Cenzura youtube continuă. Noul meu cont pe platforma video Bitchute

V-am povestit că recent mi s-a șters o filmare de pe canalul meu youtube (linc). Verificînd însă mai atent văd că sînt 4 filmări de pe canalul meu youtube șterse recent, care se adaugă la alte 2 șterse mai demult, toate legate de problema covid. Înainte am mai avut probleme pe youtube cu filmări din revoluție șterse fiindcă TVR invocase încălcarea dreptului de autor (linc) – problemă care oarecum s-a depășit, anume deși cîteva filmări au rămas șterse, TVR n-a mai cerut ștergerea altora ci doar a revendicat dreptul de autor la ele pentru a le monetiza în interes propriu. Amintesc că canalul meu youtube n-a fost niciodată monetizat (adică n-am făcut contract cu youtube pentru a cîștiga bani din el).

Alăturat vedeți mesajul primit de mine de la youtube, în care mi se explică că „Youtube nu îngăduie conținut care în mod explicit contestă eficacitatea îndrumărilor de distanțare socială și autoizolare ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale autorităților sanitare locale care ar putea face oamenii să acționeze împotriva acestor îndrumări”.

Cînd au apărut probleme cu ștergerea unor filmări ale mele de pe youtube, m-am înregistrat pe platforma vimeo (linc), ca s-o folosesc ca o rezervă pentru filmări care nu pot apărea pe youtube. Dar după ce am pus filmări pe subiectul coronavirus acolo, întregul meu cont de pe vimeo cu toate filmările pe care le pusesem acolo a fost șters (linc). Ca urmare, am hotărît să-mi găsesc o altă platformă video pe care să încarc filmări, la adăpost de cenzură.

Mi-am deschis așadar un cont pe platforma bitchute, unde să încarc filmările mele de pe youtube, fiindcă youtube nu mai pare un loc sigur unde filmările să fie disponibile publicului. Deocamdată am pus acolo 4 filmări (toate pe subiect covid și toate cenzurate pe youtube). Cînd voi avea timp liber voi continua să încarc filmări pe platforma bitchute, acordînd prioritate filmărilor care nu sînt acceptate pe youtube.


Precizez că am făcut contestație către youtube la ștergerea a 3 din cele 4 filmări șterse recent (voi face și pentru a 4-a) și am primit deja răspuns că contestațiile au fost respinse.

Nu voi renunța la canalul meu youtube, unde am adunat peste 5000 de abonați și 4,9 milioane de vizualizări (dintre care 1,3 milioane la filmări care între timp au fost șterse), dar e o măsură de prevedere să pun filmările și în altă parte.

Noul meu canal bitchute care nădăjduiesc să fie ferit de cenzură îl găsiți la https://www.bitchute.com/channel/dIrgsgJoQ4wg/

Mai citeşte:
Din nou, cenzură pe youtube: Filmare cu mine vorbind despre legea carantinării ștearsă
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Cenzura în vremea coronavirusului
– Cenzura youtube și Organizația Mondială a Sănătății (video)
Vimeo mi-a șters contul
Nouă reclamaţie la youtube contra mea, depusă de TVR
– Reclamaţie împotriva mea la youtube
– TVR îmi dă drept condiţionat de a-i folosi înregistrările din revoluţie
– TVR, îngrijorată de „răspîndirea incontrolabilă” a adevărului despre revoluţie
– Videoclipul procesului Ceauşescu, şters de pe youtube pe motiv de încălcare a drepturilor de autor
– România semnează tratatul ACTA, acceptînd astfel ideea de cenzurare a internetului
Adrian Năstase vrea reglementarea prin lege a discuţiilor pe internet
– După Adrian Năstase şi Lia Olguţa Vasilescu, un nou fan al cenzurii: Silviu Prigoană
– Proiect de lege pentru cenzurarea internetului
– Vechiul duşman al libertăţii de exprimare Ioan Ghişe revine cu idei noi
– Limitarea libertăţii prin creşterea drepturilor cetăţeneşti sau proiectul legislativ al deputatului Mihail Boldea
– Încercări de cenzurare a internetului. Wikipedia englezească intră în grevă pentru o zi
– Blogul lui Marius Mioc, suspendat a 2-a oară
– alte articole legate de problema coronavirusului la pagina COVID-19.

3 gânduri despre „Cenzura youtube continuă. Noul meu cont pe platforma video Bitchute

  1. Bunā domnule, ceea ce spui este se intimplā exact asa si in Germania tarā in care trāiesc de 30 de anii! Problema este cā atunci cind un jurnalist investigativ s-au un specialist epidemiologic spune adevārul este „impins” automat in coltul teoriilor conspirative! De altfel tot ceea ce trāim acuma cu aceastā „Pandemie”, nu are nimic de aface cu un Virus, cu este un Reset de sistem si un rāzboi economic! Unde din pācate noi europenii (politicienii) care suntem vasali imperiului, facem jocul imperiului! Sunt curios ce ca venii! Un lucru il prevād, cind oamenii dupā al doilea val care este deja programat, deci cind oamenii vor deschide ochii si i-ai vor da seamā cā totul este o minciunā ceea ce sa intimplat la Belgrad se va repeta! Adicā vor fii revolte sociale peste tot! Cu respect!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.