17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)

Filmare din 17 mai 2020 din Piața Operei din Timișoara, făcută de Sergiu Petrovici, în care vorbesc despre problema coronavirusului. Vezi și filmarea din 16 mai: Stăm cel mai prost din Estul Europei la numărul de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai încerca să aduni apă cu sita (linc).

Transcriere înregistrare:
00:00 Sergiu Petrovici: Bună ziua, domnule. Vă rog frumos să vă prezentați din nou.
00:03 Marius Mioc: Marius Mioc mă numesc.
00:04 Sergiu Petrovici: Și să spuneți unde puteți fi contactat.
00:07 Marius Mioc: Pe facebook am Mioc Marius profilul meu, pe wordpress am blogul mariusmioc.wordpress.com, am și canalul youtube MiocMarius, unde am pus și filme, filmulețe, despre această problemă a covidului. Două filmulețe mi-au fost șterse, unul dintre ele…
00:30 Sergiu Petrovici: Știți cumva de cine v-au fost șterse?
00:32 Marius Mioc: Da. Unul din filmulețe era un interviu cu un profesor german, microbiolog, Sucharit Bhakdi, care a avut…
00:43 Sergiu Petrovici: Cum se numea?
00:44 Marius Mioc: Sucharit Bhakdi. Căutați-l pe youtube că mai are încă un filmuleț tradus de mine în limba română și are o mulțime de filmulețe în limba germană. Și am avut, cînd am tradus acest filmuleț al lui, a avut succes. A avut 844000 de vizualizări. Și a apărut un articol făcut de așa numitul, de un domn Nicolae Țîbrigan de la Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică…
01:14 Sergiu Petrovici: Perfect, perfect.
01:16 Marius Mioc: În ziarul „Adevărul” a apărut, dar și pe saitul, că au și sait propriu, acest laborator, LARICS, așa se cheamă, și și prin alte părți a fost preluat acest articol, care spunea, îndemna cititorii să facă reclamație la youtube ca să mi se șteargă filmarea. Și, într-adevăr, în urma acestui articol, probabil că unii dintre cititori au făcut reclamație la youtube și au reușit să șteargă această filmare care, cu un profesor foarte cunoscut în Germania de microbiologie, cu foarte multe lucrări publicate, care văd totuși că filmarea originală în limba germană nu au șters-o, încă se găsește pe youtube. Și vă spun, după aia am mai tradus o filmare cu dînsul care văd că încă mai este pe youtube. Dar cred eu că după această experiență, pe lîngă faptul că mi-au șters filmarea, eu am intrat cumva pe o listă neagră a youtube-ului, nu mai bagă youtube-ul la videoclipuri sugerate.
02:14 Sergiu Petrovici: Legat de asta. Vreau să vă întreb ceva. Legat de asta vreau să vă întreb ceva. Care este diferența între un om corect informat și un om dezinformat.
02:26 Marius Mioc: Un om dezinformat e un om care preia informații false și acuma, în pandemia asta, principala sursă de informații false sînt chiar guvernele. Care au luat niște măsuri prostești…
02:39 Sergiu Petrovici: Haideți să nu băgăm toate guvernele la un loc. Pentru că sînt țări care au dat în judecată OMS-ul
02:45 Marius Mioc: Nu toate guvernele, ci cele care au acceptat sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății. Au luat niște măsuri prostești și acuma, politicienii respectivi, dacă au luat acele măsuri, ei nu pot să recunoască că au greșit, că au fost tîmpiți, că și-ar distruge cariera politică. Și atuncea trebuie să continue cu această propagandă.
03:02 Sergiu Petrovici: Minciună. Care poate fi numită de fapt genocid împotriva poporului.
03:06 Marius Mioc: Trebuie să convingă propria populație că da, primejdia este foarte gravă și măsurile au avut rost.
03:12 Sergiu Petrovici: Deși nu este deloc așa.
03:14 Marius Mioc: Ei sînt într-o situație fără ieșire, practic. Și-ar distruge cariera politică dacă ar recunoaște că au greșit. Și continuă cu propaganda, falsificînd date, făcînd cenzură, cum mi-a făcut mie cenzură că mi-a șters videoclipul de pe youtube.
03:29 Sergiu Petrovici: Această propagandă afectează românii?
03:32 Marius Mioc: Păi afectează enorm, prin restricțiile care le-au luat. Și le-au luat fără nici un rezultat. Eu vreau să vă spun vedeți rezultatele, concrete. Că judecăm eficiența unui guvern pe baza rezultatelor, nu pe baza propagandei și gargarei politice. Au băgat stare de urgență în 15 martie, cînd erau 100 de infectați, anunțau, și n-aveam nici un mort. Acuma avem 1100 de morți, după 2 luni de stat în casă, 1100 de morți, și avem zeci de mii de infectați. Deci, la ce a ajutat statul ăsta în casă? Deci dacă te uiți, graficul, exact după ce au băgat stare de urgență, atunci a început să crească numărul, și de infectați, și de morți.
04:18 Sergiu Petrovici: Deci soluțiile pe care le-a luat guvernul…
04:19 Marius Mioc: Deci rezultatul, din datele lor reiese – complet fără rost, cum am mai spus-o: Să încerci să ții un virus, să-l stăpînești ținînd oamenii în casă e ca și cum ai aduna apă cu sita.
04:32 Sergiu Petrovici: Vă mai întreb o dată ce v-am întrebat și ieri: Acest virus cum dispare?
04:38 Marius Mioc: Acest virus, în primul rînd, prin imunitatea naturală a organismului. Pentru că oamenii, toți oamenii, poți să te speli de 100 de ori pe zi. Ai în tine și viruși și bacterii, cu miliardele. Așa este omul. Deci e plin de viruși și de bacterii. Copilul, cînd se naște la început, este fără viruși și bacterii și imediat, într-un minut, se umple de viruși și bacterii și pe urmă toată viața ești plin de viruși și bacterii de care nici nu știi. Și organismul uman trăiește cu acești viruși și bacterii, conviețuiește cu ele. Unele chiar ajută. Sînt bacterii care ajută la mistuirea hranei. Altele nu fac nici rău, nici bine și sînt care pot să facă rău. Da? Avem sistemul imunitar al organismului care respinge virușii și bacteriile care fac rău. Mai mult. Virușii și bacteriile… Că noi sîntem pentru ei ca o planetă pe care ei o populează. Și sînt în competiție unii cu alții, înăuntrul nostru. (întrerupere la filmare) Ca să ai o sănătate bună…
05:46 Sergiu Petrovici: Mai spuneți vă rog o dată, că s-a întrerupt.
05:49 Marius Mioc: Deci, pe lîngă imunitatea naturală a organismului, cînd apare un virus sau o bacterie nouă, trebuie să se lupte cu virușii și bacteriile care deja există în organism, care nu le place competiția. Deci e bine să ai anumiți viruși și bacterii care nu fac rău, să-i ai în organism, că oricum ești plin de viruși și bacterii, să nu credeți că nu aveți viruși și bacterii în voi. Să ai acest tip de viruși și bacterii care nu fac rău și care te apără și de cei care ți-ar putea face rău. Dacă tot te speli de 100 de ori și dai cu dezinfectant și nu știu ce, omori și virușii și bacteriile care nu fac rău și care te-ar apăra de invazia unuia care face rău. Deci nu este nici, această isterie de spălat excesiv, nu este foarte bună. De ce avem, și la covid, și la infecții intraspitalicești… Comparăm Estul Europei cu Vestul Europei. Și vedem că avem mult mai puțini morți, și de covid, și de infecții intraspitalicești, decît Vestul Europei.
06:50 Sergiu Petrovici: Ignoranța, ignoranța. Rezultatul ignoranței, care este, în România?
06:56 Marius Mioc: Prima dată este faptul că oamenii, în mare parte, cred în propaganda guvernamentală.
07:01 Sergiu Petrovici: Rezultatele?
07:03 Marius Mioc: Rezultatele, și pe termen lung o să se vadă. Economia o să meargă în declin, deși începuse să meargă binișor. Deci noi eram într-o creștere economică și acuma, după ce începuse să meargă binișor și vedeam lumina la capătul tunelului, acum cu prostia asta de virus se…
07:27 Sergiu Petrovici: Scade economia României.
07:28 Marius Mioc: Da. Și pentru nimic, pentru că nu rezolvăm nimic. Deci a crescut numărul de morți, a crescut numărul de infectați de cînd a fost izolarea la domiciliu. N-a ajutat cu nimic. Nu ajută cu nimic. Putem compara cu țară care n-a avut, cu Belarusul. Care n-a făcut nici un fel de restricții și a avut 165 de morți acum 2 zile, nu știu acuma, nu m-am mai uitat, poate le-a mai crescut și lor un pic numărul. Și noi avem 1000, apropae 1100.
07:55 Sergiu Petrovici: Lor le-a crescut numărul, și unora buzunarele.
08:00 Marius Mioc: Da, bineînțeles. Cu starea de urgență a fost un prilej excepțional să facă tot felul de afaceri. Nu mai trebuie să urmărească procedura obișnuită cu licitații, cu nu știu ce. Cumpără măști, cumpără dezinfectanți, cumpără tot felul de lucruri fără nici un fel de licitație, de ugență. Și atuncea pot să cîștige, să cumpere la preț de 3 ori mai mare, dar a fost stare de urgență. Deci cîte afaceri se pot face și s-au făcut și au acoperire legală cu această stare de urgență… Asta este o altă discuție care paote să fie foarte lungă și…
08:37 Sergiu Petrovici: Pe scurt, despre ce e vorba cu această stare de urgență?
08:42 Marius Mioc: Deci în primul rînd e vorba de prostie. Asta-i părerea mea.
08:44 Sergiu Petrovici: Panică?
08:46 Marius Mioc: Prostie.
08:47 Sergiu Petrovici: Propagandă prin presă.
08:48 Marius Mioc: … din nimic. Deci noi n-am avut nici un motiv de stare de urgență. Este rușinos că a fost acceptată de parlament inițial. Ulterior, 2 partide, ALDE și cu Pro România, au început să-și pună întrebări și n-au mai votat prelungirea ei, dar la început au votat și ele. Și restul au votat, inclusiv PSD-ul care e de opoziție, și el a votat prelungirea.
09:11 Sergiu Petrovici: Sînt foarte mulți deputați care ascultă poporul, dar nu sînt mediatizați.
09:18 Marius Mioc: Dar cînd merg la vot, tot votează. În afară de ALDE, eu asta știu, ALDE și Pro România n-au vrut să mai voteze prelungirea.
09:25 Sergiu Petrovici: Mai știm și noi partide. AUR, asociația unită a românilor.
09:28 Marius Mioc: Dar n-au deputați. Eu vorbesc de…
09:32 Sergiu Petrovici: Haideți să nu băgăm asta. Vreau să spun că sînt deputați care luptă pentru adevăr și țin cu poporul. Haideți să-i mediatizăm pe acești deputați.
09:43 Marius Mioc: Eu, cum să zic, din ce știu eu de pe facebook, domnul Varujan Vosganian, pe pagina lui de facebook un pic critică la adresa…
09:51 Sergiu Petrovici: Haideți să… Critică?
09:54 Marius Mioc: …acestor măsuri. Alții nu prea știu. Adevărul e că nici nu-i urmăresc chiar pe toți.
10:01 Sergiu Petrovici: Vorbim de unii care-și trag focusul boală profitînd de aceste evenimente. Putem vorbi și de unii care-și trag focusul boală profitînd de aceste evenimente.
10:11 Marius Mioc: Da, sînt alții. Alt aspect foarte rău al acestei panici este că din cauză că se concentrează toate eforturile pe covid, rămîn ne…, fără îngrijire medicală necesară oameni care au alte boli. Și mor oamenii. Mor de cancer, mor de alte boli și nu primesc… Deci sînt cazuri concrete, au apărut și pe internet.
10:39 Sergiu Petrovici: Ia, ce mesaj avem aicea? Plandemie. Este un tablou foarte real, foarte interesant (o doamnă ține un desen cu maimuțe care au acoperite urechile, ochii și gura de teancuri de bancnote). Oamenii vă ascultă.
10:50 Marius Mioc: Sînt cazuri concrete, oameni care merg la spital că au o urgență și procedura acuma, nouă, este: înainte de a-ți da tratamentul trebuie să te verificăm dacă ai sau nu covid. Și-l ține fără tratamentul necesar.
11:02 Sergiu Petrovici: Acești medici, care sînt, foarte mulți dintre ei…
11:05 Marius Mioc: Stați să-mi termin ideea. Îl ține fără tratamentul necesar și sînt cazuri, aici în Timișoara știu de un caz, Ioan Pășcuță, un sociolog, avea nevoie de tratament, n-a venit testul de covid, a întîrziat vreo 2-3 zile rezultatul la testul de covid și din cauza asta nu i-au dat tratamentul și a murit. Și în loc să-l ia, cum era înainte: ai nevoie de dializă, da? Imediat te bagă la dializă, dacă asta ai nevoie. Nu, acum, stai să vedem: ai sau nu covid? Și te ținem 2 zile. Și în alea 2 zile tu mori, că n-o venit rezultatul.
11:38 Sergiu Petrovici: Deci să înțelegem că sînt oameni care au murit sub parafa covid.
11:40 Marius Mioc: Au murit din cauza acestei isterii covid. Au murit efectiv. Și au fost dați afară din spitale, ca să facă loc la un ipotetic val de infectați covid care n-a mai venit, s-a zis că o să fie sufocate spitalele și n-au fost.
11:59 Sergiu Petrovici: Stratistici false.
12:00 Marius Mioc: Și se bagă în spitale oameni care n-au nevoie, deci asimptomatici care n-au nevoie să stea în spital se bagă în spital.
12:09 Sergiu Petrovici: Asta din cauză că se caută…
12:11 Marius Mioc: Ca să justifice totuși cumva că au făcut aceste spitale speciale pentru covid sau au eliberat un etaj din spital numai pentru covid și, să nu stea gol, hai să băgăm. Și oamenii, săracii, suferă dacă sînt ținuți.
12:26 Sergiu Petrovici: Legat de asta, sînt foarte mulți doctori care spun că sînt foarte mulți oameni tratați doar dacă sînt declarați suspecți de covid. Și atunci…
12:39 Marius Mioc: Da. Deci nu primesc tratament pînă nu se lămurește. Am văzut, asta iar așa, o doctoriță pe internet a spus treaba asta. Deci nu să zic că am verificat eu. Că mint doctorii, ca să salveze viața pacienților, zice
12:54 Sergiu Petrovici: Care vin cu alte probleme.
12:55 Marius Mioc: Cu alte probleme, dar ca să-i poată da tratament îi zice, da, are covid, și îl băgăm repede la tratament, sub ideea că are covid, că altfel n-ar avea voie să-i dea tratament. De ce? Pentru că în starea asta de urgență, dacă încalcă procedurile, poate să fie medicul tras la răspundere. Și au fost amenințați, pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Este articol în codul penal. Deci medicul dacă vede că omul e bolnav și fără să-i mai facă testul de covid îl bagă direct la tratamentul ce are nevoie, dializă sau nu știu ce, și nu i-a făcut tratamentul (corect – testul) de covid, a încălcat procedura, după aia dacă cumva a avut covid și a infectat spitalul. După aia din cauza asta se ajunge că medicul are de dat socoteală în fața procuraturii pentru treaba asta. Deci, o tîmpenie!
13:42 Sergiu Petrovici: Tîmpenie foarte mare, da.
13:43 Marius Mioc: În anii trecuți venea, avea unul nevoie de tratament, nu-l întreba: bă, ai sau nu virus gripal? Că poate avea. Poate era asimptomatic. Poate avea virusul gripal și n-avea nici o problemă cu el. Nu-i făcea teste. Acuma este o nebunie de teste. Facem milioane de teste, normal că găsim infectați.
14:00 Sergiu Petrovici: Deci sînt niște teste băgate pe gît, forțat.
14:02 Marius Mioc: Și se pot manipula statisticile. Făcînd mai multe teste, găsești mai mulți infectați. Cum zicea un profesor german Claus Kohlein…
14:10 Sergiu Petrovici: Deci revenim. Din moment ce omul are foarte mulți viruși în organism…
14:13 Marius Mioc: Da. Printre ei poate să fie în unele cazuri și covidul, poate să fie și virus gripal, poate să fie o mulțime de viruși care organismul în general, îi ține.
14:19 Sergiu Petrovici: Uitați, sînt foarte mulți oameni care vă ascultă. Acest virus este periculos?
14:23 Marius Mioc: Deci omul are sute de feluri de viruși în mod normal, și în mod normal sistemul imunitar știe să-i țină în frîu. Nu se fac teste la om. Acum e nebunia cu teste de covid. Hai să vedem dacă are covid. El poate să aibe încă 100 de feluri de viruși de care nimeni nu-i testează. Dar acuma toată lumea testează covid. El poate să aibe virus de gripă obișnuit. Nu știe nimeni că are. În loc să-i dea tratamentul medical, acuma trebuie să așteptăm testul de covid.
14:55 Sergiu Petrovici: Deci în loc să-i dea paracetamol…
14:57 Marius Mioc: Nu, paracetamol îi dă. Dar nu-i dă o chestie, dacă trebuie o… Și acuma – medicii de familie. Consultații la telefon, ca să nu se infecteze cu covid. Deci cît mai puțin contact uman. Chestia asta este foarte rea, să ții distanțare socială. Este psihologic, un lucru foarte periculos, mai ales pentru tînăra generație dacă e învățată așa de mică. Deci în loc să vezi că omul e ca un frate, să fie apropiere între oameni, dragoste, iubire, solidaritate… distanțare socială, auleu.
15:29 Sergiu Petrovici: Asta se urmărește, nu?
15:30 Marius Mioc: Deci, psihologic, și mai ales la tînăra generație, dacă e crescută de mică așa, va fi foarte rău.
15:36 Sergiu Petrovici: Am înțeles. Vă mulțumim frumos pentru mesaj și sperăm că va ajunge la cît mai mulți români. O să fac acest laiv, o să-l fac public, imediat, și îi rog pe cei care ne urmăresc să distribuie și ei acest laiv. Vă mulțumim frumos.

Mai citește:
Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid
– Cenzura în vremea coronavirusului
Vimeo mi-a șters contul
– Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
România, țara cu cele mai proaste rezultate la combaterea covid din Estul Europei, spun statisticile. Date concrete din surse oficiale
Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă”
– Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan confirmă ce scria „blogul lui Marius Mioc” încă din luna martie
– Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
– Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
– OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.