Candelă împotriva timpului (6). Ziua în care Dumnezeu a pogorît la Timişoara

Al 6-lea episod al filmului „Candelă împotriva timpului” produs de TVR Timişoara în 2009. Este vorba de ziua de 20 decembrie 1989. Realizatori: Vasile Bogdan şi Titus Suciu. Veţi recunoaşte în acest fragment unele înregistrări audio din 20 decembrie 1989 (suprapuse pe imagini video din 22 decembrie 1989) pe care le-aţi putut asculta pe acest blog – vezi pagina Revoluţia din Timişoara în înregistrări audio-video.

Vezi primele cinci episoade:
Prin negura roşie
16 decembrie de dimineaţa pînă noaptea
17 decembrie din noapte pînă după amiază
17 decembrie de după amiază pînă în noapte
Singuri împotriva dictaturii

Apar în acest episod: Ioan Savu, Lorin Fortuna, Mirko Atanaţcovici (consulul iugoslav la Timişoara în 1989), Nicolae Durac, Sabin Mărieş, Claudiu Iordache, Pia Oancea, Alexandru Ciura, Maria Trăistaru, Mihaela Munteanu, Petre Petrişor, Ioan Gheorghe Bîndariu, Nicolae Ceauşescu (înregistrare din emisiunea TVR din 20 decembrie 1989), Eugen Moţăţeanu, Ilie Stepan, Constantin Jinga.

Un gând despre „Candelă împotriva timpului (6). Ziua în care Dumnezeu a pogorît la Timişoara

  1. multumesc ca recunoasteti partidul meu dar digeaba daca nu punem in proiect planul frontului democrat romin eu sint initiatorul eu stiu cei de facutdar alte persoane stiau de acest partid infintat de mine inainte de 1989 dar nu vreti ami se recunoaste acest drept vinovatii nui cunosc stiu doar ca am discutat cu foarte multe persoane inainte de 1989 despre aceasta actiune atentie sint organizat si in afara de rominia imi pare rau ca nu vreti a crede dar sinteti liberi acum sa credeti ce veti voi voii sinteti liberi libertate cistigata cu pretul veti poate oameni care iam avut au murit cine a spus de FRONTUL DEMOCRAT ROMIN trebuie sa stie despre mine si manifestul meu ascuns am discutat despre acest lucru poate vreti sa spuneti ca sint nebun treaba voastra ce veti crede dar adevarul este unul singur FRONTUL DEMOCRAT ROMIN INITIATOR MIRICA A GHEORGHE ma-ti bagat in anonimat digeaba , va rog in numele mortilor eroilor care sau jertfit sa recunoasteti adevarul si sa lasati comentarile de indobitocire . LA MULTII ANII ROMINIE SEMNEAZA MIRICA A GHEORGHE FRONTUL DEMOCRAT ROMIN NU IMI MAI STERGETI ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.