Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”

Doamna Lia Lucia Epure, redactoră a publicației timișorene „Ziua de Vest”, mi-a luat un interviu referitor la problema covid-19 (linc). Am discutat mai multe în acest interviu, inclusiv despre cenzura care se face pe plan internațional referitor la covid-19 (am vorbit cum mi s-a șters videoul cu Sucharit Bhakdi de pe youtube; spuneam că l-am reîncărcat pe platforma vimeo, dar de la momentul cînd am dat interviul pînă a apărut am fost cenzurat și pe platforma vimeo). Reiau aici, din acest interviu, partea în care vorbesc despre principalele manipulări pe tema covid-19. Interviul complet îl puteți citi la lincul indicat mai sus.

LLE: Care sunt principalele manipulări pe tema COVID-19?

1. Se echivalează infectaţii cu bolnavii. Covârşitoarea majoritate a celor infectaţi cu COVID-19 nu au deloc simptome ori au simptome foarte uşoare, deci n-ar trebui să fie consideraţi bolnavi. Ca să-l citez pe profesorul german Sucharit Bhakdi „în infecţiologie a fost mereu o diferenţă elementară între infecţie şi boală”;

2. Se declară toţi morţii care întâmplător aveau noul coronavirus în organism ca fiind morţi datorită coronavirusului. De fapt, existenţa virusului în organism nu e dovadă că el a pricinuit moartea. Din datele oficiale ale Ministerului Sănătăţii se poate vedea că marea majoritatea a pacienţilor trecuţi pe lista celor morţi de coronavirus aveau de fapt alte boli, chiar foarte grave. Dau exemplul primului mort declarat de coronavirus în România, care, spune Ministerul Sănătăţii, „avea afecţiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”. (http://www.ms.ro/2020/03/22/buletin-informativ-22-03-2020/). În ce temei a fost acesta trecut pe lista celor morți de coronavirus?

În anii trecuţi, dacă murea cineva de cancer i se mai făceau teste să se vadă ce viruşi are în organism ori era trecut fără probleme „cancer” ca pricină a morţii? Nu este un caz izolat, cine ia bucată cu bucată morţii declaraţi de coronavirus din comunicatele Ministerului Sănătăţii, va vedea că majoritatea sunt cazuri asemănătoare. Fiecare om are în organism o mulţime de microorganisme. Este starea firească. De pildă, eu, în urmă cu câţiva ani, am fost depistat cu stafilococ auriu. O bacterie potenţial mortală. Am văzut la TV ştiri că într-un spital au murit bebeluşi infectaţi cu stafilococ auriu. Mie îmi provoca curgerea nasului. Nu ştiu dacă nu mai am şi acum bacteria asta, că nu m-am mai testat. Curgerea nasului mi-a apărut şi a dispărut periodic. Dacă acum s-ar face testare pe scară largă pentru stafilococ auriu la toţi cei care mor, probabil că la mulţi s-ar găsi bacteria asta în organism, chiar la mai mulţi decât se găseşte infectare cu COVID-19. Dar ar fi mare greşeală să considerăm stafilococul auriu ca o problemă majoră de sănătate a României. Majoritatea oamenilor trăiesc ani de zile cu stafilococi în organism, fără ca asta să însemne că sunt bolnavi.

Manipularea actuală cu declararea ca mort din pricina COVID-19 a oricărei persoane care întâmplător avea virusul în organism e promovată politic.

Iată declaraţia publică a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru: „Eu am solicitat ca în fiecare judeţ, toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus şi să avem în continuare o evaluare a lor completă”. (https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/un-nou-focar-de-covid-19-sta-sa-explodeze-la-galati-la-un-camin-pentru-varstnici.html).

Deci nu stabilesc medicii pe baza evaluării proprii cauza morţii, ci li se dă indicaţia politică să considere COVID cauză. Totul, ca să se poată justifica măsurile autorităţilor.

Mai adaug că, din câte am auzit, s-a dat dispoziţie ca la cei depistaţi cu COVID-19 să nu se facă autopsie, exceptând morţile violente. Chipurile! pentru ca medicii legişti să nu rişte infectarea cu COVID-19. Este o dispoziţie care duce direct la fals în acte publice.

3. Se prezintă COVID-19 ca fiind o boală mult mai groaznică decât gripa obişnuită care provoacă epidemii în fiecare an. Există în jur de 100 de viruşi diferiţi care pricinuiesc infecţii respiratorii cunoscute cu numele general „gripă”, aceştia periodic suferă mutaţii. Noul coronavirus e doar unul nou descoperit (nu sunt sigur că e nou apărut) din familia coronaviruşilor, care are 300 specii (conform Wikipedia), o parte dintre ele prezente şi la oameni.

Un studiu publicat în 19 martie 2020 în „International Journal of Antimicrobial Agents” (SARS-CoV-2: „Frică versus informaţii”) arată: „În ţările Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică SARS-CoV-2 (virusul care provoacă COVID-19) nu pare să fie mai mortal decât alte virusuri aflate în circulaţie. Pe lângă coronaviruşi, sunt 16 virusuri endemice prezente în mod curent în ţările dezvoltate (adenovirus, bocavirus, cytomegalovirus, enterovirus, virusul gripal A H1N1, virusul gripal A H3N2, virusul gripal B, metapneumovirus, parainfluenzae virus 1, parainfluenzae virus 2, parainfluenzae virus 3, parainfluenzae virus 4, parechovirus, picornavirus, rhinovirus, syncytial respiratory virus). Anual, pe plan mondial sunt 2,6 milioane de morţi de infecţii respiratorii (excluzând tuberculoza). Sunt mici şanse ca răspândirea SARS-CoV-2 să schimbe semnificativ această statistică. Frica ar putea avea urmări mai mari decât virusul însuşi”. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920300972).

Manipularea statisticilor s-a făcut la cel mai înalt nivel, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, prin faptul că s-a declarat rata de mortalitate ca fiind cea rezultată între pacienţi morţi testaţi pozitiv la COVID-19 şi totalul celor testaţi. Dar fiind un virus nou descoperit, la care abia recent s-au pus la punct testele, aceste teste s-au făcut în primul rând între cei ajunşi în spitale în stare gravă. E firesc ca printre cei ajunşi la spital în stare gravă să existe o rată de mortalitate mai mare, dar ea nu e concludentă. Pentru socotirea corectă a mortalităţii trebuie avut în vedere totalul celor infectaţi, care nu se cunoaşte, fiindcă marea majoritate a celor infectaţi au simptome uşoare sau deloc, nu ajung la spital şi nu sunt testaţi.

4. Se prezintă urmări ale măsurilor demente ale autorităţilor ca dovadă a gravităţii primejdiei COVID-19.

Toată lumea s-a emoţionat de imaginile televizate cu coşciugele din Italia morţi de COVID-19 aşteptând să fie încărcate şi cu camioanele armatei transportând morţi. Apariţia acestor imagini nu se datorează unui număr impresionant de morţi, peste cel obişnuit, ci măsurilor ticăloase luate de autorităţi sub pretextul stăvilirii răspândirii virusului. Li s-a interzis familiilor să-şi ridice singure morţii, firmele civile de pompe funebre n-au avut nici ele voie să se ocupe de problemă. Dar nici nu prea voiau ele să intervină, că dacă vreo maşină a unei firme de pompe funebre transporta un mort de COVID-19, maşina respectivă era considerată contaminată şi nu mai putea fi folosită timp îndelungat. Personalul de la pompe funebre dacă ar fi mânuit mortul ar fi fost obligat să intre în carantină. Ca urmare, doar armata a avut voie să ridice morţii din spitale şi coşciugele au trebuit să stea la rând până vin camioanele armatei să le încarce. Este o situaţie apărută artificial, nu datorită coronavirusului, ci a isteriei autorităţilor cu privire la coronavirus. Iar această situaţie, pe care autorităţile au provocat-o, este folosită ca dovadă că situaţia este într-adevăr extraordinar de gravă şi că măsurile autorităţilor sunt justificate.

Similar, apar imagini cu spitale copleşite de numărul de pacienţi, dar asta se întâmplă datorită măsurilor autorităţilor, care vor să interneze la spital toţi infectaţii cu COVID-19, deşi majoritatea n-au nevoie de internare.

Mai citește:
Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu
– Noul cod fiscal pregătește un dezastru pentru bugetul sistemului medical românesc

4 gânduri despre „Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”

  1. traim vremuri demente. dupa cum bine spunea Bruce Litpon intr-un interviu, lumea moare de frica nu de coronavirus. frica devenita patologie, compromite sistemul imunitar. in loc ca organismul sa se intareasca si sa lupte cu orice infectie, el este compromis datorita instaurarii fricii, astfel ca apare comportamentul de tipul – lupta sau fugi. din pacate majoritatea aleg sa fuga. nu exista nicio statistica care sa confirme faptul ca acest tip nou de coronavirus ar fi mai letal decat restul tipurilor cunoscute. statisticile ascund in spatele lor cu totul alte realitati. lumea insa nu se informeaza, nu gandeste cu propria minte, nu au simt critic, si prefera sa primeasca informatii gata digerate de la televiziuni si autoritati. televiziunile nu vor decat sa faca rating, adica bani, si nu dau doi bani pe adevar, iar autoritatile nu vor decat sa aibe un control total asupra populatiei. sa nu ne imbatam cu apa rece, statul nu da doi bani pe sanatatea publica si pe viata cetatenilor. si cu toate acestea, lumea se supune fara sa comenteze, pentru ca, chipurile, la mijloc se afla securitatea nationala si sanatatea publica. un mare bullshit! sa nu ne trezim prea tarziu din aceasta manipulare grosolana, la fel cum ne-au trebuit 50 de ani ca sa ne trezim din spalarea pe creier comunista. vorba lui Cioran, un popor de meteci! ne meritam soarta.

  2. Tot ce se intampla acum nu este decat o parte importanta a scenariului de indobitocire prin manipulare cu tinta spre insclavizarea mondiala inceput la 11 septembrie 2001 odata cu asa-zisul atac de la New York, scenariu continuat cu asa-zisa criza economica din 2009 si, iata, cu acesta asa-zisa criza sanitara din cauza unui virus relativ banal. Incet-incet drepturile si libertatile noastre sunt restranse, ni se spune ca acestea ne sunt luate temporar din cauza unui „bine comun” ridicol si abscons, apoi motivul inceteaza dar noi ramanem cu libertatile noastre anulate. Vezi urmarirea prin camere video inceputa in 2001: a mai vazut cineva teroristi in ultimii ani? NU. Suntem toti supravegheati prin camere video? De 3 ori mai rau ca la inceput. Mare lucru daca dupa aceasta criza ridicola si groteasca vom mai avea libertatea credintei si dreptul sa ne inchinam la Dumnezeu. CAT de jigodie trebuie sa fii sa interzici romanilor sa isi ia Sfanta Lumina de la Biserica noastra stramoseasca? Cam atat de jigodie incat sa meriti premiul Coudenhove-Kalergi. A fost cineva curios sa afle PENTRU CE anume se acorda acest premiu? Si cine a fost DE FAPT acea jigodie de conte austriac?Traiasca Fereastra Overton!
    Ceea ce pe mine ma ingrijoreaza la maxim este ca nu vad in jurul meu zorii unei miscari politice – si nu numai – de protest si refuz al acestei stari de fapt, de actiune impotriva celor care incearca sa ne puna cizma lor jegoasa pe gat. Mai stie cineva ceva de Noua Dreapta? Avem o alta miscare politica nealiniata ori jigodiilor globaliste corporatisto-financiare ori jigodiilor cripto-comuniste cu putoare ruso-chineza? Nu avem.
    Cand vom avea acea A Treia Cale atunci poate vom avea si un viitor frumos. Pana atunci este valabil acel blestem suprem chinezesc: „iti urez sa traiesti vremuri interesante!”.
    Marius, te salut cu drag si te apreciez pentru tot ceea ce faci. Noi ne cunoastem si poate vom avea ocazia sa mai povestim despre gandurile noastre frumoase. Succes si Paste Luminat, Doamne-Ajuta!

  3. Se falsifica datele prin efectul de proba. Sunt testate doar cazurile foarte grave in timp ce cazurile usoare nu apar in statistici. Din cauza asta nu se fac testari in masa sau randomizate in urma carora s-ar putea obtine date obiective cu valoare stiintifica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.