SSPR a dat în judecată Administraţia Prezidenţială

De pe portalul instanţelor aflu că la Curtea de Apel Bucureşti, secţia contencios administrativ şi fiscal, SSPR a dat în judecată Administraţia Prezidenţială (linc).

E vorba de dosar 470/2/2012 înregistrat în 19 ianuarie 2012, avînd soroc pentru prima şedinţă de judecată în 20 martie. Din surse neconfirmate, scopul procesului este anularea decretelor 1668 şi 1669 din decembrie 2004 emise de fostul preşedinte Ion Iliescu (publicate în Monitorul Oficial din 7 ianuarie 2005) prin care s-au acordat titluri de revoluţionar, respectiv medalii „Victoria Revoluţiei”, unui număr de 1265 de persoane (fac şi eu parte dintre ele).

Procesul ăsta pare să fie cîntecul de lebădă a lui George Costin, recent reţinut de procurorii DNA Piteşti (linc). Rămîne de văzut ce poziţie va avea în cauză viitorul secretar de stat.

25 de gânduri despre „SSPR a dat în judecată Administraţia Prezidenţială

 1. deci eu ca initiator al revoluti romine FRONTUL DEMOCRAT ROMIN nu ca nu primesc ca si ceilanti revolutionari indemnizatia conform legi 42 acum 341/2004 cind incepe sami dea se suspenda de ce ?????ca mine poate mai sint si alti adevarati revolutionari deci intreb undei dreptatea acum se vine cind se vroia schimbarea legii propunerea rea propunere daca se aproba sau nu nu stiu dar adevarul este ca atunci cind se se voteze o lege george costin este arestat daca justitia are dreptate sa primeasca pedeapsa de nu sai dea drumul , astai parerea mea nu puteam fi deacord ca sa se mai verifice inca 7 ani dosarele astai o adevarata escrocherie am mai spus in comentari cei ce au dat spaga sa spuna cui si cit ia dat sa facem curatenie intre revolutionari spaga , ce au facut 22 de ani au verificat dosare , aceasta lege nu sint deacord putea sa o faca fara a opri din plata indemnizatia de revolutionar cred ca clica de spagari era mare trebuie verificat si gheorghe ialomiteanu cel ce a propus legea si cei ce au votat legea cotizatii practic REVOLUTIONARUL putea semna ca ia indemnizatia dar in realitate nu lua mai nimic caimacul il lua alti care sint acei alti se vor gasi in curind pina la presedinti de ligi si fundati revolutionare ma iewrtati dar astai un adevar revolutionar pe care multi dupa mine nici nu vor sa comenteze de nu am dreptate sa spuna si de ce nu am dreptate cu dosar de la securitate cum mati incadrat si uite asa lege care cred ca nu avea cum se vota TRAIASCA FRONTUL DEMOCRAT ROMIN VICTORIA VOM CISTIGA RESPECTUL .

  • IDA ,TEAI REFERIT LA ACEI CE AU LUAT MITA ,.ACEI CE AU DAT MITA.SI AU LUAT CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR ,SUNT CIRCA 70% ,EI SUNT MAI MULTI DECAT NOI ,AM FACUT RECLAMATII LA,SSPR- LA CAMERA SI SENAT ,FAPTE ,STII CE ,EI SUNT MULTI SI SE SUSTIN .OARE CE CE AU VENIT ACUM LA CONDUCERE VA FACE CEVA ,MA INDOIESC!

 2. 1265 de persoane !!!…….Vendetta Teodor Mărieş VS Ion Iliescu !?

  Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, aseară 27.02.2012, proiectul care modifică Legea 341/2004 privind revoluţionarii. Noul act legislativ nu modifică indemnizațiile revoluționarilor, însă conține filtre suplimentare, care vor ajuta la eliminarea impostorilor. Textul legii stabilește că vor fi considerați revoluționari luându-se în calcul perioada Revoluţiei, respectiv 14-22 decembrie 1989. !!!!!!????

  Raportul la această lege a fost votat cu 11 voturi ”pentru”, unul ”împotrivă” și o abținere.

 3. De fiecare data cand s-au bagat noi filtre au aparut noi revolutionari. Asa se va intampla si acum. Vin alegerile. De fiecare data cand legea s-a modificat substatial, s- a „intamplat” sa fie in preajma alegerilor.

 4. Cinste revolutionarilor caci datorita lor am eliberat tara de comunisti dar ce ne facem cu aceasta gloata de parlamentari care sint mai corupti decit comunisti,nu se mai satura,orce alt partid care o sa vina la conducere o sa urmareasca sa se imbogateasca el si toata familia lui,nu stiu decit sa bage zizanie intre noi oamenii de rind,ne uitam unul la altul ca avem cu citeva sute de lei mai mult iar ei danseaza, se cred zei,alesi de dumnezeu saaiba tot ce au,dar o sa vina si ziua judecatii lor caci nimic nu este etern si pentru nimeni.Ce face opozitia,clantane tot timpul,de ce,ca nu au ei osul cel mare nu pentru ca i doare de poporul romin.Ce se v a alege din aceasta tara,pe cine sa mai votam caci nu mai avem incredere in nimeni.

 5. Bai fratilor , lasati-o dracului de vrajeala cu orasele voastre martire pentru ca, daca nu eream si noi prostimea din toata Tara alaturi de voi azi zaceati si voi si familile voastre intr-o puscarie oare care! s-au intrun cimitir necunoscut ? deci daca noii Orasele nedeclarate martir il intampinam pe Ceausescu cu paine si cu, sare nici azi nu se termina revolutia deci fratilor noi adevarati revolutioanarii in Decembrie 89 am fost alaturi de voi iar acum voi ce faceti. de ce nu sustinetii pe toti revolutionari adevarati din Tara pentru ca si noi daca se intorcea Ceausescu eram mortii s-au aruncati intr-o puscarie oare care din Tara pentru ca si noi ca si voi ne-am pus viata si familia in pericol

  • domnule revolutionar adevarat ai auzit de FRONTUL DEMOCRAT ROMINplebea sa adunat in jurul frontului democrat romin si am darimat regimul comunist ai auzit o vorba a frontului democrat romin de oras martir CE AI FACUT TU //? de nici numele nu til dai revolutionar adevarat, sti cunva vrun revolutionar adevarat care este neadevarat spunel !!!!.ce astepti///???

 6. Cautati mai antai amparatia lui DUMNEZEU si toate vi se vor da voua.Sa se ampace libertatea cu carmuirea si apoi va fi o reala democratie.

  • PINA LA DUMNEZEU TE MANINCA SFINTI SI APOI UNDEI DREPTATEA SAI LASAM SA MINTA INCONTINUARE PINA LA JUDECATA DEAPOI BRAVO DOAMNA ELENA ,DUMNEATA ASTEAPTA SI NU VENI DUPA NOII, PENTRU CA CAUTAM ADEVARUL LUI ISUS CRISTOS, PLECIND DIN LUMEA ASTA SA PLECAM CURATI MARTURISIND PACATELE DACA SPUI CA ESTI RELIGIOASA DE MINE AI AUZIT DE FRONTUL DEMOCRAT ROMIN , DACA AI AUZIT RASPUNDE DACA NU RASPUNDE , CUNOSC ASFEL DE PILDE !!!!!

 7. MOARTE REVOLUŢIONARILOR!
  Revoluţionari din toată ţara, DE CE NU AŢI MURIT până pe 22 Decembrie 1989??? Cine va dat voie să nu fiţi loviţi mortal de gloanţele lui ceauşescu şi apoi iliescu?? Au nu ştiaţi oare că NU TREBUIE să EXISTE REVOLUŢIOINARI în viaţă?? !!
  NU CRED ca robert turcescu-fostul pletos metalist- azi MARE MILIONAR în euro- sau amicul său intelectualul incult ce se mai ţanţoşează c-ar fi fost revoluţionar- SAU postul tv b1, au avut rolul hotarâtor în HULIREA voastră. Poate nici boc-boc, sărac cu duhul şi lipsit de personalitate, un servilist prin excelenţă, nu a iniţiat ,,debarcarea revoluţionarilor”.
  Eu cred cu tărie ţi absolută convingere, că BASESCU este cuiul lui Pepelea în ecuaţia voastră.
  De ce? Simplu, acest încălecător şi descălecător, se erijează în atot-puternic, mai presus şi de Dumnezeu, fără conştiinţă naţională şi fără scrupule. Probabil- este doar părerea mea- Costin nu prea a vrut să-l mai spele pe picioare şi când a văzut că acesta chiar luptă pentru drepturile revoluţionarilor, L-a executat în stilul său personal- a la Vîntu, Năstase, Patriciu ş.a. –
  Deci, cum nimic nu mai are de câştigat, el şi numai el v-a iniţiat DEBARCAREA, desigur prin cozile sale de topor, pomenite mai sus.
  O curiozitate am! Cum se va tranşa câştigurile de milioane de euro ale ,,pletosului turcescu”? Aţi văzut ce ,,revoluţie a făcut la postul său de la b1”? Mai să dea de pământ cu respectoasa doamnă ,,FULGA”, el un fost zoios şi nespălat.
  Deci singura voastră satisfacţie ar fi ,,debarcarea înainte de vreme” a lui basescu.

 8. stimatii colegi revolutionari.
  Sint un umil nevoiasi rev.ca si dum. si am constatat din umbra ,urmatoarele:Legea 341/2004 a fost facuta sa fie pusa in aplicatie si respectata.DAR escroci iau gasi chichite si cu ajutoru tupeului au facut legea cum au vrut ei .Exemplu,=cit a fost Cuteanu nu prea lea mers dar de aici pleaca totul . Llau schimbat urgent cu Fesan ca el cu echipa lui au demarat toate. ca dosarele care erau bune NU E BUNE si de aici aminari , pentru uni cu saptamini si pentru alti cu ani DE CE (BANI VORBESC) asa se face ca uni ,au luat cu dosare bune sau rele repede iar alti nici acum nu iau verificat dosarele?

 9. daca cunoasteti impostori ,de ce nu le publicati numele pe site?poate nu rezolvam nimic dar macar sa i cunoasca lumea si poate se autosesizeaza organele…puterii?…un exemplu ar fii miscu constantin DIN TIMISOARA,un bisnitzar notoriu al perioadei 1989 ..si actualmente ..pensionar M.I…

 10. Ar trebui sa inteleaga cei ce dau aceste legi fara a tine seama de tot ce sa intamplat in acesti ani ,cum cei ce se schimba la sspr ,incepeau o noua revolutie a certificatelor ,de fiecare data cand se schimba seful ales politic ,incepea racolarea persoanelor interesante de legea 42 , cand au vazut ce beneficii vor avea ,plateau enorm pentr-u a lua un certificat de revolutionar ,tot erau mana in mana- CU- ,presedinti de asociatii -ACESTIA -,atrageau oameni ,iar sefii SSPR faceau certificate pe banda (la apelul de seara ) fratilor de asta sufera revolutionari de drept ,iar cei ce si-au luat drepturile ;pamantul cel mai bun ,spatii comerciale ,etc..-. ACESTIA – facuti revolutionari de ;BEBE IVANOVICI , DAN IOSIF,SI ALTI SEFI CARE II STITI – dumneavoastra -,ACESTIA AU BENEFICIAT DE TOATE DREPTURILE iar adevarati – stau in strada -,cer drepturi care li se cuvin de drept ingheata de frig , IAR FALSI REVOLUTIONARI ,STAU IN SPATII COMERCIALE SI RAD IN FATA DE NOI -EI AU BANI SI SCHIMBA LEGILE CUM VOR ,LOR NU LI SE MAI ,E-AU INAPOI DREPTURILE CARE LEAU DOBANDIT ILEGAL ,cu toate ca cei din conducerea– tari -stiu ,nu sesizeaza DNA, nu face o lege speciala care sa le ea dreptirile ,- pentru prosti -revolutionari- care li se cer inca un certificat , (conform schimbari certificatelor pana acum )la fiecare schimbare sa facut multii….. revolutionari ,al 5lea certificat va aduce inca i0000000000 certificate ,dupa ce isi- eau tot ei drepturile ,se va schimba si va veni al saselea -(@!%&*#$0- CERTIFICAT .NEPOTI LOR TREBUIE SA AIBA CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR – ce vor face ei fara drepturi ,legea va fii tot in mana lor.. oare cei ce sunt la conducere nu se gandesc ,CA VINE ANUL 2016 -!? SI VOR PLECA -TOTI DIN GUVERN .- pentru ca romani va stii sa faca diferenta , sa puna stampila la vot – romania ……TREZESTETE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.