600 de doctori americani semnează o scrisoare către președintele Trump în care atrag atenția că oprirea de activități pe motiv de coronavirus aduce degradarea sănătății publice cu urmări în creștere exponențială

M-am mai referit la faptul că isteria covid, declanșată în numele apărării sănătății populației („stați în casă ca să salvați vieți”, ne spunea propaganda), de fapt are efect contrar. Acesta a fost de altfel argumentul principal al petiției „Opriți isteria covid-19! Anulați de îndată starea de urgență!” (linc) pe care am lansat-o în prima parte a lui aprilie (linc), petiție care a ajuns la momentul cînd scriu aceste rînduri la 973 de iscălituri confirmate (între timp, starea de urgență a fost înlocuită cu starea de alertă, dar ideile din petiție rămîn valabile). „Isteria COVID-19 provoacă efecte mai rele decît însuși virusul. Măsurile guvernanților sînt de-a dreptul criminale! Oameni cu alte boli decît COVID-19 mor fiindcă nu mai primesc îngrijiri medicale datorită faptului că toate resursele sînt dirijate pentru combaterea covid-19, dar și datorită scăderii generale a resurselor care va veni prin criza economică. Cancerul, diabetul și alte boli fac de sute de ori mai mulți morți decît covid-19. Nu mai sînt fonduri pentru investigații tip tomograf sau RMN și ca urmare mulți oameni vor muri fiindcă nu-și fac investigațiile astea care le-ar descoperi diferite boli. Mai mulți decît cei salvați de moarte prin covid-19”, începea textul acestei petiții.

Postare a mea de pe facebook din 26 martie

Subliniez că toată campania pe care am declanșat-o împotriva măsurilor demente ale autorităților luate sub pretextul combaterii coronavirusului, de la bun început a avut ca argument central nevoia de a salva vieți, și doar ca argument secundar m-am referit la efectele economice. În interviul cu profesorul german Sucharit Bhakdi pe care l-am tălmăcit, care a stîrnit furia celor de la Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (linc), care au și izbutit se determine youtube să șteargă acel interviu, anume problema că măsurile covidoisterice ale guvernelor omoară oameni era argumentul principal: „Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus”, era ideea centrală a interviului cu domnul Sucharit Bhakdi (linc).

Iată că aceste idei sînt susținute acum și de 600 de medici americani, care au publicat o scrisoare deschisă către președintele Trump (linc). Trebuie spus că și în SUA s-au luat măsuri de oprire de activități și izolare la domiciliu sub pretextul luptei cu coronavirusul, dar acestea variază de la stat la stat. În sistemul federal american nu președintele Trump este cel care impune asemenea măsuri ci autoritățile locale ori cele la nivel de stat (SUA fiind formată din 51 de state avînd fiecare autonomie). Există și o oarecare separare pe criterii politice: anume, zonele din SUA care sînt conduse de democrați se aplică în general mai multe restrîngeri decît în cele conduse de republicani (partidul lui Trump). Totodată, după cum spune o analiză a agenției Reuters (linc), în comitatele care au votat majoritar pentru democrați, mortalitatea este de 3 ori mai mare decît în cele care au votat majoritar pentru republicani. Asta deși anume democrații sînt cei mai dispuși să „salveze vieți” impunînd opriri de activități. Se adeverește zicala „de ce ți-e teamă, nu scapi”. Se pare că, ori virusul are preferințe politice (știe că democrații luptă mai energic cu primejdia covid, de aia îi urăște pe democrați și omoară oameni mai ales în zonele care au votat cu democrații), ori conducerea politică care există într-o anumită zonă are influență despre cum se raportează morții de covid. Despre influențarea statisticilor din motive politice și financiare (spitalele primesc mai mulți bani dacă raportează pacienți cu covid) am mai pomenit:
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)

Iată de pildă un articol din presa americană: Demnitari din statul Washington recunosc că au trecut victime ale împușcăturilor pe lista celor morți de covid-19 (linc). Se pare că și în SUA se aplică metoda Ministerului Sănătății din România: orice mort care avea întîmplător coronavirus în organism este declarat mort din pricina coronavirusului. Dacă mortului îi trecuse un glonț prin scăfîrlie, asta se trece la comorbidități.

Dar să lăsăm problema statisticilor #RaportăricapevremealuiCeaușescu și să redau scrisoarea celor 600 de doctori americani către președintele Trump https://disrn.com/news/mass-casualty-incident-600-doctors-sign-letter-to-trump-calling-for-end-to-coronavirus-lockdowns

Stimate domnule președinte

Mii de doctori de toate specializările din toate statele (componente ale SUA) doresc să vă mulțumească pentru felul cum conduceți. Vă scriem azi pentru a ne exprima îngrijorarea asupra urmărilor negative în creștere exponențială asupra sănătății pe care le au măsurile de oprire de activități.

În termeni medicali, oprirea de activități poate fi calificată ca un incident catastrofal cu victime.

În timpul unui incident catastrofal, victimele sînt împărțite pe grupe – negru, roșu, galben sau verde. În grupa neagră sînt incluși cei care ar avea nevoie de prea multe resurse pentru a fi salvați într-o asemenea criză. În grupa roșie sînt cei cu răni grave, care ar putea supraviețui cu tratament, grupa galbenă include pe cei cu răni grave, dar a căror viață nu e pusă imediat în primejdie, iar în grupa verde sînt cei cu răni ușoare.

Grupa roșie primește cea mai mare prioritate. Următoarea prioritate este să ne asigurăm că situația celor din celelalte două grupe nu se va înrăutăți. Zeci de ani de cercetări au arătat că, urmînd cu strictețe acest algoritm, salvăm numărul maxim de vieți.

Milioane de americani sînt deja în grupa roșie. Aici sînt incluși cei 150000 de americani cărora lunar li s-ar fi descoperit un cancer în timpul unui control de rutină care nu s-a mai întîmplat, milioane care nu și-au rezolvat problemele la dentist care pot avea legătură puternică cu boli de inimă și provoca moartea și cazuri prevenibile de accident vascular cerebral, atac de cord și abuzuri asupra copiilor. Apelurile la linia telefonică de urgență pentru sinucideri au crescut cu 600%.

Zeci de milioane sînt în grupa galbenă. Vînzările de băuturi alcoolice au crescut cu 300-600%, au crescut vînzările de țigări, chirii au rămas neplătite, relații în familie s-au deteriorat, milioane de copii nu mai sînt ine supravegheați.

Sute de milioane sînt în grupa verde. Acestea sînt persoane care în prezent se descurcă, dar care sînt în primejdie dacă condițiile economice se înrăutățesc. Sărăcia și nesiguranța financiară sînt strîns legate de problemele de sănătate.

Continuarea opririi activităților înseamnă că situația a sute de miloane de americani se va degrada cu un nivel. Vă dăm cîteva exemple din experiența noastră.

Pacienta E.S. este o mamă cu doi copii a cărei slujbă de birou a fost redusă la timp parțial de muncă și al cărei soț a rămas fără slujbă. Tatăl a început să bea mai mult, mama este deprimată și nu-și gestionează bine diabetul, iar copiii nu mai învață aproape nimic pentru școală.

Pacienta A.F. avea probleme de sănătate cronice, dar stabile. Operația ei la șold a fost amînată, ceea ce a determinat-o să devină sedentară, ceea ce i-a provocat o embolie pulmonară în aprilie.

Pacientul R.T. de la un azil de bătrîni a avut la începutul lunii martie un accident cerebral mărunt, de la care era de așteptat să se recupereze aproape complet. De la oprirea activităților nu a mai urmat nici o terapie fizică sau logopedică și nu a primit nici un vizitator. A pierdut din greutate și situația lui se înrăutățește în loc să se îmbunătățească.

Pacientul S.O. este un student în primul an care nu se poate întoarce la viața normală, la școală și prieteni. El riscă depresia, abuzul de alcool și de droguri și nesiguranță financiară în viitor.

Deoarece răul este difuz, sînt unii care pretind că nu există. Noi, subsemnații, știm altfel.

Vă rugăm să ne spuneți dacă vă putem fi de ajutor.

Lista semnatarilor se găsește la lincul indicat.

Mai citește:
Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid
– Cenzura în vremea coronavirusului
Vimeo mi-a șters contul
– Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
România, țara cu cele mai proaste rezultate la combaterea covid din Estul Europei, spun statisticile. Date concrete din surse oficiale
Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă”
– Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan confirmă ce scria „blogul lui Marius Mioc” încă din luna martie
– Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
– Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
– OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

Un gând despre „600 de doctori americani semnează o scrisoare către președintele Trump în care atrag atenția că oprirea de activități pe motiv de coronavirus aduce degradarea sănătății publice cu urmări în creștere exponențială

  1. Domnule Mioc, asa Da! De data asta nu am nimic a va reprosa. Redati niste informatii la modul obiectiv, de interes public. Nu o afirmati clar, dar lasati sa se inteleaga ca guvernele iau masuri gresite, din nepricepere sau din ratiuni politice. Nu mai lasati sa se inteleaga ca guvernele ar urmari constient si intentionat scopuri oculte, criminale, antipopulare, fapt care m-a determinat sa comentez nefavorabil pana acum.
    Ca sa fiti si mai credibil, ar fi oportun sa comentati si ce au spus recent capii Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova – ca totul e o inventie cu scopul ca prin viitorul asa-zis vaccin sa se introduca in sangele populatiei microcipuri de marimea unor nanoparticule care sa ajunga in creier, programand astfel comportamentul popoarelor dupa vointa liderilor. Asta am aflat-o din emisiunea de vineri seara la Digi24, „Cap limpede”, invitat CTP.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.