neutile, nepertinente si neconcludente te invederez cu urmatoarea :

    NOTIFICARE

    formulandu-ti urmatoarele ….precizari:

    1. Nu ma poate numi nimeni cu sintagma ….securist
    ci, asa cum lipsit de echivoc arata textul acelei adeverinte pe care nu te-am autorizat s-o publici pe blogul dumitale …, „cadru permanent al Ministerului de Interne”.
    Mi-e egal daca „Fesan” a facut afirmatiile. Dumneata erai obligat sa nu le publici cu numele meu in clar sau ca inainte sa le supui informarii publice in acest articol sa ma consulti daca sa folosesti sau nu numele meu in clar si daca sa-l asociezi sau nu anatema de securist !.”Fesan” nu a indraznit sa-mi faca public asocierea, desi adeverinta era in dosarul de revolutionar,n-a indraznit sa-mi scrie numele de familie anatemat dar ti-a pasat dumitale „responsabilitatea” manipulandu-te in a ma supune oprobiului public pe acest blog.
    Pentru ce a faptuit te asigur ca are partea sa si ca va fi clar tras la raspundere intr-o forma sau alta .Tragerea sa la raspundere nu constitue obiectul acestei NOTIFICARI.

    2. „linia de securitate” pe care o invoci n-are nici o legatura cu o activitatea de culegere de informatii si cu masurile represive a ofiterilor specializati in asa ceva, prohibita la drepturile legii nr.341/2004, ci se refera, asa precum expres si lipit de echivoc e facuta precizarea-n adeverinta, exclusiv la o functie tehnica citez:” specialist principal de inalta calificare, grupa a II-a pentru intretinerea si repararea aparaturii radio” inchei citatul ceea ce n-are nici in clin nici in maneca cu disp.art.8 din Legea nr.341/2004!.
    Ceea ce mai poti observa din textul de dumneata criticat e ca „linia de securitate” se rupe din 23.10.1989 cand pentru faptul ca fratele sotiei mele si sotia acestuia impreuna cu 2 copii minori au reusit sa fuga in Occident stabilindu-se la Viena am fost trecut in rezerva pe motiv de DOSAR fiind acuzat de un maior de cadre ca i-as fi trecut frontiera de stat a RSR pe la Latunas !.Si nici asta n-are nimic comun cu disp Legii nr.42/1990, acum abrogata, si nici cu disp. art.3, pct.3 din Legea nr.341/ 2004 ,in vigoare, care stabilesc, lipsit de echivoc, perioada revolutionara considerata incidenta acestor legi adica intre 14 si 25 decembrie 1989. Cum blogul dumitale se ocupa de „Revolutie si ce a urmat dupa” persoana mea nu-si gaseste locul in articolul dumitale intrucat nu eram securist intre 14 decembrie 1989 si dupa !.De nu consideri asa fa dovada „per a contrario” !.
    Cu multa greutate si numai ca muncitor necalificat am reusit sa ma angajez la ICMR unde REVOLUTIA m-a gasit, sub stricta observatie informativa speciala, la standul de proba /motoare electrice de pe platforma Calnicel.
    Privitor la „linie” nu m-am simptit de loc jignit incasandu-mi salariul fiindca munceam efectiv si zilnic pentru el reparand singur radiotelefoanele Militiei si Pompierilor din intregul judet ce erau in cuantum de cateva sute de bucati atat fixe, mobile cat si portabile …vestitele „caramizi” !. Functia era numai „inchiriata” la Securitate caci prin legile de atunci se controlau strict fecventelor radio (!) si ea nu poate fi asociata partii urate de ingradire a drepturilor omului !.
    .Dupa Revolutie fiecare unitate …de Politie, Pompieri, Graniceri etc. apartinand aceluiasi Minister de Interne si-a angajat specialistul sau !.
    Intretineam si reparam singur radiotelefoanele celorlalte arme pe intregul judet Caras-Severin dar la Securitate era aceasta functie si unitatea centrala era in Bucuresti si se numea „R” !. Acum cred ca se numeste S.T.S.!. Ce legatura are asta cu Revolutia in timpul careia eram muncitor la I.C.M.R. ?.

    3. Ceea ce imi „permit sa scriu despre securisti” nu scriu ci citez din D.Ex. on-line !
    Consulta DEX on-line si te vei convinge !.In caz de sesizare, securistii insultati n-au decat sa dea DEX-ul in judecata nu pe mine !.Dumneata m-ai „demascat” pe acest blog c-as fi de asa natura deci dumneata sa dai explicatii privind anatema pe care DEX o explica si pe care dumneata o adaugi numelui meu folosit in clar pe acest blog !.

    4. Pana la urma nu doresc, ci te notific sa stergi numele meu pe care-l folosesti in clar fara autorizarea mea in articolul dumitale fiindca nu sunt cazul dumitale oricati Fesani ti-ar spune-o caci imi cunosc si-mi apar drepturile consfiintite prin legile statului de drept si sa stergi adeverinta reprodusa fiindca-l consider furt de proprietate intelectuala privata si pentru ca nu ti-am autorizat reproducerea ei pe blogul dumitale !. Cazul Mindruloiu nu exista!. De considerati „per a contrario” il puteti transa in instanta !.
    Consider ca esti constient de urmarile juridice ale faptei savarsite de dumneata si in cazul nefericit in care nu te vei supune cerintelor mele indreptatite voi fi obligat sa te deferesc instantei de judecata !.
    Pentru indeplinirea acestei proceduri imi vei trimite pe PM de pe PORTALUL REVOLUTIEI unde figurezi cu nick-name-ul „Marius” numele complet si adresa corecta de domiciliu in vederea primirii citatie .

    Prezenta NOTIFICARE constituei totodata si procedura prealabila in vederea deferirii dumitale !.

    17.09.2011 Ion MINDRILOIU Resita

   • Atîta vreme cît ai fost angajat al securităţii, poţi fi numit securist.
    Este dreptul dumitale să consideri „neutile, nepertinente si neconcludente” cele scrise de mine, dar pe acest blog se publică inclusiv lucruri pe care un oarecare Mîndruloiu le consideră „neutile, nepertinente si neconcludente”. Nu accept cenzura de nici un fel, nici de la Băsescu, nici de la Mîndruloiu, iar în cazul de faţă nu consider că aş fi scris ceva inexact care ar trebui corectat. Nu am nevoie de autorizarea dumitale pentru a-ţi folosi numele într-un articol.
    Prin faptul că am publicat comentariul dumitale, consider că ţi-am acordat dreptul la replică.

 1. N-ai nici un drept dle. Mioc sa folosesti numele meu spre a-l injosi sau supune oprobiului public !. Faptul ca inghiti din prima tot ce ti se spune , mai ales de la persoane interesate,nu te onoreaza !. Un „oarecare Mindruloiu” are aceleasi drepturi ca si un „oarecare MIOC” chiar si cu blog !.Eu nu te cenzurez dle. ziarist , eu te notific !. Notificarea are termen 30 de zile calendaristice !. Daca in 30 de zile nu dai curs notificarii mele o sa te afli „in pom” si pomul in aer !. Si am grije sa le numar cu exactitate.De te cenzureaza Basescu ai cai de atac !. Eu nu te cenzurez !.Nu mai da in sus si in jos cu cenzura !. Ai un minim de bun simt !. Crezi ca chemat in instanta Fesan va fi bucuros sa recunoasca ca ceea ce asa deontologic ai scris ca fiind spus de el ar fi si adevarat cand dumneata il divulgi secrete date „din casa” ca „el” Fesan efectiv N-A VRUT sa-mi preschimbe certificatul ?. Si asta dupa ce o sentinta IREVOCABILA l-a obligat?. Nu-ti dai seama ca il bagi in beton si Curtea de Conturi abia astepta sa citeasca marturisirea sa de pe blog scrisa de tine pentru ai umfla banii pe care i-a stabilit ca prejudiciu la SSPR ?. Te credeam mai destept domnule ziarist !. In fine daca doresti sa-i faci un asa IMENS „serviciu” n-ai decat !. Mai am multe argumente si considerente de scris si nu ca replica !. Replica sa-ti dai singur !. Asa cum ma respect ca un „oarecare Mindruloiu” la fel te respect si eu ca un „oarecare MIOC” !.

  • Vă rog să clarificaţi dacă prin expresia „ai un minim de bun simţ!” sugeraţi cumva că fapta mea de a publica ceea ce am publicat în articolul de mai sus pe care îl comentaţi e lipsită de bun simţ.

   • Si domnule MIOC !. Unde scrie in adeverinta ca am lucrat pentru SECURITATE ?. Cu ochelarii mei vad ca acea persoana a facut parte din cadrele permanente ale Ministerului de Internre !. Asa adevareste adeverinta. Dumneata adeveresti altfel decat ea?. Pune si stampila si semneaza. Poate o si oficializam !.Sa consider ca ochelarii dumitale vad altfel ?.

 2. Privind raspunsul „Atîta vreme cît ai fost angajat al securităţii, poţi fi numit securist.” Folositi cuvinte echivoce cum ar fi „poti” !. Cine ma numeste?. Dumneata ?. Fesan?. Aveti acest drept?. Sunteti popi ?. Ma botezati?. Argumentul dumitale e cat se poate de subtire si echivoc !. Citeste domnule ADEVERINTA !. E …ADEVARUL pentru dumneata !. Daca adevarul din ADEVERINTA glasuieste ce am facut parte din cadrele permanente ale Ministerului de Interne dumneata nu poti decat sa te conformezi adevarului nu sa scornesti altul care „poate” fi altceva !.Si n-am fost angajat al Securitatii ci al Ministerului de Interne !. De unde rezulta aceasta judecata pe care o consideri de …valoare ca as fi fost angajat al Securitatii ?. Pentru dumneata Ministerul de Interne e similar cu Securitatea ?.

  • Nu mai îmi spune mie ce pot sau nu pot. Departamentul Securităţii Statului era integrat în Ministerul de Interne. Toţi angajaţii Departamentului Securităţii Statului erau în acelaşi timp angajaţi ai Ministerului de Interne.

   • Observ cu neplacere ca poti …multe domnul MIOC !. Puterea discretionara pe care o insinuezi mai trebuie si justificata .Instanta o va cantari cu exactitate !.Mai e necesar sa-ti solicit fata de atatea solicitari anterioare datele „de stare civila” in PM de pe PORTALUL Revolutiei cum ar fi numele complet si in clar si adresa exacta ?. Sau astea nu fac parte din „puterea” dumitale ?.Imi e egal ca te eschivezi !.Pentru similitudine toti angajatii SRI sunt in acelasi timp si angajatii Ministerului Administratiei si Internelor ?. Aberezi interesat domnule pentru ca nu mai stii pe unde sa scoti camasa !. Ai zbarcit-o si acum dai din colt in colt si incerci din rasputeri sa dregi busuiocul !. Important nu e asta . Important e ca Spartanul FESAN s-a confesat dumitale si a dat „din casa” iar dumneata -deontolog – ai reprodus EXACT ce ti-a dat iar azi dupa aceasta cumplita marturisire va fi necesar sa dea cu „subsemnatul” de ce N-A VRUT asa cum scrii EXACT pe acest blog facand public, sa-mi preschimbe certificatul infruntand o hotarare IREVOCABILA ce-l obliga !. Asta-i important in ceea ce scrii dumneata !. Restul cu securist o ba, angajat sau nu, trec pe plan secund !.Mai ales ca A D E V E R I N T A deci purtatoarea adevarului avand un numar de inregistrare si o data vorbeste lipsit de orice echivoc ca eram cadru permanent al Ministerului de Interne si ca datele respective au fost extrase din documentele DE EVIDENTA domnule MIOC (!) existente in arhiva unitatii !. Pune dumneata „post factum” daca tot invoci aceasta putere discretionara alte documente in arhiva acestei unitati si poate ca publicul caruia te adresezi aici va rezona cum iti doresti la articolul dumitate !.

 3. Domnule ziarist talentat la interpretari, cum interpretezi si asta scrisa de dumneata: „Au mai fost şi alte lucruri pe care le-am discutat cu Fesan, dar n-o să le pomenesc, fiindcă el este cel care ar trebui să le facă publice.” ?. Dumneata „pomenesti si faci publice numai lucrurile despre mine si despre ce ai mai scris …..pentru ca „el'” n-ar trebui sa le faca publice?. Daca e asa s-a ars !. Volens -nolens le-ai pomenit dumneata in public pentru el !, Ti-a facut transfer de responsabilitate ?. Tot el raspunde ca „el” le-a spus cu EXACTITATE iar dumneata le-ai facut publice pentru ca „el” nu trebuia sa le faca !.

 4. Mariusica tu n-ai vazut mamica ca adeverinta securistului ala il avantajeaza ?. Cum ar fi daca ai scrie in loc „Domnul Mîndriloiu, care a lucrat pentru securitate, a obtinut certificat de revolutionar prin hotarîre judecatoreasca” , …..”Domnul Mîndriloiu, care a lucrat pe linie de securitate, specialist principal de inalta calificare, grupa-II-a, pentru intretinerea si repararea aparaturii radio a obtinut certificat de revolutionar prin hotarîre judecatoreasca” ?.Vrei sa corectezi asa?. Ai dovedi impartialitate si ai creste in ochii cititorilor tai care ar vedea clar ca nu te lasi cenzurat sau indeamnat de nimeni si ca esti foarte corect si impartial .Asa mancala-r mama . Ar ar fi corect nu crezi?. De nu corectezi eu cred ca ai ceva cu el. Si nu mai poti zice ca Fesan ala ti-a zis si asta ca tu sa o scrii „ad litteram” cum a zis-o.Nu-i pune in gura ce n-a rostit . Realitatea si corectitudinea mamica sa-ti calauzeasca viata .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.