2 gânduri despre „Dorin Lazăr Maior semnează protocol de colaborare cu PSD şi vrea să organizeze un nou congres BNR la Bucureşti, în 29-30 septembrie. Conducerea PSD şi-a anunţat participarea

 1. Domnule Mioc,

  Aceste adeziuni la grupurile politice ale PSD este o mare rusine, o vanzare a idealurile celor care au iesit pe strazile Romaniei in decembrie 1989.
  Pentru astfel de protocoale, ma dezic in totalitate de grupurile politice care au devalizat in acesti 21 de ani Romania, ma dezic de lichelele care au pactizat din primele momente ale loviturii de stat din ziua de 22 decembrie 1989, cu fostul PCR devenit ca „miracol popular” FSN, CPUN, PDSR, PSD.

  In aceasta situatie, consider ca actiunile din presa sau media televizata legate de restrangerea drepturilor bisnitzarilor de diplome si carnete, terenuri si beneficii materiale, este corecta; ca idealurile libertatii nu se cumpara cu un certificat de revolutionar. Romania este cel mai pervers caz din istoria revoltelor de strada, unde „revolutionarii” au fost folositi in actiunile fraticide, de mobilizare antidemocratica impotriva minoritatii anticomuniste lucide, de sabotaj sindical, de deturnare a vointei majoritatii tacite a romanilor. Revolutionarii de duzina care s-au batut pentru o diploma de revolutionar sau pentru un carnet de meserias in-trale revolutiei, au constituit ciuma din Duminica Orbului care ne-a aruncat din nou in perioada anilor ’50, au fost aceeasi care l-au hulit, scuipat si agresat pe Coposu, Ratiu, Rege. Sunt lichelele de serviciu, bisnitzarii si spargatorii de bancomate, privatizati prin diplomele lui Iliescu. Acelasi care a organizat actiunea Tg Mures, mineriadele, mortii si disparutii post Piatza Universitatii alaturi de armata comunista.
  Cine plateste pentru mortii Timisoarei, Sibiului, Brasovului, Clujului sau din Bucuresti? Cand?
  Semnatarii acestui protocol stau ascunsi in spatele acestor protocoale, ascunzand prin forta si intimidare adevarul despre criminalii Revoltei din 1989.
  Datorita acestui protocol, ma simt onorat ca mi s-a retras dreptul de a reveni in Romania din octombrie 1990, ca mi-am pierdut cetatenia romana. Nu voi putea trai niciodata intr-o tara unde tortionarul imi trimite bezele protocolare, in care borfasii de profesie s-au catzarat pe cadavrele mortilor necunoscuti pentru un petec de hartie al recunoasterii aderentei la continuatorii terorismului bolsevic.

  • Ce vă aşteptaţi de la Dorin Lazăr Maior? Este fost deputat PRM, trecut apoi la PSD. În plus, inculpat într-un proces penal care se tărăgănează.
   Nici Costin nu-i mai bun. Fost demnitar PSD, trecut apoi la PDL şi devenit anticomunist feroce, aliat cu Mărieş. Acum nici nu mai poţi da vina pe Iliescu sau PSD pentru inflaţia de certificate, fiindcă iată, şi la partea politică adversă sînt oameni care au acţionat la fel. Nu mai poţi spune că revoluţionarii au „diplomele lui Iliescu” cîtă vreme conducerea SSPR şi CPRD care acordă aceste diplome nu aparţine lui Iliescu şi nici măcar PSD-ului. Chiar şi după vechea lege 42/1990 Iliescu a semnat relativ puţine „diplome”, mai multe a semnat Constantinescu. Vezi statistica la http://wp.me/pjejF-2Qp
   Nu cred însă că semnatarii protocolului ascund adevărul despre criminalii din 1989, fiindcă nu-i interesează problema. Am cerut la congresul de la Timişoara să se pretindă eliminarea numelor de străzi ale criminalului comunist Vasile Milea. De contestat nu m-a contestat nimeni, dar problema a fost pur şi simplu uitată.
   În 1997, într-o emisiune TV pe care o puteţi vedea pe acest blog, am spus că „majoritatea asociaţiilor de revoluţionari care sînt în ţară sînt nereprezentative”
   http://wp.me/pjejF-dg
   Îmi menţin părerea. Dar politicienii insistă să lege revoluţionarii de asociaţii, nu discută decît cu asociaţiile. Chiar şi presa nu ia în seamă decît asociaţiile de revoluţionari.
   În ceea ce priveşte pe Coposu, părerea mea despre el este proastă, cum am explicat pe acest blog http://wp.me/pjejF-1rs
   În nici un caz nu a fost hulit pentru a se obţine diplomă de revoluţionar, fiindcă în Duminica Orbului nu exista nici o lege care să dea astfel de diplome (abia în decembrie 1990 a apărut legea 42/1990, cu spirjinul de altfel şi a lui Coposu şi PNŢCD). Coposu a fost hulit de majoritatea tacită a românilor, mai ales din zonele unde n-a fost nici o revoluţie. În localităţile în care a fost revoluţie adevărată, PNŢCD a primit comparativ cele mai multe voturi http://wp.me/pjejF-2Iq

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.