Ion Iliescu explică componenţa nominală a Comandamentului Militar Unic al FSN

Pe blogul domnului Ion Iliescu, cu ceva timp în urmă, am adresat proprietarului următoarea întrebare (linc):

mariusmioc Says:
10/11/2011 at 7:30 pm | Reply

Domnule Iliescu, în decembrie 1989 presa a publicat mai multe comunicate legate de lupta cu teroriştii în care s-a pomenit despre existenţa unui “Comandament Militar Unic”.
https://mariusmioc.wordpress.com/2011/11/08/luptatorul-banatean-din-25-decembrie-1989-se-desfasoara-operatii-pentru-neutralizarea-cuiburilor-de-teroristi-care-din-instinct-demential-continua-sa-tina-mina-pe-tragaci/
Aţi putea să ne spuneţi componenţa nominală a acestui “Comandament Militar Unic”, care dirija luptele cu teroriştii?

Fiindcă a trecut ceva timp fără să primesc vreun răspuns, am revenit cu respectiva întrebare în data de 20 decembrie (linc).

Ieri domnul Iliescu mi-a dat următorul răspuns, pe blogul dînsului (linc):

mariusmioc  Comandamentul Militar Unic este menţionat în „Comunicatul către Ţară” al CFSN din noaptea de 22 decembrie 1989, şi care era reprezentat de membri militanti militari [corectat ulterior de dl. Iliescu] ai CFSN-ului – generalii Stănculescu, Guşe şi Voinea (comandantul garnizoanei Bucureşti), iar în mod efectiv,  Marele Stat Major îndeplinea această funcţie.

Comunicatul către Ţară al CFSN bănuiesc că este cuvîntarea domnului Iliescu de la TVR cînd a citit lista CFSN, prezentată şi pe acest blog (linc). În respectiva cuvîntare se vorbeşte despre un Consiliu Militar Superior: „Întreaga putere în stat este preluată de Consiliul Frontului Salvării Naţionale. Lui i se vor subordona Consiliul Militar Superior care coordonează întreaga activitate a armatei şi a unităţilor Ministerului de Interne”.

Un gând despre „Ion Iliescu explică componenţa nominală a Comandamentului Militar Unic al FSN

 1. stimate d-le Mioc,

  cititnd ceea ce ati scris,am ajuns pe pagina tovarasului iliescu,unde a aparut un comentator securisto-fanatic actual mason sub anonimitatea lasa de ,,deceneu28,, in care va acuza de multe inventii calomnii.Asta arata ca tovarasii lui iliescu au dat tarcoale.

  Ceea ce e foarte enervant la aceasta vipera iliescu,este ca desi in anii 50 era stalinist,in anii 80 ceausist,securist,ba chiar prim-secretar pe Iasi apoi,dupa 1989 mare KGB-ist,a ajuns ca azi sa tradeze pana si Moscova! creandu-si propria loja masonica ,,club 22,, fundatia titulescu,,cu bombonel si altii,este mereu prezent la masoneria cea mare in Bucuresti,chiar vadim tudor l-a dat de gol,ceea ce inseamna ca si vadim tudor a fost prezent daca stie ca iliescu a fost intrebat ironic de un mason la loja daca mai crede in comunism.

  Domnule Mioc,asta arata cameleonismul lui iliescu.Nici macar fata de KGB nu a putut fi fidel,actual FSB!

  http://ioniliescu.wordpress.com/2011/12/22/comentarii-12/ vedeti aici comentariul lui deceneu,un securistic actual mason probabil.

  Este rusinos unde s-a ajuns,si cainii turbati din jurul lui iliescu sunt penibili!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.