„Libertate te iubim!” în librării din București și Brașov

COPERTA - LIBERTATE TE IUBIM 1Cartea „Libertate te iubim! Ori învingem, ori murim!” la care sînt co-autor, editată de asociația „17 Decembrie” Timișoara a răniților și familiilor îndoliate din revoluție, se poate găsi la vînzare și la librăria „Mihai Eminescu” din București (linc) (bd. Regina Elisabeta, lîngă Piața Universității), cît și la firma Libris din Brașov (linc). Amîndouă firmele oferă și posibilitatea de a comanda on-line.

Anterior cartea a fost pusă spre vînzare și în Timișoara, la librăriile Eminescu și Esotera.

Majoritatea tirajului cărții se împarte gratuit (membrii asociației „17 Decembrie” au dreptul la cîte un exemplar, dacă-și plătesc cotizația). În vînzare s-a pus doar un număr restrîns de exemplare, respectiv cele pe care le-am primit eu ca drepturi de autor.

Remarc în ziarul „Adevărul” partea a 3-a a articolului lui Constantin Corneanu „Occidentul, Ungaria și turiștii sovietici din decembrie 1989” (linc), în care, contrar obiceiului de pînă acum a acestui ziar, sînt exprimate îndoieli cu privire la implicarea „turiștilor” sovietici în revoluția română. Multe din argumentele domnului Corneanu se regăsesc și în articolul meu „Agenturili străine – obsesia lui Ceaușescu preluată de epigonii săi de azi” publicat în cartea „Libertate te iubim! Ori învingem ori murim!”, argumente anterior exprimate și în 2 articole de pe acest blog: Minciunile istoricului Cristian Troncotă. Declaraţia lui Iulian Vlad în procesul revoluţiei de la Timişoara (linc) și Declaraţii securiste despre revoluţia din Timişoara. “Informaţiile obţinute … nu au pus în evidenţă nici lideri şi nici amestecul vreunei puteri străine în producerea evenimentelor de la Timişoara. Raportarea acestor date … generalului I. Vlad a produs iritare şi chiar supărare” (Emil Macri) (linc). Cred că respectiva carte începe să-și facă efectul.

Mai citește:
“Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim!” – o carte a asociaţiei “17 Decembrie” din Timişoara
“Libertate te iubim!” în librăriile din Timişoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.