Victor Stănculescu reia minciuna cu misterul celor 40 de cadavre (video)

În noiembrie 2012 la o televiziune bucureşteană fostul general şi actual puşcăriaş Victor Stănculescu a avut posibilitatea să „dezvăluie”, pentru aproximativ a 127-a oară, misterele revoluţiei. Printre altele a reluat (vezi de la minutul 15:36 al înregistrării de mai jos) vechea minciună despre cei 40 de morţi din Timişoara arşi la crematoriul din Bucureşti, pretinzînd chipurile că în procesul său nimeni dintre părţile civile („grupul de presiune asupra curţii”) n-ar fi pretins că e rudă sau cunoscut cu vreunul din cei 40. O minciună sfruntată, în chiar motivarea sentinţei (pe care am publicat-o în 2004 în volumul „Curtea Supremă – Procesele revoluţiei din Timişoara”), în partea în care se vorbeşte despre pretenţiile de despăgubiri civile (linc) apar destule cazuri în care părţile civile respective în descrierea suferinţelor pe care îşi întemeiază cererea de despăgubiri au pomenit faptul că n-au mai găsit trupul celor dragi. În articolul „Misterul” celor 40 de cadavre (linc) am discutat pe larg despre apariţia şi dezvoltarea acestei minciuni. Vezi mai jos înregistrarea cu Stănculescu, la transcrierea căreia am adăugat comentarii ale mele cu litere cursive între paranteze drepte.

Transcriere înregistrare:
00:08 Victor Stănculescu: Eu nu pot să vorbesc, ca la religie, în numele Tatălui, al Fiului şi-al Sfîntului Duh, amin. Noi nu ştim bine gramatica românească şi în loc să spunem că se fuge spunem că se fură. Furăm şi noi ceva. Dar unii fură o găină şi păţesc, vin în închisoare mai repede decît cei care fură un combinat. Sînt condamnat la 15 ani şi am trei pedepse complementare.
00:57 Ziaristă Lidia Mitchievici: Traian Băsescu a declarat, în alt context, „este singurul vinovat pentru ce s-a întîmplat la Timişoara”. [veche minciună a lui Traian Băsescu, pe care am comentat-o în articolul „Preşedintele Traian Băsescu minte cu privire la procesele revoluţiei în timp ce analizează cererea de graţiere a lui Stănculescu” (linc)]
01:09 Victor Stănculescu: La Timişoara, completul, dacă vrea, trebuia să-şi ia un expert militar. Să le spună că nu se poate sosi la ora 16,30 în Timişoara sub comanda altora, cînd se trăgea în Timişoara. Să spună că Stănculescu cu Chiţac, că n-aveam nici o treabă cu Chiţac, au preluat comanda trupelor. Asta este-n sentinţă. E greu să mai ia o hotărîre în plus care ar putea să atragă alte neplăceri din partea celor care, pe baza condamnării mele, iau bani. Odată ajunşi la Timişoara au preluat comanda trupelor, le-au instruit, le-au înarmat, le-au distribuit muniţie şi au dat ordin să se tragă. Păi toate astea, pînă la au dat ordin să se tragă erau deja executate pe baza ordinelor date de fostul ministru al apărării… [Vasile Milea]
02:23 Lidia Mitchievici: Cel care s-a sinucis.
02:24 Victor Stănculescu: …şi de şeful Marelui Stat Major [Ştefan Guşă] cînd a sosit, de Nuţă, care era deja pentru poliţie şi de Mihalea, care era pentru Securitate. Ăştia erau maiştrii.
02:35 Lidia Mitchievici: Cine v-a făcut dosarul?
02:37 Victor Stănculescu: Cel care a făcut acelaşi act de acuzare cum a făcut şi lui Ceauşescu. [Referire la procurorul Dan Voinea. Cu conivenţa ziaristei, Stănculescu nici usturoi n-a mîncat, nici gura nu-i miroase, parcă n-ar fi fost principal organizator al procesului Ceauşescu] Adică exagerat şi neadevărat.
02:51 Lidia Mitchievici: În octombrie, începutul lui noiembrie ’89, înaintea congresului al 14-lea, aţi fost trecut pe liste ca să faceţi parte din Comitetul Central.
03:03 Victor Stănculescu: Da, am fost la Hunedoara trimis.
03:05 Lidia Mitchievici: Ceauşescu a primit un raport din partea Securităţii, în care spunea că dumneavoastră colaboraţi cu KGB, cu spionajul sovietic. [nimeni n-a văzut raportul ăla, dar asta nu împiedică ziarista să vorbească despre el ca de un fapt sigur] Şi atunci Ceauşescu imediat v-a tăiat de pe listă.
03:18 Victor Stănculescu: Nu. Eu ştiu altă variantă. Că madam Ceauşescu m-a tăiat. Nu era cu KGB-ul.
03:23 Lidia Mitchievici: Dar cu cine? Cu britanicii?
03:26 Victor Stănculescu: Păi probabil că era cu Mi-sa [MI-6, serviciul secret britanic?], că dacă am fost şi am luat masa cu lordul, care nu mai vreau să-l mai spun, şi care fusese în MI-6, la Londra şi aşa mai departe, sigur că a zis „cum ăsta să fie în comitetul central?”.
03:48 Lidia Mitchievici: Era Nicolae Ceauşescu patriot?
03:51 Victor Stănculescu: A fost. De nuanţă naţionalistă, chiar. El era mai legat de pămînt şi de ţara asta decît sînt alţii care sînt mai puţin legaţi de pămînt şi de ţară, primind educaţie importată din Vest.
04:10 Lidia Mitchievici: Şi Elena Ceauşescu era patrioată?
04:14 Victor Stănculescu: Nu ştiu. Cred cînd s-a băgat prea mult în politică a început să încurce lucrurile. Pentru că, vă dau un exemplu: la minister am făcut un raport şi am avut aprobarea de la Ceauşescu să aducem avioanele MIG-29. Pentru că s-a făcut trecerea, cum e acuma nevoie de avioane F16 sau ce-or fi, ne trebuiau avioane, alte MIG-uri, superioare. Că pierdeam în lupta aeriană şi în acţiunea militară. M-am dus la Moscova pe baza aprobării, am semnat acordul comercial, de plată în 3 ani de zile. Cert este că în momentul în care m-am întors de la semnătură, la ambasada română din Moscova, să-i spun şi ambasadorului să dea o comunicare că am semnat, la ministerul apărării naţionale – Milea era ministru – „Victore, întoarce-te, nu mai semna, pentru că tovarăşul n-a mai aprobat”. De ce? Pentru că pînă cînd trebuia să ne-ntoarcem, să facem raportul, pentru că s-a semnat contractul, Ceauşescu avea obiceiul ca lucrări importante să le pună pe dreapta pe birou, teanc. Şi tovarăşa venea şi făcea aşa printre ele şi a găsit aia cu avioane. „Cum, dăm banii pe avioane acuma cînd nu-ştiu-ce, trebuie să achităm datoriile?”. Şi s-a dat ordin. Ce să facă Stănculescu acuma, care semnase? Noroc că nu s-a deschis acreditivul, trebuia să vin în ţară. Am făcut simplu: M-am dus la Ştefan Andrei [ministrul de externe, după revoluţie inculpat în procesul C.P.Ex. fiindcă a aprobat reprimarea sîngeroasă a revoluţiei], cu care eram prieten, şi i-am spus „ce fac?”. Şi zice, nu e nimica, spune-i lui Vasile – bietul Milea – să facă un alt raport, să-l semneze, cu aceeaşi tematică, să mi-l aduci mie. Şi ce faci? Păi cînd o fi tovarăşa prezentă, intru la Ceauşescu, peste vreo lună, nu acum, să nu-şi aducă aminte, şi spun: tovarăşu’, trebuie să-mi aprobaţi raportul ăsta. Uitaţi, am vorbit cu ministerul, a semnat, mi-l aprobă şi ţi-l dau înapoi, şi gata. Şi aşa s-a făcut treaba.
06:45 Lidia Mitchievici: Aţi profitat…
06:48 Victor Stănculescu: De lipsa tovarăşei, da. Păi nu era toată ziua, mai avea şi ea treburile. Lucrări, nu, vai de mine, lucrări ştiinţifice, participări la şedinţe ale academiei române şi alte chestiuni academice. Dumneavoastră ştiţi că puteam să mă fac de 7 ori pe vremea aia, medic, doctor în ştiinţe militare? C-am scris cărţi despre industria de apărare, despre toate… Dar aşa cum la italieni la toţi le spui, începînd de la subofiţeri de poliţie, „dottore”, şi la noi aşa se făcea prăpăd. Că asta, că zicem că l-am acuzat pe ăla, că l-am prins pe Ponta, „de ce-ai făcut?”. Păi se făceau din astea în linie, înainte. Şi toţi erau, deveniseră doctori. În ştiinţe militare, în nu ştiu ce. Pentru că ori făcea colectivul din subordine, îţi făcea lucrarea şi tu o semnai, ori îţi făcea unul mai mare din învăţămînt şi îi dădeai şi tu o masă bună la Intercontinental.
08:07 Lidia Mitchievici: Pînă în ’89 v-aţi ocupat de bomba atomică făcută de România…
08:12 Victor Stănculescu: Nu, că nu s-a făcut.
08:13 Lidia Mitchievici: S-a făcut? Arma chimică?
08:15 Victor Stănculescu: N-a apucat. S-a făcut. [n-a apucat arma atomică, s-a făcut arma chimică]
08:17 Lidia Mitchievici: S-a făcut. Şi aţi adus, în ’89, 500 milioane dolari prin vînzarea armelor.
08:26 Victor Stănculescu: Cred c-am dat mai mult. Maroc, Algeria, Libia, Egipt, Sudan, Irac.
08:41 Camil Rogulschi: Generalul Stănculescu era cel care vindea, comerţul cu arme. Şi ştiu bine cînd era armament de toate neamurile în padocul unde se vindeau, lîngă Bucureşti. La un moment dat, pe o parte intre Ceauşescu în lojă şi pe partea cealaltă se descărca ultimul tanc care trebuia să fie în curte. Era un tanc american, chipurile spus că a fost capturat de către palestinieni şi a fost adus. Şi cînd s-a descărcat tancul, cînd s-a verificat, ăsta venise din Siria cu obuz pe ţeavă. Noi eram fericiţi că luăm nişte bani, că aveam voie să vindem şi armament de-al nostru. Că aveam armament al nostru, mai cîrpit cu armament rusesc, că erau patente ruseşti.

[fragment care se repetă]
09:35 Victor Stănculescu: Cred c-am dat mai mult. Maroc, Algeria, Libia, Egipt, Sudan, Irac.
09:52 Camil Rogulschi: Generalul Stănculescu era cel care vindea, comerţul cu arme. Şi ştiu bine cînd era armament de toate neamurile în padocul unde se vindeau, lîngă Bucureşti. La un moment dat, pe o parte intre Ceauşescu în lojă şi pe partea cealaltă se descărca ultimul tanc care trebuia să fie în curte. Era un tanc american, chipurile spus că a fost capturat de către palestinieni şi a fost adus. Şi cînd s-a descărcat tancul, cînd s-a verificat, ăsta venise din Siria cu obuz pe ţeavă. Noi eram fericiţi că luăm nişte bani, că aveam voie să vindem şi armament de-al nostru. Că aveam armament al nostru, mai cîrpit cu armament rusesc, că erau patente ruseşti.

10:45 Lidia Mitchievici: Mai cîştigă România acum bani din vînzarea de armament? [titrat în josul ecranului: Ce acuzaţii îi aduce generalul Stănculescu lui Ion Iliescu în legătură cu Revoluţia din 1989; urmărind răspunsul lui Stănculescu se poate observa: nici o acuzaţie, Stănculescu nu rosteşte numele „Iliescu” ci face doar nişte referiri generice, nu la Revoluţie ci la perioada de după revoluţie, în care el însuşi a avut funcţia de ministru, deci tot ce zice se poate interpreta ca autocritică; totul face parte din campania propagandistică de rebranduire a lui Stănculescu ca om care-l acuză pe Iliescu. Vezi „Ion Iliescu, un Sorin Ovidiu Vîntu al revoluţiei române” (linc)]
10:49 Victor Stănculescu: Păi între timp au lăsat să piară specialiştii şi industriile care s-au creat în perioada respectivă. Două mari greşeli, trei. N-am luat exemplul german şi am făcut praf CAP-urile, IAS-urile şi ce mai aveam? Şi din asta apoi s-a dus tot sistemul de irigaţii care se făcuse. Asta-i una. Doi. Ne-am apucat să dăm pămînt ca să facem agricultură intensivă cu lopata şi cu sapa, că baza tehnică am prăduit-o. Şi trei. Am [neînţelegibil] un stil mai socialist al economiei de piaţă. Adică să aibă toată lumea, să primească, să aibă un ciolan, pardon de expresie, ca să transforme din ciolan pe urmă în furtişag, mai tîrziu.
11:48 Lidia Mitchievici: Cine vă simpatiza mai mult? Elena sau Nicolae Ceauşescu?
11:53 Victor Stănculescu: Nu, nu lucram pe simpatii acolo pentru că n-am fost niciodată în acţiune directă. Şi eu am spus din prima zi că a fost… cine a spus „Victoraş ai grijă de copiii mei”, n-avea cum să zică. Că ea cînd era deja suită pe terasă, eu am ajuns la etaj. Ei s-au dus cu liftul şi eu am venit mai tîrziu.
12:18 Lidia Mitchievici: Cum a fost atunci? I-aţi condus sus pe acoperiş?
12:22 Victor Stănculescu: O, eu nu. Păi le-am spus să se pregătească şi cînd am ajuns sus scena era următoare: ei se suiseră pe o masă şi se urcaseră pe acoperiş şi urmau să se urce în elicopter.
12:33 Lidia Mitchievici: Cînd aţi vorbit ultima oară cu cei doi?
12:36 Victor Stănculescu: Pe la 12, după ce le-am spus că un elicopter există, e singura soluţie. Pentru că se încercase, era generalul Eftimescu, şeful direcţiei operaţii din Marele Stat Major, o variantă cu transportorul blindat. Iar tunelul care deja exista între Comitetul Central şi Sala Palatului, nu s-a gîndit nimeni să facă o variantă pe acolo. Eu n-am fost acolo. Dar mă aflasem cînd s-a încercat aia cu transportorul blindat. S-a renunţat, periculoasă. Primul rînd mi-a spus că, întrucît Milea s-a sinucis, vezi ce s-a întîmplat c-a dat un ordin să vie nişte unităţi în piaţă şi n-au venit. Unde sînt?

[fragment filmat din procesul Ceauşescu]
13:18 Judecător Gică Popa: Tribunalul, în numele legii, declarînd în secret, condamnă cu unanimitate de voturi pe inculpaţii Ceauşescu Nicolae şi Ceauşescu Elena, la pedeapsa capitală şi confiscarea totală a averii, pentru săvîrşirea infracţiunii de genocid, subminarea puterii de stat şi subminarea economiei naţionale

13:46 Victor Stănculescu: Şi am ieşit. Că de aici a ieşit denumirea că m-a numit ministrul apărării. Şi eu m-am dus şi am spus – unde sînt, m-am întrebat întîi unde sînt – n-am spus nimic la generalii care ştiam că fuseseră toţi în acţiune pentru reprimare, şi, în această situaţie, i-am spus transmisionistului (? – nu prea înţelegibil) du-te spune să se oprească. Şi m-am întors şi i-am spus că vor sosi în piaţă. Deşi le dădudem ordin să se întoarcă şi să spună „armata e cu noi”. Că asta a fost ordinul.
14:22 Lidia Mitchievici: Dumneavoastră aţi spus că armata e cu noi?
14:24 Victor Stănculescu: Varianta în Bucureşti. La Timişoara nu ştiu cine a spus-o.

[fragment înregistrat din procesul Ceauşescu]
14:34 Elena Ceauşescu: Te rog, nu pune mîna pe mine. Nu ne legaţi! Nu ne legaţi! Mă copii, mă! Mă copii! Lăsaţi mîinile, vă rog frumos! Mă copii! Nu ne legaţi!

14:50 Victor Stănculescu: Le-am spus „am urgentat-o să sosească. Dar principalul este că presiunea străzii a crescut, n-avem forţe mai mari decît cele ce le ştiţi, trebuie neapărat să ieşiţi de aici. Singura posibilitate – cu elicopterul”. Am cerut două. Cînd generalul Neagoe s-a întors de pe acoperiş şi a spus că nu poate să cureţe de antene pentru două elicoptere, am spus „bine, unul” şi am spus codat numai unul.
15:17 Lidia Mitchievici: Ce vi s-a părut ciudat, domnu’ general. Toate fotografiile care au apărut în timpul revoluţiei cu cadavrele acelea pe jos, erau toţi desfăcuţi la haine şi pe piept era cusătura aceea tipică care arată că s-a făcut o autopsie la morgă.
15:36 Victor Stănculescu: Dumneavoastră ştiţi că nimeni, în tot procesul ăsta, 10 ani, ’97-2008, 11 ani, nimeni n-a declarat în faţa justiţiei, dintre cei care vroiau bani, că sînt revoluţionari, că sînt urmaşi revoluţionari şi aşa mai departe, care a fost de fapt grupul de presiune asupra Curţii, Înaltei Curţi, nimeni n-a spus că are vreo rudă sau ceva cunoscut din cei 40 care au plecat de la Timişoara la Bucureşti. Asta-i al doilea mister care nu l-am lămurit nici eu.
16:14 Lidia Mitchievici: Şi care a fost primul mister?
16:18 Victor Stănculescu: A, pentru că am zis al doilea, da? Păi al doilea – vicepreşedintele parlamentului european, domnul Tokes, al cui agent a fost? N-am aflat.
16:34 Lidia Mitchievici: Aţi spus că Elena Ceauşescu a dat ordin să se ardă cele 40 de cadavre.
16:42 Victor Stănculescu: Nu ştiu cine. Cei doi care au primit ordinul direct au fost doi decedaţi. Unul – Nuţă, şi altul, procurorul general adjunct al României, Diaconescu. Pentru că în acelaşi timp se dăduse ordin ca să se interzică toate zborurile în spaţiul aerian al României.
17:07 Lidia Mitchievici: Procesul Ceauşeştilor a fost o mascaradă?
17:13 Victor Stănculescu: A fost o simulare.
17:16 Lidia Mitchievici: Ştiţi că s-au făcut sondaje de opinie şi peste 50% spun că era mai bine înainte. Regretă comunismul.
17:27 Victor Stănculescu: N-am pornit eu revoluţia, au pornit-o alţii, care au spus că nu-i bine în comunism. Eu eram cel mult nemulţumit că din familia mea la închisoare, la închisoare, la canal, la canal, la canal, la închisoare. Şapte aveam la închisoare, inclusiv sora mea, inclusiv veri de-ai mei, inclusiv fratele lui mama.
17:57 Lidia Mitchievici: Camil Rogulschi, cînd aţi spus „e bine pentru domnul Stănculescu să stea în închisoare, fiindcă este protejat”.
18:14 Camil Rogulschi: Fiecare ţară din asta a avut un, o personalitate din asta adusă aici în România, care să ajute la acest accident. Nu? Ruşii l-au avut pe Iliescu şi pe generalul Militaru, care se ştia că este, ungurii au avut un ministru şi englejii l-au avut pe generalul Stănculescu, care era omul care făcea comerţul, şi cu englejii, şi cu toţi. [Speculaţii cu zero dovezi, foarte apreciate în jurnalitica bucureşteană] Numai că generalul Stănculescu a trădat şi nu s-a ţinut. S-a gîndit că înainte de toate este român şi că nu trebuie să ajungem la acest lucru, la acest masacru. [dar s-a ajuns la un masacru cu peste 1000 de morţi, spre deosebire de tot restul Europei de est din 1989; probabil fiindcă la noi am avut atîţi generali care au acţionat cu patriotism pentru evitarea masacrului].
18:58 Victor Stănculescu: Am evitat în primul rînd… Au fost două momente. Momentul războiului civil care era posibil. Şi nu numai eu, dar oamenii care i-am folosit. Şi al doilea. Am evitat să păţim ce-a păţit Iugoslavia în ’99. Mi-am iubit ţara şi atunci cînd eram în comunism, şi acuma. Nu, prin nici o partid, ci direct. Se spune că unii au murit bînd o cafea şi nu se ştie cine le-a dat-o.
19:40 Lidia Mitchievici: Mi-aduc aminte c-aţi zis servicii secrete britanice.
19:45 Victor Stănculescu: În ’99 mi-a spus cineva „pleacă repede pentru că… Să nu primeşti nici o injecţie din România, să nu te duci la nici un tratament la nici un spital. Să nu te duci la nici un restaurant care nu-l cunoşti şi să ai grijă cînd traversezi pe trecere de pietoni să nu te lovească o maşină.
20:05 Lidia Mitchievici: Nu vă e teamă acuma?
20:06 Victor Stănculescu: Nu mi-e teamă, am 84 de ani, doamnă. Un singur lucru. Fac şi eu, ca, vine cîntecul: „Mai am un singur dor” – să ies afară ca să mai stau şi eu, să mai văd cum e cînd mergi pe stradă şi te mai opreşte unul şi zice „dă-mi şi mie un autograf”.

Mai citeşte:
„Misterul” celor 40 de cadavre
Dezinformarea Paulian Păsărin, din nou la modă în blogosferă
Biserica mucenicilor arşi de la Timişoara, sfinţită la Popeşti-Leordeni
Gheorghe Diaconescu, fost procuror general adjunct, despre incinerarea cadavrelor de la Timişoara (1)
Gheorghe Diaconescu, fost procuror general adjunct, despre incinerarea cadavrelor de la Timişoara (2)
Gulgute proaspete ale lui Stănculescu, la B1TV şi în ziarul „Adevărul”
Culisele revoluţiei (10). Stănculescu n-a făcut o asemenea afirmaţie gogonată, cu 1000 de terorişti (video)
Ministrul Victor Stănculescu, generos pe banii statului
Cinghiz Abdulaev, paiul de care se agaţă Stănculescu (sprijinit de Jurnalul Naţional)

8 gânduri despre „Victor Stănculescu reia minciuna cu misterul celor 40 de cadavre (video)

 1. PRINTRE MORTI REVOLUTI ROMANE 1989 AU FOST SI CETATENII RECRUTATII DE MINE FRONTUL DEMOCRAT ROMAN UNI MORTII SI ARSI ALTI MORTI DIN MOTIVE … ???. DECI MIOC MARIUS LORIN FURTUNA RECUNOASTE FRONTUL DEMOCRAT ROMAN , DAR SPUNE CA A FOST VORBA DE FOARTE PUTIN TIMP ,SI NORMAL DACA ALTI AU VRUT SA SE AFIRME SI SCHIMBIND NUMELE IN FRONTUL DEMOCRATIC ROMAN VEDETI DUMNEAVOASTRA DUPA REVOLUTIE LORIN FURTUNA A VRUT SA INDREPTE GRESEALA LEGALIZIND FRONTUL DEMOCRAT ROMAN SI NU FRONTUL DEMOCRATIC ROMAN ATIT A AVUT SI HOTII AU DETURNAT REVOLUTIA FURIND DUPA ACEIA SI CADAVRELE REVOLUTIONARILOR, ARZINDULE ,OMUL SAU OAMENI CARE STIAU DE FRONTUL DEMOCRAT ROMAN AU FOST POATE MAI MULTII DAR UNUL SINGUR ELECTRONIST NUME DE RECUNOASTERE CARE IN REALITATE ERA CHEAR ELECTRONIST A MONTAT SI PLACUTA DE MARMURA CU FRONTUL DEMOCRAT ROMAN , RETINETI IN CONVORBIREA CU EL A FOST PROPUNEREA LUI CU CARE AM FOST DEACORD IN 1987 STIA DE LEGATURILE MELE CU DANSATOAREA BALERINA DIN BRASOV CARE IN 1987 SE INTORCEA DIN GERMANIA DE LA UN CONCERT STIEA DE MANIFEST STIA DE DOCTORI STIA CAM MULTE EL SA TOPIT DE CIUDA DE REGRETE SI NU DE BOALA VAZIND CE SE INTIMPLA EU AM VRUT SA RAMIN IN ANONIMAT DAR NU AM MAI PUTUT RABDA SI MA-M AUTENTIFICAT CHEAR DACA TIMPUL A TRECUT IAR EL A AJUNS IN LUMEA CEALANTA CRED CA ESTE BINE SA NE RUGAM PENTRU EL SI MORTI PRIN COBORIRIREA STEAGULUI IN BERNA IN ZIUA DE 22 DECEMBRIE 2012 SI SA NERUGAM , ASA CUM MIA COMUNICAT TELEFONIC LORIN FURTUNA SA MERG LA ISTITUT , CRED CA ESTE BINE SA FACA EL CUNOSCUT CA EL A DAT ALTA NUMIRE SI SA VINA CEI DE LA ISTITUT DE CERCETARII LA MINE NU POT PARASI CASA DECIT MAXIM O ORA MAMA MEA ESTE PARALIZATA LA PAT IAR EU O INGRIJESC NU ARE CINE BANII NU AM SA PUN PE ALTUL SA FACA ACEST GEST VOLUNTARI NUS DEACORD EU , DOMNULUI LORIN FURTUNA UITE NUMARUL MEU DE TELEFON 0720175140. DATIMI TELEFON , INAINTE DE A VENI POATE VINE SI DOMNUL ILIESCU SA DEZGROPAM SI MANIFESTUL FRONTUL DEMOCRATROMAN SI CASETA DIN PLOIESTI IREGISTRAREA DIN 22 DECEMBRIE 1989 . ROG CA TOTII REVOLUTIONARII SA INTELEAGA CU RESPECT FRONTUL DEMOCRAT ROMAN SEMNEAZA MIRICA A GHEORGHE FONDATORUL DIN ILEGALITATE A FRONTULUI DEMOCRAT ROMAN , RETINETI SI NU UITATI ROMANIA SI OMENIREA ARRE PUTINI INTELEPTI SI NU VA BATETI JOC DE PUTINI CARE SINT , PRIVITI IN ISTORIA LUMI SI INVATATI DIN IA CE A FACUT LUMEA CU INTELEPTI EI SA NU SE MAI REPETE NOROC BUN ASTEPT MIOC RASPUNDE . FACETI CE AM CERUT EU. DUMNEZEU SAI ODIHNEASCA SI LUPTA LOR SA NU FI-FOST IN ZADAR.

 2. La Naşul TV, acum vreo două săptămâni, a apărut Filip Teodorescu (ex-DIE) şi a spus că „o parte” dintre cadavrele arse la Bucuresti ar fi agenţi străini, ucişi de forţele de ordine. Şi ca arderea cadavrelor a provocat o „răzbunare rituală” din partea acelor agenturi (vezi, Doamne, de ce a devenit foarte violentă „revoluţia”, mai apoi). Nimeni nu l-a contrazis, nici Cristian Troncotă (care are, după mine, rolul de a credibiliza anumite dezinformari).

  Tot la acea emisiune, F.T. a mai spus că ar fi auzit despre planificarea lichidării lui N.C. „pe 25 decembrie”, din „surse Vest, cu care era în contact”. Nu l-a întrebat nimeni dacă a sesizat ierarhic treaba asta (era înainte de” evenimente”), ori dacă n-a făcut-o, atunci pentru cine lucra.

  Pe scurt, îmi poţi confirma impresia pe care o am faţă de Troncotă (mai predă la Academia SRI, ca profesor ?) ?

 3. La „NAŞUL”, a apărut şi mizeria de MĂRIEŞ !!!!
  Am impresia că „Naşul ăsta” e mai degrabă …CIOCLU !!!
  Să-l ierte … CINE ????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.