Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat

Pe pagina sa de facebook (linc) domnul Raed Arafat încearcă, în 10 mai, să se justifice cu privire la acuzația că pacienți care au alte boli decît covidul sînt neglijați în această perioadă datorită măsurilor luate de ocîrmuire în cadrul isteriei covid.

Nu poate trece neobservata campania din ultimele doua-trei zile despre afirmatia incorecta ca nu s-a permis pacientilor accesul la tratament in perioada starii de urgenta.

Am explicat de mai multe ori ca medicul este cel care decide ce poate fi amanat si ce nu poate fi amanat, luand in considerare daca cazul este o urgenta si daca cazul suporta a fi amanat pana vedem cum evolueaza situatia in Romania si vedem impactul asupra sistemului sanitar.

Cele doua documente atasate vin ca dovada la ce am scris mai sus. Unul semnat ca si clarificare din partea mea, chiar la o zi dupa emiterea ordinului de pregatire a unitatilor sanitare in cazul in care vom avea un numar foarte mare de pacienti, iar al doilea document este un comunicat al Casei Nationale de Asigurari care se refera la cazuri cronice a caror tratamente nu se intrerup si continua.

In concluzie, medicul curant putea decide daca cazul poate fi amanat sau nu si avea dreptul sa trateze pacientul daca exista un potential de agravare a cazului in perioada in care ordinul era valabil si anume perioada starii de urgenta.

Motivele restrictiilor, care fac parte din pregatirea raspunsului in cazul unei epidemii sau pandemii, erau:
1. Eliberarea de locuri pentru un eventual numar mare de pacienti COVID-19
2. Protejarea pacientilor a caror tratamente puteau fi amanate, ca sa nu le expunem infectiei cu virusul respectiv prin mersul la spital sau ambulatoriu.
3. Protejarea cadrelor medicale intrucat o parte din pacientii cronici puteau fi infectati si asimptomatici la momentul la care solicita un consult pentru o problema amanabila. Mai ales ca inca nu erau create circuite si proceduri pentru a se proteja si a preveni astfel de infectii.
4. Concentrarea resurselor pentru asigurarea tratamentului cazurilor COVID-19 care necesita ingrijire in sectiile cu oxigen sau in sectiile de terapie intensive.
5. Eliberarea unui numar de cadre medicale care sa vina in sprijinul colegilor din sectiile de ATI, urgenta si infectioase la nevoie.

Mesajul domnului Arafat începe cu o minciună: că abia cu 2-3 zile înainte de mesajul său, deci abia din 7-8 mai, a început campania prin care e acuzat că pacienții cu alte probleme decît covidul sînt neglijați datorită stării de urgență. Poate de 2-3 zile au început unele mijloace de informare în masă bucureștene să se ocupe de acest aspect, dar eu de foarte multă vreme atrag atenția asupra lui. În petiția „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!” (linc), pe care am lansat-o în 7 aprilie, anume acesta era argumentul principal:

Isteria COVID-19 provoacă efecte mai rele decît însuși virusul. Măsurile guvernanților sînt de-a dreptul criminale! Oameni cu alte boli decît COVID-19 mor fiindcă nu mai primesc îngrijiri medicale datorită faptului că toate resursele sînt dirijate pentru combaterea covid-19, dar și datorită scăderii generale a resurselor care va veni prin criza economică. Cancerul, diabetul și alte boli fac de sute de ori mai mulți morți decît covid-19. Nu mai sînt fonduri pentru investigații tip tomograf sau RMN și ca urmare mulți oameni vor muri fiindcă nu-și fac investigațiile astea care le-ar descoperi diferite boli. Mai mulți decît cei salvați de moarte prin covid-19.
Președintele asociației bolnavilor de cancer: Riscul ca ei să moară s-a triplat în această pandemie. Au fost externați peste noapte și trimiși acasă, la sute de kilometri, să aștepte

Restul argumentației îl găsiți la textul petiției, de la lincul indicat.

Redau mai jos comentarii ale facebookiștilor la explicațiile domnului Raed Arafat. Ele sînt ca un document istoric ale unor stări de spirit din societatea românească în această perioadă. N-or fi relevante pentru întreaga societate ci numai pentru acea parte din societate interesată de postările de pe facebook ale domnului Arafat.

Yone Mariana Smiley Realitatea e altă, am o prietenă ce a fost pozitivă la covid, are 26 de ani dupa 3 zile analizele de covid au fost negative, ia dat drumul acasa, dar nu i-au tratat problemele ce le-a avut si inca le are o problemă neurologica, a facut semipareza pe partea dreapta, a trimis-o acasa așa că după 7 ore să cheme salvarea că sa simțit rău și tot degeaba, a căutat medic Neurolog in alt județ a vorbit să fie transferată la Timișoara de la Deva și surpriză nu a vrut doct din Deva să o transfere, ba chiar ia zis nu te transfer niciunde nu avem voie, deci care minte, doct sau d-voastră. A ajuns fata sa plece pe la cluj cu mașina personala .Păcat de țara noastră că vă bateti joc de ea si de noi populația.

Ionela Dinescu

  • Realitatea este alta. In toata aceasta perioada, dincolo de frica infectarii cu virusul, a fost frică ca ne-am putea îmbolnăvi de altceva si nu avem unde merge. Prin urmare, când am avut anumite probleme am apelat la farmaciști sau la automedicatie. Multumim lui Dumnezeu ca nu s-au agravat anumite probleme. Vom vedea prețul la un control medical ulterior.
 • Zamfirescu Dana Ionela Dinescu eu am avut in familie o problema de sănătate . Am sunat la 112 , a venit salvarea , a fost dus la un spital de infecțioase pt test covid care a ieșit negativ după care a fost dus la un spital de specialitatea bolii de care suferea unde a fost tratat o sapt și apoi externat și acum este bine . Deci , nu este adevărat ca oamenii nu sunt tratati de bolile lor…..nu mai dezinformați dv nu știți despre ce vorbiți . Și așa e plin de fake newsuri care fac destul rău !
 • Ionela Dinescu Zamfirescu Dana daca ati fi citit cu atentie, ati fi văzut că nu dezinformez cu nimic. Eu spun ca am trait eu. Nu neg experienta dvs., așa cum nu o neg nici pe cea a celor care au avut de suferit.
  Dacă nu aveți capacitatea de a înțelege un enunt, nu mai comentați.
 • Olguta Sav Zamfirescu Dana Ia sa te vad la Cocârlații din Vale, cu fractura deschisa asteptand 2-3 zile rezultatul la test.
 • Zamfirescu Dana Ionela Dinescu ați început cu propoziția“Realitatea este alta” …articolul se referea exact la faptul ca oamenii nu au acces la servicii de sănătate …. cam asta ….nu știu cine nu înțelege …
 • Radu Craca Zamfirescu Dana Corect doamnă…. aceeași situație am avut și eu în familie, a fost tratat corespunzător și acum este totul ok.
 • Radu Craca Olguta Sav Dragă doamnă, în momentul în care sunat la 112, bolnavul respectiv este preluat de ambulanță și internat. Rezultatul testului a venit ulterior internării. Nu cred că nu se intervine în cazul unei fracturi deschise!!!
 • Madalina Mihaela Ionela Dinescu Aiurea, am avut un caz in familie și eu, a sunat la 112, a venit Salvarea, persoana a fost dusa la spital și investigata, ecografii, tratament. Nu e adevărat, cel puțin nu in toate cazurile. Dezinteresul medicilor NU are legătura cu dl Arafat, cei Dezinteresați înainte sunt la fel și acum, nu are legătura cu Covid!
 • Zamfirescu Dana Radu Craca sănătate multa !
 • Olguta Sav Radu Craca între internare si rezultat poti astepta 2-3 zile.
 • Silvia Serban Zamfirescu Dana Da ,realitatea este alta!
 • Margareta Mamina Zamfirescu Dana esti un caz izolat…
 • Vera Preda Am o ruda care a avut o problema de sanatate de curand. A sunat medicul, acesta a considerat ca pacientul trebuie vazut, asa ca s-a prezentat la cabinet, iar acum totul este bine. Am vorbit de curand si cu medicul meu care mi-a transmis ca daca pacientul trebuie consultat la cabinet, il consulta la cabinet.
 • Koman Anca Multe conturi fake
 • Cristina Stan Ionela Dinescu aveti perfecta dreptate ….asta e “norocul” romanului ,ca s-a născut “medic “😥 si se tratează singur ca altfel murea încet si sigur 😡!!!!
 • Tincuta Costel Zamfirescu Dana eu am sunat medicul de familie care a spus dacă suni salvarea și ajungi la spital, nu se știe dacă mai ajungi vie acasă.. Asa ca dracu sa-i pe toți ca ne-au distrus și nu avem unde sa ne tratam bolile cronice..
 • ίνα Αδίνα Zamfirescu Dana, trebuia sa scrieti cu litere de tipar sa fie vizibil si pentru cei ce habar n-au pe ce lume traiesc si dezinformeaza! ASTA ESTE PROTOCOLUL REAL! Iar daca au cazuri reale, cu dovezi solide, sa le expuna aici! Punct!:)
 • ίνα Αδίνα Olguta Sav, adica ce vreti sa spuneti? doctorii nu s-au ocupat de dumneavoastra ptr ca nu stiau daca sunteti infectata sau nu cu covid??? hai sa fim seriosi! :))
 • ίνα Αδίνα Ionela Dinescu, Textul Dl. dr. Arafat se refera la asistenta medicala care exista si chiar daca nu ai covid19 si la dezinformarile care exista vis-a-vis de acest subiect. Ceea ce ati facut dvoastra, a fost pur si simplu alegerea dv. „Realitatea este alta” – este realitatea dv asa cum afirmati: frica de COVID! deci nicidecum ca nu se ofera asistenta medicala in afara de COVID.
 • ίνα Αδίνα Olguta Sav, si care e problema aici ca dureaza 2, 3 zile pana vine rezultatul? medicii oricum se ocupa/trateaza pacientul, costumati adecvat!
 • Olguta Sav ίνα Αδίνα Problema este ca NU te trateaza. Asteapta rezultatul pt a vedea în ce zonă te duc: cu sau fara covid. Ti se administrează pastile, dar nu se fac interventii ce presupun anestezierea. Roaga-te sa n-ai vreo urgenta medicală.
 • ίνα Αδίνα Olguta Sav, sa dea Dumnezeu sa fim feriti toti de boli si de necazuri! Fara suparare, dar trebuia sa precizati de la inceput „anestezierea”…ptr ca nu am fost singura de pe aici care a inteles altceva…
 • Monica Niculina Bosca La inceputul lunii aprilie, am căzut cu glezna sub mine. Am sunat ortopedul și mi s-a spus că dacă pot călca pe picior să nu merg la spital, să nu fie cuva bolnavi cu covid și să mă infectez. Să imi cumpăr orteză și să mă ung cu antiimflamator. Piciorul s-a vindecat cu un metatarsian puțin ieșit in afară și cu gleznă cu acumulare de lichid. Totul pentru că am fost sfătuită să stau acasă. Ne-am intors in evul mediu, cand te doftoreai acasă.
 • Alina Sava Monica Niculina Bosca daca mergeai la urgenta la ortopedie te consultau,iti faceau radiografie.Sotul si-a rupt un deget de la mana si l-au consultat si tratat.
 • Carmen Elena Monica Niculina Bosca Consultati un avocat.
 • Maria Ungureanu Monica Niculina Bosca …și acum cine răspunde pt aceasta …?
 • Grahovac Janko Maria Ungureanu nimeni, evident.

  Sigur nu ARAHAT. #HaiÎnStradă

 • Monica Niculina Bosca Alina Sava mi s-a spus să stau acasă că este covid in spital. Dacă pot călca pe picior să nu merg. Am putut. Am purtat orteză 4 săptămâni. E ok.
  Decât covid mai bine așa. Doar că s-a vindecat aiurea.
 • Mihai Gheorghiu La ce mai plătim 45 % din salar?
 • Ion Virgil Monica Niculina Bosca asa este din păcate trebuie făcut ceva
 • Alina Sava Monica Niculina Bosca au fost cu adevarat cazuri de covid in acel spital?Daca nu,ar trebui sa il reclamati pe dr.
 • Munteanu Georgeta Monica Niculina Bosca Da acum vor saracii mult si doctori s au multi vor muri de virus !!!Cine le mai da plicul ???Acum a sa fugi de medic ca de draculDa sint bine platiti de OMS Nu mai gasesti un medic ca pe vremuri chiar daca nu era rau ca acum traiam cu toti mai bine s au mai putin bine
 • Monica Niculina Bosca Alina Sava a fost și a trecut. Dar am să țin minte. Oricum nu mai contează. Mi scârbă.
 • ίνα Αδίνα Maria Ungureanu, Doctorul care v-a sfatuit sa stati acasa!Ala raspunde.
 • ίνα Αδίνα Mihai Gheorghiu, nu platiti 45% din salariu ptr sanatate!:))
 • Madalina Mihaela Maria Ungureanu Doctorul care a sfătuit o sa stea acasă, logic, doar nu raspunde dl Arafat.
 • Alina Mora sunt medic in Anglia, lucrez in urgenta si bineinteles ca am urmarit in deaproape si evolutia evenimentelor in Romania si imi pare rau si ma doare cand vad cat de putina sustinere aveti in popor. As vrea sa vada cu ochii nostrii, ai medicilor si ai celor plecati in afara cat de impecabil s-au comportat autoritatile in Romania si din pacate nu au cum sa vada ce s-ar fi intamplat in lipsa unor astfel de decizii, stiu dupa un lung sir de decenii de dezamagiri eu greu ca poporul sa aiba incredere in factorii de decizie dar cu toate astea daca ne-am opri o secunda sa vedem ce avem si cu defilam in comparatie cu alte tari eu sunt convinsa ca toti ar ajunge la concluzia ca munca dvs si a tuturor implicati a fost ABSOLT IMPECABILA, Felicitari si m-ati facut sa fiu mandra din nou ca sunt romanca . Tot respectul domnule Arafat.
 • Rozica Al Ahmed Alina Mora , cu tot respectul , lăsați-ne , nu aveți o radiografie corecta a situației ! Suntem umiliți , de la portar pana la manager , sa fim realiști , zic !
 • Lara Onest Alina Mora Deci e corect sa nu decideți operarea de indata și acordarea primului ajutor în caz de accidente sau maxima urgenta, pana nu va vine rezultatul de covid care poate fi FALS? Deci e impecabil sa I ameninți pe medici cu penalul prin ordonanțe pe alocuri intenționat neconstituționale? Deci e impecabila decizia de a tine acasă cronici gravi? Deci e impecabila incompetenta tuturor guvernelor care nu s au mișcat repede și coerent sa va doteze și sa asigure circuite sigure? Dvs credeți ca noi nu suntem alături de medici, de tot corpul medical, de îngrijitori și nu vedem cum NU vor sa aloce fonduri și logistica nici guvernele bogate, care mai au ceva specialiști necorupti și cu știință de carte. Noi știm ca nu avem mari speranțe, deși avem oameni valoroși de cara acum își bat joc decidentii…Deci , cu respect, unde este „varianta exemplara”? A. Poate în devotamentul individual….
 • Marius-Octavian Răveanu Luminita Maria Oprea Eu zic sa vina inapoi daca autoritatile noastre au fost impecabile. Măsurile luate erau necesare, dar modul in care au fost luate a lasat loc de abuzuri…de fapt aici este marea problemă a autorităților.
 • Lutaca Gorgan Toți medicii au fost mituiti sa tacă și sa facă ce le spun stăpânii. Situația e globala deci și tu ești plătită. Mințiți îngrozitor . Doar ca acum, mulțumim Doamne, ce sa vezi, au început sa iasă medicii sa spună adevărul așa ca lasati-ne cu corectitudinea.
 • Ghiurluc Dan-Lucian Alina Mora da exact asta e realitatea. Impecabila gestionarea crizei pina in momentul de fata
 • Aris Fortune Alina Mora stai acolo că stai bine. Dar de cazurile de la paliative, azile, centre sociale, centre pentru persoanele cu dizabilități ce zici? Au umblat aia pe afara sau tot cadrele medicale au adus boala? Răspundere 0.
 • Luminita Maria Oprea Ioana Hilal frustrată ești tu ca stai și citești și comentezi aiurea.
 • Ioana Hilal Luminita Maria Oprea draga,trăim intr o țară libera! Fiecare cu părerea lui,daca nu ai fost prin spitale nu cred ca stii realitatea! Sa te fereasca DUMNEZEU!
 • Luminita Maria Oprea Ioana Hilal o țară liberă de asta am ajuns unde suntem. Toți sunt libertini, dar să facă ceva nu au fost în stare, doar sa comenteze aici pe Facebook. Asa țară așa oamenii. O zi buna sa ai. Carantina asta Doamne ce face din oameni.
 • Constantin Tudose Alina Mora de impecabil ce e sistemul din Romania ai decis sa pleci in UK?
 • Pahare Nunta Adriana Alina Mora atunci ramai în Anglia. Noi știm mai bine ce avem în tara. Ți se pare normal sa meargă cineva cu crize de rinichi seara la 10 și sa nu fie băgată în seama de nici un medic pana dimineața la 5 ? Da,da în spital în Londra. Ei sora mea așa a pățit. Așa ca nu mai vorbi. Nu sunteți prea departe de România
 • Mihaela Kirdar Alina Mora,daca e corect ca dintr-o fraxtura deschisa sa se moara in 2 ore pt ca e imposibila o testare,daca e posibil sa se moara in cateva ore pt o hernie inghinala pt ca niciun spital nu isi asuma o interventie,atunci totul e la superlativ …pt o macelarie.
  daca totul sclipeste,ce cautati in anglia? …
 • Anka Sanda Alina Mora nici macar nu esti inregistrata .ca Dr in UK
 • Dana Ionita Ioana Hilal Bine a-ti punctat!!
 • Ioana Hilal Dana Ionita asta este realitatea si doare!
 • Dana Ionita Ioana Hilal De acord cu dvs!
 • Florin Stratulat Intrebare valabila si pentru dumneavoastra! Ce fiabilitate si uzitate au improvizatiile de carton, prezentate drept mari spitale pentru lupta impotriva covid-19, aparute in mai multe localitati din tara?
 • Ioana Muresan Pentru un medic scrii foarte prost, nu e permis sa nu stii ca „nostri” intotdeauna se scrie cu un singur „i”, oare cata medicina stii?! Ramai acolo, poate cu engleza te vei descurca mai bine. Si preocupa-te de ce e acolo, lasa-nee… nu, nu e de laudat nici dl Arafat, inainte am avut incredere in el, dar gata, s-a terminat. Ar fi multe, prea multe critici…
 • Rodica Nitu Florin Stratulat Aveau utilitate daca spitalele erau arhipline! Varianta era în stradă,pe trotuar,cum am văzut în China! Ne-a ferit Dumnezeu și vă pare rău nu a trebuit să le folosim?
 • Rodica Nitu Ioana Muresan Gata și profa de gramatica 😁
 • Florin Stratulat Rodica Nitu NU. Imi pare rau daca le vor folosi! La cum arata si un cetatean, ca mine va poate garanta ca vei intra suspect de covid si vei iesi in sac negru de plastic!
 • Ioana Muresan Rodica Nitu Du-te dumneata sa te tratezi la un doctor agramat, eu n-am curajul. Inseamna ca nu stii ce ar trebui sa fie un medic. 😦
 • Rodica Nitu Ioana Hilal Domniță,eu am vocabular, dumneavoastră aveți preocupări:de ce nu moare capra vecinului?🤣
 • Rodica Nitu Florin Stratulat Doamne feri și apără! Dar ,totuși dacă se ajungea la situația asta ,era mai bine pe trotuar?
 • Rodica Nitu Ioana Hilal Pardon,sunt îmbrăcată,cat privește răutatea ce crezi că m-am pus în mișcare? Reciteste-ti postarea !
 • Florin Stratulat Rodica Nitu Prefer acasa, decat internat in facaturile alea sub asa zisa suprveghere medicala!
 • Ioana Hilal Rodica Nitu si ar trebuie sa ce!? De ce ma intereseaza pe mine funcția dvs? Trebuia sa imi arătati gradul? Urât ,sunteti profesoara si vb asa? Cum as putea sa va respect? Profesorii vorbesc cu cuvantul fute?
 • Rodica Nitu Ioana Muresan Haideti sa fim serioși,faptul că a sărit degetul la postare pe un,,i” in plus va îndreptățește să faceți pe cineva agramat?
 • Rodica Nitu Florin Stratulat Eu va doresc din suflet sa nu experimentați de loc,nici măcar acasă!Doamne ajută!
 • Florin Stratulat Rodica Nitu Multumesc, asemenea si dumneavoastra!
 • Ioana Muresan Rodica Nitu e agramata… nu sare degetul pe al doilea „i” de la „nostri” altfel… Sa ai noroc de un medic la care sa-i sara degetul cand iti scrie doza la medicamente, ce spui, vrei?! … Mandra ca e romanca, rahat pe bat…avem cele mai multe deceseVezi mai mult
 • Rodica Nitu Ioana Muresan Arafat ,,a acceptat”? Dar de președinte și premier ce spuneți? Cine conduce țara asta? Și,calcandu-mi pe inima va spun,că nu aveau ce face,erau cetățenii noștri,indiferent de culoare…
 • Florin Stratulat Viorica Draghici In conditiile respective se vor infecta unul pe celalalt. In plus cum dezinfectezi cartoanele? Gen Colectiv?
 • Maria Barabasi Ioana Muresan S-au mobilizat toti aparatorii ,,sistemului”, sunt foarte eficienti cand trebuie sa coase cu ata alba realitatea sinistra.
 • Ioana Muresan Ghiurluc Dan-Lucian Avem cei mai multi infectati din tot estul Europei, dintre toti vecinii nostri… impecabil, ca sa zic…du-te vino la frontiere, cu carantina pe banii nostri, cei ce stam acasa de fraieri, vanati de militieni daca iesim pana la colt, dupa mancare, ca n-am scris bine „declaratia”. Fi-le-ar declaratia… dl Arafat ce scrie in declaratie cand bate televiziunile, cand merge la Gadea? Aud?… 😦
 • Ghiurluc Dan-Lucian Ioana Muresan pacat ca nu puteti vedea realitatea si analiza cu date reale. Romania a facut si face f bine
 • Ioana Muresan Ghiurluc Dan-Lucian Si care e realitatea dvs? Eu am facut niste afirmatii, le puteti combate? STAM CEL MAI RAU DIN ESTUL EUROPEI. Pe worldometer, date reale.
 • Alex Bodea Alina Mora si la dvoastra unde lucrati, la urgente se prescrie pentru afectiuni neurologice Paracetamol ca in Bedford in spital numai paracetamol se prescrie …. Am dovezi…. Bolnav 21 ani cu tumoare pe t7 tratat cu paracetamol… Anul trecut, acelasi Bolnav cu fractura la picior, tratat cu paracetamol.. E de ras
 • Luci Elena Alina Mora habar n-ai ce se întâmplă în România! Mai documenteaza-te!
 • Ana Alexandru Alina Mora s-ar putea ca pacientul noncovid sa fi simtit asta diferit. Cu durere si frica , nu cu mandrie.
 • Georgia Popescu Se uită la TV si totul e perfect
 • Claudia-Mirela Ilies Alina Mora , asa este! E simplu sa-ti dai seama, doar uitandu-te pe statistica UK, care este un dezastru!
 • Iuliana Pop Alina Mora serios,de afara poti vorbi
 • Alina Leu Vom folosi acele spitale improvizate dupa 15 mai sau se vor umple in oct. din cauza celor inconstienti.
 • Adela Dobre Ea a votat imbecilii
 • Angy Suciu Multumim mult, pentru comentariul avizat, cat si pentru sustinere si apreciere!🌹❤️
 • Gabriela Bratulescu Alina Mora veniți în România și trăiți mizeria politica pe care ne-o servesc niște incapabili! Apoi puteți vorbi!
 • Maryana Vaida Alina Mora ce au facut romanii si nu au facut englezii?? Si eu locuiesc in Anglia dar diferenta intre Anglia si Romania e de la cer la pamant. Despre ce impecabil vorbesti?? Cred ca confunzi lucrurile doamna doctor.
 • Ina Ciuperca Alina Mora nu prea scrieti corect romaneste ,opinia dvs e la fel de corecta ca si scrisul
 • Anka Sanda Medic analfabet care nu stie scrie corect
 • Anka Sanda Alina Mora fugi de-aici fata … poate esti nhs cleaner.
 • Rodica Florea Alina Mora ce fel de medic sunteti?poate acolo alfel ati invatat sa va comportati cu pacientii,aici in tara noastra ,unde dv va simtiti mindra,din pacate oamenii mor pe capete si,nu din motive medicale….dar asta e!!!!dl doctor Arafat a avut tot sprijinul si respectul nostru….cel putin asa a fost pina acum!!!!!nu stiu ce s a intimplat de s a schimbat dar stiu sigur ca nu e vina covitului!!!
 • Ada Ada Alina Mora nu ai dovezi ca ai fi doctor! Că-ți bani ți ai luat sa minți!?
 • Mihai Crasnaru Alina Mora aveti o parere total deformata asupra situatiei din Romania. Cred ca ati pus radiografia invers 🙄
 • Kadan Gabriel Cristian Alina Mora Da ce va fc de va mândriți așa de va ia cu lesinaturi boala care circula e incompetența nepăsarea și batjocura autorităților asupra populației și drepturilor omului.
  Știți ca la început demisionau cadrele medicale? ?? Și știți de ce ca au văzut mascarada la care erau puși sa participe împotriva voinței lor. …..Acum ca sa le închidă gura mulți au fost amenințați mulți au fost plătiți sa taca și sa fc cum e protocolul drăcesc al pedofililor oms etc etc
 • Lutaca Gorgan Rodica Nitu întrebarea este, de ce se construiesc spitalele de carton acum când începe relaxarea? De ce nu s-au făcut la inceput când idiotul de Rafila spunea prin februarie ca în martie vom avea mii de morți pe zi? De ce acum? Ce ni se pregătește, ca au cam dat-o în bara cu virusul lui coronarahat, nu le-au ieșit numărul de morți așteptat.
 • Mariane Zarnescu Foarte ciudat, ești medic în Anglia dar trăiești în București.
 • Milica Stanciu Alina Mora când ajungi in spital îngerii se comporta ca niște drogați,nu văd decât COVID,și protocolul care este de râsul curcii…te internează,te încuie pe dinafară,nu-ți dă mâncare decât dacă își aduc aminte.bei apa de la chiuveta,daca nu ai wc in camera primești o găleată,mâncarea este lăsată la ușă,aștepți până vine testul… apoi incepe circul . experiența pe viu…nu-i interesează boala ta cronica decât la actul de deces….și poți sta in spital cat vrea Dumnezeu să te ajute să trăiești….Pe baza îngerilor in costumate de scafandru nu prea ai șanse ….și știți de ce? A intrat politicul sa hotărască cum funcționează spitalele…ei care nu au nici studii dar sa mai vorbim de,,studii de specialitate,,
 • Milica Stanciu Ioana Muresan ți-ai greșit cariera…nu caută serviciu pe Facebook…uneori telefonul o ia înaintea ta…neverificand, pot apărea surprize.
 • Florin Andrei Alina Mora bati campii rau, am prieten bun care a fost platit cu 1600 lei in spital sa accepte decesul bunicului lui de covid …ce dracu stii tu?
 • Nicoleta Buni Alina Mora Daca este asa de bine misca-ti fundul si vino in Romania la treaba de vorbe umflate suntem satui.Si acolo in Anglia aveti buzunare la halat ?.?
 • Secareanu Cosette Alina Mora Absolut IMPECABILA atitudinea Romaniei in fata virusului. Pentru mine a fost surprinzatoare, nu ma.asteptam la atataprofesionalism, nu atat din cauza celorccare conduc acest segment cat din cauza lipsurilor materiale si nu numai, din sistemul medical Respect Arafat, respect Romania!
 • Elena Bioliteanu Alina Mora
  Cu ce s au comportat impecabil? In plina pandemie au trimis oameni la munca .
 • Firuta Vlonga Se minte cu nerusinare despre covid! Sunt lasati oamenii in spitale sa moara asteptand testele de covid (adica ale minciunii falsei pandemii)…
 • Rodica Zbughin Alina Mora , atunci veniti inapoi, lucrati in aceasta tara si stati in spital aici, apoi va dam voie sa va spuneti părerea.
 • Coca Morosanu Precupanu Alina Mora Dacă e așa de impecabilă, poftim în România..Din cauza unora ca tine suntem aici..De ce ai plecat,sunt curioasă???
 • Alina Bogdan Realitatea este alta, domnule doctor.
  La ora aceasta sunt nenumarate spitale cu sute de paturi goale, cu secții nefunctionale, având doar câteva zeci de bolnavi Covid internați, dintre care 90% asimptomatici.
  Nu cred ca e o situație normală.
 • Angela Georgescu cei asimptomatici daca i ar lasa linga d voastra va da virusul
 • Georgeta Cadaru Angela Georgescu și dacă? Poate și doamna să îl ducă. Cred că nu știți ce presupune un asimptomatic izolat în spital. Cunosc caz concret, nu cred că v-ați dori..
 • Nicola Alin Constantin Bătaie de joc la adresa poporului!!
 • Curut Roxana Mihaela Acelasi lucru se întâmpla și in spitalele din afara ( sunt aproape goale ) și sunt intr-o țara unde mai sunt decât 1200 de cazuri active , dar asta este pt a elimina orice risc
 • Elena Costache Spitalele sunt goale!în asteptarea celor cu covid,cum este posibil asa ceva! Trebuie redeschisa activitatea spitalelor pe toate sectiile,oamenii au nevoie de investigatii,analize,controale medicale periodice,aveti grija sa nu moara mai multi din neglijenta medicala decât de covid.
 • Muraru Gabriela Daca spitalele erau pline cu oameni care mureau, ce se mai comenta? Asa ar fi trebuit?
  Sa fim multumiti ca pana acum am scapat cum am scapat!
 • Olguta Sav Muraru Gabriela Aia morti acasa fara tratamente nu au scăpat.
 • Cristina Nagit Muraru Gabriela tot s-ar fi comentat!
 • Delia Carmen Sabadus Elena Costache …. idiotenia romanului urla pe facebook. nu stiti nimic de medicina reala,epidemiologie, preventie,nevoi reale ale pacientilor ( romanul se trateaza in urgenta ,dupa ureche si apoi urla la medici sa ii repare) ….. nu mai comentati aiurea.
 • Elena Costache Delia Carmen Sabadus va regasiti clar printre acesti ,,idioti care urla pe facebook” cu un comentariu aiurea.
 • Ana-Maria Ana Elena Costache nu se vrea. Multi vor muri si din cauza asta. Totul e facut cu buna stiinta. Se doreste sa credem ca suntem astfel protejati.
 • Delia Carmen Sabadus Elena Costache draga, sunt satula de comentariile celor care chiar nu inteleg nimic din tot ce se intampla in medicina, in atitudini la nivel mare in caz de epidemii si pandemii….sunt satula de vaicarerile inutile ale celor care nu stiu ca au zi responsabilitati nu doar drepturi exagerate si care nu ai pregatirea necesara dar isi permit sa judece si sa improaste cu cacat in cei care incearca sa faca ordine si sa ii protejeze(chiar si cu forta uneori)… daca tot nu ai inteles subtilitatea initiala…. din acea acea categorie ai face parte tu… 😂😂😂😂😂😂 din pacate si muuuuulti muuuulti altii
 • Elena Costache Delia Carmen Sabadus subtilitatea clar nu te reprezinta ci mai degraba vulgaritate în vocabular ,daca esti satula de toate astea ce cauti pe aici,îti place clar sa intri in conflicte,arăti asta foarte clar din vocabular,esti pe silence din acest moment pentru mine,nu-mi pierd vremea cu persoane de genul tau…..stiu…urmeaza un alt comentariu luuuuung si plin de cuvinte ,,emancipate”
 • Delia Carmen Sabadus Elena Costache nu stiu ce vulgaritati ai sesizat tu si ce conflicte. pur si simplu iti spuneam si tie ca, daca nu stii despre ce e vorba cu adevarat in toata situatia asta mai bine taci, pentru ca ai fi mai filozoafa. subtilitatea si cuvintele directe Vezi mai mult
 • Rozica Al Ahmed Muraru Gabriela , sa moara acasă , nu ? Tu ai habar ce înseamnă sa fii bolnav și sa nu te interneze nimeni ? Nu ți-as dori , dar poate ar trebui sa treci prin asta ca sa pricepi disperarea !
 • Anica Par Coborati cu picioarele pe pamant. Statisticile dvstra spun una, realitatea e alta. Cate spitale din Iasi sunt „blocate” cu aceste cazuri? Cate cazuri sunt in Iasi? Pacientii care aveau nevoie de tratament la spitalul de recuperae nu au avut cum sa il faca. Asa ca…lasati statisticile. Deschideti ochii si vedeti realitatea.
 • Celia Stroe Anica Par Cunoaste ” realitatea” foarte bine! A lucrat la ea impreuna cu ceilalti inepti si bajbaiti! Doar ei au ordonat!
  Urmaritile declaratiile panicarde, balbele si amenintarile! Au incalcat CONSTITUTIA, sub umbrela virusului, ne-au incalcat drepturile , libertatea si chiar si sanatatea prin ordonante neconstitutionale! Au dat si dau amenzi fara baza legala!
  Atatea nereguli si nedreptati!
  Imi este sila!
 • Nicola Alin Constantin Anica Par Au distrus tot cu Covid asta și nu încetează! Demisia!!!
 • Tincuta Costel Anica Par trebuia sa fac recuperare.. Unde?? Și uite asa sufăr acasă de 2 luni.. Dar cât???
 • Zoltán Bardócz Domnule Doctor Arafat! Sunt o persoana care va cunoaste personal,din Tg-Mures, de la inceputuri cind ati fondat SMURD-ul. Ati salvat pe tatal meu de doua ori de la moarte! Voi fi vesnic recunoscator pt. asta! Dar: cind am aflat ca ati intrat in politica,o perioada de timp nu am crezut! Stiu ca va-ti gindit ca asa o sa puteti sa faceti mai mult pt. bolnavi,pt. oameni…..dar stiu,ca din pacate n-o sa reusiti niciodata!….indiferent ce partid-partide au fost si vor fi la putere,n-o sa reusiti,fiindca politica romaneasca este plin de incompetenti! Un exemplu recent: de fiecare data cind premierul iese in public,la fiecare intrebare,raspunsul este: Vom discuta,vom analiza,vom lua in considerare,o sa vedem…etc. Nimic,dar nimic concret! Domnule Doctor Arafat,Tg- muresul va asteapta!
 • Monica Ivan Regina Maria a refuzat sa trateze pacienti, a mentionat ca nu ofera servicii medicale, cum ramane cu licenta lor? E numai business?
  Tudosoiu Silviu Ati facut niste incurcaturi grave! Multi pacienti nu au avut unde sa se duca la spital avand alte boli! Ati blocat accesul a multor medicamente cum ar fi euthyrox pt cei cu glanda tiroida! Aveti f multe bile negre…in sistem
 • Rodica Nitu Tudosoiu Silviu Arafat a blocat euthyroul? Wow! Ce are DSU cu Agenția Națională a Medicamentului,singura îndrituită sa se ocupe de asigurarea și distribuția medicamentelor? E că și când ați acuza stomatologul că un ortoped nu vi-a fixat bine mana in ghips!
 • Rodica Nitu Tudosoiu Silviu Aveți dreptate ,dar daca fiecare și-ar face atribuțiile atunci nu ar apărea problemele astea. Sa fim sinceri,un om e doar un om,nu poate fi peste tot și în toate
 • Tudosoiu Silviu Rodica Nitu nu el,dar are legatura sistemul sanitar si cu lantul farmaceutic cu toata criza si nebunia asta…multe probleme medicale au fost lasate deoparte din cauza asta!
 • Tudosoiu Silviu Rodica Nitu aici nu ma refer strict doar la domnul Arafat,ci la intreg sistemul medical si cel farmaceutic! Eu care am nevoie de acest tratament vital pt mine cu euthyrox si unde pui ca trebuie sa iau 2 pastile cu concetratie de 100 ce fac in cazul in care nu le gasesc?
 • Mirela Mirela Doamna Rodica Nitu, numai cine nu are probleme cu tiroida si nu are nevoie de medicamente cum ar fi Euthyrox sau Novothyral si care nu se prea gasesc, desi ar trebui sa fie gratuite, nu stie cum e. Domnul Tudosoiu Silviu, are dreptate. Domnul Arafat s-a plimbat dintr-un minister in altul. Ar putea sa dea niste telefoane si s-ar debloca niste cai.
  Stim ca multi il admira pentru crearea SMURD. Totusi, nu a facut-o de dragul nostru. A avut averea lasata de parinti.
 • Rodica Nitu Mirela Mirela Va cred doamna dragă,am citi multe postări a unor oameni aflați în situația dumneavoastră și simt că nu e posibil așa ceva,☹️
 • Tudosoiu Silviu Mirela Mirela din februarie de cand a aparut aceasta problema cu covid multe medicamente au fost sistate de la import pt ca ele vin di Germania!multe lume intreba ce se intampla cu aceste medicamente iar ei cei din min sanatatii declarau sus si tare ca problema va fi rezolvata curand…si au trecut 3 luni de atunci!
 • Mirela Mirela Tudosoiu Silviu , eu am alta parere. Au blocat cu buna stiinta stocurile din Romania. Asteapta sa mai moara lumea. Dupa mine asta e GENOCID.
 • Tudosoiu Silviu Mirela Mirela parerea mea este ca platesc o gramada de bani la sistemul de sanatate si e degeaba…curand cred ca nu o sa mai cotizez! si asa in anumite cazuri platesc cu bani din buzunar,pt analize si consultatii,nu mai zic ca daca ai nevoie de un Rmn tot cu bani din buzunar…
 • Dorina Ciocea Mirela Mirela Nu fortati nota, pt ca nu asa stau lucrurile! Trebuie sa aveti logica! Dl dr Arafat nu poate rezolva toate problemele sistemului sanitar! Dansul este doar pe SMURD si atat! Nu te poti baga peste altul sau altii si sa-i conduci cum crezi ca e mai bine dupa gandirea ta! Nu este dl dr responsabil de lipsa medicamentelor, ci cei de la Bruxelles, care fac legile si care au printre altele si legea exportului paralel, adica iti aduc medicamentul in tara, ti-l trec pe sub nas si urmeaza drumul in afara, chiar si din tara de fabricatie a medicamentului! Este o bisnita legalizata la Bruxelles si care se aplica si in tara noastra! Nu uitati ca sistemul farma este privatizat si majoritatea firmelor sunt straine, straine si de nevoile oamenilor din tara asta.Asta e privatizarea, ce poti sa-i faci? Face ce vrea, daca vrea iti da, daca nu, nu si nimeni nu-i poate obliga!
 • Rodica Nitu Catalin Babau Nu știu cât e de legal ce a făcut dar,citind ce ați pus,rezultă că de fapt voia să facă o economie de 25 milioane de euro statului român, nu sa îi facă paguba sau să își însușească banii pentru el. Mie îmi e de ajuns,mai departe,daca statul a fost păgubit să decidă justiția, eu vad că invoca inclusiv Curtea de Conturi pentru cele 25 milioane de euro.
 • Catalin Babau Rodica Nitu Ce va face sa credeți, ca proceda identic și în cazul firmei „de casa”?
 • Rodica Nitu Catalin Babau Nu mă pot pronunța decât pe materialul pe care l-ați trimis ,dar pe dumneavoastră ce că face sa credeți contrariul? De ce nu lăsăm să judece pe cei îndreptățiți să o facă?
 • Cristian Catalin realitatea domnule doctor , dvs ganditi macro , noi avem probleme de sanatate la nivel micro ( individual ) . asta va scapa .nu exista inca legislatie in romania care sa permita victime colaterale . dar inca exista drepturile pacientului . ( probabil ? )
 • Celia Stroe Cristian Catalin Drepturile pacientului, si in general , al OMULUI, a fost strivit efectiv de asa zisul Comitet! La umbralui s-au facut atatea nereguli!
 • Ionut Radu Din pacate sistemul sanitar din Romania are foarte multi incompetenți si rauvoitori ca sa nu zic altfel, pe lângă puțini oameni profesioniști. Ieri un cadru medical de la spitalul municipal din București a preferat să trimită acasa cu salvarea un pacient primit la urgenta in urma cu 2 ore decât să l trimită cu salvarea 3 km mai încolo la un spital pe care același medic l a recomandat. Judecati voi cine are grija de sănătatea noastră, pentru care cotizam sume uriașe în fiecare lună.
 • Dorin Ioan Domnule, ne-ați panicat și manipulat destul, ajunge,înțelegi? ajunge.
 • Luminița Găman Tatăl meu este bolnav de cancer, făcea chimioterapie la Deva. Secția a intrat în carantină, iar spitalul din Deva a devenit spital Covid.
  Am luat legătura cu spitalul din Petroșani și tata a fost primit pentru tratament.
 • Ionela Godea Realitatea e alta, oamenii cu afecțiuni grave sunt refuzați la internare pe motiv că nu prezintă o urgență, iar pacienții covid asintomatici sunt forțați sa stea in spitale ca să fie la număr .De ce nu pot sta in izolare, de ce nu au dreptul să aleagă, stau de săptămâni in spital fără nici un tratament sau poate un paracetamol !
 • Kadan Gabriel Cristian Ionela Godea din curiozitate de unde îi ia pe acești asimptomatici și care sunt primele simptome la covidu sulii noi în familie prin ianuarie am avut o gripa agresiva și de atunci nimic ne-am tratat cu antibiotice prescrise de medic și nimic mai mult bănuiesc ca în acea perioada ne-am imunizat Mulți oarecum și ei acum doar se folosesc de virusul închipuit sa fc afaceri cu spitalul cu măști mănuși etc Da o sa ia o țeapă mare ca o sa le cumpere pulea și sulea
 • Daniela Gîlea Kadan Gabriel Cristian ceva in ianuarie a fost cam peste tot. Si eu am patit la fel atunci si mai stiu si alte persoane la fel
 • Marta Ilinca Decizia aparține medicului caruia i se adresează pacientul,indiferent de „hârtiile care le primesc si aici se vede reaua credinta a unora ,care stabilesc discreționar si nemedical pe cine trateaza pe cine nu.Asa este in Ro,tara tuturor posibilitatilor!
 • Benkő Biró Zoltán Cam de 40 de ani nu mai cred ín basme,findca ám imlinit deja 43…..voi cum sunteti cu asta????🤔🤔🤔
 • Maria Focariu Cand transformi multe spitale ..în spitale Covid …logic la ce rezultate te astepti ? Zau domnule Arafat asteptam alte raspunsuri de la un om ca Dvs !https://l.facebook.com/l.php…
 • Ioana Lavinia Bianca Am avut asa un respect pentru Raed Arafat omul. Dar cand vad atatea ce spuneti ma apuca nervii! Domnule Arafat asi vrea sa intrab si eu de ce sistemul nostru de sanatate e in starea actuala? De ce va e atat de frica? Pentru ca spitalele pe care le laudati cu bravoo printre care si cel din Succeava care era laudat acum cativa ani sunt varza. Cred ca avem infectii spitalicesti mai multe decat covid. De ce au murit tinerii din Colectiv in spitale? Daca sunt dotate si avem tot ce trebuie? De ce? Faceti ce trebuie pentru sistemul sanitar, nu vorbe! De ce nu testati in masa populatia?
 • Vasili Popes dl Arafat cred ca deciziile trebuiesc luate la modul cel mai direct . nu cred ca putem lasa la aprecierea altora sanatatea noastra. nu toti doctorii sunt la fel si stim f bine ca orice padure are uscaturi. sunt foarte multe greseli facute. cu mult respect cred ca romanii isi pierd in primul rand libertatea si asa putina pe care o aveam.
 • Tedy Elena Nu încercați să vă dezvinovațiți! Împreună cu întregul grup de „specialiști” din acel comitet (când vrei să acoperi o neregulă înființezi un comitet sau o comisie!) sunteți vinovați pentru decesul multor bolnavi neinfectați cu virusul lui pește prăjit!!!
 • Oltea Maria Honceriu Nu știu pe ce lume trãiți, dar la noi mai verificați dragilor. Nu ai cum opera nik cu spitalul plin de asimpomatici sau cazuri medii. Ia vezi unde se rezolvã urgențele? Mort de covid ( cu test negativ ) în salvare suferind de pancreatitã. Nu a putut fi operat. Deci??? Alte povești????
 • Cristina Sz Foarte frumos suna ceea ce spuneti doar ca e diferit fata de realitatea crunta din Romania , si nu cred ca trebuie sa intram in detalii….cred ca stiti fiarte bine!
 • Ana Chiriac Domnule Arafat deja ați panicat toată populatia ,chiar credeți ca veți putea la infinit ?
 • Angela Georgescu urmeaza sa vedeti cine a avut dreptate dupa 15 cand se da drumul la zbenguiala la toti cei care se pricep aici . poate veniti ca voluntari cat sunteti de inimosi
 • Ferghete Marlene Incetati sa manipulati! Cifrele sunt unele, realitatea e alta. Nu toti medicii mai sunt dispusi sa faca compromisuri. N-ati auzit ce-a spus si dr Horatiu Moldovan ?
 • Adina Adina Cine stie pe ce lume trăieste, vai de capul lui!🤒
 • Ghita Ungureanu Ce puneți documente domnule pe cine interesează ,realitatea este ca s-au dus oameni grav bolnavi la spital li sa refuzat internarea si in două trei zile au murit cui ii folosește că arătați documente dacă voi vă încurcați in decizii ,de exemplu vela spune ca după 15 putem eși din localitate adică să plece omul la munte la o plimbare la rude in alt județ și vine Orbán că nu ,nu iasă nimeni din localitate .Toți sunteți niște nenorociți și vă bateți joc de oameni dar va veni timpul și o să vă luați plata .
 • Brustureanu Lavinia Ghita Ungureanu isi bat joc de sentimentele noastre, își bat joc de sufletele noastre, de emoțiile noastre , se joaca cu cele mai puternice lucruri din astă lume!
 • Alex Brasovean Le vine randul si lor,stiti dv ca unii pleaca si vin altii la un momentdat,vor vedea ca nu te poti juca cum vrei cu oamenii…
 • Ana Alexandru Ghita Ungureanu da, practica i-a omorat
 • Daniela Botezatu MIZERABILI!!!!
 • Andrei Georgescu Ghita Ungureanu corect Raed minte cu nerusinare ordinul ptr spitale a fost al lui sa nu se intrneze Velea draga te a bagat in Rahat si tu o sa pltest
 • Nicola Alin Constantin Ghita Ungureanu Asa este din păcate nu ii interesează pe ăștia decât Covid și comisioanele pe care le încasează!!!
 • Nicola Alin Constantin Sa înfunde pușcăria asta merita!
 • Maria Vinogradof Ghita Ungureanu De acord cu dvs! Si – au batut joc de noi asa cum au vrut si o fac in continuare!
 • Mihaela Kirdar zilele astea au aparut innpresa prea multi morti care nu au primit ingrijire din motive de drob de sare .. dupa ce au murit,au venit rezultate negative la covid.
  documentele astea ce se vor a fi justificative,sunt o rusine.
  comitetul fantoma a facut din reteaua medicala o retea covid. in fata fiecarui spital e un cort pus acolo de fatada. e inutil …
  ati devenit caraghiosi …
 • Paul Dragos Rosioru Meshtere: spitalele sunt goale, iar pacientii, aia internati cu forta danseaza in ele, indiferent de ce abureala scrii tu pe hartie.

  Cand ai o viroza faci o febra de nu poti sta in picoare – nu dansezi.

 • Dacian Dacian Rahat cu apă rece! Am doi cunoscuți morți din alte cauze decât guturaiul vieții, ce au primit testul covid(negativ) după certificatul de deces!
 • Iernean Violeta Domnule Arafat nu aveti dreptate. Nu incercati sa mai va scoateti. Va apreciez dar nu suntem infractori si nici dumneavoastră politist. Dtepturile omului va spune ceva?
 • Moldovian Daria Nici Constitutia nu ii mai spune mare lucru. Care drepturi ale omului?
 • Nicola Alin Constantin Iernean Violeta Sunt sublime și lipsesc cu desăvârșire!!!
 • Ana-Maria Ana Iernean Violeta drepturile omului vor deveni istorie.
 • Tyby Racz alte boli nu se trateaza?…nu merg oamenii de frica infectarii ca destepti ce sunteti nu ati lasat un spital pe localitate care sa fie fara pacienti sau suspecti covid…pe langa virus mor oameni in case ptr ca unitatile sunt cele mai mari focare si nu doar covid…dsp sanepid,fac prapad la agenti ,firme si in spitale e mizerie infectie de nedescris…acum dupa 15 o sa-si ia plicurile groase de la firme
 • Sorin Gaina Domnule Arafat s.au facut greseli imense ,grăbindu.va sa luati masuri pe ceva ce nu era definitiv ca si cercetare…reacțiile publice nu încetează să apară,în ciuda măsurilor Dvs. De a stopa explicațiile altor SPECIALISTI in domeniu…sa dea explicații medicii care au facut ce susțineti…
 • Mihai Crasnaru Domnule Raed Arafat, de ce s-a dat ordin de la Ministerul Sanatatii ca toti mortii sa fie trecuti ca fiind morti de COVID-19, chiar si cei care sunt negativi? Vorbesc din sursa sigura.
 • Ileana Ionescu Mihai Crasnaru asta ar insemna ca in Romania mor doar aproximativ 30 de persoane pe zi… Asta e o glumă… mor mult mai mulți in mod normal… si fara Covid19!
 • Angela Georgescu veti vedea dupa 15 cand se vor zbengui toti asmptomaticii .atunci sa va vedem cum comentati
 • Moldovian Daria Angela Georgescu as prefera pana in 15 mai sa vad o poza reala si un cont real.Dupa 15 mai, vedem.
 • Vera Preda Moldovian Daria, stiti cate stiri false distribuiti pe facebook? Toate fiind public deja explicate si combatute cu argumente reale. Sa stiti ca si dumneavoastra sunteti vaccinata! Uitati-va pe brat! Iar tuturor care citesc comentarii pe aici le transmit: TOTI ANTIVACCINISTII SUNT VACCINATI! Altfel, dadeau coltul de mult timp, si cel mai probabil si multi dintre copiii/nepotii lor. Altfel, nu se puteau inscrie la scoala!
 • Cristina Achimescu Vera Preda mda vaccinati toți și plini de boli si cancere. Nu trăim mai mult de 60-65 ani si până atunci cu sacoșica de medicamente la subrat. Farmaciile de la colț gem de clienți atât tineri cât si bătrâni. Bașca să nu comparăm vaccinul făcut atunci cu ce le face acum copiilor cate 6 odată și la 2 si la 4 si la 6 luni plus alte și alte vaccinuri de până la 12 ani e doxa. Nouă când eram mici ni se faceau câteva și alea in doză singulară nu ca acum hexacima adică 6 virusuri odată ! Si ne mirăm de atâția și atâția oameni si copii care mor de CANCER!
 • Vera Preda Numai minciuni intelese gresit pentru ca asta se intampla cand vorbesti despre un subiect fata de care cunostintele de specialitate sunt ZERO. Sa vedem ce explicatii le veti da copiilor cand se vor imbolnavi de boli grave din cauza informatiilor false emise de voi. Spre exemplu, atunci cand se vor infecta cu HPV pentru ca VOI REFUZATI VACCINAREA, dar nu ii veti putea opri sa aiba contact sexual! Ca ce sa vezi, HPV se transmite prin piele si mucoase, iar prezervativul nu ajuta in acest caz! Saaaaau… vor folosi combinezon?
 • Cristina Achimescu Vera Preda ce să zic… ăștia care nu își MAI vaccineaza copiii nenorocindu-i, îți cam iau pâinea de la gură 😏. Cam cât se mai plătește azi pt promovarea otrăvurilor? Am înțeles că luați bănuți grei pt ele 😉
 • Vera Preda Cristina Achimescu ca de obicei intelegeti exact ce va convine in TOTALA NECUNOSTINTA DE CAUZA! Ce ar fi sa folositi in comunicare strict cuvinte din domeniul pe care il puteti intelege, care in mod clar nu este cel stiintific, bio-medical? Ar fi o dovada de bun-simt, iar asta clar ar salva vieti! Va doresc multa sanatate!
 • Iuliana Pop Dar, de ce trebuie sa se amine ,cu Covidul asta numai cu asta va ocupati toti ! Spitale goale ,manipulare, la medicul de familie, nu au ce cauta sint toti panicati sau joaca teatru ! Lasa ti oamenii, batrinii sa fie tratati ! Nu veniti cu justificari, oricum a iesit mizeria voastra la iveala ! Nu sintem nici prosti nici imbecili
 • Ileana Maxim Medicul hotărăște cine să trăiască ! Și înainte de pandemie era la fel ! Mor pacienții la UPU că așteaptă 8 sau 10 ore că așa sunt protocoalele !
 • Vladulescu Adrian Sunt cazuri de fracturi grave , deschise , de infarct , de apendicită , etc , care au trenat nejustificat de mult , zile la rând , unele soldându-se chiar cu decesul . Punct . Restul e galgară .
 • Butica Capitanescu Vladulescu Adrian ,exemplu va rog ca nu CRED.
 • George Militaru Butica Capitanescu stai jos ca ești praf !
 • George Militaru Și tale Raed vei plăti cu vârf îndesat împreuna cu Iohanel și guvernul actual pentru genocid cât de curând
 • Stanciu Constantin Vladulescu Adrian GargaRa, inventezi cuvinte 😃😃😃😃😃
 • Vladulescu Adrian Stanciu Constantin eu nu , ei inventează morți de covid . În lipsa expertizei medico-legale diagnosticul morților de coronavirus este la fel de bine documentat ca și ghicitul în cărți .
 • Marcela Vat Domnule Arafat una se zice și alta se face nu știți multe de prin spitale ar trebui verificări mulți morți dar de fapt nu de virus medici nu mai țin cont de nimic ei atât pe virus și punct alte boli nu mai trebuie tratate este strigător la cer să-ți rupi glezna și sa te lase sa sângereze pana mori numai la noi în tara este posibil
 • Mihai Bornaz Neam trezit. Am scris intentionat fara cratima. Romanii sunt un neam de oameni rabdatori, dar acum neamul s-a cam trezit 😉 Ceea ce era de vazut s-a cam vazut…
 • Ovidenie Madalina Probabil au fost medici care nu au inteles bine acest lucru si au refuzat sa-si mai vada pacientii. Chiar zilele trecute vazusem pe un grup mesajul unei doamne insarcinata in 39 de saptamani si spunea ça medicul ei nu a mai vazut-o din saptamana 29 de sarcina pt ca nu mai avea voie. Acest lucru mi se pare destul de grav.
 • Butica Capitanescu Ovidenie Madalina ,este NORMAL sa nu o vada, daca nu avea nimic special de semnalat ! Peste tot asa s a procedat.
 • Ovidenie Madalina Butica Capitanescu daca dvs spuneti, asa o fi NORMAL . Vad ca lucrati in domeniu si cunoasteti mai bine decat mine acest lucru.
 • Stefania Ovidenie Butica Capitanescu in ultimele 10 săptămâni
  de sarcina nu e nimic special de semnalat? Interesant punct de vedere
 • Butica Capitanescu Stefania Ovidenie ,dacă nu e nimic de semnalat, persoană fragilă nu e expusă riscului de infectare.
 • Oltea Maria Honceriu Mai nou și dumneavoastrã apãreți constant cu diverse declarații, ca și alți demiși ce stãteau non stop pe sticlã. Oare ce ați pãțit??? Ce se întâmplã?????
 • Tican Ana Maria De ce nu primim consultație în acesta perioada d-le Arafat? Sufer de rinita cronica de ani de zile și în acesta perioada am avut nevoie de consultație însă am fost refuzata categoric…. De ce ne indraditi drepturile și libertățile conferite prin Constituție? De ce sunt lăsați sa moara pacienții cu alte afecțiuni??? De ce se trece in documente cauza decesului covid când de fapt realitatea este cu totul alta??? De ce ne mințiți în fata??? Eu mi-am pierdut deja încrederea în sistem.. Nu mai cred nimic din ceea ce publicați…
 • Paun Danut Sorin Chiru esti nesimțit amice! Asta se vede după cum reacționati la postarile altora! Ma intreb, minte aveti? Adică ce spune dr Arafat e sfântul adevăr! Restul mint !
 • Sorin Chiru cucoana, suferi cu creierul: doctorul decide, ce nu ti-e clar?Cat de idiot esti sa nu pricepi ce scrie in postare ?
 • Diana Dumitrescu Sorin Chiru „cucoana” sai spui mamei tale care nu a stiut sa te educe.
 • Luminita Maria Oprea Tican Ana Maria pentru că e riscul de infectare. Voi nu auziți și nu știți ce se întâmplă in lumea asta? Doamne trebuie sa le explici că la copii mici. Doctori sunt puțini și de frica de a nu se infecta refuza, exista consultație online sau prin telefon.
 • Tican Ana Maria Luminita Maria Oprea sa nu întram în detalii… Eu știu ce foarte bine ce se întâmplă… Hai sa murim de sănătoși ca doctorii refuza sa ne trateze… Pt ce sunt plătiți… Fiecare meserie are un risc…
 • Sorin Chiru Riama Brades ,vezi de borșul tău,țață frustrată !
 • Cristina Sz Tican Ana Maria ai dreptate , se pare ca altii nu inteleg situatia ….inainte nu se uitau la tine fara plic , acum nu te trateaza daca nu esti intr-o stare fff grava (pe moarte s-o spun mai urat) ptr ca sunt ocupati cu covidul !!Ok am inteles , dan nici nu este normal sa fie lasate de oparte restul….si am citit comentarii gen asa ca despre ce vorbim ??
 • Cristina Sz Adica doamne fereste sa patesti ceva ptr ca daca inca te ti pe picioare nu ai ce cauta la medic !!!??
 • Tican Ana Maria Cristina Sz am fost refuzata categoric de 4 clinici… În condițiile în care sunt foarte responsabila și respect cu rigoare masurile impuse.. Însă chiar aveam nevoie pt ca sunt dependenta de SeptaNazal de 4 ani… Sângerez de câteva săptămâni și aveam nevoie de consultație și tratament… Adica pe scurt un spary pe care nu mi – l da nimeni fără rețetă… În ce lume trăim??? Sunt intrigata și dezamăgită pt modul în care se gestionează situația… Pe surse am aflat ca se oferă 5000 lei celor care au avut un deces în familie si sunt de acord sa declare ca a murit de Covid!!! Dne ferește ce am ajuns sa trăim!!!
 • Luminita Maria Oprea Tican Ana Maria de asta s a inventat la privat. Știu că e dureros să nu poți să te consulte, acum peste tot este asa,nu numai în România. Sa nu credeți că în alte părți sunt lapte și miere și se fac tot.
 • Sorin Chiru Paun Danut amic poate sunt cu ma-ta, nu cu tine,Vezi de ciorba ta!
 • Cristina Sz Luminita Maria Oprea te-ai intrebat daca omul isi permite la privat ???Si da in alte parti este altul sistemul sanitar , clar !!Nu este normal ceea ce fac!
 • Bogdana Boboc Problema este ca au fost date principii de aplicat, direcții de funcționare pt a nu suprasolicita structura spitalelor iar medicii le-au aplicat cum au considerat de cuvinta pt ca le este teama de infectare, asa ca au tratat online, la telefon sau au refuzat pacientii pur si simplu… Asta in cazul in care pacienții au apelat la medici pt ca si ei la randul lor au evitat cat au putut contactul cu spitalele di doctorii de frica infectatii. Acum trebuie găsit un vinovat, un tap ispășitor… Trebuia ca in acel moment, in care doctorul refuza dreptul pacientului sa fie făcută sesizare, chiar si aici pe site… Eu daca sun la dr de familie si el refuza sa ma vadă, nu Arafat e de vina ci doctorul ca a luat acesta decizie, a fost decizia lui ca pot sa iau tratament fara consult, ca pune diagnostice gresite. Fiecare trebuie sa fie răspunzător pentru deciziile luate…si medicul si pacientul. daca dr spunea trebuie sa te interneze si spitalul refuza, atunci este alta treaba, daca doctorul recomanda investigatii si acestea ii erau refuzate de cei care le fac, iarăși e alta treaba..fiecare raspunde pe decizia lui. Eu personal am apelat de 2 ori cu copilul la medic in aceasta perioada si am făcut si analize. O data fata in fata si alta data am făcut analize si am vb la telefon. Am primit reteta de antibiotic pe mail si mi-a fost eliberata in farmacie. Daca ceva ar fi fost gresit in abordarea mea sau a medicului, sigur nu Arafat era de vina.
 • Cristina Sz Tican Ana Maria Este fff grav ceea ce se intampla…este regretabil felul in care este tratat omul din toate punctele de vedere.
 • Aura Petrovici Bai nu a ți înțeles nici pînă acum că dacă nu e plicul e vai şi amar. La doctori le e teamă frate. Nu era mai bine să se fi închis şi magazinele alimentare? Că uite ne e frică şi nouă. Atunci ieşiați în stradă că mureați de foame
 • Maria-Cristina Şerban Luminita Maria Oprea „Doctori sunt puțini și de frica de a nu se infecta refuza, exista consultație online sau prin telefon.” Doctorilor nu le-ar fi frică, dacă și ei și pacientii ar fi testați, pentru că ar știi clar dacă au motiv să se teamă sau nu. Iar consultația prin telefon poate fi uneori superficială.

  Maria-Cristina Şerban Bogdana Boboc „au fost date principii de aplicat, direcții de funcționare pt a nu suprasolicita structura spitalelor iar medicii le-au aplicat cum au considerat de cuvinta pt ca le este teama de infectare, asa ca au tratat online, la telefon sau au refuzat pacientii pur si simplu.”

  Frica infectarii este doar in state primitive ca Romania. In state care testeaza oamenii masiv, mai ales cadrele medicale si pacientii (cei care intentioneaza sa mearga la un consult medical), nu mai este frica infectarii.

 • Riama Brades Sorin Chiru , de ce esti tu asa agresiv ?
  Nu, tu suferi de mitocanie crasa! Doamna si-a spus păsul, nu ti-a cerut tie vreun sfat !
  Dr Arafat ii va raspunde sau nu. Nu esti tu indreptatit sa pui lumea la punct intr-un mod atat de grosolan!
 • Riama Brades Sorin Chiru , ma, tu esti de serviciu pe aici?
  Dr Arafat nu are nevoie de sustinatori ca tine! Ii compromiti munca de o viata.
  Cum de-ti permiti asemenea grozavii? Stiu, e liber la exprimare, nu si la nesimtire!
 • Bogdana Boboc Maria-Cristina Şerban exact. De fapt asta a fost si este problema. Populația nu stie care este situatia de fapt. Multe lucruri s-ar fi desfășurat altfel. Dar eu sicer, nu cred ca decizia a stat in mana unui om…
 • Tudor Vasilescu Tican Ana Maria , daca tu stii totul de ce nu te tratezi, femeie, singura, ascasa? A, stiu! Boala de care suferi tu e incurabila!
 • Tican Ana Maria Tudor Vasilescu te mănâncă pielea?! Te întreb asa ca fapt divers… Poate vrei sa te scarpin… Sau nu prea înțelegi limba romana?!
 • Tican Ana Maria Și tu Irma Margareta la fel… Fii mai atenta la ce vorbești… Putina educație te rog… Eu nu ma infectez ca sunt imunizata… Ai grija de tine…
 • Tican Ana Maria Irma Margareta știi cum e sa nu poți respira?! Sa te sufoci în somn… Etc..citește puțin despre ceea ce înseamnă rinita alergica cronica… Și poti sa-ți dai cu părerea după… Te rog mult sa îți retragi cuvintele…… Cei care nu sunteți capabili de o conversație în mod politicos stați în banca voastră…
 • Tican Ana Maria Fiecare cu opinia lui.. Nu accept sfaturi de la un necunoscut… Nu vorbi în necunstiinta de cauza…
 • Irma Margareta Tican Ana Maria Ai dreptate ,am fost prea acidă ,e greu să-ți trăiești așa viața ,ești tânără ,să ai sănătate,eu dacă mă infectez nu mai am nici o șansă ,m-am obișnuit cu pericolul ,trăiesc așa de 33 de ani.
 • Tican Ana Maria Sănătate multa și credința în Dzeu.. Nu veți păți nimic… Stati liniștită…
 • Andreea Rădeț Da pt deciziile voastre. Au murit multi oameni nevinovati,ca desi platim la stat atatia bani.ii platim degeaba..medicamentele care au dispărut tot din cauza asta e? Cine sunteti voi sa decideti cine trebuie amanat si cine nu?
 • Maria Maria Dl Arafat, faptele vorbesc si credeti ma, ele exista si sunt in contradictoriu cu spusele dvoastra!
  #nunevetiluadreptullaviatalibera….va avertizam
 • Georgeta Titoianu Cine il avertizeaza? Suna a amenintare.
 • Maria Maria Georgeta Titoianu cine poate sa inteleaga, bine, cine nu, sa stea cu scannerul si „botnita” la peste 40 de grade
 • Rodica Nitu Maria Maria Lăsați doamna că în cavou e răcoare!😉
 • Starlord Valentin Maria Maria avertizarea ta si a cui? egal cu zero. nu te obliga nimeni sa stai cu masca la 40 de grade in exterior si evident ca vor intelege situatia prin iunie-iulie cand se va incalzi, eventual in spatii inchise precum magazinele o vei purta. nu va mai c*cati pe voi atat, oricum nu porti masca toata ziua, ci 1 ora maxim , 2 cat ai nevoie, angajatii din magazine sunt nevoiti sa stea mai mult timp protejati. masurile astea sunt prin toata lumea nu stiu de ce romanul incearca mereu sa se fandoseasca. ganditi-va ca in orasele poluate din Asia oamenii stau cu mastile puse o zi intreaga, aia ce scuza mai au sa nu se protejeze? stati linistiti… ca si Bucurestiul asta condus de primitivi va ajunge mega poluat si de surse externe si de toate vechiturile de masini care circula incontinuu ca vezi doamne, oamenii saracii „n-are” bani. ghinion… cum iti asterni asa dormi.
 • Maria Maria Brustureanu Lavinia sincer, eu chiar nu pot intelege ca 66% dintre ROMANI, cu tableta cu tot, sunt atât de naivi încât să nu înțeleaga ce li se pregătește! Oculta mondiala ne vrea mai puțini ( panica de virus) si manipulați! Sper ca tot mapamondul sa se TREZEASCA iar „semnul” sa fie dat de peste ocean
 • Dan Brezeanu Starlord Valentin E avertizarea lu’ ma-ta de cont fals… marsh si poarta botnita daca doresti papagalule! 😀
 • Maria Maria Brustureanu Lavinia da, dar Dumnezeu iti da, dar nu ti pune si in traista! A dat SEMNUL…depinde de OAMENI cat vor înțelege ( biserici inchise, au restricționat crestinismul, dreptul la religie)…
 • Rodica Nitu Georgeta Titoianu Domniță avertizează și Arafat face pe el de frică !🤣
 • Costin C-tiniu Rodica Nitu,daca puteai sa-ti salvezi unicul neuron si Arahat&comp,nu-ti interzicea sa mergi la medic,intelegeai cum sta treaba si si faptul ca nu toti suntem slugi,ca tine,ca Georgeta Titoianu si ca altii !
  Hai sictir !
 • Maria Maria Costin C-tiniu lasă-le să se „bucure”, sa fie „fericite” …daca atât pot intelege
 • Maria Maria Starlord Valentin fiecare intelege ce si cum poate! In ceea ce priveste exprimarea „elevata”, este evident faptul că, doar așa pot „unii” dialoga!
 • Neagu Cristian Iulian Starlord Valentin „vor intelege situatia prin iunie iulie cand se va incalzi”-..ai gandire de sluga..stai jos!Daca am ajuns sa discutam despre fsptul ca vom fi intelesi de calai..e vai steau noastra..adica a ta!Tara asta nu va da inainte cu cei d akde tine care asteapta intelegerea călăului..
 • Costin C-tiniu Starlord Valentin,poti purta si lantul si botnita si chiar sa pupi mana celor care-ti iau drepturi castigate-n mii de ani,in numele unei „pandemii” cu o rata a mortalitatii,cf.worldmeter,azi,ora 13.25,de 1,33% FARA TRATAMENT (adica 280.718 (morti pusi-n spatele covid-19)×100÷21.030.100 (total morti/2020)=1,334%),pe când, spre exemplu,in 2002 (cf.wikipedia) ,mureau 14,3%(6,8% datorita infectiilor plamanilor, 4,8% datorita bronhopneumoniilor,2,7% datorita tbc),in 2008,mureau 14,7% (7,1%+5,1%+2,5%),CU TRATAMENT SPECIFIC,dar nu era pandemie si bolile au acelasi mod de transmitere cu a covidului !
 • Rodica Nitu Costin C-tiniu Wow! Cate argumente pe milimetru pătrat ! Gata,m-ai convins,covidut 😅
 • Costin C-tiniu Rodica Nitu,oricine-si întâlnește „luminatorul” intr-o zi,”SARS-ărico”!🙃😄
 • Rodica Nitu Costin C-tiniu Dap ! Ți-am vizitat profilul și m-am,,confuzat”😁 Din ce postezi acolo ești simpatic! Atunci,de unde și până unde ,, slugă” luminătorule? Doar pentru că mie îmi e dragă persoana și ție nu?🤔 Întrebarea e retorică ,evident.
 • Poenaru Radu Daca documentele oficiale nu va conving, ce sa mai zicem..
 • Costin C-tiniu Rodica Nitu,intreba-te facandu-ti analiza-n fata oglinzii !😄🙃
 • Costin C-tiniu „Documentele oficiale”,Poenaru Radu,arata ca x pers, de 40…50…60…80+ de ani,cu AVC,HTA,HIV,ciroza,embolie etc,a murit de covid-19.Ministerul Sanatatii prezinta astfel de „documente”,inclusiv pe pg lor de fbk si vine Arahat sa ne spuna povesti cu…Ali-Baba !
 • Maria Maria Rodica Nitu atunci poarta „botnita” de drag! Asa este in #democratie…te „supui” din dragoste
 • Rodica Nitu Maria Maria Eu nu port masca decât în magazine,pentru că,din trei comorbiditati le am pe toate. Nimeni nu cere,cel puțin la noi,să porți mască pe strada,la plimbare,in aer liber .
 • Starlord Valentin Neagu Cristian Iulian aoleo, prejudecati… iar? nu ma cunosti si poti spune ce si cum sunt, gandire de sluga vai vai? nu mai bine te uiti la tine si ceea ce faci tu, apoi in curtea altuia? asa ca fapt divers! tara asta nu da inainte din cauza mea si celor ca mine… de unde stii tu cum sunt eu, ma cunosti si nu stiam? cine e calaul? ma indoiesc ca ai vreun backup la afirmatiile astea despre calai si criminali. nici nu cunosti insemnatatea cuvintelor, dar totusi le folosesti! dovada de incultura!
 • Maria Maria Rodica Nitu ba da, vezi declarațiile „oficialilor”, după 15 mai este obligatoriu purtarea măștilor. Dar nu aici este problema, ci faptul că, pe seama acestui virus, tot aceste „oficialitati” ne vor „pregătiți ” pt a fi „ascultatori”…despre acest lucru incercam sa spun in comentariul meu! S au „folosit” de aceasta pandemie pt.a ne „multumi” cu un pic de drept la viață și libertăți! Asta se urmareste, se vede din avion
 • Rodica Nitu Maria Maria Eu înțeles că masca va fi obligatorie doar la serviciu, spații închise și în mijloace publice de transport. Oricum,mai vedem pana in 15
 • Rodica Nitu Maria Maria Iar d claratiile oficialilor mai rău mă încurca că fiecare spune altceva
 • Maria Maria Rodica Nitu ma bucur ca ai inteles despre ce este vorba! „Va urma”…vom vorbi peste o vreme..
 • Brustureanu Lavinia Maria Maria fiecare intelege atât cât este…
 • Brustureanu Lavinia Maria Maria cele scrise trebuie sa se întâmple așa că nu putem decât să acceptăm voința Lui Dumnezeu, nimic nu se intampla fara EL, deci daca El consideră că meritam va lasa tot ce consideră El…e greu dar cu timpul iti dai seama de multe lucruri…eu nu ii urăsc, imi e mila pentru ca o vesnicie vor arde în iadul cel asteptat…acolo se îndreaptă toti care distrug Creația lui Dumnezeu!
 • Brustureanu Lavinia Maria Maria corect, însă ce trebe sa se întâmple oricum se va întâmpla, noi luptăm cum putem să i trezim dar mai mult de atat ce putem face? Nimic
 • Starlord Valentin Du-te si da la mica-ta bai nesimtitule. Nu ne cunoastem si nu am cont fals. Vezi ca nu te.a bagat nimeni in seama, dar te bag eu undeva, bine? Acum roiu de aici.
 • Starlord Valentin Poenaru Radu lasa.i ca sunt cu oculta si Dumnezeu. Astora nu trebuie sa le zic nimic, totul e impotriva lor. Iluminati, reptilienii, anunnaki, elohimii au ceva cu ei… sa distruga ceva ce nu exista. E greu sa respecti niste reguli, mai bine sa crezi in niste aberatii venite de la o mana de necititi. Ca aia cu pamantul plat… astept sa pice toti cand ajung la margine. Sanatate
 • Maria Maria Starlord Valentin te compatimesc! Va lăsăm noi pe voi, care ati „mușcat momeala”! Viruși au existat și există de cand lumea, acum se dorește „cumintirea” omenirii…
  Spre stiinta: „cauza decesului avc, în raportări cauza este „corona”, contra unor sume de bani
 • Maria Maria Poenaru Radu uite mai jos „extras” din documente „oficiale,”
 • Starlord Valentin Eu nu am muscat nicio momeala, am respectat niste reguli de altfel simple, pe care toata lumea trebuie sa le respecte… voua unora va face placere sa complicati lucrurile. Nu imi place sa ma lamentez pentru porcarii si nu fac exagerari. Nu a fost nimeni obligat sa poarte masca in aer deschis, ci doar inchis acolo unde e cazul de contaminare. In Shanghai oamenii poarta masca din cauza poluarii, nu au de ales, si ei fsc parte tot din plan al ocultei mondiale, pe bune?
 • Maria Maria Starlord Valentin pe f bune! Cand vezi ca, „carcalacu” vrea bani iar in Lidl, Mega, Profi si alte super mega magazine, nu se îmbolnăvi niciunul de „corona”, cu toată dezinsecția si dezinfecția vieții, unde e pandemia in RO? Nu contest ca acest virus nu exista, însă de această dată se „pregateste” viitorul nostru pe planeta pamant
 • Madalina Mihaela Maria Maria Cine te obliga sa stai cu masca la 40 de grade?! Vorbiți prostii!
 • Starlord Valentin Maria Maria Ok. Am terminat aici.
 • Ioan Popa Starlord Valentin Care contaminare coneseorule, care virus? de la tv din pix? De ce „trebuie” să respectăm toți „reguli simple” de la FAKE pandemie? E „simplu” că-ți dă aer cu porția și-ți acoperă juma de meclă și-ți toarnă acuși în tine nano „vaccin”? De care dictatură vreți, orbilor, medicală, „sanitară”, globală? Dacă le faci treaba și intoxici pe aici, crezi că scapi?
 • Starlord Valentin Ioane, pentru ca OMS si pentru ca primesti amenda. Eu nu intoxic si nu fac jocul nimanui boss, am alte treburi in viata. Vrei sa risti sa iei amenda ca si tu esti vreun obosit care sustine ca e planul ocultei mondiale? Ce nano vaccin ma nene, cunoscatorule? Visati cam urat noaptea. Pe ce baze reale toate afrimatiile astea?
 • Maria Maria Starlord Valentin si eu!
  Vedem cine „rade” la urma!
 • Starlord Valentin Constantine vezi sa nu ramai stramb. Furiosule.
 • Dan Brezeanu StarLord ai căștigat o plăcută suedeză băh carcalacule digital!😂
 • Dia Mia In Grecia amenda pentru nepurtarea măștii e 150 euro. Dacă ești client. Dacă ești angajat e mai mare. La ei restricțiile au fost mai mari decât la noi și uite că au reușit să țină foarte bine situația sub control și în felul asta să rămână o destinație turistică atractivă chiar și în condiții de pandemie.
 • Starlord Valentin Constantine, ZAT! Dane, ia o pauza. V-ati trezit dupa 3 zile. Dia Mia nu ai cu cine, la noi toti samantarii sunt experti in orice, ei nu trebuie sa respecte reguli ca sunt mai speciali. Apar si ultra-mega-credinciosii care privesc totul drept o ofensa la crestinism, dar din fanatism dau in cretinism. Totul e o conspiratie, fara fundament real, fireste.
 • Maria Maria Starlord Valentin observ ca, si tu te trezesti tot după trei zile…credeam ca, de data aceasta informat! Uite ce ti se pregateste..o sa râzi, dar nu este râsul tau…
  „Elon Musk vrea să implanteze oamenilor un cip în craniu. Citez cele spuse de el: ”Cipul, alimentat de baterie, va fi implantat în craniu, iar electrozii asociaţi vor fi introduşi în creier cu foarte multă atenţie. Poate fi inserat oriunde în creier” Practic, prin această implantare, zice el: ”Nu va trebui să mai vorbiţi”. Și e pe bune, nu glumesc, chiar asta a zis, eu nu răspândesc știri neverificate.
  Acest individ este multimiliardar, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Problema cu acești scelerați este că din frică de diverse (nu mai primesc burse, bani, sponsorizări, sunt catalogați a fi ”cu rușii”, etc) nimeni nu le spune nimic.
  Roboții creați de acești demenți nu doar că devin periculoși pentru indivizi la nivel fizic, dar vor aduce omenirea în pragul sărăciei: vor dispărea locurile de muncă și toată plusvaloarea planetei se va duce în buzunarele celor care deja dețin averi imense.
  Deci DA, acești indivizi sunt extrem de periculoși, lăsați-l încolo de 5G care vă urmărește, ăla e mic bebeluș.
  Pentru asta trebuie să milităm, pentru eliminarea robotizării și eliminarea controlului lumii de acești dereglați, nu pentru tâmpenii gen baliverne de-ale Gretei Bio-energeta.
  De exemplu, organizațiile astea mondiale ale comerțului ar trebui să impună statelor să adopte legislații prin care să oblige la angajarea unui număr minim de personal (uman) la trusturi peste anumite cifre de afaceri și un procent anume (maxim) de robotizare. Altfel, în curând, omenirea va muri de foame în număr impresionant iar sonații ăștia vor deține controlul total al lumii (și acum dețin peste 80% control).
  PS – da, știu, sunt ”cu rușii” … dacă citiți Capitalul, Marx a prezis că se va ajunge aici (comuniștii au pervertit cartea lui Marx și i-au dat conotații staliniste, abuzive).”
 • Starlord Valentin Maria Maria Oh… imi pare rau ca nu ma informez de ceea ce vrea unul sau altul, dar unii mai si lucram, avem familii. Si stai linistita ca Neuralink nu va fi pentru toata lumea, nu suntem in Elysium inca. Ceea ce se prezinta azi sunt o serie de concepte aplicabile in cca 20-30-50 de ani, concepte care vor suferi modificari radicale, in niciun caz perioada imediat urmatoare, si, repet, oamenii de rand nu vor avea implanturi Neuralink ci doar o mana de oameni, experti, savanti, soldati etc. Ceea ce a zis el poate fi interpretabil. Mor de foame popoarele care nu au fost in stare sa-si exploateze resursele, sunt o multime de tari in Africa pe care toata lumea o plange, au petrol sub ei, dar prefera sa faca foamea si sa cerseasca pe la ONU fonduri, ca is saraci… ce sa mai. Si ce ai vrea Maria, sa nu evolueze tehnologia deloc, sa ramanem la pestera, la batut din pietre si epoca fierului? Nu uita ca suntem ~7mld de oameni pe planeta, popoarele avansate cerceteaza spatiul, tehnologia, evolutia medicinei, etc si altii vor sa puna bete in roate? „TREBUIE OPRITI”, nu trebuie oprit nimic si nimeni nu va putea sa opreasca, ci oamenii care sunt contra dar au si expertiza in domeniile astea de AI, robotica, retelistica whatever, sa vina cu alternative la ceea ce spune Elon Mosk si sa-l informeze, sa faca campanii de constientizare a populatiei. Ca tu sau X sau Y spuneti ca nu trebuie nu va impiedica aceasta dezvoltare, nici Dumnezeu nu va putea impiedica doar in cazul in care e vreo fiinta extraterrestra super dezvoltata. Scenariile astea apocaliptice pe care le visati unii sunt demne de seria Animatrix/ Trilogia Matrix. Stati linistiti, bucurati-va de moment, de ziua prezenta, de copii daca ii aveti si de parinti, nu va mai agitati atat.
 • Maria Maria Starlord Valentin ce sa facem? , unii ne agitam tocmai pt.copii, nepoții, generațiile ce vor urma….se pare ca totul se va opri intr o zi
 • Starlord Valentin Maria Maria adevarul prezent si viitor nu il stie nimeni, nici tu, nici eu, nici Elon, nici elohimii nici ocultele. Copiii vor simti pe pielea lor, cum si noi simtim pe pielea noastra tot ceea ce se intampla. Dar in primul rand, planeta asta pe care traim e mai vulnerabila decat tehnologiile care se dezvolta si trebuie militat pentru protejarea ei pentru a avea in viitor un loc pe care sa continuam sa ne dezvoltam ca civilizatie. Altfel nu degeaba cauta astronomii planete locuibile, nu degeaba se investesc bani in quantum-travelling, odisei spatiale s.a.m.d. Si oricum, nici la alea nu vom avea acces toti. Se va face sortarea populatiei curate care sa mearga pentru colonizare, nu orisicine

  Gabriel Tomoiala Incompetentule…. in martie atunci când ți-am transmis mesajele „Pune masca si cartonul si o sa iti salvezi poporul” și planul de prevenire a raspandirii…. voi si celelalte tari, aruncați dezinfectante în aerul natural sa dezinfectati aerul…🤦‍♂️

  De ce permiteti oamenilor sa se contamineze involuntar pana pe 15 mai? Nu avem suficiente cazuri?? De ce incalcati ordonanta și participati în mod vadit la transmiterea comunitara a virusului?

  Angela Georgescu oare cui ii spuneti ,,incompetentule ,, ?!

 • Gabriel Tomoiala Carmen Heinrich îmi cer scuze dacă am deranjat…. probabil am febra când vad ca in mod intentionat au lasat și lasa oamenii sa se contamineze…. https://www.facebook.com/groups/151719922896637/permalink/154075902661039/
 • Gabriel Tomoiala Angela Georgescu îmi cer scuze dacă am deranjat pe unii… eu stiu o poveste pe care voi nu o cunoașteți…. https://www.facebook.com/groups/151719922896637/permalink/154075902661039/
 • Carmen Heinrich Gabriel Tomoiala
  Nu e vorba de a deranja! E prea multă minciună, prea multă umilință, prea multă presiune psihică pusă pe oameni, prea multă panică indusă oamenilor. Despre asta e vorba.
 • Gabriel Tomoiala Carmen Heinrich astea sunt consecințele atacurilor biologice doamna…. panica, distantare sociala, economia la pamant și una peste alta oameni imbolnaviti sau decedați…. conducatorii nostrii sunt incompetenti deoarece, au refuzat și refuza sa foloseasca masuri de prevenire a raspandirii… ei vor sa implementeze distantarea sociala și nu sa opreasca raspandirea virusului…. nu e normal asa ceva… 🤦‍♂️
 • Anda Rad Coj Doamna Angela, iar te bagi? Ia-ți babuinul acasă să-ți pună de-o frecție și să-ți croiască și măști… ‘Tul-n gură
 • Se Cere Arestarea Lui Anthony Fauci Si A Lui Bill Gates

  Se Cere Arestarea Lui Anthony Fauci Si A Lui Bill Gates

  Gabriel Tomoiala Carmen Heinrich foarte frumos… asta transmit și eu din martie…. numai ca eu nu am ales sa ma retrag în pădure și vreau sa trăim toti bine și protejati….
  Nelu Tanase domnule Arafat, ce tot aveti cu asimptomaticii? nu v-a iesit numarul de infectati? nu v-a iesit apocalipsa COVID? ce tot dracului o trageti inainte cu prigoana asimptomaticilor? lasati-o mai moale! va rog eu.
 • Angela Georgescu pai asimptomaticii sunt cei mai periculosi infectanti , de ei nu te feresti ptr ca nu i stii , de aceea sunt o problema . aici toti se pricep. veniti ca voluntari ca este loc !
 • Elena Popescu Angela Georgescu daca. ii interesa si de asintomatici ar fi bine. Dar nu ii intereseaza nimic. Va spun eu din propia experienta cu ei…..
 • Nelu Tanase Angela Georgescu, doamna, testele, stiti din stirilele, asa zise fake, ca nu sunt sigure. Pot da fals pozitiv. Și atunci sa te tii. Baga astia medicamente in tine cat intr-o farmacie. Eu, spre exemplu, folosesc medicamente din paste in craciun. Ma tin departe de ele.
 • Elle Elle Nelu Tanase testele rapide nu sunt sigure. În spitalele noastre se fac PCR, nu teste rapide!
 • Moldovian Daria Angela Georgescu doamna ganditi? Daca da cu ce? Cu tot respectul dar cu creierul nu pare. Luam febra da? Bun! Dar sunt n afectiuni care pot da febra. Cum distingem inteligentilor? Ii ducem pe toti la gramada sa se infecteze sa iasa planu nu?
 • Nelu Tanase Elle Elle, am auzit multe de timpul de asteptare a rezultatului. Nu ma incanta
 • Nelu Tanase Elle Elle, doamna, eu, prefer sa nu ajung la spital. Nu ma sperie virusul, cat ma sperie incompetenta, neseriozitatea si impasibitatea unor lucratori di sistemul nostru medical. Si ce ma baga pe mine in ceata, si nu cred ca doar pe mine, este faptul ca medicii tac. De aici neincredere in ravagiile virusului, in cifrele decedatilor, a infectatilor si dorinta autoritatilor de haituire a populatiei
 • Gabi Gabriela Nu s-a permis.De ce mințiți?eu n-am putut merge cu copilul la control ,că a fost operat.Mincinosi ordinari!
 • Lavinia Vasile Bele In problema aceasta vina este a medicilor (fac party dance) sti ce zic🤐
 • Estera Sitaru Am avut enorm de multa incredere in dvs. Din pacate increderea s-a dus… Am ajuns sa nu mai credem nimic. Doriți să ajungem toti bolnavi psihici? Doriți să fim zombi? Asa zisele bune intenții…tv, radiourile, internetul…de cine sunt controlate? E dictatatura? Ce vreti de la noi? Cum sa mergi la medic cand vei fi declarat imediat bolnav covit? Nu mai faci febra decât dacă ai covit? Se vrea omorârea noastră? In cine sa mai crezi?
 • Munteanu Georgeta Estera Sitaru Pe vremuri te tratau babele Acum Arafat a spus clar ca el se face ceea ce spune OMS !!!Cine nu va avea nevoie va renunta la medic
 • Moldovian Daria Munteanu Georgeta OMS care se contrazic in doua din trei fraze.
 • Nicola Alin Constantin Estera Sitaru Oricum nu în ce spune Arafat!!!
  Mariane Zarnescu Nu cred că nu știți ce se întâmplă! Sunt mult mai mulți oameni care au murit din cauza faptului că nu li s a acordat prioritate la serviciile medicale decât cei care pretindeți că au murit din cauza virusului vostru! O să plătiți pentru asta.
 • Matei Mariana Din pacate este foarte adevarat,dar cati au fost pedepsiti?Dar Dumnezeu e mare si are grija de toata lumea.La El mai speram,sa fie rasplatiti dupa cum merita.Se acopera unii pe altii si toti stiu ce se intampla,de la cel mai mic pana la cel mai inalt nivel.
 • Cirlan Bianca Dar ce frumos vorbiți și „argumentați „dumneavoastră domnul meu! Realitatea este cu totul alta!!!! Medicii refuza tratarea pacienților de teama coronavirusului.Au murit oameni dintr o simplă hernie,altora li s au cronicizat afectiuni care nu ar fi trebuit sa le puna viata in pericol.V ati concentrat puterile pe o singura problema (care nu era de neglijat dealtfel) si nu ati mai vazut realitatea si nevoile celorlalti pacienti.Așa că vă rog,lăsati ne cu „argumentele” dumneavoastra!
 • Costel Busuioc Cirlan Bianca, sa inteleg ca stii tu mai bine ca omul care e in interiorul sistemului? De unde dracu tot iesiti, mă specialistilor?
 • Aura Lia Iwan Cirlan Bianca , in alte țări , am văzut , li s a impus medicilor din spitale , pe cine să lase să moară. Săptămâna trecută. Bătrânii si cei in fază terminală. E greu să auzi asta
 • Aura Lia Iwan Costel Busuioc , lumea nu il crede pe Arafat. E mai interesant să crezi zvonuri destabilizatoare. Nu poți spune niște lucruri de care nu ești sigur. Pe fb citești vrute si nevrute , scrise de oricine. Ajungi debusolat la extrem. Asta e situație de panică.
 • Cirlan Bianca Costel Busuioc iti răspund din perspectiva mea!Sa ti exemplific:la inceputul lui Martie,am acuzat dureri in piept si medicul din spital nu a vrut sa coboare sa ma consulte,mi a zis sa ma tratez cu diclofenac unguent si paracetamol pt ca sigur sufar ne nevralgie intercostala.(dacă nu era de râs,putea să fie de plâns)Timp de 4 saptamani simptomele mele s au acutizat si nimeni nu a vrut sa mi ofere asistenta medicala.Intr un final,am reusit sa dau de un medic in afara orasului in care locuiesc,care m a diagnosticat cu gastrita,esofagita de reflux si colon iritabil.Toate sunt afectiuni cronicizate,din cauza faptului ca nu am fost diagnosticata si tratata la timp.
 • Costel Busuioc Cirlan Bianca, si de ce generalizezi situatia ta la intregul sistem medical?!
 • Maria Barabasi Costel Busuioc Ne-am cam lamurit ce hram poarta multi din interiorul ,,sistemului”, asa ca, mai lasa-ne cu atitudinea asta de aparator, mai ,,binevoitorule”.
 • Costel Busuioc Maria Barabasi, eu vorbesc doar in numele meu. Nu ca voi, care va credeti mai multi.
 • Aura Lia Iwan Cirlan Bianca , eu am nevralgie intercostală. Am avut dureri și de stomac ,două luni nu puteam sa mănânc , când am căzut din picioare , m au internat. Mi au trecut durerile , pentru aproximativ 3 ani când am făcut un efort mai tare si a revenit. Si când mă supăr. Multă sănătate
 • Oana Mitran-Costache Doamne ferește! In ce țară trăiți? Cronicii nu au avut acces la serviciile medicale de stat!
  Cetățenii cu alte afecțiuni de asemenea nu au fost primiți! Da, accesul este permis doar daca se merge cu ambulanța! Bine macar că în această perioadă au funcționat privații!!!
 • Violeta Mihaela Oana Mitran-Costache Corect , asa este ! M am lovit de sistem ! Peste tot nu te poti programa decât cu BANI , la liber ptr ca spun ei NU SUNT FONDURI DE LA STAT ! Pe noi cui ne lăsati ?! La SP Coltea la fel nu poti face nicio ecografie, sau alte analize la Radiologie ptr ca nu se fac, cu trimitere CASS, răspuns al lor, s ar putea după 15 mai ! Deci suntem condamnati sa plătim tot ce avem nevoie urgente sa facem ! Rușine ! Unde s a ajuns ! Pacienti suntem toti, nu doar Covit 19 ! Multi avem boli asociate cronice !
 • Victor Lupes Cred ca trebuie sa mai sapati pentru adevar! Policlinici închise, medici speriați, lume speriată… f mulți nu au fost primiti pt consult și internare.
 • Simona Constantin In 2019 în luna aprilie au murit peste 26000 români, în martie, peste 21000. Astăzi se moare numai de covid. Ați lăsat cronici fără asistență medicală, se milogesc românii pe la porțile spitalelor pt o consultație…
  Construiți spitale suport pt o rată atât de mică de infectați. Vă pregătiți pt ce? De fapt, întrebarea este: ce ne pregătiți, dle. Arafat?
  Dle. Arafat, am ieșit în stradă pt dvs., dar nu o voi mai face, dimpotrivă, voi ieși să fiți demis.
  Dumnezeu, Creatorul e același pt noi toți, indiferent cum îl numim. Iar eu vă urez fix asta: așa să vă ajute Dumnezeu – după firea, sentimentele, faptele dvs, să vă facă viața după sufletul dvs.. Mă voi ruga pt asta.
 • Adriana Mihaela C Se cam danseaza prin spitale,speram sa se ia masuri in privinta aceasta.Ne pierdem increderea ,nu este bine ce se intampla.Foarte greu cu izolarea,mai ales pentru cei care locuiesc in zonele rurale,deoarece zonele nu sunt dezvoltate coresounzator.In afara de buticuri de cartier,mai nimic.Speram sa se puna accent si pe curatenia in acestd zone.Multi dintre cetateni,arunca gunoi la intamplare,nu este bine nici pentru dansii,nici pentru cei din jur.
 • Nadia Stinga Arest, asta meritați. Sper sa vina ziua când toți cei care au fost părtași la mizeria asta numita „corona” , sa plătească.
 • Daniela Cris Lăsați-ne cu minciunile, că nu prea mai merge. Scoateți din uz acele false termoscanere. Reveniți cu picioarele pe Pământ!
 • Cristina Paunescu Realitatea este alta!!!Ați început să mințiți cu atâta nonșalanță!!!O sa vină vremea când veți plăti toți pt acest genocid economic și social!
 • Ana-Maria Ana Accesul la specialisti a fost interzis. Cabinetele nu au primit pacientii. Nici nu au fost medicii acolo. Am tot incercat in perioada asta. Doar medicul de familie a fost la cabinet. Dar nu e suficient. De ce mai platim pt sanatate? E clar ca se urmareste sa nu mai avem acces la serviciile medicale. Ei zic ca ne protejeaza. O minciuna! A inteles toata lumea. Urgenta nu e sigura, mori asteptand sa te testeze de coronavirus.
 • Georgiana Georgiana Dle dr, evitați sa răspundeți tuturor comentariilor legate de „temperatura de 37 grade”. Dacă ai 37.2 Nu poti sa intri la serviciu? Dar 37, 5? Ne explicați și nouă în baza a ce au fost stabilite aceste reguli? Si ce se intampla cu omul care are 37.5 la poarta unui spatiu închis, este trimis la.medicul de familie sa-si ia concediu medical, sau ce sa faca? 37.2 sau 37.5 este temperatura de coronavirus?
 • Neli Marginean Atunci nu era covit19.Daca traim intr-un oras mic chiar daca ai rmn nu poti sa ajungi la un spital mare.La cluj cand am fost cu mama medicul aspus ca trebui operata de urgenta dar ca nu are loc in spital vi se pare normal.
 • Claudia Elena Popescu Domnule doctor, poate aşa vi se spune dumneavoastră. La Iaşi, la Sf. Spiridon o rudă a mea (din Suceava) nu a fost primită de doctorul care o programase pentru că regula spitalului era să nu primească pacienți din Suceava, chiar dacă problema era alta decât covid.
 • Sorina Irina Sa ne explice cineva cum în Tanzania à iesit un fruct pozitiv la testul de coronavirus 😅. Aceleași teste ça peste tot în lume.
 • Rosca Mihaela Sa va fie rusie ca faceti niste jocuri
  Cum e posibil sa spuneti ca oandemia a lovit crunt romania
  Dar șomajul criza financiara preturile ezorbinate oamenii care au alte afecțiuni si nu pot fi tratati, astea ce sunt? Păi va spun eu asta e destabilizarea româniei acum
  Si mai am si eu o altă intrebare ati inchis spitale oentru cei cu alte afecțiuni atunci ce e cu mascarada ci spitalele ale are campanie care sunt goale ?
  Sa va fie rusine
 • Daniela Cris Sunteți niște actori jalnici în filmul „Covid”.
 • Petronela Manoliu Omulee,tii oamenii asimptomatici in spitale,care sunt in stare relativ usoara,o simpla gripa,se refuza oamenii cu probleme f grave de sanatate in spitale,trezeste te odata,nu v a ajuns cati banii ati luat? Au murit persoane pentru simplu fapt ca i au refuzat l spitale,nu imi vine sa cred ,in ce situatie s a ajuns,declarati mortii de covid care de fapt au murit de alte 5 boli,gataa nu va mai merge ,afaraa cu voi😡😡😡
 • Sandor Toth Toti bolnavii sa sesizeze avocatul poporului am fost si suntem.in pericol noi bolnavii cronici!!!
 • Voicu George Auzi mă siriene cat mai bagi frica in oameni că eu unul m am saturat de tine
 • Alex Bodea Realitatea este alta. … Medicul nu doreste nici un alt pacient in spital la urgente pentru ca ii este frica sa nu se infecteze de Covid 19, pentru ca s-a introdus frica si in medici. Dragi medici nu va fie teama, virusul acesta nu este asa de periculos cum zic altii. Mor oamenii de alte afectiuni nu de virus in sine….
 • Andreea Pletea Lasă ne cu hârtiile voastre cu tot ca de minciuni si ipocrizia voastră suntem satui. Ne luati de prosti pt ca aveti putere dar nu suntem prosti sa vedem ca voi v ati vandut ca sa ne terminati.jeguri umane ce sunteți.
 • Nelu Turcu Ionel Nu va mai chinuiți sa va spuneți problemele aici .ii doare la bască pe ei de noi. Ati vazut vreodata pe ARAFAT sa raspunda la cineva ? Se crede miejul pământului. Dar sa nu uita ca .cand a fost la greu noi l am susținut.
 • Lucica Giurgiu Romică, privatele s-au inchis pentru asigurati, nu pentru cei ce solicitau contra cost…. Nu e treaba lui Arafat… Clinicile private te primeau, chiar Si acum, doar contra cost…
 • Alexandra Mărginean Nu mai mintiti oamenii, din nefericire pt voi, au inceput sa se trezeasca. Despre fetita de 4 ani de la Budimex, lovita de masina, si amanata cu operatia in asteptarea testului covid ce spuneti? Cazul deja este cunoscut!
  Mai bine luati niste masuri concrete in sanatate, asta asteapta lumea de la dvs!
 • Sandor Toth Vrem respectarea drepturilor omului!
 • Hancu Dana Dacă știați încă din februarie despre COVID, de ce nu s-au luat măsurile necesare pentru protejarea medicilor? Niciun protocol, nimic… Medicii, încă, sunt ajutați, echipați de către comunitate (donatii!).
 • Vili Rupa Torționarii sunt independenți pentru că , cei cu școală și facultate muncesc să le plătească salariul și pensie lunar la acești torționari , sclavii muncesc pentru stăpânii torționari în loc să se revolte pentru a le cere arestarea și condamnarea lor pentru infracțiunile grave făcute asupra celor nevinovați .

  Victimele torționarilor nu primesc nimic de la stat , a devenit tortura o normalitate .

  Dreptatea și Adevărul fără minciună trebuie să învingă prin Credință . F .*. P .*. V .*.

 • Nelu Tanase Încă ceva, domnule Arafat. Dumneavoastră nu realizați că sunteți o unealtă în mâinile celor de la putere? Ei profită de încrederea pe care v-au arătat-o românii 2012. Știți, dacă vă v-a iesi faza cu prigoana oamenilor, le faceți lor jocul. Atunci nu va mai conta , constituție, drepturile omului, sănătatea omului, nimic. Va fi o stare de prigoana, ce doar prin anii 50 a mai fost în România. Își vor atinge scopul. O data atins scopul…va urma, cu siguranță, demiterea dumneavoastră. Dacă nu, știți și dumneavoastră, va urma același lucru. Ei se vor spăla pe mâini, dumneavoastră veți fi scos in față, țap ispașitor! Gândiți. Încă este legală treaba cu gânditul!
 • Olga Folescu Totusi, de ce credeti ca sunt bolnavi care nu au avut acces la tratamente in aceasta perioada?
 • Macovei Mihaela In realitate , oamenii suferinzi , cu probleme grave , au fost amanati , s a refuzat internarea si au murit f multi , te teama ca vor fii infectati cu covid. Fiecare a ales ce i a convenit mai mult sa nu l incurce pe el si toate astea pt ca exista o hartie care le dadea voie medicilor sa faca pe Dumnezeu! Mai tare i ati incurcat / incurajat. Exemple sunt destule.. realitatea din teren e cu totul alta decat cea pe care o stiti dvs
 • Maria Patrascu Păcat,d-le Arafat!!!Ce înseamnă pentru dv-oastra ,,protejarea pacienților al căror tratament poate fi amânat..punctul 2″???Un pacient cu afecțiuni grave(cancer,dializă,etc.etc)poate fi amânat???Atâtea întrebări fără răspuns….cititi măcar o parte din comentarii si veți înțelege disperarea oamenilor care așteaptă soluții, nu palavre!!!Pentru Dumnezeu,nu ne credeți naivi!!!😪😪
 • Tina Chirila Ia , ziceți dl dr Arafat ca dvs trebuie da le stiti pe toate de ce nu gasim Euthyrox de 2 luni in farmacii , umblam ca niste bezmetici prin oras si uitam din greseala si declarația, pe care cu mândrie patriotică o sustineti si in perioada urmatoare?
 • Anca Marin Domnule Arafat,un pacient cu o tumora ce necesita interventie chiruricala cât mai „urgent posibil”(aceasta exprimare lasa loc de interpretare ) daca are o imunitate scazuta avand si alte boli (ex poliartrita reumatoida si diabet) cum l-ati incadra dvs? Urgenta medicala sau nu? Pana sa se intre in carantina i s-a spus ca trebuie operat urgent. Nu a apucat oentru ca a venit starea de urgenta. Apoi acelasi medic i-a spus ca sa astepte sa se teemine toata aceasta situatie. Concret. Ce insemna urgenta si ce nu? Ma refer la acest caz.Si poate ca sunt mii de astfel de cazuri. Mai mult. Au fost spitale care nu au avut pacienti,probabil tinute „de rezerva”. Consider ca puteau fi operati in astfel de spitale pacientii d3 acest gen,bineânțeles cu testele de covid facute riguros in prealabil. Au foat cadre medicale ce au mers la serviciu si au frecat menta pe romaneste neavand pacienti
 • Sorin Groza Domnule Arafat, în baza cărei legi țineți libere paturi pentru eventuali bolnavi de COVID-19 și nu tratați ceilalți bolnavi? Încălcați drepturile omului. Va respect ca și medic, dar începeți sa o luați pe armatura.
 • Cristea Iuliana Misiunea pe care o aveți de îndeplinit de la OMS va interesează 👌atât .
  Realitatea este alta in spitale și cred ca o știți foarte bine .
  Oamenii nu mai ascultă povesti Dl.Arafat ⁉️
  “Pușca și cureaua lată “😜
 • Éva Toma Dl Doctor Arafat! La I.C Fundeni de exemplu sunt primiţi numai pacienți transplantați până în 3 luni. Restul pacienților transplantați, cei care au nevoie de consult de specialitate şi de evaluare periodică, sunt refuzați !!! Din cauza Ordonanței militare mulți au fost privați la dreptul de sănătate.
 • Ioana Muresan Poate ca cineva inventariaza toate decesele „pagube colaterale”, toti care nu au fost tratati la timp, desi ajunsi la spital in timp util, pentru ca dracu’, lacu’, n-au sosit rezultatele la doua teste succesive. De la fractura de glezna deschisa si pana la colica renala. Hai, sictir.
 • Violeta Mihaela Realitatea este alta ! M am lovit de sistem, exact în aceste luni, pot spune cu mana pe inima ca , nu este asa ! Ceilalți au fost lasati de izbeliște prin lipsa fondurilor peste tot ! Dacă ai nevoie de analize, investigații ptr alte afecțiuni se fac, programează doar cu BANI , la liber deci , unde i transparenta si ajutorul ptr pacient ! Ramai cu trimiterile în buzunar, ptr ca iti expira, esti obligat sa plătești cam tot ce ai nevoie, ptr ca altfel nu reusesti sa ajungi în posesia lor, a unor rezultate ptr sănătatea ta ! Trist dar adevărat ! Este o întreaga harababura în sistem !
 • Violeta Mihaela Florin Ch Trimiterile prin CASS , nu se eliberează decât dacă esti asigurat, logic !
 • Florin Ch Violeta Mihaela Logic ar fi ca cine are asigurare să nu plătească serviciile medicale și reciproc.
 • Violeta Mihaela Florin Ch Când ai nevoie de un CT sau RMN , sau o Mamografie si n o poti face prin CASS ptr ca nu te poti programa , fiindcă ti se spune, nu avem fonduri disponibile de la CASS si ai nevoie de un diagnostic rapid, ptr cancer sau altele cronice, n ai variante, PLATESTI la liber ptr ca viata iti este pusa în pericol!
 • Hristinica Cuzmov Florin Ch ai dreptate teoretic! Practic NICIODATA nu am putut face investigatii in baza trimiterilor decontate de CASMB pt ca m-am dus cand am fost bolnava ( nu la inceputul lunii) si nu mai erau fonduri! Iar ct si rmn – programatea se face la min 1-2 luni si cand esti bolnav nu iti permiti sa astepti! Asa incat platim cei 10% din salariu inutil!
 • Florin Ch Hristinica Cuzmov eu n-am avut nevoie, dar acum știu la ce să mă aștept.
 • Paun Danut Nenea doctoru’ ,nu puteai intra in spitale ,nu ma mai bate ca cap cu,doctorul decide! Putina decență, ce Dumnezeu! Acum puneți în cârcă doctorilor toate relele? Hotarati-va,va rog!!! Doctorii ăștia ori sunt eroii din linia întâi, ori sunt aia care nu au primit oameni bolnavi în spitale și nu știau să-și pună măștile!!! Încă o dată, ma dezamăgiți!!! Sincer,mai mult sunt dezamăgit de mine!!! Cr3deam ca pot sa” câtăresc ” cât face un om! Trebuie sa recunosc, că, în cazul dumneavoastră, m-am înșelat!! Am stat ca boul în ger ca sa va apăr când voia băsescu sa va dea afară!!! Mare fraier am fost!!
 • Ioana Marascu Asta e viata! Daca se da o dipozitie clara si precisa se plange lumea ca se incalca drepturile omului. Daca se lasa ceva la la decizia altcuiva iar se plinga lumea ca s-a actionat arbitrar si haotic. Gura lumii n-o astupa decat… coronavirusul.
 • Ilie Petre Realitatea va contrazice. Din prisma slujirii mele de preot am întâlnit mulți semeni greu încercați și care nu au putut sa mearga la tratament. Bolnavi in faze terminale cărora le este refuzat dreptul la viața și la îngrijiri paleative. Spitale care ii refuza și nu acorda nici măcar un simplu consult. Imi pare rău însă sunteți complet rupt de realitatea cruda pe care o trăiesc pacienții in sistemul de sănătate de astăzi.
 • Ana Iordache Din pacate realiatea de care ne lovim este alta…
 • Denisa Alexia Stere Propaganda politica purtati masca voi prostilor ca noi nu purtam sa spus ca a murit 3 medici de covid 19 cine sunt medicii aia propaganda politica vreau sa stiu si eu cate pers cu pensii speciale au murit de covid nimeni eu nu am vazut reporteri cu masca nici pe dumneavoastra domnule Raed nu vam vatut cu masca nici pe domnu presedinte nici pe domnu velea nu va este frica ca va imbolnaviti de covid si ditanta dintre politruci dc nu este la 2 m
 • Ferghete Marlene Ar fi indicat sa incetati sa mai manipulati populatia cu neadevaruri, sa induceti frica, sa interziceti biserica crestina. V-am sustinut, dle Raed Arafat, dar acum vad ca scopul dv nu mai este unul umanitar, ci unul care sa distruga populatia, sa introduceti vaccinarea obligatorie, desi atatia medici de valoare se pronunta impotriva ei, care este si total neconstitutionala, sa ne mintiti, crezand ca suntem toti niste naivi, sa ne spuneti ca dv va vaccinati anual anti-gripal, lucru pe care, permiteti-mi sa nu va cred, caci limbajul trupului va tradeaza, etc.
 • Maria Dobre Ce sa mai vorbim de medicii din spitale când medicii de familie dau reteta la fereastra. Nu te primesc în cabinet.
 • Luna D’Angelo De ce tineti pacientii asimptomatici in spitale?????!!!!! Asta se intampla doar in Romania !!
 • Cezar Ioan Tataru Suntem singura țara așa zis ,civilizata’ care..aparent carantina este intr-un hotel amărât. :)). Singura. Mai mult decât atât, suntem singura țara care nu le permite cetățenilor sa se întoarcă acasa. Chartere ptr sparanghel in schimb..exista.
 • Maria Bindea Da ???cazul asistentei de la Resita care a venit cu fractura deschisa de picior lasa ta sa moara ca nu aveau rez la covid ,cazul barbatului cu abdomen acut de la Campina plimbat dintr un spital in altul mai vreti ex ??? Omul nu vine la spital ca ii este bine ,asa ca va rog numai dramatizati ,oamenii mor si de neglijenta ,lipsa de materiale si devotament ,de infectii spitalicesti ….mai vreti exemple??……Mi as dori sa fiti cinstit cu poporul roman care va respecta inca ……
 • Grigore Dan de ce s-au ascuns „morti in dulap”, la Suceava sii.. mai apoi i-ati varsat” in primele zile dupa Pasti, in oala statistici spre a deturna urmarirea corecta a evolutiei ..asa zis „pandemiei” (care nu a produs nici 50% din mortii produsi de gripa din anii trecuti)?!
 • Lacrimioara Popovici Cum as putea face un RMN de control pt un Cheag sânge posttraumatic daca policlinica spitalului e închisă?Nu pot intra in spital si nu am nr tel al dr curant.
 • Teodora Iliescu Domnule doctor stiti cat de mult va respect si am incredere 100% in dvs.Va rog doar sa nu va plecati la tot ceea ce spun si fac acesti incompetenti.V as ruga sa aveti coloana verticala si sa nu va agatati de functie.Nu uitam ca dvs ati creat medicina de ugenta in R, pentru care va suntem recunoscatori.Nu as mai suporta inca o dezamagire .Astia habar nu au ce fac.
 • Frățilă Alina Ma mir ca nu va e rușine sa susțineți ca nu e asa! Persoane nevinovate au murit din cauza indolenți și a nesimțirii celor „din linia întâi”. Au așteptat un rezultat tâmpit, așteptare ce a dus la decesul omului! Va faceți ca nu vedeți sau chiar sunteți inutil acolo unde sunteți?
 • Albert Toma Da’ cum poți să minți cu atâta nerușinare, fanariotule? Pușcărie pe viață ar trebui să primești, pentru genocid și crime grave împotriva umanității!
 • Albert Toma Gela Neacsu, de ce aș glumi? Orice Martor adorator al Faraonului Arafat se poate duce la orice spital, să vadă cu ochii lui și să se convingă cu neuronul lui rătăcit că spitalele sunt GOALE! Ce-i așa de greu de priceput?
 • Tudor Vasilescu Albert Toma , iar ai uitat sa ti iei tratamentul inainte de a intra pe fb?
 • Ștefan Gheorghe Dar dumneavoastră știți ca personalul din laboratoarele de analize medicale, biochimisti și asistente nu au beneficiat de testare, doar contra cost… De ce? Clinicile particulare au personalul imun? Nu au nici u fel de protecție… Cred ca nu se raportează adevărul..
 • Fetcu Ana Maria Bine. Ii trimit eu in aceasta seara domnului arafat toate documentele scanate si ii dovedesc eu ce s-a intamplat numai in Botosani. Ca sa creada,
 • Nicolae Robu Daca sunteți șantajat, clipiți de doua ori!
 • Urkon Elemer Dl. dr alopat,ziceti ca trebuie sa puneti raul inainte,dar ca sa vina binele trebuie sa puneti binele inainte.Mia studiati sunt si alte mediicni in afara de alopatie.
 • Ina de Turcoaz Oamenii care povestesc ce e prin spitale mint?
 • Doina Costin Eu as felicita mai mult farmacistii decat pe altcineva! Oameni care pana la medici ti au dat un calmant ,ti au dat ceva!
 • Vasile Leordean Voi chiar vreți sa va aduc oamenii care au suferit la minister, unii fiind deja morți din păcate!?
 • Oana Tirvuica Numai vorbe în vânt 😦
 • Rosca Mihaela Totul e o înscenare din care o sa iesim foarte șifonat
 • Ella Pascu Cine va da dreptul sa ne arestati la domiciliu,bolnavi sau nu?
 • Tudor Alexandru Arafat mințiți cu nerușinare poporul. Nu știu ce agendă urmăriți prin acordul cu FEMA din SUA dar cu siguranță sunteți un om vândut ocultei globale de exterminare a nației române. Nu există niciun virus ci un plan al ocultei globale.
 • Geo A. Ionela Am caz clar in familie dle Arafat. A trebuit sa cumpere oxigen cu tot cu tuburi ptr ca nu are covid si cele din spital sunt „rezervate”!
 • Rodica Mocanu Păi cred că nu vorbim cu Arafat.
  A spus de câteva ori ca nu are facebook
 • Andreas-Mihai Stanca Rodica Mocanu e pagina dansului oficială are semnul albastru e verificată
 • Rodica Mocanu Atunci , a mințit ?
 • Nicola Alin Constantin Au murit oamani lăsați-ne cu aburelile astea! Cine va mai crede! Rușine!!!
 • Maria Manea Sunt multe abuzuri…. asta vă interesează?
 • Robert Marian Rușinoasă aceasta dictatură medicala
 • Razvan Preda Pentru popa ala securist batran, ati avut loc in elicopter.
 • Misha Nica Nu va compromiteți doctore pentru unii aflati vremelnic la cârma țării. Lumea vede, vorbeste si îi păcat
 • Stefan Daminescu Poate n-ar fi existat nebunia asta, poate o parte din spitale ar fi ramas deschise si pentru pacienti cu afectiuni cronice, daca nu ati fi contribuit la panica generata de covid. Oricat de periculos este acest virus, dar fara suparare, ati bagat spaima in sufletele noastre, impreuna cu colegul dvs, dr. Cercel. Mai mult, ati luat decizii care incalca drepturile omului ! La inceput dr Cercel, prin acel plan unic in lume de carantinare fortata a varstnicilor ! Plan care nu a fost pus in aplicare nu doar pentru ca era inuman, dar si datorita faptului ca omul nu avea suficienta putere fiind doar sef a unui spital, ca apoi, sa veniti dumneavoastra cu internarea fortata a asimptomaticilor !!! Alt plan inuman ! De ce ? Doar ca Romania sa dea bine in ochii UE ca fondurile primite pentru lupta anticovid se justifica si avem o gramada de oameni internati ? La fel, internarea fortata, o strategie unica in lume ! In cazul dvs, starea de urgenta si starea de alerta, va dau putere, fiind sef al Inspectoratului pt situatii de urgenta, aveti biciul in mana, cum se spune…Interesant, nici epidemiologii, nici virusologii nu stiu exact ce se va intampla de acum incolo, dar dvs ati declarat ca in Romania, valul 2 va veni la toamna ! Adica sa ne asteptam la alta stare de urgenta cu biciul pe popor ? Se incalca drepturile fundamentale ale omului, doar ca sa nu se raspandeasca virusul ? Ne vom proteja cum putem cu masti, cu distantare, cu igiena. Ati auzit de cei asimptomatici care intra in depresie si se sinucid in spital ? La noi in tara, nu in alta parte ! Nimeni nu are dreptul sa se creada Dumnezeu ! Sau Allah sau Buddha sau in ce mai credeti voi toti, care tineti fraiele tarii acum !
 • Ionut Sbirnac De ce sectorul 2 au deschis Parcurile?! Restrictia nu este pentru toata lumea la fel?
 • Colios Cosmin Ionut Sbirnac in restul tarii nu s-au inchis parcurile
 • Asan Severin Eu zic s-o luati la fuga dupa 15
 • Dan Pop SOS !!!Stefania Bob ,, Sanatatea si viata primeaza.
  Chiar daca acest lucru ar conduce la diverse presupuse inechitati – si subliniez ca sunt presupuse.
  A trimite elevii in masa la examene intr-o retea scolara in care nu exista nici sapun la toalete este pur si simplu o crima.
  Nu are niciun sens discutia in jurul echitatii sau inechitatii anularii examenelor nationale. Problema este exclusiv cantonata in sanatatea publica.
  Unitatile scolare sunt in ultimul hal, multe nu au de fapt nici autorizatie sanitar-veterinara. Supraveghetorii vor sta in aceeasi sala cu elevii, vor respira acelasi aer ore in sir. In conditiile in care chiar si masca ffp3 are o eficienta de sub 90%.
  Nu stim nimic despre virus, de fapt. Cum vom mai trai daca vom afla ca el afecteaza fecunditatea, sau functia renala de exemplu – iar noi am trimis elevii cu buna stiinta la imbolnavire in masa?
  ===
  Intrebare pt. cel care insista cu aceste examene : presupunand ca ar avea un copil ce va merge la examenul de Bac si ca respectivul copil il va imbolnavi pe dumnealui sau sotia cu coronavirus, ucigandu-l, ce valoarea ar mai avea toata discutia?
  Este usor sa vorbesti la general, sa stai la TV cu o bere in mana si sa numeri mortii, iar apoi sa filosofezi despre egalitate.
  Dar daca printre mortii aceia se afla tatal tau, mama ta, sotia sau sotul, lucrurile se schimba radical.
  Bun, atunci sa lasam sa fie omorati oamenii de dragul unui examen.
  Aici nu vorbim despre “”insitutii esentiale”” ci despre examene fara niciun sens. Nu sustine nimeni sa se desfiinteze scoala (de parca ar mai conta oricum ).
  Daca v-ar aduce copilul acasa virusul si acesta v-ar omora mama sau sotia, v-ati mentine punctul de vedere?
  In fata tastaturii ai alte idei decat in fata sicriului.
  ===
  Ce costuri vom plati daca nu se sustine evaluarea nationala sau Bacul?
  Serios, ce s-ar intampla? Am avea tineri mai slab pregatiti decat sunt acum? Credeti ca este posibil asa ceva?
  Viata primeaza.
  La ce mai foloseste un examen, daca iti omori parintii si bunicii?
  E usor sa teoretizezi, dar daca in urma examenului copilul aduce acasa virusul si va omoara sotia sau mama, veti fi fericiti ca a luat o nota mare la Bac ? „
 • Eugen Victor S-a mințit și se minte în continuare, se manipulează în interesul câtorva persoane și pentru a panica populația, numai și numai minciuni 
 • Eugen Victor Andrei Sava Si Domnica asta-i principalul scop al tuturor acestor minciuni 😠😠😠😠
 • Moraru Cosmin Daca ati inceta cu accesele neo-fasciste/ neo-staliniste de a cauta sa bagati la parnaie pe asimptomatici, ceea ce nici o tara vestica nu face – ca in nici un caz kkturile alea nu se pot numir „unitati spitalicesti” – ar fi chiar bine!
 • Monica Preda De ce nu vreti sa tineti cont de ce spun oamenii??? De ce vs încăpățânati sa credeți 2-3 doctori? Sunt medici care spun acelasi lucru” mor oamenii din cauza „protocolului ” ,oamenii spun la fel…si dumneavoastra „nu vedeti,nu auziti” va pierdeti demnitatea ,onoarea,cinstea si respectul!!! Si nu uitati ati fost foarte RESPECTAT …CANDVA…TRIST!
 • Vali Nastase MULTUMIM DL. ARAFAT.
 • Marilena Manceriu Oprea Realitatea este alta. Sunt medici care au preferat să spună că asta este dispoziția d.voastră. Sper din tot sufletul sa aveti timp sa cititi mesajele ! Caz concret, din viata reala(nu din povestiri); persoană 55 de ani, externat din I.O.B, la 3 zile după patru operații în decurs de două săptămâni, cu diagnostic de cancer stomac, colon, pancreas si cu metastaze. Dat acasa a doua zi după ca ati emis si anunțat. Dat acasa fara tratament oncologic, fără fire scoase, om tânăr care era pe ultima sută de metri.
  Cam asta este realitatea, din spitale. Cand am întrebat de ce il da acasa asa repede, raspunsul a fost: „Intrebati-l pe d.nul Arafat”. Mai departe as vrea sa va închipuiți ce a urmat, firele au fost scoase acasa de un membru al familiei care nu are nu este din domeniul medical. Este normal? Concluzie: fiecare medic sau manager de spital a interpretat cum a vrut si au încercat să se asigure sau sa elimine orice risc de a avea in spitalul lor, persoana infectate cu covid. Acest om nu avea cum sa se infecteze decât din spital pt ca el era internat cu mult timp înainte de a începe si la noi nebunia.
  Trist dar adevarat!!!
 • Mara Ionescu Domnule Arafat, lăsați-o baltă. V-ați pierdut respectul celor care v-ați susținut. Spitalele sunt goale şi „îngerii în alb” se plimbă de colo-colo ca nişte fantome. Ați mai construit de urgența şi alte monstruozitați de carton, care sunt tot goale. Asta, în timp ce bolnavii cronici, cu afecțiuni grave se sting cu zile inchişi de voi în case. Ce jurământ ați depus? – că al lui Hipocrat, cu siguranță, nu. Şi, apropo, sunt peste 20.000 de cazuri de rujeolă, cu peste 84 de morți. Tăcere. De ce? Vă interesează numai ceea ce nu există.
 • Stefan Stan Ești o mizerie de om un infarct ordinar care ai promovat in functie pe Sogor Nicoleta ca purtator de cuvant al DSU prin întreținerea de relații sexuale nu eu o spun ci chiar Sogor Nicoleta care se tot laudă cu acest lucru
 • Frățilă Alina Puteți explica pana la Crăciun! Realitatea este altfel! Exact asa cum o negați!
 • Moldovan Daniela Ce vi se raporteaza dvs e ceva,ce indicati dvs e altceva,din cate vedem,iar REALITATEA ESTE ACEEA PE CARE O TRAIM NOI,OAMENII DE RÂND,platitori de asigurari de sanatate!
 • PrajituriBukowina SV Respect domnule Arafat, păcat că nu vă putem clona in toți doctorii și factorii de decizie din spitale. Sunt oameni și neoameni. Trebuie să fim înțelepți și răbdători. Doamne ajută !
 • Lutaca Gorgan PrajituriBukowina SVbagati-ai respectul undeva😂
 • PrajituriBukowina SV Lutaca Gorgan domnița dragă fi civilizată, dacă nu ti-a plăcut comentariul meu trebuia sa- l ignori. Vezi din cauza unora ca dumneata sunt amenzile așa mari……
 • Lutaca Gorgan PrajituriBukowina SV de ce sa-l ignor? Din cauza unora ca dumneavoastră, ca îi adulati, ne cred prosti pe toți. Ar trebui sa ieșim toți în strada sa arătăm ca tara asta nu mai poate fi condusă de straini, de musulmani, nemți sau evrei. Ieșiți din case ca nu e nici un virus, e doar o gripa obișnuită, nu va mai lăsați prostiți și sa îi lăudați atât ca trebuie sa mergem la munca nu la stat putori în casa. În plus trebuia ca școlile sa-si urmeze cursul nu sa le închidă ca și așa sunt o groaza de analfabeți. Apropo, se scrie „fii civilizata” cu doi de „i”.
 • PrajituriBukowina SV Lutaca Gorgan e democrație, pot să am propria părere. Și da am greșit ,,fii,,. Și poate nu știți dar cu declarație și adeverință se poate merge și la muncă.
 • Lutaca Gorgan PrajituriBukowina SV habar nu ai de nimic. Tine-ti părerea pentru tine.
 • Andra Danieli La spital doar prin PILE în perioada asta. Spitalele goale. Medici relaxați.. Exceptând pe cei unde se tratează cei cu covid. S a murit cu zile în astea doua luni… 😡
 • Anka Antonescu Nu aveti cosmaruri? Nu va bantuie nimeni? De cand hotarati cine moare sau cine traieste? Nu sunteti Dumnezeu si sper sa fiti acuzat de genocid. Daca aveati putin bun simt , dar nu aveti , ieseati din viata publica imediat dupa Colectiv. Acum e Colectiv 2 /https://jurnalist.ro/bolnav-de-cancer-obligat-sa…/…
 • Ducu Domnule Doctor, va rugam sa ne spuneti cat timp va dura starea de alerta si cat timp vom fi obligati sa purtam masca mai ales ca vin caldurile de peste 30 de grade? Trebuie sa ne dati si un orizont, ca doar n-o sa stam toata vara cu carpa pe fata, chiar si numai in spatii inchise! In Constanta avem sub 30 de cazuri active, de ce nu faceti diferenta fata de Suceva sau Tandarei, sa lasati masuri mai lejere fata de focare?
 • Nastasache Florentina Ion Merchioiu, 55 de ani, bolnav de cancer, vorbeste acum la tv, este internat la Colentina, tratat doar de Covid, omul e disperat, ii fac zilnic teste Covid, zilnic, de vineri, fără să i se dea rezultatul, a ajuns piele și os. Ce cauta la Coletina și nu e la Fundeni, intr-un salon separat? Omul poate mai are luni sau ani, de ce nu, de trăit si voi va bateți joc de el? I se pun perfuzii doar pentru ca cere dânsul, pentru ca nu poate mânca, nu e tratat de cancer, i-au intrerupt tratamentul. E in salon cu un pacient bolnav de diabet, caruia nu i se dă tratament, omul si-a adus de acasă insulina, a terminat medicația și nu primeste de la spital. Bataie de joc. Nu vă e rușine? Oamenii vor acasă, că au condiții unde pot sta izolati. Și culmea, domnul cu diabet, are si cancer la stomac și Covid a luat din Municipal. Totul e lapte și miere in spitalele noastre. Să tot mergem să ne testăm și să ne tratăm. Oamenii stau la Colentina, nu primesc tratament, nu primesc raspuns la teste și doctorii le spun ca doar execută ordine. Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva!
 • Doina Aioanei Domnule Raed Arafat, când se actualizează lista cu zonele roșii din lume? Lista din data de 02.04.2020 numai este de actualitate. Azi, în Austria sunt doar 1200 cazuri, în Elveția 1900,iar în Rusia 100000 cazuri.Va rog, sa actualizați urgent lista cu zonele roșii, deoarece dacă vin din Rusia, pot întra în autoizolare și nu în carantina. Mulțumesc!
 • Turjan Cristina Eu cred ca dumneavoastră aveți a realitate care va aparține și pe care nu o mai trăiește nimeni altcineva. Când atâtea persoane va contrazic nu știu de ce insistați
 • Gabriela Bratulescu Însă ne-ati dezamăgit profund!
 • Cristi Petre
  Domnule Ministru,
  Am vrea sa vedem pe Isus, Redeschideti Bisericile !
 • Grigore Dan de ce trebuie sa ne subjugam unor elucubratii ale OMS? demonstrat a fi cu comportament DUPLICITAR!
 • Grigore Dan aveti „actiuni” la ei?
 • Elena Mihai Cititi mesajele oamenilor disperati si sinceri si nu mai postati INEPTII. Vedeti realitatea din teren si nu din birouri sau din hartii!!!
 • Angela Georgescu o sa o vedeti toti dupa 15 .atunci sa comentati !
 • Bica Moldovan Ați mințit și mințiți in continuare,nu mai sunteți de partea românilor.
 • Ana Chedea E trist faptul că bolnavii care suferă de alte afecțiuni înafară de COVID ,nu mai sunt băgați în seamă și sunt lăsați să moară cu zile ..ca apoi să fie declarați morți din cauza virusului 🤬 E BĂTAIE DE JOC CEEA CE SE ÎNTÎMPLĂ …
 • Ioan Popa Domnule Arafat, mergeți rogu-vă la musulmanii dvs și închideți-le moscheile, mulțumesc!!!
 • Marilena Chivu Ditamai bărbatul şi minţi fără ruşine! Castraţi ai Cabalei sataniste, nu bărbaţi!
 • Armando Leonard Ismail Domnule Raed Arafat ați intrat în mizeria asta nevinovat pentru că nimic nu să schimbat politic vorbind de 30 de ani încoace aceasta mafie Europeană care nea distrus libertatea de mișcare social economic și spiritual toți românii au vrut în Europa acum noi tragem sforile plătim înzecit la pentru ce ca aceste partide mizerabile indiferent de partid și nu numai referitor la ministru sănătăți el asculta de neamt nimeni și nimic nu poate sa ne ea libertate păcat de acele televiziuni care ne ascunde adevărul dar când va răzbuna poporul sa nu le para ca este o joaca nu voi face nici un vaccin nici eu nici familia mea și nici acest popor
 • Dănuța Neagu Daniela Domnule doctor si secretar de stat cu tot respectul cuvenit sunt zeci de mii de oamenii in lumea si in tara ce va iubesc si va respecta învățăturile. Va rog sa imi spuneți Mihaita are 11 ani il tin in casa mi a fost teama sa il lasa afara .Eu am tensiune arteriala si se poate spune obezitate la 1.80 si 100kg .Ce sa fac daca ma intorc la birou din 15 mai oare nu s expusa ?Oare ne vor mai da voie sa stam acasa cu copiii mi teama sa ies afara ,mie teama sa scot copilul si mie teama sa nu ma intorc acasa cu ceva, dae si teama ca imi las copilu singur in casa cu toata avalansa asta de infractiuni.Va multumesc, va iubim si va stimam.
 • Daria Si Ofelia Cred că trebuie explicat mai mult, mai clar în mass media!
 • Mariana Nitu DOMNULE DOCTOR, PACAT CA AUTORITATILE NU VORBESC TOTI PE O SINGURA VOCE, CLAR, dUMNEAVOASTRA, SUNTETI SINGURUL CARE COMUNICATI SUSTINUT, OFERITI EXPLICATII, CEILALTI ISI CAM DAU CU STINGUL IN DREPTUL ….SI SUNT IN TARA MEDICI CARE NU-SI FAC DATORIA, NU PREIA BOLNAVII ,.SPERAM CA INCET, INCET, SA IASIM DIN ACEASTA SITUATIE, SUCCES IN CONTINUARE ….
 • Nicu Marian Nu mai stați printre politicieni că luați un virus periculos: al prostiei… Cu alte câteva simptome…
 • Moldovian Daria L-a luat deja cu tot cu simptome
 • Luci Elena D-voastra spuneti una si realitatea e alta!Numai in Romania se poate asa ceva!😡😡😡
 • Daniel Bush Văd că doar pe dumneata te mai tin ăștia să răspândești virusul printre români. Oare cat mai rezistă românii să fie oi, oare când vor să priceapă că le îngrădiți libertatea și îi faceți sclavi?! Ferească Dumnezeu, și mă rog, să se trezească România să vadă țeapa care au luat-o. Ati vrut să ne îngropați, dar nu ați știut că suntem semințe.
 • Mariana Giurca Acei rautăciusi,să se uite in ograda proprie..!
 • Andrei Ionut Bravo , stimabile. Nu e departe ziua in care o sa raspundeti toti pt astea 2 luni. Lumea stie ce ati facut, e gata cu vrajeala. Televiziunile merita inchise toate pentru propaganda de cacat. Vreau sa stii ca acum stau pe buda si ma cac pe masurile voastre, ca multi alti romani de altfel. Gata cu joaca!
 • Valentin Buda Dl. Arafat. Ori ce boala este o urgenta, mai ales cand nu ai nimic cu ce sa o tratezi, cand frica de o amenda cat 10 pensii sau salarii, te tine in casa (mai bine mori de boala decat sa te spanzuri de disperare ca nu poti plati amena. ..), Nu aruncati tot in carca medicilor de familie ca si ei se feresc. ..nu vor si nu sunt dotati si instruiti sa trateze de la distanta; Concentrati-va fortele si mijloacele pt modernizarea programelor informatice, a tehnicii de calcul folosita in toate domeniile publice, pt a elimina birocratia, cozile, asteptarile pana „pleaca”compiuterul…si Toti dar TOTI Incompetenti din toate domeniile care au relatii cu publicul…Nu va mai lasati ghidati de Recomandarile Organizatiilor Internationale de ori ce fel. Suntem destul de maturi sa ne facem legile noastre, medicamentele noastre si painea noastra. Nu ne trebuie nimic de la nimeni. Avem totul si toate posibilitatile de a produce.
  A-ti fost o persoana forte apreciata de multi pt tot ce a-ti facut intr-o tara „straina” Nu va lasati antrenat in jocurile de manipulare murdare…
 • Pintea Jozsef Cand va venii ,,ziua,, adevarului!atunci sa va ,,vad,, unde o sa va ascundeti 😉 ceea ce tot prezentati este departe de acest ,,virus,, 😉
 • Cristina Nicoleta De pe facebook. Băi, Cîțu e chiar sincer. Va trebui să-l reevaluez. Cu ce greșește el e cu faptul că PSD-ul e gelos pe rezultatele programelor PNL. Dar, da, e sincer. Pare că șomajul, deficitul bugetar enorm, recesiunea, achizițiile fără licitație le ies de minune. De aia a și leșinat Ciolacu, de ciudă.
 • Victor Lupes Nu-i vina dumneavoastră, v-ați axat pe covid …
 • Silviu Emanoil „Nu ne mai salvați, că ne omorâți!”
 • Marinica Craciunescu Domnul Arafat, de ce gravidele sunt obligate sa mearga ptr controalele periodice la privat?
  S-a gandit cineva ca poate acea gravida nu are bani si pe doctori nu-i intereseaza decat sa faca planul la privat.
 • Dan Florin Astalis Ori conduceți ori dusimuiti la n competenți ori nu.
 • Augustin Foarcea Buna ziua,

  Ma numesc Foarcea Augustin, licentiat in ingineria transportului maritim, iar in prezent profezez in functia de Comandant maritim al unei nave cargo cu capacitate de transport de aprox 60000 MT, avand o activitate in acest domeniu de 13 ani.
  Reprezint una dintre categoriile profesionale afectate in mod direct de aceasta pandemie, despre care insa nu se vorbeste aproape deloc, cea a navigatorilor.
  In aceasta perioada schimburile de echipaje s-au blocat. Personalul navigant aflat pe mare este impiedicat sa debarce, in timp ce lucratorii ce ar trebui sa ii inlocuiasca sunt blocati pe uscat.

  Personalul navigant de la bordul navelor a ajuns sa isi depaseasca perioada MAXIMA ADMISA de contract si clauzele aferente , aceasta situatie afectand in mod cert psihicul navigatorilor, lucru ce se va rasfrange automat asupra eficientei si securitatii navelor implicate in traficul maritim.
  De exemplu:
  Un navigator, in conditii normale, are in medie un contract de 3-6 luni, iar in momentul de fata unii dintre colegii mei au ajuns sa fie blocati la bordul navelor de aproape 11 luni, cu mentiunea ca de aproximativ 3 luni nu au avut posibilitatea sa paseasca pe uscat, fie chiar si pentru 5 minute, fapt ce ar putea spori riscul unor afectiuni fizice. Aici nu mai intru in detalii…!

  Indreptandu-ne atentia si catre personalul navigant blocat pe uscat, in tarile de origine, supusi masurilor de combatere COVID19, aflati in imposibilitatea de a calatori spre locurile de munca, reusim sa evidentiem si problema acestora. Sunt lipsiti de orice venit pe toata perioada sederiilor pe uscat( nici macar somaj tehnic), aflandu-se implicit in imposibilitatea de a-si sustine familiile, de a-si achita ratele, ipotecile, utilitatile, altfel spus de a-si duce traiului.

  Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva toate aceste restrictii de calatorie impuse in vederea combaterii COVID19, dar si lipsa unor masuri concrete privind personalul navigant (personal ce sustine transporturile de marfa la nivel mondial in proportie de 90%) va genera inevitabil un colaps in acest domeniu.

  Sunt angajatul unei companii internationale si imi desfasor activitatea pe intreg Mapamondul, indiferent de sezon, conditii meteo sau stari de conflict armat (piraterie, razboi sau terorism).
  Angajatorul meu, ca si majoritatea celor din acest domeniu, asigura respectarea tuturor masurilor impuse de guverne, cum ar fi izolarea sau carantinarea personalului aflat in tranzit, dar si testarea pentru diverse afectiuni contagioase, suportand costurile aferente.
  Noi, acesti lucratori cheie, care avem nevoie de aceste reglementari cu privire la reluarea zborurilor, suntem cei care ne castigam existenta in afara tarii, dar ale caror venituri se intorc tot aici…!
  Facand o mica paranteza, nu mi se pare normal ca in acest context locasurile de cult sa fie deschise, dar in acelasi timp sa ne privati pe noi de un venit cinstit si totodata un influx de capital inapoi in tara(…+valoarea adaugata).
  Ce bani ia statul de la BOR, care este TAX FREE???!!

  Prelungirea interdictiei de zbor international, nu face decat sa pericliteze aceste job-uri, sa creasca numarul somerilor si implicit sa afecteze economic la nivel mondial, deoarece majoritatea celor ce au nevoie sa calatoreasca in aceastra perioada, o fac in interes de serviciu asa cum este si cazul meu, al echipajului aflat in subordine, al cunoscutilor mei, dar si al celorlalte categorii de muncitori ce activeaza in alte domenii, dar care depind de aceste zboruri.

  Cu speranta ca cineva va lua in considerare cele relatate,

  Va multumesc anticipat, Augustin Foarcea!

 • Lucian Doru Nu știu ce este cu bătaia asta de joc cu victimele acestui virus. Voi de la conducere și presa, sunteți normali la cap ?!?
  https://iosefinapascal.com/…/studiuautopsiile-din…/
 • Harko Ildiko Chiar ne credeti prosti??Doar ne lovim de realitatea crunta zilnic!!Spitale judetene inchise, cabinete particulare inchise, medicul de famílie consulta prin telefon!!Cind ii cer ajuturul i-ti raspunde sa cauti tu medicul si spitalul care te primeste!!Nu mai mintiti vreti sa ne omoriti cu zile!!
  Manuela Sebestin Chiar suntem un popor de …(prosti), a ajuns un „domn musulman” ( nu am nimic cu arabii) să ne închidă bisericile și să ne spună ce avem de făcut!!!! Oare chiar am ajuns așa de rău? ROMÂNIA, trezeste-te , treziti-va dragi romani ! Doamne, am ajuns să îmi fie dor de Antonescu !!!!
  Ramona Sterie Ați lăsat medici să decidă , practic să se joace cu viața oamenilor 🤨incompetenți de medici , și vă mai și lăudați cu treaba asta 🤨
  Milica Stanciu Nu înțeleg de că îmi ștergeți păstăile….https://m.facebook.com/story.php… am vrut sa scriu de necazul pe care l-am avut ieri….in urma unui accident rutier, fetita mea de 4 ani este adusa de SMURD in jurul orei 18.00 la Spitalul Budimex. Dr si asistentele au avut un comportament ireprosabil cu noi …nu am ce sa le reprosez…dar de ieri si pana azi la ora 15.00 cand scriu aceste randuri, copilul meu a primit doar Paracetamol pe vena, nu a mancat nimic, este in ghips, traumatizata, speriata si obosita. 😞 Aseara, in jurul orelor 22.30 ni s-au recoltat testele de COVID pentru a putea fi operata, dar ce sa vezi aflu ca testele se fac la Regina Maria si trebuie sa asteptam rezultatul pana Luni seara la ora 22-23 sau sa imi asum faptul ca al meu copil va fi bagat si operat pe protocolul de COVID🤬🤬Pai tu ca STAT, cu mama matii de HOT, sa nu faci tu aceste teste, si cum sa tii tu un COPIL de 4 ani cu femurul rupt pana Luni seara. Imi asum jegurilor ca ma treceti la COVID dar operati-mi copilul! Lasati dr sa isi faca treaba pe Urgente fara sa le faceti dosare ca nu au respectat protocoalele voastre de rahat. Vreti sa va pun un filmulet sa vedeti prin ce chinuri trece acest copil de 4 ani? Nu cred ca va doriti. Ati uitat ca mai suntem si noi astia care am platit taxe si care mai ajungem la spital si cu alte probleme, nu doar COVID!!!
  Sanda-felicia Ene Aveti si respectul meu, in special pentru OMUL Arafat, pentru implicare si daruire in aceasta meserie dificila dar si frumoasa si provocatoare, si mai ales pentru MEDICUL care a luptat in vremuri tulburi si o mai face si acum, la fel de determinat si empatic, chiar daca multi nu vad patriotismul unui om strain Romaniei si nu apreciaza calitatile reale pe care le are. RESPECT.
  Jantea Costel Va doresc din tot sufletul o criza de sciatica, sau o durere de masea. Sau una renala. Sa mergeti la urgenta si sa vi se spuna sa va tratati acasa. Sunteti la fel de jalnic ca scuzele si motivele cu care veniti.
  Tom Jerry În Numele Sfintei Treimi, încetează,
  Lasă România în Pace !
  Gabriela Bratulescu Domnule Arafat ne luați drept prosti?

  Constantin Gabriel Ursache Afirmația este corectă! Am trăit-o pe pielea noastră! Bunica mea a murit pentru că un medic din Slatina a decis că tratarea ei putea fi amânată! Nu aveți cum să mă contraziceți! Ați creat premisele unor abuzuri inimaginabile!

  P.S. Doriți niște fotografii ca să vedeți și dvs cum arăta o pacientă externată dintr-un spital din România? Asistenta de pe ambulanța privată a avut un șoc! Vreți și dvs unul? Așa ca să vă mai treziți din filmul în care trăiți?

  Florin Burticel condoleante!
  Ioana Hilal Dvs ați ascultat discursul președintelui Tanzaniei? Ia sa-l căutați sa vedeți cum liniștește populația! In tot acest timp am fost psihic abuzati ,la fel cum am fi fost in siria cu pistolul la cap! Am avut mare încredere! V-ați dat cu ei si m-ati dezamăgit!nu mai zic de digi,de antena,etc,Haos,stres,nervi,frica,teama,nesiguranță, am fost toți pe cont propiu!
  FIorin Grămăticu In Zimbabwe ce a zis prezidentul ?
  Nu știu dacă știți pe unde vine țărișoara asta…
 • Ioana Hilal FIorin Grămăticu nu stiu sincer nici unde mă aflu
 • Alexandru Buza Domnule Arafat, cu tot respectul pe care l-am avut pt dvs, tot ce se întâmplă la momentul prezent NU MAI PREZINTĂ ÎNCREDERE PT CETĂȚEANUL DE RÂND:
  – morți declarați după o lună pt a menține un nr relativ mare pt a induce teama
  – morți declarați de mai multe ori
  – oameni internați pt o durere de genunchi diagnosticat ulterior după mai multe teste, când pozitive, când negative, pozitiv căruia i se impută spitalizarea cu o sumă colosală
  -spitale care refuză diverși pacienți chipurile pt a păstra locuri celor cu Covid sau altele care refuză pacienți chiar în stare gravă de teamă că au Covid…și lista poate continua. Eu personal am ajuns să nu mai am încredere în ce spuneți sau faceți…nici în dvs, nici în actuala clasă politică. DELOC!!!
  Katy Kty Nu va mai zbateti degeaba sa dati lămuriri,comunicate,măsuri.Am fost injurata,criticată, făcuta albie de porci de o populație care nu vrea sa accepte nimic din ceea ce li se spune.Nu aveti cu cine,dnule Arafat.Sunt indoctrinati, sunt inconștienti si iresponsabili pe propria lor viata
  Katy Kty Marian Gaina Offf,inconștiență maxima…
  Cristi Adam Katy Kty mai iresponsabilo ce esti. Tu ai fost la doctori in perioada asa(la spitale) sa vezi daca te baga careva in seama? Nu comenta daca esti paralela de situatie. Nici clinicile private nu te primesc pe bani, de ce vorbesti fara tine. Eu nu zic ca domnu Arafat stie de situatia din toate spitalele dar trimitasi dracu pupincuristii sa vada pe urma comenteze. In ziua de azi daca nu faci parte din vreun partid sa-i pupi in fund, ti-o sugi singur, nu te baga nimeni in seama. Cate decese sunt pana in prezent, sunt aceia care au fost dependenti de spitale si doctorii nu i-au bagat in seama ca vine dracu ala cu covid. Tu stii ca primarii au dat bani la prosti sa sune la 112 ca au simptomele covidului si sa accepte sa sunt pozitivi si sa stea 14 zile internati?
  Katy Kty Cristi Adam Mai întâi fa o revizie in vocabularul pe care il ai apoi ,înainte de a face acuzații,de a adresa injurii,informeaza te ce înseamnă situație de urgență,ce inseamna pandemie si cine are prioritate.
  Cristi Adam Katy Kty plimbati gasca, esti ceva catelusa si tu.
  Katy Kty Cristi Adam idiotule,în timp ce tu stăteai in pat si făceai laba,eu salvam vieți omenești,nemancata de ore întregi,nedormita, imbecilule ce esti.Te as baga la terapie intensivă o ora sa vezi ce inseamna
  Cristi Adam Katy Kty ooo esti de aia cu buzunare la halat. La terapie intensiva se unfla buzunarul la halat ai dreptate. Eu tie ti-as umple gura nu buzunarul la halat.
  Tudor Vasilescu Cristi Adam , viteazule, mai usurel! Astia ca tine sunt potenti aici, unde nu I vede nimeni, altfel…vai de capul vostru!
  Costin C-tiniu Ce vorbesti,nene Arahat,adica acei oameni externati fortat,stateau de placere in spital,nu fiindca aveau nevoie ?
  Gros obraz poti avea,astfel incat sa negi realitati cu care s-au confruntat mii sau zeci de mii de persoane?
  Un diagnostic corect,trebuie sa aiba-n vedere o gramada de parametri,de la tensiune la analize de sange sau radiografii si atunci,cum poti veni,nesimtitule,sa spui ca nu ai încălcat dreptul la tratament a zeci de mii de romani, cand nu puteau face aceste expertize ? Sunt afectiuni, necontagioase,cum ar fi unele oculare,pe care daca nu le tratezi urgent,duc la orbire etc,cum sunt si altele din alte sfere medicale si tu vii sa spui ca n-ai încălcat dreptul la sanatate si tratament ?
  Cu ce drept ai impus,tu si escrocii aferenti,ca pacienti cu leucemie,HIV,ciroze,AVC etc,sa fie declarati morti de covid,fiindca si asta se stie si nu o poti contesta ? Cu ce drept ati dezinformat si indus isteria, escrocilor si hotilor ?
  Angela Georgescu nu cred ca se pot face astfel de afirmatii despre lucruri neverificate . adevarat ca acest virus a schimbat ceva in lume ; pe cei veninosi i a facut si mai veninosi. urmeaza sa vedeti dupa 15 . toti va pricepeti . asteptati si o sa vedeti .
  Costin C-tiniu Angela GeorgescuGeorgescu,da,tu nu poti face astfel de afirmatii,fiindca nu esti capabila sa gandesti,sa te informezi si sa stii altceva decat lucru-ntre dealurile din spatele stapanilor tai. Apropo,ce din ceea ce am spus eu,nu respecta realitatea ?
  Cirdei-Chelaru Iuliana Ramona Domnule Raed Arafat ,eu am avut un caz concret in familie ,fratele meu avea nevoie urgenta sa i se faca un set de analize de sange,si sa il vada un specialist in hematologie in Timisoara.Din 11 martie cand inca nu a inceput nebunia am sunat in n locuri sa l programam la analize de sange ,sau la un specialist…peste tot imi spuneau la tel ca doar dupa 24 -26martie il pot programa ca sa treaca situatia de urgenta.Vi se pare normal? L a randul meu i am intrebat daca fratele meu pateste ceva ,daca moare sau ceva cine raspunde,si toti mi au raspuns la telefon …ne pare rau ,astea sunt ordinele de sus date si nu avem voie sa programam pe nimeni decat dupa 24 martie. Si ghiciti ce in 24 martie am fost sunata ca se anuleaza programarea,si ca pana la noi ordine nu programeaza pe nimeni. Norocul nostru a fost ca am dat peste o doamna doctor minunata care l a vazut totusi de la 2 metri distanta(consult verbal) si la 4 zile dupa am reusit sa il internam in 20 martie seara la spitalul Judetean Timisoara si in 27 martie a venit acasa pe picioarele lui.Asa ca sa va fie rusine,ca v ati batut joc de noi oamenii,si va bateti in continuare, cei care platim lunar din salariile noastre 1000-1500 lei la sanatate,pt ce daca atunci cand avem nevoie ,probleme seriose nu putem beneficia gratuit si civilizat de ceea ce ar trebui sa ni se cuvina????????
  Alina Sava Cirdei-Chelaru Iuliana Ramona daca totusi ati gasit un medic care sa faca internarea,inseamna ca nu de sus erau ordinele sa nu interneze,nu?Daca erau de sus,trebuiau sa se conformeze toate spitalele.Dar e usor sa acuzati!
  Cirdei-Chelaru Iuliana Ramona Alina Sava ,am sunat eu la ambulanta doamna draga,avea creatinina 5,5,si normala era 2 nu mi a facut nimeni nici o internare ,doamna doctor doar la consultat de la 2 metri..si ne a dat un sfat,dupa te ai descurcat cum ai putut daca ai putut,e o poveste lunga😉.Daca nu cunoasteti si nu stiti problema rugamintea mea este sa nu va puneti sa comentati aiurea ca nu are rost😉, daca ar trebui sa detaliez problema ar trebui sa scriu o zi intreaga,eu am relatat asa un 5%.Multumesc de intelegere😉
  Alina Sava Cirdei-Chelaru Iuliana Ramona tocmai asta spun,urgentele au fost rezolvate si pe perioada starii de urgenta.Cei care v-au amanat au considerat ei ca nu e urgenta,au preferat sa nu faca nimic.Ei trebuie trasi la raspundere.
  Cirdei-Chelaru Iuliana Ramona Alina Sava ,va dati seama daca l au consultat de la 2 metri distanta😂😂😂,si nici unde nu reuseam sa i fac programare la analize, 😪😪😪,peste tot mi se spunea ca nu se poate decat dupa 24-26 martie, si doctorita cand l a vazut a spus si dansa ca nu i place deloc cum arata fratele meu si trebe sa ajung de urgenta sa i fac anumite analize se sange,dar crede si dansa ca va fi cam greu data fiind situatia de la mijlocul lunii martie😉.In fine ,a fost ffff greu aceea perioada pt mine,pt noi.😳😳😳
  Ioana Baciu V-ati transformat intr-un rob al clanului Iohannis-Orban-Vela , de frica ca va poate da jos din functia aceea pe care o detineti, ati ajuns sa dansati dupa cum va canta aceste 3 personaje .
  Chiar ati ajuns sa mintiti in ultimul hal? De ce va opuneti vehement in continuare,la masurile de relaxare? Vreti sa ne mai tineti ingraditi pana la Craciun? Reveniti-va, ca nu mai aveti credibilitate in fata multor oameni, DE CE NU TESTATI IN MASA POPULATIA? CA A PLATIT STATUL ACELE TESTE? dar noi care contribui lunar la casa nationala de asigurari ce facem? testam doar parlamentarii si doar pe cine doriti dvs? de ce nu iei atitudine in acesta situatia? pune mana si testeaza in masa nu mai dansa dupa cum iti canta Ludovic,Klaus si Marcel.
  Radu Mois Arabocule,, esti tâmpit sau te faci? Orice problema ai avut în aceasta perioada ai fost sfătuit sa stai acasă. Nici dracu nu a fost primit în spital, doar cazurile extrem de grave. Au ajuns oamenii cu probleme mari de sănătate sa li se agraveze bolile doar pentru ca, criminalii au interzis orice boala. Doar covid-ul este boala, doar de covid se moare. Chiar ne crezi prosti? Sunt curios cum scoateți cămașă când va ieși adevărul la iveala!!!
  Tudor Vasilescu Dr Arafat nu e tampit dar da, tu esti prost. Rau!
  Gabriela Mariana Istrate Buna seara. Va prezint două situații. 1. Mama mea, bolnavă de cancer la sân cu metastaze osoase, are o recidiva lângă locul în care este facuta operația. Am vrut să merg cu ea la chirurg la IOB Fundeni, sa o vada si sa ne spuna daca e indicată operația. Am sunat la spital si mi s-a spus că nu se mai dau consultatii din cauza virusului si ca nu pot lua legătura cu chirurgul.. 2. În această perioadă nu am putut să fac analize uzuale de sânge la nicio clinică din oraș, toate fiind închise din cauza virusului. Din pacate, realitatea este alta fata de documentele prezentate.
  Jo Ana Raed Arafat la Bistrita, bolnavii de cancer nu au mai fost consulati de doctori sau primiti in spitalul de oncologie. Nimeni nu i-a mai cautat. Socrul meu moare acasa, trebuia sa faca radiatii dar toata lumea a uitat. Ridicol
  Klimowicz Gabriel Cu toată admirația pe care v-o port, ar fi mult mai bine să nu vă mai băgați unde nu aveți ce căuta. E evident că nu ați înțeles decizia Curții Constituționale, dar că v-ați permis (în ce calitate?) să o criticați. Nu credeți că ar fi mai bine ca guvernul să nu fie incompetent și să ia măsuri, să dea amenzi respectând Constituția și drepturile cetățenilor prevăzute acolo, așa cum fac toate celelalte țări? Nu mai vorbiți despre ce trebuie să facă Biserica. Nu e domeniul dumneavoastră. Ultima oară ați făcut niște propuneri care vin să încalce ritualul și canoanele Bisericii. E evident că dumneavoastră credeți că în numele sănătății publice se poate lua orice măsură și se pot permite orice încălcări. Ei, bine, să știți că sănătatea publică nu este cel mai important lucru din lume.
  Carmen Strătilă Domnule Arafat cu tot respectul pe care vi-l port trebuie sa va contrazic! Am un prieten de 41 de ani din data de 3 aprilie se chinuie cu o criza renala ( zic doctorii) a luat 20 zile antibiotice , a luat medicamente de prostata, a luat tot ce i-a zis fiecare medic de la urgenta care l-a vazut . El nu mai poate urina si in ultima saptamana de frica si disperare merge la Urgenta la Spitalul din Hunedoara ca la Deva este Spital Covid, merge cu salvarea si vine la 3-4 dimineata cu taxiul si nu este mai bine. Totul a culminat azi noapte cand i-au pus sonda si l-au trimis acasa ( tot cu taxiul) ca nu au ce sa-i faca si nu il pot interna, fara diagnostic si fara sa ii spuna ce sa faca mai departe , unde sa mearga. Au scapat de el! Domnule Arafat va rog sa imi spuneti ce sa facem mai departe , unde sa mergem ? Omul are 41 de ani si este un om care nu a avut probleme pana acum , nu stie ce are , se chibuie asa de 5 saptamani ! Unde sa mergem ca sa-l interneze, sa ii puna un diagnostic , sa-l trateze? Va rog sa imi raspundeti.
  Marculescu Clara-Victoria Sora mea a avut nevoie de operatie in aceasta perioada si, desi a cotizat o viata intreaga la sistemul de sanatate, i s-a spus ca in spitalele de stat nu poate fi facuta interventia pt ca nu reprezinta o urgenta. A platit la Regina Maria 20 000 lei pentru ca trebuia intervenit cat mai repede. S-a operat acolo. Nu va e rusine sa mintiti?! Sunt oameni care, datorita protocolului inventat de dvs, au murit pana sa fie tratati!
  Iuliana Andrei Spitalele au devenit hoteluri de lux pentru pacienți asimptomatici,cadrele medicale sunt puține și nu fac față turelor și perioadei de izolare.Trebuie acești pacienți să rămână în mediul lor,să nu fie expuși in spitale unde încărcătura virala este mare,trebuie mers pe ideea imunizarii. Familii întregi infectate sunt spitalizate in loc să i izolați. Multe din spitalele suport nu îndeplinesc condițiile minime pentru acești pacienți:wc in fiecare salon sau respectarea numarului de pacienți în saloane. SPITALELE SUPORT au fost transformate în secții de infecțioase, iar medicii obligați să nu și mai respecte specializarea si să pună în pericol viața pacientului.S a luat dreptul la serviciile medicală pentru mulți oameni bolnavi.F.interesant parcă CEVA vă orbește și pierdeți legătura cu realitatea.
  Remus Mihai Gheorghiţă Mie îmi pare că postarea asta e o spălare pe mâini. Cum ar veni, nu e vina lui Arafat sau a ministerului sănătății că emite niște protocoale imbecile, e vina doctorului curent că le-a urmat…
  Adriana Vitan Balint Luați hârtia și ștergeți-vă cu ea undeva. Noi trăim în realitate, oamenii mor cu zile în spitale. Femeie, 59 ani, Craiova, internata cu colica renală, testată Covid negativ de două ori, moartă de septicemie de luni dimineața pâna marți seara pentru că efectiv nu au intervenit sub nicio formă. Nici analize, nici perfuzii, nimic! Făra nicio comorbiditate. Aveți măcar decența sa tăceți. Înțelegeți că deja începeți sa ne iritați? INCOMPETENȚĂ, asta e în tot sistemul medical! HOȚIE! CORUPȚIE! BĂTAIE DE JOC! Mai scutiți-ne, lăsați-i pe epidemiologi sa scoată castanele din foc cu mâna lor, nu mai tot ieșiți în față, vedeți-va de sistemul de urgență și atât!
  Niculina Nicoleta Jderu Domnul Arafat, eu in dumneavoastră și în Ministrul Sănătății austriac, am toată încrederea, doar MEDICII de profesie pot gestiona corect situația actuală. Ministrul Sănătății austriac a dat un exemplu simplu: dacă doar 5 % din populația Austriei nu respectă regulile acest lucru înseamnă 500.000 de persoane infectate ,iar la acest număr sistemul austriac de sănătate nu poate face față.
  Ieri seară spre exemplu Președintele Casei de asigurări pentru angajați anunța că este într-o situație aproape tragică, datorită celor aproape 600.000 de șomeri în Austria. Deci nici un Sistem de sănătate din lume indiferent cât de bine pus la punct este nu poate face față unei Pandemii indiferent pe ce boală transmisibilă este creată. Doar măsurile de prevenție sunt cele care dau rezultate eficiente.
  Mă șochează că în secolul XXI învățăm reguli elementare de igienă și, și mai trist că nu ne gândim la cei de lângă noi!
  Oare in ce ne transformăm NOI OAMENII?????
  Tiberius Andrei Burciu Tovarasu’ Arafat si Grupul de Propaganda Strategica vor trebui sa dea socoteala pentru minciunile sfruntate si pentru toate fake news-urile propagate, zilnic, la TV. Mai nou, de cand nu le ies mortii la hectar, pentru ca „virusul ucigas” e o harneala, au inceput sa numere mortii de doua ori sau sa inventeze zile in calendar, doar, doar se mai strang niste morti, pe care sa ii foloseasca pe post de sperietoare. https://www.tion.ro/…/insp-a-incurcat-din-nou…/; https://nordestnews.ro/nebunie-totala-se-raporteaza…/
 • Lutaca Gorgan Eu vreau a știu de ce se construiesc spitalele de carton dacă începe relaxarea, ce ne pregătiți? Dacă acum spitalele au fost goale și bolnavi doar pe hârtie și afișate la tv, de ce se construiesc aceste spitale ca în filmele de groaza? Acolo daca arunci un chibrit arde în câteva minute, cum dezinfectati cartoanele? De unde ideea de spital de carton? Nu am pomenit așa ceva și suntem în acest secol robotizat…de v-ar strânge de gat un robot….bani de roboti de unde aveți?

Un gând despre „Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat

 1. -ati reusit sa clonati fb!
  (pacat de Adriana Vitan Balint ,
  cristoiu a dezactivat-o cand a semnat pactul cu satanele de la alephietv;
  avb daduse documente-determinari facute intr-o unitate militara bucuresteana asupra mastilor presupuse „ffp”
  reiesite sub-standard toate;erau nume de ingineri,poate doriti sa-i citati,poate citati toata unitatea,:) ).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.