Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19

De multă vreme am mai semnalat pe acest blog despre faptul că rata mortalității cu COVID-19 este mult supraestimată, prin faptul că au fost testați în primul rînd pacienții ajunși la spital, care deja erau în stare gravă, și în rîndul cărora mortalitatea e firesc să fie mai mare. Este ceea ce spunea, de pildă, fostul președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei: Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video).

Nemții au făcut în sfîrșit un studiu prin care să descopere nu numai persoanele infectate care se prezintă la spital pentru a fi testate, ci răspîndirea virusului în întreaga populație. Nu s-au apucat să testeze zeci de milioane de persoane, dar au luat o localitate din landul Renania de Nord – Vestfalia – Gangelt, județul Heinsberg, și acolo au testat masiv populația. Aproape 1000 de oameni au fost testați în acea localitate.

Rezultatul: 15% din populația acelei localități deja a fost infectată cu noul virus (linc).

Sigur, nu știm în ce măsură rezultatele din Gangelt se pot extrapola pentru întreaga Germanie. Dar deocamdată e singurul studiu serios care să estimeze răspîndirea noului virus în populație.

Faptul că SARS-CoV-2 a infectat multă lume e un lucru îmbucurător, după părerea mea. Arată că noul virus nu e atît de ucigător precum se pretinde. Studiul german vine să confirme cercetările făcute în Franța conform cărora noul coronavirus produce o mortalitate cam la același nivel cu ceilalți coronaviruși cunoscuți (linc).

Dacă 15% dintre vii au avut COVID-19, prin simpla lege a probabilității și în jur de 15% dintre morți pot avea COVID-19. Și după sistemul „orice mort care are COVID-19 e declarat mort datorită COVID-19” se pot scoate numere imense de morți cu COVID-19. Este exact ceea ce se face acum, și e o imensă manipulare.

Un exemplu concret, pomenit de Ramona Roșulescu din Petroșani (l-am preluat de pe facebookul lui Răzvan Butaru): „O întrebare mă cam tulbură. Există vreun interes ca toate decesele să fie raportate ca fiind COVID-19. (…) Astăzi, decesul 101, femeie din Hunedoara. Pacientă decedată pe 1, test confirmat pe 2 aprilie. Femeia prinsă în raportările COVID. Un alt număr. În fapt, pacienta internată in 20 martie la spitalul din Deva cu arsuri grave. Arsuri provocate într-un accident în gospodărie. În 23 pacienta suferă cu infarct miocardic. În 30, cand spitalul Deva avea decizie de spital COVID, femeia este transferată la Petroșani. Fără a figura ca suspectă sau contact la COVID. Pentru că unitatea din Deva a fost carantinată si femeia nu a fost testată, la Petrosani a fost decisă și testarea acesteia (fiind pacient adus din zona rosie a județului). Pacienta moare miercuri (1 aprilie) din cauza rănilor și efectelor infarctului. La o zi distanță vine si confirmarea COVID. Și țup cu pacienta în poziția 101. Pentru că? De ce? Virusul l-a luat de acolo, din spital, dar nu el a generat decesul, spun specialiștii”.

Interes să fie raportați cît mai mulți morți de COVID-19 sigur că există. Politicienii care au luat măsurile drastice de restrîngere a libertăților cetățenești, după ce au luat aceste măsuri, au tot interesul să arate populației că măsurile sînt necesare. Nu pot recunoaște că au fost niște proști intrînd în panică, ar însemna sfîrșitul carierei lor politice. Și folosesc toate pîrghiile pe care le au pentru a confirma gravitatea problemei coronavirusului. Nelu Tătaru, ministrul sănătății, spunea (linc): „Eu am solicitat ca în fiecare județ toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus și să avem în continuare o evaluare a lor completă”. E practic un îndemn fățiș la falsificarea cauzei morții din certificatele de deces. Degeaba medicul curant vede că pacientul a murit, să zicem, de infarct. La indicația ministerului sănătății, se testează toți morții pentru COVID-19 (pentru o mulțime de alți viruși și bacterii care ar putea exista foarte rar se face testare) și dacă se găsește că există noul virus în organism acesta e declarat pricina morții. Nici autopsii nu se mai fac în cazurile morților despre care se știa că au COVID-19, chipurile trebuie feriți medicii legiști de primejdia infectării. Statisticile întocmite după o asemenea metodologie au după părerea mea relevanță zero, sînt ca statisticile de pe timpul lui Ceaușescu care arătau că poporul trăiește în belșug.

Mai citește:
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu
– Noul cod fiscal pregătește un dezastru pentru bugetul sistemului medical românesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.