Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia

Directorii de la mai multe case funerare din New York demască felul cum se manipulează numărul morților de coronavirus. Se trece covid-19 pe certificatele de moarte pentru ca primăria să poată obține mai mulți bani din ajutoarele federale destinate combaterii pandemiei. Se declară morți de covid-19 chiar dacă nu există nici un test care să fi confirmat prezența virusului (legea îngăduie asta), nu se fac autopsii. Medicii legiști preferă să nu mai examineze morții și să treacă automat covid-19 pe certificatul de moarte. #RaportăricapevremealuiCeaușescu Originalul filmării e pe „Project Veritas” (linc), cărora le mulțumesc.

A se vedea și articolul din „USA Today” care confirmă că spitalele primesc mai mulți bani dacă declară că pacienții lor sînt bolnavi de covid-19: „Verificare de fapte: Spitalele sînt plătite mai mult dacă pacienți sînt raportați ca bolnavi de covid-19, intubați la ventilatoare” (linc).

Concluzia articolului:

Verdictul nostru: Adevărat (…)

Spitalele și doctorii primesc mai mulți bani de la pacienții Medicare (sistem de asigurări de sănătate american) diagnosticați cu covid-19 ori dacă se presupune că au covid-19 în absența unui test de laborator confirmat, și de trei ori mai mult dacă pacientul e intubat la ventilator (respirație artificială) pentru a se acoperi costul îngrijirii și pierderea de bani datorată schimbării priorității în tratarea cazurilor de covid-19

Tălmăcire:
0:12 Joseph Antioco, director al Casei Funerare Schaefer, Brooklyn, New York: După părerea mea, ceea ce fac ei e să aranjeze statisticile. Declară oameni că ar fi avut covid, chiar dacă n-au avut. Astfel, mortalitatea din New York apare mai mare decît e cu adevărat.
0:25 Michael Lanza, director al Casei Funerare Colonial, Staten Island, New York: Ei scriu acum covid pe toate certificatele de moarte, indiferent dacă au sau nu rezultat pozitiv la testare. Cred, e părerea mea, că primarul vrea ajutor federal și cu cît pun mai mult covid pe certificatele de moarte, cu atît mai mulți bani primesc. Deci cred că e un joc politic.
0:52 Josephine Dimiceli, Casa Funerară Dimiceli și Fiii: Am avut un caz în care s-a făcut autopsia, fiindcă sora era furioasă și se pare că cineva de la Curtea Supremă era rudă cu această familie. Ea a zis: Știu că sora mea n-a murit de covid-19. A avut alzheimer și n-au pus-o la aspirație. Trebuie să-i pui (pe cei cu alzheimer) la aspirație că ei uită cum să înghită. Au scris covid-19 pe certificatul de moarte. De la Curtea Supremă cineva a luat legătura cu spitalul S-a făcut autopsie independentă și: Nici un fel de covid-19.
1:36 James O’Keefe (reporter Project Veritas): Știu că sînt multe întrebări la care nu s-a răspuns în timpul acestei pandemii. Am ieșit în stradă să vorbim cu oameni care sînt în „linia întîi”, cu eroii neștiuți ai New Yorkului. De pildă, cu oamenii care lucrează în casele funerare. Am vorbit cu acești eroi neștiuți și am descoperit lucruri tulburătoare. Asta va fi prima parte dintr-o investigație care va continua, despre fraudă, risipă, abuz și corupție în cazul covid-19.
2:10 Michael Lanza: Ei scriu acum covid pe toate certificatele de moarte, indiferent dacă au sau nu test cu rezultat pozitiv. Cred, e părerea mea personală, că primarul orașului (New York) vrea ajutor federal și cu cît pun mai mult covid pe certificatele de moarte, cu atît mai mulți bani se pot cere. Deci cred că e un joc politic. Nu toți cei trecuți cu covid pe certificatul de moarte au murit de covid. Pot să dovedesc asta? Nu. Dar e bănuiala mea.
2:44 Ziaristă: Deci credeți că ei doar trec (covid) la oricine moare?
2:48 Michael Lanza: Ei pun asta pe certificatul de moarte al oricui ca să-și simplifice viața. Sînt suprasolicitați și e mai simplu pentru ei să scrie covid peste tot. Așa cred.
3:06 Ziaristă: Deci ăsta nu e primul caz de acest fel întîmplat?
3:09 Michael Lanza: Bineînțeles că nu.
3:11 Ziaristă: Cîte au fost? Cît de des credeți că se întîmplă asta?
3:15 Michael Lanza: Multe. Nu vă pot da un număr, dar sînt multe.
3:20 Ziaristă: Ați văzut alte familii la casa dumenavoastră funerară?
3:23 Michael Lanza: Sigur. Am văzut cazuri, văd oameni. Se spune că a fost covid, dar familia spune că n-a fost niciodată testat. Nu știm, dar ei scriu asta oricum. Și știți de ce? Pentru că legea le dă voie. Dacă este opinia lor medicală, legea le dă voie să scrie asta. Ei n-au nevoie să dovedească.
3:41 Ziaristă: Credeți că fac asta ca să-l ajute pe primar?
3:46 Michael Lanza: Nu cred că vor să-l ajute pe primar, cred că primarul le poruncește asta. Pentru că cu cît mai multe morți de covid sînt raportate cu atît mai mulți bani pot cere de la guvernul federal. Vă pot spune că nu 100% dintre cei declarați morți de covid au avut covid. Vă pot spune procentajul corect? Nu. Dar vă spun că asta fac ei.
4:03 Ziaristă: Și nici măcar nu testează acești oameni pentru covid?
4:07 Michael Lanza: Nici măcar nu-i testează. Dacă doctorul crede că ai covid, are voie să scrie asta. Ați pus întrebarea, v-am dat răspunsul. Îmi pare rău dacă răspunsul nu e cel pe care ați fi vrut să-l auziți. Îmi cer scuze, dar nu vreau să mint oamenii.
4:22 James O’Keefe: Mike Lanza nu a fost singurul director de casă funerară de la care am auzit asemenea povestiri. Și alții au făcut aceleași observații.
4:28 Joseph Antioco (director la casa funerară Schaefer): Ei pun covid la multe certificate de moarte pentru oamenii care merg la spital cu orice problemă respiratorie. Probleme respiratorii, pneumonie, gripă. Simptoame ca la gripă duc la (declararea) covid-19. E greu pentru ei să precizeze exact.
4:51 Ziarist: Să mă lămuresc: Are vreo importanță? Asta-i nelămurirea mea. Dacă cineva moare, are probleme de inimă, dar vor spune…
5:00 Joseph Antioco: Pentru mine, ce se face e manevrarea statisticilor. Se pun acolo oameni că au avut covid-19 și dacă n-au avut. Se face mortalitatea din New York mult mai mare decît ar trebui să fie. Multă lume moare acasă. Și problema e – dacă ai medic personal, medicul legist va discuta la telefon cu doctorul tău și rezolvă. Dar dacă nu ai doctor personal, și ești sub orice formă de îngrijire medicală, în mod automat ei vor pune pe certificatul de moarte covid-19. Pentru că: 1. Nu vor să mai meargă, sînt suprasolicitați și 2. Oricum nu mai merg la casele oamenilor. Dacă ar fi mers la casele oamenilor, ar fi investigat la fața locului, ar fi făcut niște teste, poate ar fi venit cu concluzia „a murit de inimă”. Dar acum, ei declară totul drept covid-19, deci manipulează numerele. Da, avem mulți morți. Nu pot spune că sîntem copleșiți de numărul lor. Dar începi să te întrebi cîți dintre ei au avut cu adevărat covid-19 sau legiștii au trecut asta fiindcă n-au avut chef să meargă la fața locului? Acum 2 săptămîni am avut un bărbat de 40 de ani care a murit la el acasă. Ei nici nu s-au dus la casa lui. Nu avea alte boli cunoscute. L-au declarat mort de covid-19 pentru că a avut febră. Dar de unde știi că a avut? Nu știi. Dar acum certificatul de moarte arată covid-19.
6:39 Josephine Dimiceli (președintă a casei funerare Dimiceli și Fiii): Omul pe care l-am îngropat ceva mai devreme în cimitirul din Long Island. Au sunat de la azil și au întrebat: „Raymond a avut covid-19?”. A răspuns: Nu, dar n-a mai rezistat. Dar ei au presupus că a avut (covid-19). Și am întrebat: de ce ai presupune asta? Nu sînt cazurile astea la spital? N-a avut răspuns. „Nu știu”, a zis. „L-au pus pe certificatul lui Raymond”. El n-a avut covid-19.
7:16 Ziarist: Uau. Cine e această femeie?
7:19 Josephine Dimiceli: A fost la un azil din comitatul Dutchess.
7:25 Ziarist: Uau. Ei presupun (covid) pentru că…
7:29 Josephine Dimiceli: Pentru că multă lume are. Și atunci toată lumea are.
7:32 Ziarist: Mă întreb care e scopul.
7:35 Josephine Dimiceli: Știu. dar nu se poate dovedi. Pentru că dacă au scris asta și nu s-a făcut autopsie, nu poți să știi. Am avut unul care a fost autopsiat. Pentru că sora lui era furioasă și se pare că un judecător de la Curtea Supremă era înrudit cu acea familie. Și ea a spus: știu că sora mea n-a murit de covid-19. A spus că a avut alzheimer și n-au pus-o la aspirație. Trebuie puși la aspirație pentru că uită să înghită. Și au pus covid-19 pe certificatul ei de moarte. Și de la Curtea Supremă s-a luat legătura cu spitalul, s-a făcut o autopsie independentă. Nici un fel de covid-19.
8:33 Ziarist: Decă ăsta e un caz cînd au spus că a avut (covid-19), au verificat apoi…
8:42 Josephine Dimiceli: Mda. Fiindcă sora a refuzat să creadă că a murit de covid-19. Ea este cea care mi-a spus: „vărul meu este judecător la Curtea Supremă, voi lua legătura cu el și se va face o autopsie”. I-am spus: Fă ceea ce trebuie să faci. Și ea a făcut ce trebuia și am sunat-o și i-am spus că doctorul a iscălit certificatul de moarte, a făcut autopsia… Nu e covid-19.
9:15 Ziarist: Deci acest om a trebuit să intervină în mod special pentru autopsie? Judecător la Curtea Supremă?
9:23 Director de înmormîntări (casa funerară Frații Weigand): Aproape orice certificat (de moarte) care ajunge la noi acum are covid pe el. Chiar dacă oamenii n-au fost testați. Dacă au tușit, dacă au avut simptoame ca de gripă, e considerat covid.
9:34 James O’Keefe: Dacă lucrezi la spital sau la guvern și ai observat ceva care nu este în regulă, poți lua legătura cu noi în siguranță la veritastips@protonmail.com. Vrem să aflăm despre orice caz de fraudă ori corupție, și vom păstra tainică identitatea dumneavoastră. Ia legătura cu noi. Avem nevoie de tine și țara are nevoie de tine.

Mai citește:
Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Cenzura în vremea coronavirusului
– Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
– Vimeo mi-a șters contul
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

Un gând despre „Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia

  1. #Raportări ca la Europa Liberă și mass-media corporatistă occidentală pe vremea lui Ceaușescu!

    Tot așa au indus psihoza colectivă în decembrie 1989 și s-a ajuns la țeapa cu așa-zisa ‘revoluție romană’! Astăzi așa-zisa ‘pandemie’, în decembrie 1989 așa-zisa ‘revoluție’! Atunci globaliștii au acaparat în labele lor păroase Romania, statele est-europene și statele ex-URSS! Astăzi țin în labele lor păroase intreaga planetă!

    Rămine de văzut dacă oamenii se vor trezi cel puțin acum în ceasul al doisprezecelea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.