Nouă sinucidere printre revoluţionarii braşoveni

După ce anul trecut s-a sinucis Nicolae Samson (linc), vicepreşedinte al asociaţiei „Braşov decembrie 1989” condusă de Dorin Lazăr Maior, ieri un alt revoluţionar braşovean şi-a pus capăt zilelor. E vorba de Arpad Rab, şi acesta fost colaborator a lui Dorin Lazăr Maior, pînă în urmă cu cîţiva ani vicepreşedinte al asociaţiei acestuia.

Mai jos puteţi vedea un fragment din documentarul Mariei Petraşcu (şi aceasta răposată recent) despre revoluţia din Braşov, unde apare şi Arpad Rab povestind despre decembrie 1989.

„Plec la Dumnezeu cu tricolorul României” este mesajul lăsat de acesta pe biletul de adio (linc), înainte de a se spînzura de o ţeavă din locuinţă. După cum scrie Gazeta Braşovului (linc), Arpad Rab fusese părăsit de nevastă din februarie şi avea multe datorii. Descoperirea sinuciderii s-a făcut cînd cei de la compania de electricitate au venit să taie curentul pentru neplată.

Dumnezeu să-l odihnească!

Mai citeşte:
Revoluţionarul braşovean Nicolae Samson s-a sinucis
A murit ziarista Maria Petraşcu, autoarea unui film despre revoluţia din Braşov
A murit Mihail Lupoi
A murit Adrian Călin, rănit în revoluţie
A murit Cristian Paţurcă
A murit Nicolae Bădilescu
A murit Mihai Chiţac
A murit Valentin Ciucă, unul din cadavragiii revoluţiei din Timişoara
A murit Traian Vrăneanţu
A murit colonel (r) Marin Teodorescu
Făcătură la Antena 1 despre revoluţionari

3 gânduri despre „Nouă sinucidere printre revoluţionarii braşoveni

  1. Da am aflat de ce sa intimplat in brasov fostul vicepresedinte sa sinucis prin spinzurare un lucru bine de inteles pe care nul bagati in seama a trimite un om sa se sinucida , ofac prin diverse comentarii cu caracter psihic, un fel de HIMNOZA indusa prin cuvinte DECI AR TREBUI URMARITE CE MESAJE A PRIMIT SI DE UNDE LEA PRIMIT SI VETI VEDEA CUM SE LUCREAZA MODERN , TRIMITEREA OAMENILOR LA STREANG , SE POATE FACE REPET SI PRIN COMENTARII , SAI FIE TARINA USOARA SI SA AIBA TIMP FRUMOS CU PARERE DE RAU REGRETA FRONTUL DEMOCRAT ROMAN , CARE SI ACUM LA 22 DE ANII INCA SINT IN ANONIMAT DE CE SIMPLU , SI EU AM FOST APROAPE DE MOARTE . TRAIASCA FRONTUL DEMOCRAT ROMAN .

  2. SSPR-UL ESTE SINGURUL VINOVAT,NU AI FORTEAZA MANA PRIMMINISTRULUI PONTA SA SEMNEZE ORDONANTA DE URGENTA ,PRIVIND DEBLOCAREA A INDEMNIZATIILOR PE 2012,O FACE CU BINA STIINTA,EI STAU LA UN LOC CALDUT,SI NU SANT DE PARTEA NOASTRA,CI DE PARTEA INTERESELOR PERSONALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.