Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună

Actualizare 31 mai 2020: Adăugare mesaj primit de la facebook (remarc că, contrar obiceiului, de astă dată facebook mi-a dat un mesaj în care îmi explică de ce mi-a dat restricția).

Într-o emisiune televizată de la Digi 24, domnul Cristian Tudor Popescu a lansat următoarea propunere: „Dacă am da o lege să fie expulzaţi din ţară toţi cei care nu vor să fie vaccinaţi?”, informează „Adevărul” (linc).

Ideea asta, de expluzare din țară a unor cetățeni români (dar în ce țară să fie expulzați? dacă n-au altă cetățenie care ar fi țara care îi va accepta?) mi s-a părut vrednică de a fi semnalată în grupul facebook „Romanian Libertarians”, pentru a fi discutată. E un grup în care teoretic se adună adepții libertății individuale, dar practic, mai ales de cînd cu isteria covid, se arată a fi plin de adepți ai ideologiei Statului Maximal care consideră ceva firesc să ceri voie de la stat ca să ieși din casă, cum erau instrucțiunile în starea de urgență. Sînt și mulți adepți ai vacinării obligatorii acolo. Am pus așadar în acel grup articolul unde sînt menționate părerile lui Cristian Tudor Popescu, pentru a arăta unde se poate ajunge de către cei care susțin vaccinarea obligatorie. Nu cred că a existat cineva în grupul acela care să creadă că eu aș fi de acord cu Tudor Popescu.

Postare a mea din 26 martie, pe grupul facebook „Romanian Libertarians”

„Romanian Libertarians” e grupul facebook unde am anunțat (în 26 martie) că doresc să creez o mișcare care să silească autoritățile să înceteze starea de urgență, lucru care a intrat în atenția domnilor de la Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS). Dînșii au pomenit postarea mea în articolul „Stop fals coronavirus! Cei 12 apostoli ai dezinformării au ajuns și în România” (linc) în care au cerut (și izbutit) ștergerea de pe youtube a unei filmări pe tema covid pe care o încărcasem. Sînt convins că domnii care se ocupă cu comunicarea strategică supraveghează în continuare grupul, cît și pe mine personal. Am avut mereu blocări de la facebook în perioada asta, pe diferite perioade, și la diferite acțiuni.

Eram într-o blocare de o săptămînă pe facebook de la postări pe grupuri – ceea ce înseamnă că pe profilul meu personal puteam totuși scrie – cînd primesc de la facebook mesajul că postarea articolului cu părerile lui Cristian Tudor Popescu, făcută de mine cu mai multe zile în urmă (deja nici nu se mai discuta postarea respectivă), reprezintă „limbaj care incită la ură”, și ca urmare sînt blocat pe facebook pentru 30 de zile. În această perioadă nici pe profilul meu personal nu pot posta, am observat că mesaje private pot trimite.

Postare a mea din 15 martie 2020, pe grupul facebook „Romanian Libertarians”

Bănuiesc că aici e vorba iar de o acțiune a domnilor care se ocupă cu „comunicarea strategică”, în atenția cărora sînt. Domnul Raed Arafat a spus la televizor că serviciile secrete sînt în alertă și luptă cu cei care atacă politica guvernului în problema coronavirusului. „Serviciile depistează, văd. Acolo unde este posibil să limiteze dacă sînt troli, dacă sînt atacuri de undeva. Asta e o parte din activitatea lor”, a explicat domnul Arafat (linc). „Troli” sînt numiți de propagandă cei care contestă politica guvernului. Limitarea activității trolilor, despre care vorbea domnul Arafat că e o preocupare a serviciilor, cred că se face și prin raportări către diferite platforme precum youtube ori facebook, pentru ștergere de postări ori blocări. Bănuiala mea e că am binevoitori care-mi supraveghează postările pe facebook pentru a-mi găsi nod în papură și a mi le raporta ca să mi se limiteze activitatea – și un asemenea binevoitor a raportat că eu aș incita la ură. Eu am contestat politica guvernului în problema coronavirusului deschis – în 17 martie, abia fusese declarată starea de urgență – am publicat pe acest blog afirmațiile fostului președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei, Wolfgang Wodarg, despre isteria covid. „Regele e gol”, spunea domnul Wodarg acolo (linc). Dar și înainte de asta, pe facebook, am scris diferite comentarii împotriva isteriei covid, deci e logic să fiu în atenția propagandiștilor. Pe lîngă cele 200 milioane lei de la buget cheltuite pentru mituirea ziariștilor în scopul susținerii propagandei covid (linc), guvernul cheltuie bani și cu oameni din servicii care supraveghează rețelele de socializare și presa, pentru a împiedica răspîndirea informațiilor care i-ar pune la îndoială competența.

Postare pe facebook a Oanei Lovin, fata cu sparanghelul de la mitingul împotriva stării de urgență care a avut loc la București.

Nu eu sînt cel care incită la ură ci anume propagandiștii politicii covid a guvernului, printre care se numără și Cristian Tudor Popescu. Pe internet am văzut multe răbufniri de ură la adresa celor care nu sînt cuprinși de isteria covid. Ură față de credincioși care ar fi vrut să meargă la biserică de Paști, ură față de țiganii care nu respectă regulile de distanțare socială, ură față de românii din diasporă întorși acasă care ne-ar aduce virusul, ură față de cei puși în carantină (de fapt, un fel de închisoare) și care protestau față de condițiile în care erau ținuți, ură față de cei care ieșeau din case fără declarația pe proprie răspundere pe care o pretindeau ordonanțele militare. Ură, ură, ură – aceasta este politica guvernului liberal. Pentru întărirea simțămîntului de ură în populație, propagandiștii nu s-au sfiit să lanseze și lozinca cu „vînduți agenturilor străine” pe care o cunoaștem de pe vremea lui Ceaușescu și a epigonului său Vadim Tudor (dar acum rușii sînt la modă, ungurii mai puțin, deși la nevoie Iohannis nu se dă în lături să joace și cartea antimaghiară). Se practică și verificarea biografiilor celor care se împotrivesc isteriei covid, pentru exploatarea oricăror amănunte care ar putea fi folosite pentru discreditarea acestora.

Mai citește:
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid
– Cenzura în vremea coronavirusului
Vimeo mi-a șters contul
– Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
România, țara cu cele mai proaste rezultate la combaterea covid din Estul Europei, spun statisticile. Date concrete din surse oficiale
Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă”
– Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan confirmă ce scria „blogul lui Marius Mioc” încă din luna martie
– Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
– Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
– OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

Un gând despre „Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună

  1. Ură și dezbinare națională. Aceasta este politica guvernului nostru. Distrugerea sistematică a individului în numele colectivității. Acesta este noul comunism mondial. Nu știu dacă guvernanții noștrii o fac din prostie, sau pentru că sunt vânduți corporațiilor farmaceutice și organizațiilor așa zis ale sănătății, cert este că nenorocirea care se prefigurează va schimba pentru multă vreme fața lumii. Ce se întâmplă acum este o manipulare și o spălare pe creier colectivă, demnă de un roman orwelian. Libertățile pe care le pierdem acum, prin prostia noastră, cu greu le vom mai recupera, și vor trebui recperate cu forța, pentru că libertatea nu se primește, ci se câștigă, uneori cu prețul vieții.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.