Sorin Vintilă Meșter, numit (din nou) secretar de stat

Prin hotărîrea primului ministru Mihai Tudose, publicată în Monitorul Oficial nr. 779 din 2 octombrie 2017, domnul Sorin Vintilă Meșter a fost numit în funcția de secretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist (SSRMLÎRC).Sorin Vintilă Meșter a mai avut funcția de secretar de stat la SSPR, instituție din care provine SSRMLÎRC-ul actual, între 30.05.2012 și 29.10.2012. Cînd a fost numit prima dată secretar de stat, am scris un articol de prezentare a dînsului pe acest blog (linc). Cînd a fost schimbat, domnul Meșter a susținut atunci că nu i s-au adus la cunoștiință motivele schimbării, că ar fi aflat doar din Monitorul Oficial că a fost destituit. „Odinioară în politică mai existau bărbaţi, astăzi esti pasat de la şefe de cabinet la liftiere”, scria domnul Meșter la vremea respectivă (linc).

Nu are rost să reiau prezentarea domnului Meșter pe care am făcut-o în 2012. Cei interesați o pot citi la lincul indicat mai sus. Din cîte am aflat pe facebook, exact în zilele acestea în care a fost numit secretar de stat domnului Sorin Vintilă Meșter i-a murit mama.

Cred că e firesc ca PSD, care e la guvernare, să numească secretar de stat un membru PSD. Nu împărtășesc unele opinii exprimate public că secretarul de stat de la SSRMLÎRC ar reprezenta revoluționarii. Secretarul de stat reprezintă guvernul, de aceea pretențiile unor asociații de revoluționari să numească ele secretarul de stat sînt nelegitime. Am susținut această părere și pe vremea guvernării PDL (linc), în cazul fostului secretar de stat la SSPR, actualmente inculpat George Costin.

Mai citește:
Sorin Vintilă Meşter, noul secretar de stat pentru revoluţionari (prima numire, în 2012)
Secretarul de stat Sorin Vintilă Meşter cere întreruperea executării pedepsei lui Emilian Cutean şi ajutorul acestuia pentru „o amplă acţiune de verificare a dosarelor în baza cărora au fost preschimbate certificatele de revoluţionar”
Senatorul liberal Raymond Luca cere demiterea secretarului de stat Sorin Vintilă Meşter. Răspunsul acestuia
Sorin Vintilă Meşter: „Odinioară în politică mai existau bărbaţi, astăzi esti pasat de la şefe de cabinet la liftiere”

3 gânduri despre „Sorin Vintilă Meșter, numit (din nou) secretar de stat

  1. VA ROG PUTETI SAMI COMUNICATI LA CE ADRESA POT TRIMETE O SCRISOARE RECOMANDATA DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER…VA MULTUMESC RESPECT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.