Victor Socaciu, noul conducător al SSPR

Prim-ministrul Victor Ponta l-a numit pe cîntăreţul Victor Socaciu, fost parlamentar PSD, în funcţia de secretar de stat la SSPR, anunţă Mediafax (linc).

În legislatura 2008-2012 Victor Socaciu a fost membru al Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor (CPRD), deci cunoaşte oarecum problemele cu care se va confrunta. La ultimele alegeri domnul Socaciu a candidat pentru un nou mandat de deputat, în colegiul 1 diasporă, dar n-a izbutit să fie ales.

Nu cunosc care sînt faptele domnului Socaciu la revoluţie dar dînsul este beneficiar de certificat de luptător remarcat în revoluţie. În şedinţa din 9 septembrie 2008, CPRD, condusă pe atunci de PSD-istul Emilian Cutean, a respins preschimbarea certificatului de revoluţionar remarcat al domnului Victor Socaciu pentru că „nu conţine elementele necesare preschimbării certificatului pentru calitatea solicitată, conform dispoziţiilor Legii nr. 341/2004 şi H.G. nr. 1412/2004 cu modificările şi completările ulterioare” (vezi paginile 3-4 din procesul verbal – linc). Ulterior, în legislatura următoare în care domnul Victor Socaciu a devenit membru CPRD, în şedinţa din 31 martie 2009 CPRD a aprobat preschimbarea certificatului dînsului (vezi paginile 2, 4 din procesul verbal – linc). Situaţia mi s-a părut dubioasă, motiv pentru care am depus o contestaţie faţă de preschimbarea certificatului domnului Socaciu. După cum am arătat deja pe acest blog, contestaţia a fost respinsă (linc).

Precizez că eu nu am date concrete despre faptele de la revoluţie ale domnului Socaciu. Am făcut contestaţia împotriva sa doar văzînd schimbarea poziţiei CPRD în cazul dînsului după ce domnia sa a devenit membru al CPRD. Nădăjduiam că voi afla din răspunsul la contestaţie amănunte despre faptele deosebite cu care s-a remarcat domnul Socaciu. Din păcate, răspunsul amintit nu conţine astfel de informaţii.

Victor Socaciu vine în fruntea SSPR după o perioadă în care instituţia nu a avut secretar de stat în frunte, fiind condusă de secretarul general Adrian Viorel Nicolaescu, persoană care fusese numită în fruntea SSPR şi de fostul guvern Emil Boc. Se pare că domnul Nicolaescu îşi păstrează funcţia de secretar general al SSPR, schimbarea fiind doar aceea că a fost numit un şef deasupra dînsului.

Mai citeşte:
Contestaţia mea cu privire la certificatul de revoluţionar al deputatului Victor Socaciu a fost respinsă
Victor Socaciu, deputat PSD şi cîntăreţ, şi-a rezolvat certificatul de revoluţionar a cărui preschimbare fusese iniţial respinsă

2 gânduri despre „Victor Socaciu, noul conducător al SSPR

  1. DOMNULE VICTOR SOCACIU ,VA RESPECT PENTRU NOUA FUNCTIE CE O DETINETI IN SSPR SI VA DORESC SA FECETI TOT POSIBILUL SA FACETI CA REVOLUTIONARI DE DREPT SA,INTRE IN DREPTURI CE SE CUVIN ,AM INCREDERE IN DUMNEAVOASTRA SI CRED CA VETI -TRIA IMPOSTORI -CE AU INTRAT IN RANDUL REVOLUTIONARILOR ,MAI NOU E CA VREAU SA VA ANUNT CA SE VORBESTE ,CA AU INCEPUT SA SE FACA DIN REVOLUTIONARI CU MERITE DEOSEBITE REVOLUTIONARI- RANITI LA- REVOLUTIE -,BINE INTELES CU DOCUMENTE FALSE ,ASA CUM SA MAI FACUT SI REVOLUTIONARI ,(LA APELUL DE SEARA) , VA RUGAM SA NU SEMNATI ACESTE CERTIFICATE FACUTE RECENT CA TOATE SUNT FALSE , VA MULTUMESC .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.