Victor Stănculescu, invitatul lui Băsescu la recepţia dedicată Zilei de 1 Decembrie

Cotroceni, 1 decembrie 2014. Deputatul Partidului Mişcarea Populară Edmond Tălmăcean alături de Victor Stănculescu. Sursă foto facebook
Cotroceni, 1 decembrie 2014. Deputatul Partidului Mişcarea Populară Edmond Tălmăcean alături de Victor Stănculescu. Sursă foto facebook

Fostul general Victor Atanasie Stănculescu a fost invitat la recepţia dedicată zilei naţionale organizată de Preşedinţia României, arată Antena 3 (linc).

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea arată că deputatul PMP Edmond Tălmăcean a postat pe pagina sa de facebook (linc) mai multe fotografii luate cu prilejul recepţiei organizată de Preşedinţie de 1 Decembrie. Într-una din fotografii Tălmăcean apare împreună cu fostul general (degradat) Stănculescu.

Trustul de presă din care face parte Antena 3 a ţinut mereu partea generalului Stănculescu în perioada cînd se desfăşura procesul acestuia, cît şi mai apoi, cînd nădăjduia la o graţiere (pe care Băsescu n-a dat-o, Stănculescu a ieşit din închisoare pentru bună purtare, după ispăşirea unei treimi din pedeapsă). Acum foloseşte însă invitarea lui Stănculescu la Cotroceni pentru a lovi în adversarul tradiţional al trustului Intact, Traian Băsescu. Şi bine face.

Nu ştiu dacă Băsescu personal l-a invitat pe Stănculescu la recepţia de la Cotroceni, ori vreun consilier al său, dar un preşedinte e răspunzător şi pentru ce fac consilierii cărora le deleagă sarcini. La trustul Procter & Gamble, unde am lucrat o perioadă, ni se spunea nouă celor cu funcţii manageriale că „poţi delega sarcini, nu responsabilităţi”.

Partidul Mişcarea Populară din care face parte Tălmăcean e cunoscut ca fiind partidul de suflet a lui Traian Băsescu. Acesta a dat declaraţii de susţinere a acestui partid, deşi statutul său de preşedinte i-ar fi impus ca măcar formal să păstreze neutralitate. E relevant şi faptul că un deputat al acestui partid consideră necesar să se laude cu o fotografie făcută alături de Victor Stănculescu, după ce respectivul are statutul de criminal din decembrie 1989 confirmat prin hotărîre definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Aştept pentru viitor parlamentari care să afişeze mîndru pe facebook şi fotografii cu violatori, dar nu violatori oarecari, ci din ăia confirmaţi prin hotărîri judecătoreşti definitive şi de preferat intens mediatizate, ca să nu se poată crede că parlamentarul respectiv e ignorant cu privire la persoana alături de care pozează.

Să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu!

Mai citește:
Egon Krenz, Petăr Mladenov şi Ştefan Guşe
“Jurnalul Naţional” turbează de furie ca urmare a hotărîrii de reîncarcerare a lui Stănculescu
Propagandă în “Adevărul” pentru graţierea criminalului Stănculescu
Ion Iliescu, un Sorin Ovidiu Vîntu al revoluţiei române
După Virgil Măgureanu, un nou membru în tabăra antiiliescienilor feroce: Victor Stănculescu
Gulgute proaspete ale lui Stănculescu, la B1TV şi în ziarul “Adevărul”
Culisele revoluţiei (10). Stănculescu n-a făcut o asemenea afirmaţie gogonată, cu 1000 de terorişti (video)
Cacealmaua lui Stănculescu
Preşedintele Băsescu minte cu privire la procesele revoluţiei, în timp ce analizează cererea de graţiere a lui Stănculescu
Ministrul Victor Stănculescu, generos pe banii statului
Victor Stănculescu reia minciuna cu misterul celor 40 de cadavre
O problemă rămasă de lămurit: teroriştii de după 22 decembrie 1989
Fratele mason Victor Stănculescu. “Vom avea plăcerea și onoarea de a întîmpina la congresul nostru pe Victor Atanasie Stănculescu. Fratele nostru Stănculescu” (video)

3 gânduri despre „Victor Stănculescu, invitatul lui Băsescu la recepţia dedicată Zilei de 1 Decembrie

  1. ,,Stimati luptatori ,se spune ca istoria este ciclica,in trecutul indepartat al planetei,ciclurile se numeau ere geologice,glaciare,interglaciare,etc ,in present ciclurile se repeta la intervale de timp mai scurte,astfel ca retraim prin regimurile politice ,ultimii doi prim ministri,aidoma regimului dictatorial al lui C.,esti urmarit la telefon,esti taxat daca vorbesti mai mult decat trebuie,-apropos,am un amic,un fraier,prostul satului,cum se spune la noi la tara,ce face prostul ? ingrozit de faptele de coruptie ingrozitoare ,pe care presa le-a relatat cu punct si virgule,despre ce se intampla in forurile conducatoare ale revilor,asociatii,sspr,cprd,etc roaga dna sa analizeze si sa opreasca macelul ,pornit de impostori impotriva celor adevarati,boul primeste un raspuns-ca pe vremuri cand te duceai la melitie sa te vaiti ca ti-au furat gainile,erai trimis sa prinzi hotul si sa-l aduci la organ !!! -acum dna ii scrie ca s-a adresat sspr sa confirme veridicitatea celor relatate de papagal- iar paserea frumos colorata sa aduca probe ale coruptiei !!! NO COMMENT ! Asa ca la aniversarea unui sfert de secol de la Timisoara si Bucuresti 89,am uitat definitiv martirii ,mutilatii,luptatorii -vor incinge HORA IMPOSTURII,sefii de asociatii,ai sspr,cprd,impostorii,profitorii,rudele emanatilor,impeuna cu cei care ne-au supus in ultimii 3 ani la perversiuni sexuale- ne-au f…..t in gura ! Daca stiam acum 25 de ani ca se va ajunge la asemenea miselii,la tacerea asta vinovata a revilor,la spaima vechiului regim,la uitarea groasa asternuta pe memoria mortilor nostril,a tinerilor jertfiti,daca stiam ca din idealurile noastre ,ne unesc doar cei 1,1 firfirici si cele 3 amarate de foi cfr, imi trageam un glont in cap ! Un amic imi spune ,ca nici acum nu e prea tarziu,pentru un asemenea gest reparatoriu !

  2. Bai baieti,mai este un mic detaliu,desi stiu ca ne injurati si culmea ,ne dati povete ! A trecut vremea voastra,mancati bataie ori de cate ori apareti pe teren,la ultimele trei alegeri prezidentiale,la scrutinul anti-base,puteti sa mancati .acat non stop,ii pacaliti pe fraieri si pe cei nescolarizati,noi cei cu scoala va batem totdeauna ! Orice pisica bagata la colt devine tigru,asa am ajuns eu si presupun multi altii ,nu mai am nimic decat onoarea,mor cu voi de gat,nu aveti ce sa-mi luati,eventual viata,decat o mie de ani cioara, mai bine o zi vultur !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.