Emisiune despre revoluţionari la România TV (video)

În 24 martie la România TV s-a difuzat o emisiune despre revoluţionari, cu Victor Socaciu, secretar de stat la SSPR, Radu Filipescu, Teodor Mărieş, Val Vîlcu, Sorin Ilieşiu, senator PNL, Ionel Leşu. Am fost şi eu invitat la emisiune (urmăriţi între minutele 44:24 – 46:30).

Aş fi avut mult mai multe lucruri de spus, dar nu mi s-a dat legătura decît 2 minute (dintr-o emisiune de 90 minute), strict cît să vorbesc pe problema Costea (despre care fusesem informat în prealabil că se va ridica). Eu crezusem că voi putea participa activ la dezbateri. Am transmis prin operatorii din Timişoara că vreau să mi se mai dea legătura, că am şi alte lucruri de spus, dar degeaba. Stăteam într-un studiou improvizat la Timişoara şi aşteptam degeaba să mi se dea legătura cu Bucureştiul. În studioul din Timişoara nici măcar televizor n-aveam, ci doar un laptop mic unde vedeam emisiunea de pe internet, cu întîrziere de 1 minut faţă de emisiunea în direct. Numai sonorul îl puteam auzi în direct la o cască legată la telefon (desincronizat faţă de ce vedeam pe internet).
Spre final, cînd a venit răspuns clar de la Bucureşti că nu voi mai intra în emisiune, am dat o declaraţie filmată de operatorii din Timişoara (care mă tot întrerupeau să scurtez, că nu se acceptă materiale prea lungi) pentru eventuală difuzare ulterioară. Nu cunosc dacă declaraţia aia a fost difuzată vreodată (dacă vreun cititor al acestui blog a văzut-o, rog să-mi semnaleze).

Mai citeşte:
Minciuni anticomuniste marca Sorin Ilieşiu
SSPR vrea să anuleze 2773 certificate de revoluţionar. Vizaţi: militarii nerăniţi, cei care aveau sub 14 ani la revoluţie, colaboratorii securităţii şi alţii
SSPR descoperă problema certificatelor-duplicat şi eratelor
O dezinformare electorală: “Revoluţionarii îl susţin pe Mircea Geoană” şi cîteva cuvinte despre soacra acestuia, revoluţionara Margareta Costea
Contestaţie faţă de certificatul de revoluţionar al Margaretei Costea
CPRD respinge contestaţia împotriva soacrei lui Mircea Geoană
Raymond Luca, propus pentru şefia PNL: “1000 de contestaţii au fost înregistrate pînă pe 7 ianuarie. Nu ajunge faptul că răspund la mii de astfel de petiţii, contestaţii, sute de întîmpinări în justiţie, mai vreţi să scriu adevărate romane!”

5 gânduri despre „Emisiune despre revoluţionari la România TV (video)

 1. Am vazut emisiunea si am considerat-0 o rusine.Cum cu ce argumente poate sa vina orice neaveniti care nu au vazut revolutia decit din avion si ca ei sunt peste 23000mii de trintori,sincer mie sila astia nici scuipati nu merita. Auzi la ei or facut revolutia la puscarie??? Copil la 9 ani o suferit ca tacsu era la bulau !Maimutoi si ticalosi cu tupeu,minjesc si putinul ala de demnitate pe care ar trebui sa-l aiba pentru adevaratii eroi si martiri ! Mare e gradina ta Doamne !

 2. Cu tot respectul pe care il am fata de breasla ziaristilor ,domnul ziarist-fost medic -actualmente formator de opinie V.V.,are idei putine, dar fixe- dupa ce elogiaza mortii,ranitii si arestatii,ataca violent luptatorii -care in opinia dumnealui nu exista,ba chiar ar trebui sa fie arestati cu totii,ca impostori ,cerand recuperarea sumelor primite si infundarea lor in puscarii !Halal,legea recunostintei ,ne-a atacat parca era unul dintre ai nostri ! De altfel chiar dumnealui a recunoscut ca a avut o contributie importanta la caderea regimului,chiar daca nu poate oferi detalii ! Conducerea SSPR ar trebui sa solicite Parchetului sa cerceteze cine se afla in spatele operatiunii de compromitere a rev. de catre ziaristii R.T. ,G.C. ,A.P. , Nasul,V.V.,etc ?

 3. domnule Marius Mioc transmite acest mesaj pentru toata tara sa protestam in toata tara in data de 23 august 2013ionpe 30 Jun 2013 la 12:41 pm

  23 AUGUSt 1944 ziua eliberării României de sub jugul fascist

  23 AUGUST 2013 ziua eliberării Romaniei de sub jugul communist.

  Să ieşim în stradă să protestăm, să sărbatorim acest eveniment.

  DOMNULE POPOR ROMAN TREZEŞTETE ŞI APLICă PRIMELE VERSURI

  DIN IMNUL ROMĂNIEI, DEŞTEAPTĂTE ROMÂNE.

  7000 de ani acest popor a rezistat tuturor încercărilor de ocupaţie fiind asuprit şi împărţit în mai multe imperii.

  Astăzi cei care ne conduc ca şi fanarioţi, nu au nici o legătură cu ţara, să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult.

  Bogăţiile tării, mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple visteriile străinilor.

  Ca pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi.

  De ziua nationala a româniei etnici maghiari se bucura cântând imnul ungariei si a tinutului secoieac iar instituţiile statului nu iau nici-o poziţie.

  Copil de 15 ani, român sportiv, este bătut de colegii de echipă maghiari, din M. Ciuc pentru că e român , chiar de Ziua Naţională a României. Nu se întâmplă nimic, autorităţile tac.

  Românii pleacă din ţară, să muncească sau să îşi vândă inteligenţa pentru că ţara lor nu are nevoie de ei.

  Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală.

  Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi ţară

  Astăzi, parlamentul şi guvernul ţării, arendează pământurile şi întreprinderile “nerentabile “ la indicaţiile unor străini de neam.

  Sistemul educaţional se reduce la bani, bani la înscriere, bani la examene, bani la absenţe, bani la promovare, bani la angajare, bani la reexaminare.
  Şpaga sa privatizat în această ţară.

  Dacă te îmbolnăveşti , nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele , s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat dacă nu dai şpagă. Intri în spital pentru o boala şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai la intrare.

  Guvernanţii nu fac altceva decât să te jupoaie, îţi bagă mâna în buzunar şi îţi iau banii pentru că eşti prea bogat în viziunea lor.

  Parlamentarii şi guvrrnanti acestei ţări sunt duşmani noşrtri trădătorii din fruntea ţării, care aplică legile in favoarea lor ce te duc la pieire,

  Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul.

  Acstea sunt puţinele dintre nelegiuirile ce se întâmplă în această ţară

  Aşa nu se mai poate trăii în această ţară, o ţară bogată şi jefuită ca România.

  MULTIPLICĂ ŞI DĂ MAI DEPARTE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.