Canalul meu pe vimeo

Filmarea ștearsă de pe youtube, ștergere care m-a făcut să-mi deschid cont pe vimeo

Youtube m-a anunțat că a șters filmarea mea de la cimitirul săracilor din Timișoara, din 22 decembrie 1989, care fusese prezentată și pe acest blog (linc), pe motiv că „încalcă standardele comunității”. Îmi dădea și dreptul să fac contestație la hotărîrea de ștergere, ceea ce am și făcut. Am explicat că, deși în filmare apar niște cadavre în pielea goală, așa cum fuseseră dezgropate din cimitir (bănuiesc că asta i-a deranjat pe sensibilii de la youtube, deși ei n-au explicat clar), nu e vorba acolo de nici un fel de caracter erotic ci de o filmare – document istoric. Mi-a fost respinsă și contestația.

Și în trecut youtube mi-a mai șters cîteva filmări, pe motiv de încălcare a drepturilor de autor (linc). Ca urmare am hotărît să-mi deschid cont și pe un alt sait pentru încărcări de filmări – vimeo.com. Încetul cu încetul voi încărca pe contul meu vimeo filmările pe care le pusesem pe contul youtube, ca să existe o rezervă în caz că se întîmplă ceva cu contul meu youtube. Am început cu filmările care au fost șterse de youtube.

Pe contul meu youtube (linc) am aproape 300 de videoclipuri, marea majoritate a acestora despre revoluția din 1989. Pe contul vimeo am deocamdată 4 filmări, dar pe măsură ce voi avea timp voi completa. Găsiți contul meu vimeo la https://vimeo.com/miocmarius

3 gânduri despre „Canalul meu pe vimeo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.