Blogul lui Marius Mioc

despre revoluţia din 1989 şi ceea ce a urmat după ea

„Arde TV sîrbă, satana care sprijină covidiștii și minciunile lor” (2 video) iulie 9, 2020


Abia am anunțat că fac pauză la scris pe blog, dar întrerup pauza fiindcă la vecinii noștri sîrbi se petrec lucruri prea interesante. În Belgrad lumea a ieșit în stradă și au fost ciocniri cu poliția datorită planurilor de a reintroduce restricții sub motivul limitării răspîndirii covidului. Filmări prezentate de Alexandru Bălănescu, un român din Banatul sîrbesc.

Transcriere:
Alexandru Bălănescu: Arde televiziunea sîrbă aicea! Zeci de vehicole milițienești au fost aprinse! Război mare aicea! Atacă poliția cu cai! Aicea-i haos total, lîngă parlamentul sîrb. Lumea nu se mai teme, nu pleacă acasă! Au venit și motoriștii aicea! Uitați-vă, aicea arde televiziunea sîrbă! Un fum gros aicea! Sute și sute de bombe lacrimogene au fost aruncate. Au fost intoxicați și copii mici care au fost cu părinți în fața parlamentului. Acuma am fost martor la un atac al cavaleriei polițienești. Au atacat cu caii aicea. Situația foarte dramatică aicea. Lumea nu vrea carantină, nici vaccinare. Lume tînără, viitorul țării! Ieșiți și în România, nu stați acasă! O să vă omoare cu toții dacă nu vă răsculați! Nu este altă cale, nu se mai poate trăi! Atîtea restricții, ne bagă în sărăcie! Nu mai putem lucra nimic. Dumnezeu cu noi! Uitați-vă-ți, și bătrînii au venit. Mîine la 6, toată lumea la Belgrad! Arde în continuare televiziunea sîrbă mincinoasă, satana care sprijină covidiștii și minciunile lor. Se aud aplauze acuma. Ăștia se pregătesc să atace, pre motoare, eu nu știu. Motoriștii atacă poliția. S-a potolit incendiul. Am auzit că 4-5 dube polițienești au fost arse. Lumea a înghițit multă otravă aicea, pentru libertate. Să-ți vaccinezi tu copiii tăi, nu ai noștri să-i vaccinezi, satanistule!

Și încă o filmare, luată de pe youtube, în care ciocnirile între poliție și manifestanți se văd mai bine:

Mai citește alte articole despre evenimentele legate de molima cu coronavirus la pagina Covid-19.

 

4 Responses to “„Arde TV sîrbă, satana care sprijină covidiștii și minciunile lor” (2 video)”

  1. Marius Davidesco Says:

    Sârbii sunt un popor dârz. Nu poți să îți bați joc de acest popor fără să nu suporți consecințele. În schimb românii sunt docili, ei ies în stradă doar dacă îi plătește cineva sau dacă îi mobilizează niște ong-uri. Nouă ne place să fim bătaia de joc a tuturor. Dacă se va reinstaura situația de urgență și la noi (ceea ce este foarte posibil), vom sta cuminți precum niște cățeluși. Doar din Balcani poate pleca o mișcare civică, de stradă, împotriva acestei manipulări globale numită Covid.

  2. 11 iulie 2020 – Protest si in Bulgaria la Sofia!

  3. 12 iulie 2020 – Si intre timp un protest si la Bucuresti!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.