Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)

Imagini televizate răspîndite în întreaga lume au arătat cum în Italia șiruri de coșciuge cu victimele coronavirusului așteaptă să fie încărcate și convoaie de camioane ale armatei transportă aceste victime către cimitire sau crematorii. Imaginile au îngrozit opinia publică și guvernele din multe țări, ajungîndu-se la actualele restricții de circulație, nemaiîntîlnite pe timp de pace.

S-a creat impresia că noua molimă a provocat un număr excepțional de mare de morți. Domnul Vasile Astărăstoae, fost rector la UMF Iași și fost președinte al Colegiului Național al Medicilor, scrie însă (linc): „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”.

În „International Journal of Infectious Diseases” (Revista Internațională despre Boli Infecțioase), numărul din noiembrie 2019 este publicat studiul „Investigarea impactului gripei asupra excesului de mortalitate la toate vîrstele în Italia, în timpul sezoanelor recente (2013/2014 – 2016/2017)” (linc). Sezoanele de gripă încep toamna/iarna și se termină primăvara. „Italia arată un exces de mortalitate atribuibil gripei mai mare decît în alte țări europene, mai ales la populația în vîrstă”, este una din concluziile studiului. Datorită faptul că persoanele care se îmbolnăvesc de gripă au deseori și alte boli, „excesul de mortalitate” este indicativul folosit în știința medicală pentru a măsura impactul real al unor boli asupra mortalității. Adică, în acest studiu, se socotește cu cîte morți au fost mai multe în perioadele studiate comparativ cu situația ipotetică că nu ar fi existat deloc epidemie de gripă (asemenea epidemie apare în fiecare an). În ultimul sezon studiat, 2016/2017, autorii afirmă că au fost 24981 morți pricinuiți de gripă, dar în 2013/2014 au fost doar 7027 asemenea cazuri. Deci iată că, înainte de actuala problemă a coronavirusului, a apărut o variație pînă și de peste 3 ori a numărului de morți de gripă din Italia, de la un sezon la altul.

Un articol de pe portalul money.ro ia în calcul mortalitatea generală din Italia (deci nu doar cea provocată de gripă ori boli infecțoase) și concluzionează: „În primele 3 luni din 2020 au murit mai puțini oameni decît în aceeași perioadă din 2019” (linc). În perioada ianuarie-martie 2019 au murit zilnic în medie 2066 de italieni, în timp ce în perioada ianuarie-martie 2020, în plină criză a coronavirusului, media zilnică de morți în Italia e de 1888. Deci o scădere, nu o creștere! Unde e apocalipsa pretinsă de presă?

Care e totuși explicația imaginilor cu șirurile de coșciuge și camioane ale armatei transportînd morți? Imaginile sînt adevărate, dar apariția lor nu se datorează unui număr impresionant de morți, peste cel obișnuit, ci măsurilor ticăloase luate de autoritățile italiene sub pretextul stăvilirii răspîndirii virusului. Li s-a interzis familiilor să-și ridice singure morții, firmele civile de pompe funebre n-au avut nici ele voie să se ocupe de problemă. Dar nici nu prea voiau ele să intervină, că dacă vreo mașină a unei firme de pompe funebre transporta un mort de coronavirus, mașina respectivă era considerată contaminată și nu mai putea fi folosită timp îndelungat. Personalul de la pompe funebre dacă ar fi mînuit mortul ar fi fost obligat să intre în carantină. Ca urmare, doar armata a avut voie să ridice morții din spitale și coșciugele au trebuit să stea la rînd pînă vin camioanele armatei să le încarce. Este o situație apărută artificial, nu datorită coronavirusului, ci a isteriei autorităților cu privire la coronavirus. Iar această situație, pe care autoritățile au provocat-o, este folosită ca dovadă că situația este într-adevăr extraordinar de gravă și că măsurile autorităților sînt justificate.

Mai citește:
Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu
– Noul cod fiscal pregătește un dezastru pentru bugetul sistemului medical românesc

11 gânduri despre „Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)

 1. Să lăsăm Italia, pentru că nu știu de unde și-a luat dr. Astărăstoaie informațiile. Nu citează nicio sursă și am mari îndoieli că există vreuna.
  Să ne ocupăm de România. Cum comentați, domnule Mioc, faptul că în nici două săptămâni de la primul deces (22 martie), am ajuns în țara noastră la 141 de morți de COVID-19? Adică de vreo 2,5 ori mai mulți decât cazurile de gripă pe un an întreg? Cum puteți susține în continuare că virusul COVID e o aiureală, când cifrele citate chiar de dumneavoastră sunt clare? În 2017, spre exemplu, la 65.000 de bolnavi de gripă, am avut câteva zeci de morți într-un sezon întreg, iar acum avem 141 de morți în două săptămâni. Oare e chiar atât de grea matematica? De unde atâta orbire?
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/22/isteria-gripei-in-romania-in-anii-trecuti-aproximativ-65000-de-cazuri-de-gripa-au-fost-inregistrate-in-toata-tara-conducerea-centrului-national-de-supraveghere-si-control-al-bolilor-transm/

  • E minciună că avem în România 141 de morți de COVID-19. Avem 141 persoane decedate la care, în urma testelor, s-a găsit noul coronavirus în organism. Inclusiv în comunicatele Ministerului Sănătății se folosește expresia „persoane decedate diagnosticate cu COVID-19” și nu „persoane care au murit datorită COVID-19”. Pînă în 28 martie comunicatele vorbeau despre „persoane decedate diagnosticate de COVID-19 și alte boli cronice preexistente”, din 29 martie s-a poruncit să se scoată referirea la alte boli cronice preexistente din comunicate. S-a dat dispoziție să nu se mai facă autopsii la cei diagnosticați cu COVID-19 și să se treacă COVIDul ca motiv al morții pe certificatele de deces. Chipurile, ca să fie feriți doctorii legiști de primejdia infectării cu noul coronavirus.
   Se fac teste doar pentru depistarea noului coronavirus, dar pacienții morți puteau avea și alți viruși ori bacterii în organism. Pentru ele nu testează nimeni. Probabil doar 1% dintre cei declarați morți de COVID-19 au murit cu adevărat din pricina virusului.
   De pildă, primul mort din România, conform comunicatului oficial, „avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”. Credeți că în anii trecuți un pacient cu cancer terminal care murea în spital era testat despre ce viruși a avut în organism, ca să fie declarat mort de gripă în loc de mort de cancer?
   Pe plan internațional se umflă numărul de morți de COVID-19, conform indicațiilor Organizației Mondiale a Sănătății, care a și recomandat toate măsurile demente de „distanțare socială” (efectul în relațiile dintre oameni va fi foarte rău, pe termen lung) și care în trecut prevestea apocalipse cu gripa aviară ori gripa porcină care nu s-au adeverit. Iar politicienii care au urmat indicațiile OMS nu vor să recunoască că au greșit, fiindcă și-ar compromite cariera politică, deci vor folosi întreaga forță a statului pentru a impune concluzia că măsurile au fost justificate și ne-au salvat de o mare primejdie. Eu am primit și amenințări că mi se face plîngere penală pentru zădărnicirea combaterii epidemiei cu articolele mele.
   Vedeți și părerea unui medic englez, dacă ăștia români nu vi se par de încredere: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/28/dr-john-lee-marea-britanie-este-o-mare-diferenta-intre-covid-19-pricinuind-moartea-si-covid-19-fiind-gasit-in-cineva-care-a-murit-din-alte-motive/

   • Ochei! Am înțeles. Eu sunt obez, de exemplu, iar dacă contactez acum Corona virus și mor (lucru asupra căruia am fost deja avertizat), ar trebui după logica asta să mă declare mort de obezitate, nu de pneumonie cauzată de Covid-19.

   • Dacă s-ar face teste pe scară largă, nu pentru noul coronavirus ci pentru streptococ auriu, sigur s-ar găsi o mulțime de cazuri de persoane răposate la care testul de streptococ auriu să iasă pozitiv. La unii s-ar găsi concomitent și coronavirus și streptococ auriu.

   • De fapt, după logica asta, mai bine zis, dacă am cancer în fază terminală, dar mor în accident de mașină, ar trebui să fiu declarat mort tot de cancer. E absurd și copilăresc.

   • Ai noroc ca inca esti liber caci chiar ai merita un dosar penal pentru instigare la zadarnicirea masurilor de oprire a raspindirii virusului ucigas .
    Numai la adunat avere va sta gindul , ce daca mor oamenii . Atit timp cit sint inca destui sclavi pe care sa-i exploatati nu e problema .
    Tu minti cind spui ca in fiecare iarna in tarile Europei mureau zilnic 1000-2000 de victime ale gripei sezoniere . Macar gindeste ca daca era asa in fiecare iarna ar fi intrat spitalele in colaps si
    carantina , ceeace NU s-a intimplat .
    Referitor la camioanele militare cu morti din Italia . Este ff greu de crezut ca cu
    un camion sa transporti DOAR 2 cosciuge . Ca doar nu erau casaloti . La morti nu se mai aplica distantarea intre persoane .

   • Domnule care nu-ți dai numele adevărat, anual în lume mor de infecții respiratorii cam 2,6 milioane de persoane, cum scrie „International Journal of Antimicrobian Agents”: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920300972
    COVIDul ăsta nu produce vreo schimbare semnificativă la acest număr, în ciuda raportărilor statistice falsificate în stil Ceaușescu care se fac acum, cînd orice mort care întîmplător avea covid în organism e declarat mort din pricina covidului.
    Spitalele nu sînt copleșite de gripa sezonieră, fiindcă pot face față.
    Acum s-a realizat artificial o copleșire a spitalelor, prin internarea forțată a tuturor infectaților cu covid deși majoritatea n-au nevoie de internare fiindcă au simptoame ușoare sau deloc și prin adoptarea unor reguli antiinfectare absurde, care îngreunează munca spitalelor.
    La gripă majoritatea nu ajunge la spital. Se tratează acasă, mai cu un ceai, mai cu un paracetamol. Nici 5% nu sînt cazuri grave care să aibă nevoie de spitalizare. De aia nu sînt copleșite spitalele. Exact la fel e și cu covidul, care e tot un soi de gripă. N-ar trebui băgați oameni forțat la spital, înșiși cei infectați știu asta. Adu-ți aminte de cazul despre care a scris presa, de infectat cu covid adus forțat la spital și care i-a scuipat pe medici.
    Dar și cu copleșirea spitalelor situația ar putea fi regizată, ca să cîștige băieții deștepți niște bani: https://vimeo.com/407117338

 2. Un medic imi spuea ca pericolul cel mare e ca tinerii infectati, chiar daca au simptome usoare, sunt expusi pericolului de a nu mai trai mai mult de 10 – 15 ani, deoarece plamanii oricum sunt atinsi de fibroza, care in urmatorii ani se va agrava pana la blocarea respiratiei si producerea decesului.

 3. Deci, ati facut un video cu o coloana de camioane militare care circula pe o strada, in descriere ati spus ca sunt 30, si transporta 60 de sicrie…nu citati decat sursa unu ziar local, ziar alarmist al regimului instaurat in Italia, nimeni nu a vazut decat aceste camioane, nici un sicriu macar, admitant ca fiecare camion ar transporta 2 sicrie…domnule autor, cati ani ai? 12?

 4. Mai baiatule ti-o zic pe scurt barbateste caci nu am timp de pierdut .
  Este o vorba din batrini , aia de care vreti voi sa scapati mişeleste de vreo 14 ani .
  Cap am , minte pt ce-mi mai trebuie ?
  Tu nu gindesti deloc doar preiei ideile negative cu intentii rele de la altii . Dai link catre articolul unui doctoras de 2 bani care cindva era un biet purtator de cuvint la un institut . Sucharit Bhakdi individ care a fost demascat de cercetatori de prestigiu internationali ca nu a practicat si cercetat niciodata virusologia , deci bate din gura ca sa-si merite banii patronilor .
  Cind Doamne fereste o intra virusul ucigas in familia ta nu cred ca vei mai vorbii asa de usor despre aceasta situatie . In S.U.A. sint disperati ca nu pot opri virusul sa se raspindeasca iar la niste idioti le arde de statistici . Se stie demult ca se doreste imputinarea populatiei pe planeta . Asta promovezi tu ?
  Sarbatori Fericite !
  „fara covid la masa” .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.