Gheorghe Funar: „Nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor”

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, a dat un interviu în ziarul „Adevărul” (linc). Citez din interviu fragmentul legat de revoluția din 1989:

„Adevărul“: În 1992, la doi ani după ce în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca muriseră oameni împuşcaţi de forţele de represiune ale regimului comunist, clujenii l-au ales primar pe Gheorghe Funar, un fost membru PCR. Cum vă explicaţi?

Gheorghe Funar: Am fost membru PCR şi mă mîndresc cu asta. Am fost 4 milioane de români membri PCR. Şi nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor.

Domnul Funar este și admirator al realizărilor epocii Ceaușescu, dar au fost și unele aspecte rele în acea perioadă, care se datorează Elenei Ceaușescu, care ar fi fost evreică:

Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atîtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele.

Alte idei susținute de Funar în interviu: Teoria relativității a fost descoperită de fapt de Mihail Eminescu, manuscrisele acestuia ajungînd apoi în posesia escrocului Albert Einstein, care l-a plagiat și și-a însușit descoperirea. De fapt Eminescu a fost omorît de evrei, care la început au vrut să-l otrăvească cu mercur iar dacă Eminescu rezista a primit în final o cărămidă în cap. Președinții României, Ion Iliescu, Traian Băsescu și Klaus Iohanis sînt de fapt evrei (Iohanis – evreu cu nume german). Dacii sînt strămoșii tuturor popoarelor din lume, ei sînt de fapt poporul ales care a primit poruncă de la Dumnezeu să se răspîndească în toată lumea. Dacii au colonizat inclusiv Americile. Cristofor Columb avea de fapt o hartă făcută de daci cînd s-a dus la regele Spaniei ca să-i ceară sprijin pentru expediția prin pretinde că a descoperit America (care fusese de fapt descoperită de daci). Dacii sînt și strămoșii nemților, nu degeaba în germană la neamț se spune „deutsch”. Caritasul n-a fost escrocherie, pe baza unei afaceri de felul Caritas s-a dezvoltat după război și Germania, dar la noi Banca Națională nu l-a lăsat pe Ioan Stoica să-și dezvolte afacerea.

Interviul complet cu Gheorghe Funar îl găsiți la lincul indicat.

Pe lîngă calitatea de primar al Clujului (1992-2004), Funar a fost președinte a PUNR (pînă în 1997), senator din partea PRM (2004-2008) și candidat la președinția României (1992, 1996 și 2014), ultima oară primind 0,47% din voturi.

2 gânduri despre „Gheorghe Funar: „Nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.