Niculae Mircovici devine iar membru al CPRD

Niculae Mircovici, deputat din partea minorităţii bulgare, a devenit de ieri din nou membru al Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor, se poate vedea pe saitul Camerei Deputaţilor (linc).

Dînsul a mai fost membru al CPRD şi în legislaturile 2004-2008 şi 2008-2012. Deasemenea, este membru în comisia parlamentară pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în care de asemenea a fost membru şi în legislaturile trecute.

Niculae Mircovici este general M.Ap.N. în rezervă, fost comandant al garnizoanei Timişoara şi posesor al titlului de luptător în revoluţie remarcat prin fapte deosebite. În decembrie 1989 domnul Mircovici se afla la Timişoara. Nu am date despre faptele dînsului din perioada revoluţiei.

În parlamentul României domnul Mircovici reprezintă Uniunea Bulgară din Banat. În Banat există cîteva localităţi care au fost colonizate cu bulgari în perioada habsburgică, respectivii bulgari fiind de religie catolică, spre deosebire de majoritatea poporului bulgar care este de religie ortodoxă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.