Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS

Președintele american Donald Trump a hotărît ca SUA să părăsească Organizația Mondială a Sănătății, ca urmare a gestionării defectuoase a molimei cu coronavirus, anunță Tribuna Românească (linc), ziar al românilor-americani din Chicago.

Donald Trump nu este prima persoană care observă că Organizația Mondială a Sănătății este incompetentă. În luna aprilie am lansat o petiție (linc) în care ceream ieșirea României din OMS, cu același argument principal: incompetența manifestată de organizație, cu referire concretă la criza covid-19: https://www.petitieonline.com/ieirea_romaniei_din_organizaia_mondial_a_sntii

La momentul cînd scriu acest articol, petiția a adunat 783 de semnături confirmate. O parte dintre semnatari au lăsat și niște comentarii. Redau unele dintre comentariile susținătorilor ideii de ieșire a României din OMS (la semnarea petiției, cei care au dorit au putut adăuga și un comentariu personal; doar o mică parte a considerat asta necesar):

Manuela Alexandrescu, Fundeni: OMS nu este constituita din medici!!!! in OMS sunt tot felul de oameni criminali, care au alte meserii decat medici. Am fost socata sa aflu acest lucru, dar este cat se poate de adevarat! SOCANT! Vor sa ne injecteze vaccine care sa ne omoare in cativa ani de la injectare!!!Am citit in presa din lumea intreaga! Informati-va oamenibuni! Informati-va romani! Nu permiteti sa mai fiti manipulati! inchideti televizoarele! Mass-media din Romania este vanduta intereselor straine si este tradatoare! Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si neamul romanesc! Amin!

Ionela Melissa Lupșa, Sighișoara: Pt ca nu cred in ei

Marius Andrei, Drobeta Turnu Severin: Îi acuz de genocid pe toate aşa-zisele foruri mondiale!

Alina Sălăgean, Tîrgu Mureș: Pentru ca nu sunt de incredere ….Nu au facut nimic corect pentru populatie doar în interesul celor de la big pharma.

Minodora Pruteanu, Bîrlad: Nu cred ca O.M.S. este pentru binele populatiei. Nu cred in Tedros, si nici in altul din acea organizatie!

Marian Bradea, Galați: Petitia asta e joc de glezne. Mai on point ar fi sa fie arsi pe rug pentru crime impotriva umanitatii! Atunci am fi cu adevarat satisfacuti!

Ana Maria Popa, Piatra Neamț: Ne au făcut mult rau

Jean Preoteasa, București: OMS este condusă de niște idioți! Trebuie să urmăm exemplul altor state occidentale mult mai avansate care au renunțat la finanțarea asocierea cu OMS!

Irina Elena Pancu, Piatra Neamț: OMS s-a transformat intr-o organizatie corupta. Putem gasi alte modalitati de colaborare internationala mult mai ieftine si mai transparente.

Ștefan David, Sebeș: OMS este o organizatie criminala care ascunde adevarul si care doreste ca marile companii farmaceutice sa castige bani . Tari ca SUA, Anglia sau Franta sau retras din aceasta organizatie constatind ca au fost manipulate in mod grosolan. [nota mea – nu știu ca Anglia și Franța să se fi retras din OMS, numai SUA a anunțat asta]

Corina Harlunga, Iași: Doresc iesirea din OMS pentru Incompetenta si politizarea OMS-ului. Nu este o organizare care apara interesul omului ci interesele politice si elitei Big Pharma.

Loredana Andreea Ciobanu, Tîrgu Jiu: Semnez pentru că sistemul medical e la un nivel mediocru, nu am fost întrebată dacă vreau să cotizez ci mi s-a impus, plus că în cazul în care merg la spital oricum îmi cer bani, așa că prefer să merg la privat.

Cristina Ardelean, Sibiu: Nu ne ajuta, mai mult ne incurca!

Benedict Ciubotaru, Chișinău (Republica Moldova): OMS este o organizatie politica formata din politicieni si functionari, dar nu din medici, nu din specialisti (manageri reputati in medicina care au experienta de rezolvare a problemelor sanatatii), nu din experti. OMS reprezinta interesele companiilor farmaceutice, dar nu pe cele ale populatiei sau ale pacientilor.

Mircea Popa, Ploiești: Sa iesim din aceasta Shandrama vaccinista infecta a lui bill gates. nU mai e de mult Organizatie a Sanatatii ci a terorii pandemice.

Cosmin Codaco, București: Nu vreau sa fiu sclavul mafiei medicale si farmaceutice.

Jenu Cosma, Portugalia: toatã isteria covid 19 , e o mascaradã , menitã sã submineze economia la nivel mondial , preambul la instaurarea noii ordini mondiale

Doina Platica, Bîrlad: https://m.scirp.org/papers/81838 scopul declarativ proclamat al acestei organizatii este diferit de faptele care o incrimineaza… inutila apartenenta la aceasta structura greoaie, fara oameni calificati, care ascund fapte grave si fac lobby pentru o industrie a vaccinurilor, fiind platiti de persoane private sub masca sponsorizarilor

Alina S, Ploiești: OMS este o organizatie extremista, este aservita bigpharma. promoveaza vaccinarea fortata, reprezinta interesele ocultei mondiale.

Ramona Toma, București: Nu mai vreau să fim manipulați.

Alexandru Ciucan, Craiova: Pentru ca organizatia este manipulata in scopul interesului lor nu al omeniri !

Ionuț Călin, Bacău: Nu sunt de acord regulile impuse de OMS

Ioana Dumitru, Satu Mare: Pt ca nu doresc ca tara noastra sa fie intr-o organizatie condusă politic, ci e nevoie de cercetatori.

Daniel Claudiu Vlad, Periș: Este inacceptabil sa primim dispozitii si ordine de la acei globalisti machiavelici.

Dennis Delcea, Timișoara: Sunt inutili și aserviți!

Maria Pasca, Baia Mare: Pentrucă nu am încredere în OMS!!!

Bugaian Vitalie, Racoș: Ajunge.

Ion Georgescu, București: una-doua ne tine captivi in casa

Raluca Cirdei, Timișoara: Nu ne permitem inca un sistem corupt sa se suprapuna peste problemele.pe care le avem deja in sanatate iar pe deasupra sa mai si dam bani din taxele platite de populatie. Nu ne permitem.sa fim condusi de industria farma

Ana-Maria Coman, Blaj: Avand in vedere legaturile dintre Bill Gates, FMI si OMS, clar ca nimic din ceea ce fac nu e pentru interesul populatiei globului, ci doar politic.

Petru Chirecuț, Botoșani: Măsurile impuse sunt abuzive, periculoase pentru libertate

Liana Doina Minca, Roma (Italia): Doresc din tot sufletul iesirea din aceasta organizatie.

Marioara Comșa, Cluj: Semnez petitia, pentru ca nu sunt deacord cu vaccinarea obligatorie, este dreptul meu să aleg si sa decid ce fac cu viata mea!

Lacrima Avadanei, Tunbridge Wells (Marea Britanie): OMS este o organizatie Criminala!

Ghennadii Roșca, Chișinău (Republica Moldova): Am dreptul fundamental de a-mi alege dacă doresc sau nu să mă vaccinez și nu impus de autorități cu argumentul că e spre folosul meu

Anca Gudina, București: Avem nevoie de adevar si libertate, nu de minciuna si inchisori.

Ionuț Dobre, Ploiești: Semnez petiția pentru ieșirea României din organizația OMS, o organizație 100% coruptă condusă de oculta mondială cu scopul de a controla și manipula lumea.

Cristian Paiu, Ploiești: Sunt de acord sa iesim din OMS,intrucat si in acest moment aceasta organizatie si-a batut joc de noi alaturi de conducerea Romaniei incepand de la Klaus Iohannis si pana ;a Raed Arafat si Alexandru Rafila

Corneliu Septelici, Beclean: Sa dovedit un fiasco total de ani buni . Deci cotizam degeaba sa intretinem niste politruci si nu medici

Eusofina Borcea-Shaaban, Năvodari: Nu sunt de acord cu această organizatie mondială a sanătătii că este o arganizatie teroristă

Camelia Nicoleta Leas, Alba Iulia: Semnez pt ca imi pasa de corpul meu

Cornel Dutu, Băduleasa – Teleorman: O.M.S = CLICA DE BANDIȚI REPTILIENI

Dorel Timpa, Tîrgu Mureș: votez pentru iesirea Romaniei din Organizatia Mondiala A (Crimei) Sanatatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! condusa de bill gates si de alti satanisti!!!!!!!!!!! cautati sa vedeti cine contribuie cu fonduri la oms si cu ce sume, acum ca sua si-a retras contributia, pe locul 1 e … ciumatul gates!!!!!!!!!!!

Gabriela Stan, Brașov: Corupția de la OMS

Adina Patroi, Vîlcea: Aceasta organizatie mincinoasa so manipulatoare trebuie sa dispara

Daniel Marțuneac, București: OMS a dovedit că nu se justifică acțiunile din spatele acronimului ca fiind despre sănătate. Control, manipulare, corupție, însă da.

Cătălin Bamburic, Iași: Cititi cu rabdare: http://contramundum.ro/2020/04/28/10-lucruri-mai-putin-stiute-despre-oms/

Kayra Popescu, Timișoara: Starea de urgență mi-a adus restanțe la credite, executare silită și pierderea jobului. Criminalul Iohannis este direct responsabil și dator să plătească daune-interese tuturor cetățenilor români afectați!

Nicușor Strat, Luton (Marea Britanie): Intenționează depopularea!

Adrian Amihăiesei, București: https://romanialibera.ro/investigatii/organizatia-mondiala-a-sanatatii-luata-la-control-10-lucruri-nestiute-824509

Oliviu Suciu, Tîrgu Mureș: Are preocupări politice și de afaceri!

Elinor Adriana Statie, Brașov: Sunt de acord. Nu inteleg cum putem gandi ca o turma, sa luam de bun tot ce ni se impune, fara sa ne informam si din alte surse, fara sa ne punem, cel putin intrebari.

Ioan Tar, Cluj: OMS=Organizatie mafiota

Dan Hotaran, Arad: OMS nu mai reprezinta de multi ani interesele persoanelor bolnave din lumea intreaga ci doar ale mafiei din industria farmaceutica !!! Nu cred o vorba din toate comunicatele lor pentru ca sunt false !!! Vor sa ne sperie, sa induca panica in randul populatiei de pe intreg mapamondul !!!

Doina Andronache, Botoșani: Semnez pentru a ieși din OMS URGENT!!

Ion Eugen Vișan, Tîrgoviște: ESTE O INSTITUTIE NOCIVA , ALARMISTA ASERVITA INTERESELOR OCULTE , CORPORATISTE , ETC…

Corina Chirilă, Brașov: Exista un complot la nivelul acestei organizații prin care se ascund informatii, este sabotata vindecarea prin mijloace naturale, ne distructive, se urmărește uciderea oamenilor prin medicație necorespunzătoare, cu nspe efecte adverse și… Mai rău. Știu dar nu pot spune încă. Totuși Ventilatoarele ucid mai mulți oameni ca un virus. Credeți ceea ce doriți!

Carmen Dascălu, Iași: Măsurile în favoarea sănătății au rămas un vis.Ceea ce se promovează prin această organizație este contra UMANULUI.

Eduard Popa, Alba Iulia: Romania nu are nevoie de mafie

Oana Botez, Antwerp (Belgia): OMS=MAFIE!

Maria Marangoci, Liege (Belgia): M-am scarbit de ceea ce vor sa faca cu noi !!!!

Elena Lavinia, Azuga: Am copii si nu imi doresc sa ii vaccinez!!!

Andreea Beca, București: Sunt de acord. Manipularea in masa si anihilarea drepturilor umane

Marian Necula Tuca, Andria (Italia): Nu sunt deacord cu vaccinarea obligatorie ok

Gheorghe Daniciuc, Cluj: O decizie logică: părasirea fără întîrziere a unei organizații internaționale aservită politicilor – multipe şi complexe – de depopulare a planetei promovată de Oculta Globalistă…

Mitel Tincuța, București: Nu sunt de acord cu politica O M S!!!!

Liuba Ana, Timișoara: Sa numai fim batjocoriti cu falsuri si minciuni penibile,de anul trecut se stia de covit si totusi nu avem nimic in spitale,au lasat diaspora sa fie boala si acuma e buna campania electorala pe spatele mortilor,corabia salvatoare!

Daniela Brumia, Londra (Marea Britanie): OMS face numai rău omenirii,ascunde cei important și informează cu știri false

Petru Budeanu, Iași: OMS este o organizație teroristă condusă de monstruosul paranoic Bill Gates & Co(evrei masoni) care se face vinovată de genocid și de crime împotriva umanității!!! [nota mea – în textul petiției explicasem că la conducerea OMS se află etiopianul Tedros Adhanon; Bill Gates nu conduce organizația dar prin fundația sa e unul din principalii finanțatori]

Alexandru Gavril, Suedia: Semnez pentru ca în primul rand nu avem bani, dar mai important decât asta semnez pentru ca Eu nu i recunosc pe acești indivizi ca vre un fel de for superior sau pregătire științifică, sau vreo autoritate, ei sunt nimeni și nimic, prosti sunt aia care i baga în seama. Stop și Mars.

Maria Boicu, Bistrița: Sa distrugem guvernul global

Simona Rodica Johannson, Trieste (Italia): …am constatat ca majoritatea normală și sănătoasă cu credință într-un Dumnezeu, Sursa a toate câte sunt, nu-și poate si nici nu trebuie să se leapede de prezența spiritului și sufletului în ființa omenească și acceptarea hibridarea sau/și transformarea rasei umane în roboți! Iubesc Creația lui Dumnezeu cu dumnezeu în ea, însă nu perversitatea unor semeni de ai noștri care doresc să mențină în sclavie rasa umană!

Cristian Serghie, Giurgiu: Nu reprezinta interesele oamenilor.

Oana Sache, București: Ca sa nu ajungem cobai! O institutie corupta, unealta lui Bill Gates pentru control.

Mario Get, Tîrgoviște: Sunt de acord cu motivele prezentate în această petiție.

Cristian Ștefănescu, Doha (Qatar): OMS e o organizatie criminala condusa de niste oameni corupti, marionete in mana unor papusari planetari.

Bianca Elena Atanasiu, Ștefănești: Sunt împotriva crimei organizate OMS ,IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII !!! OMS REPREZINTA UN PERICOL PENTRU VIATA MEA SI a familiei mele!

Alexandru Daniel Marinescu, București: Raul trebuie curmat de la radacina!

Gheorghe Pla, Plymouth (Marea Britanie): OMS este o organizatie de profit si nu una care sa se ocupe exlusiv de probleme de sanatate

Iris Iliescu, București: Aberant că OMS să impună tuturor țărilor ce sa faca [nota mea – realitatea e că OMS n-a impus nimic, a dat doar niște sfaturi, uneori contradictorii; a fost alegerea guvernelor să urmeze aceste sfaturi. Unele guverne nu le-au urmat – cum ar fi Suedia și Belarus]

Elena Radu, Sassoieros (Portugalia): ABSOLUT . EST O FALSA ORGANIZATIE CARE CAND A INCEPUT PANDEMIA NU A FOST CAPABILA SA SPUNA PURTATI MASTI CA SA NU MURITI CI AU SPUS MAI TARZIU DUPA CE AU LASAT MII DE OAMENI SA MOARA SA FIE DE O GRIPA MAI SEVERA .

Neli Oancea, București: Nu sunt de acord sa fim dominați de o instituție care doar ne amenință cu o boala inventata

Marian Dima, Oltenița: Este o organizație coruptă și de neîncredere

Elena Marcu, Verona (Italia): OMS a dovedit ca este o corporație corupta, în slujba ocultei mondiale care susțin asasinarea omenirii!

Maria Radu, București: O organizatie criminala! Nu sunt interesati de sanatatea oamenilor! Rusine guvernului ca accepta asa ceva pentru bani si putere!

Vasile Otelea, Constanța: Sant niste sarlatani care fac jocurile murdare ale marilor companii farmaceutice,de la care primesc si fonduri!

Dumitru Răzvan, Timișoara: OMS este o structura politica 100% neo-marxista care lupta pentru decimarea populatiei globale in vederea dominarii a tot ce misca. Sunt cei finantati de Bill Gates, anual cu 250 milioane de $, bani folositi pentru vaccinarea obligatorie cu NanoCip. Într-un cuvant, provoaca GENOCID, arestandu-ne la domiciliu ca pe niste infractori, lăsându-ne fără locuri de muncă, distrugând intentionat economia mondială, ca sa ne hraneasca Bill Gates cu carne artificiala cu lipici crescută-n ligheane, etc., totul sub pretextul unei PLANdemii de CoronaVirus, virus pe care „l-au scăpat” din laboratoare…

Liliana Muntean, Chișinău (Republica Moldova): Nu sunt de acord cu practicile acestei organizatii incompetente care a falsificat din start datele celor infectati si decedati. Si care ascunde adevaratele scopuri in raspandirea acestui virus.

Ramona Moisa, Brașov: OMS nu operează pentru binele umanității.

Anemona Dumitrescu, Tîrgoviște: OMS Nu mai actioneaza de mult pentru sanatatea fizica si mentala a omenirii. Este clar ca este tributar banului care ii sustine existenta.

Robert Grigorică, Piatra Neamț: Pentru cunoscătorii de engleză, despre Chinese Health Organisation 🙂 https://www.youtube.com/user/NTDChinaUncensored/search?query=who Recomand mai ales cel mai recent episod – China și OMS nu se potolesc, sunt șmecheri rău https://www.youtube.com/watch?v=i9F_EmCqll0

Adriana Vanache, București: Da Sînt niște criminali

Gianina Nedelcu, Buzău: Nu am încredere in OMS

Viorica Poleac, Lardero (Spania): Nu este etic felul un care se actueaza fata de poporul roman,in ce priveste inscenarea acestei „pandemii” si ascunderea adevarului asupra autopsiilor.

Buta Celli Elena Aura, Constanța: SUNT DEEP STATE …MANA SATANEI NU EXISTA JOS CU EI…..BANII SUNT MAI BINE PT SPITALE STOP CORUPTIEI

Laura Tripon, Satu Mare: Au încălcat toate drepturile și libertățile personale

David Ștefan, Sebeș-Alba: OMS a incalcat flagrant codul deontologic medical, raspindind stiri false si protocoale medicale neadecvate care au dus la decese . Scopul OMS a fost deturnat ,cauzand prejudicii imense populatiei acestei planete.

Radu Mark, Baia Mare: OMS – o adunatura de dejectii umane in slujba cartelurilor bancare si a diverselor grupuri globalist bolsevice.

Alin Apostol, Popești-Leordeni: M-am săturat să fim obligați să respectăm niște Ordine NEMEDICALE a unei organizații care și-a pierdut credibilitatea și scopul.

Cosmin Mușat, București: OMS = 0

Recomand cititorilor să studieze textul petiției, de la lincul indicat la începutul articolului, și dacă sînt de acord cu ea, să o semneze. După semnare, trebuie să faceți și o confirmare din e-mailul dv., altfel semnătura nu e valabilă (la momentul scrierii acestui articol, pe lîngă cele 783 semnături confirmate există și 97 semnături neconfirmate, care nu apar pe lista publică – oameni care au uitat să facă și confirmarea din e-mail, care e absolut necesară).

Mai citește:
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
Lista rușinii. Instituții de presă care s-au înscris la șpaga de 200 milioane lei pentru propagandă covid
– Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid
– Cenzura în vremea coronavirusului
– Vimeo mi-a șters contul
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
600 de doctori americani semnează o scrisoare către președintele Trump în care atrag atenția că oprirea de activități pe motiv de coronavirus aduce degradarea sănătății publice cu urmări în creștere exponențială
17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)
– Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
– Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună
România, țara cu cele mai proaste rezultate la combaterea covid din Estul Europei, spun statisticile. Date concrete din surse oficiale
– Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă”
– Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan confirmă ce scria „blogul lui Marius Mioc” încă din luna martie
– Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
– Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

Un gând despre „Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS

  1. OMS,NOUA ORDINE MONDIALA…..ESTE PLANUL LUI SATANA DE A CIOA OMENIREA CU 666……DECI RĂMÂNE PENTRU NOI SALVAREA IN CREDINTA IN ISUS CRISTOS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.