Alegeri prezidenţiale 2014

De ani de zile am participat la alegeri ca preşedinte de secţie de votare. Acum nu voi mai participa. Am fost vineri la primărie să depun cererea dar mi s-a zis că nu se mai primesc cereri noi. E şi vina mea că am întîrziat cu depunerea cererii.

Interesant ce mi-a spus funcţionarul de la primărie – că niciodată n-au avut atît de multe cereri pentru preşedinţi de secţii de votare ca acum, de 2 ori mai multe cereri decît au avut cel mai mult la alte alegeri de pînă acum, o mulţime de cereri noi de la persoane care anterior nu au fost niciodată la secţiile de votare. Se pare că alegerile astea trezesc un interes deosebit.

Mai citeşte:
Alegeri europarlamentare. Rezultate la secţia 211 Timişoara
Rezultate alegeri parlamentare, secţia 211 Timişoara
Preşedinte de secţie de votare la alegerile parlamentare
Din nou preşedinte la secţie de votare
Alegeri (locale), secţia 211 Timişoara
Rezultate referendum secţia 211 Timişoara
Rezultate alegeri parlamentare, secţia 211 Timişoara
Problema turismului electoral, văzută din perspectiva unui preşedinte de secţie de votare
22 noiembrie – alegeri prezidenţiale. Sînt preşedinte la o secţie de votare
Ancheta despre referendumul din vară continuă
Rezultate alegeri secţia 124 Timişoara
Rezultate alegeri turul 2 – secţia 124 Timişoara
Rezultate la europarlamentare la secţia 208 Timişoara

8 gânduri despre „Alegeri prezidenţiale 2014

 1. @Marius Mioc

  ‘Se pare că alegerile astea trezesc un interes deosebit.’

  Interesul poarta fesul!

  Se bat amaritii pentru ceva bani moca ce se pot primi cum a fost si la ‘europarlamentare’:

  ‘Presedintii si vicepresedintii sectiilor de votare vor primi o indemnizatie de 85 de lei pe zi, impozabil, pentru cel mult cinci zile, iar membrii cu cate 65 de lei pe zi, impozabili, pentru cel mult trei zile.’

  http://www.opiniatimisoarei.ro/vrei-sa-te-duci-presedinte-sau-membru-intr-o-sectie-de-votare-la-alegerile-europarlamentare-vezi-cati-bani-primesti/19/03/2014/

  Si ‘alegatorii’ in aceasta mascarada au fost ademeniti cu pomeni si vor vota ca si pina acum cu duodenul.

  Despre natura alegerilor ‘democratice’ am prezentat o analiza pe blogul dumneavoastra:

  https://mariusmioc.wordpress.com/2014/05/21/minciunile-istoricului-cristian-troncota-declaratia-lui-iulian-vlad-in-procesul-revolutiei-de-la-timisoara/

  Recomand si abordarea partiala dar pertinenta a subiectului facuta de domnul Valeriu Mangu pe site-ul dumnealui:

  ‘Alegerile prezidențiale = escrocherie națională’

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/09/24/alegerile-prezidentiale-escrocherie-nationala/

  La intrebarea daca Romania va imprumuta mai putini bani si se va fura si devaliza mai putin in Romania dupa aceste alegeri, raspunsul este ca nu se va schimba absolut nimic! Doar se mai toaca niste bani cu circ si abureala pentru populatia indobitocita a tarii! Se vor rota un pic haitele hamesite de escroci si cursul tarii va ramine identic cu cel de dupa 1989 pina acum!

  • Nu e vorba de bani moca, persoanele din secţiile de votare fac o muncă pentru banii ăştia.
   Constat că aveţi un profund dispreţ faţă de poporul român, pe care-l consideraţi alcătuit din oameni ademeniţi cu pomeni, care votează cu duodenul.

 2. Am gasit idei similare cu ale mele referitor la caracterul fraudulos al asa-zisei ‘democratii’ si la natura reala a votului si alegerilor. Reproduc un comentariu semnat Rusu Radu la un articol (Ce reprezinta Votul ?) al caui link il voi da deasemenea:

  ” Rusu Radu
  noiembrie 10, 2014 la 10:48 pm

  Care este alternativa? Iată schiţa unui posibil răspuns…
  Care este alternativa? Iată schiţa unui posibil răspuns…

  Voi începe cu cîteva observaţii.

  1. Deocamdată, soarta României este decisă din exterior. Oricine va ajunge preşedintele statului va trebui “să joace după cum i se cîntă din afara ţării”.

  2. Preşedinţia este o instituţie cu puteri limitate. Cine crede că un Preşedinte de stat “democratic” poate iniţia schimbări radicale, se auto-iluzionează; ori este naiv(ă).

  3. Mark Twain a afirmat cîndva: ” Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Constatarea este valabilă şi azi.

  Subscriu la îndemnurile autorului articolului de mai sus. Aşadar:

  NU vă pierdeţi vremea mergînd la vot!
  NU susţineţi “democraţia”!
  Militaţi pentru DESFIINŢAREA sistemului electoral actual!

  Clasa politică băştinaşă, pilotată de iudeo-masonerie (şi susţinută de serviciile secrete), are nevoie de vot pentru legitimitate; pentru a putea să controleze, să manipuleze, să supună, şi să distrugă România în mod legitim; “cu acte în regulă”.

  Luptaţi pentru poporul român, nu pentru o marionetă minoritară!

  Numai absentarea masivă de la vot poate să blocheze sistemul diabolic actual; respectiv, poate să permită deblocarea accesului românilor (autohtoni) la conducerea României. În prezent, doar membrilor Sistemului ticăloşit le este permisă înscrierea în “cursa prezidenţială”. În loc de oameni necompromişi, neşantajabili, sănătoşi la trup şi la minte, competenţi, oneşti, bine intenţionaţi, credincioşi, înzestraţi cu toate calităţile necesare unui lider autentic, ni se propun “oameni ai serviciilor” – indivizi lipsiţi de credinţă, mici la suflet, nelegiuiţi. TOTUL, în România, şi în lume, este orchestrat de serviciile secrete. TOTUL. Aşa a fost începînd de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Cine spune NU procesului de votare, spune un NU hotărît dictaturii serviciilor secrete. Servicii care, la ora actuală, sînt alcătuite, în majoritate, din nişte paraziţi. Din nişte inşi pe care îi plătim ca să ne supravegheze! Fără suportul serviciilor secrete, politicienii caricaturali, din zilele noastre, nu ar mai exista…

  Preşedintele unui stat, în măsura în care acesta este necesar, să fie numit PRIN CONCURS. Ca şi cum ar fi vorba despre un viitor manager.

  Candidaţii la preşedinţie să fie examinaţi, exhaustiv, în prealabil, de o comisie medicală care să includă şi medici psihiatri. Testarea aptitudinilor, a cunoştinţelor de specialitate, a competenţelor, a “planurilor manageriale”, a “proiectelor de ţară”, să fie făcută de către profesori universitari. Candidaţii să prezinte, obligatoriu, şi un extras de cazier judiciar. La care să se adauge o adeverinţă eliberată de serviciile de informaţii, din care să reiasă că, candidatul nu e spion / agent al unei puteri străine, nu e membru al unor organizaţii oculte subversive, nu are legături cu capii reţelelor de crimă organizată transfrontalieră, că nu deţine conturi în paradisuri fiscale (recte, averi nejustificate), ş.a.m.d.

  Astfel, s-ar evita risipa de bani publici, s-ar evita cheltuielile inutile cu campania electorală, s-ar evita suspiciunile de fraudă electorală, plus mizeria şi disconfortul ocazionate de desfăşurarea campaniei. De ce să mai pierdem timp şi resurse amenajînd camere de vot, plimbînd votanţii de colo-colo, plătind personalul care va activa în secţiile de votare?

  Viitorul preşedinte al ţării să fie NUMIT; şi NU VOTAT de cetăţeni. Care cetăţeni habar nu au “cu se mănîncă” funcţia de preşedinte; şi care votează “după ureche”, ori “pe bază de ochi frumoşi”. Preşedintele să fie numit, aşa cum am specificat mai sus, de o comisie formată din profesori universitari de elită – eventual, membri ai Academiei Române.- ”

  http://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.