Este atacată ordinea constituțională a statului român (video)

Discurs ținut de mine în 12 iulie 2020 în centrul Timișorii, la protestul împotriva legii carantinării obligatorii. Cel care a filmat și a pus întrebări este Sergiu Petrovici. Se discută despre potențialul de abuzuri care apare ca urmare a acestei legi, care îngăduie statului să răpească libertatea unei persoane după bunul plac al unor funcționari din sănătate, pe baza unor simple bănuieli, ceea ce nu se întîmplă nici cu cei care sînt bănuiți de omor și care nu pot fi arestați decît printr-o hotărîre judecătorească. Se discută și despre exagerările covid care sînt pretextul pentru noua lege.

Transcriere înregistrare:
00:00 Sergiu Petrovici: Haideți domnu Marius. Bună ziua.
00:01 Marius Mioc: Bună ziua. Deci avem de a face cu un atac la adresa ordinii constituționale a statului român. În Constituția României se spune că idealurile revoluției din 89 sînt temeiul ordinii constituționale a statului român. Articolul 1 alineat 3. Or, ce s-a cerut la revoluție? S-a cerut libertate. S-a cerut libertatea de exprimare. În nici un caz nu s-a cerut dreptul de a nu te îmbolnăvi. Că acum acest lucru se susține, că dreptul de a nu te îmbolnăvi trebuie să fie esențial. Dacă există o contradicție între libertate – care este idealul revoluției – și dreptul de a nu te îmbolnăvi, atunci libertatea trebuie să aibe întîietate, că așa este ordinea constituțională a statului român. Cum spune și imnul României: „Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, decît să fim sclavi iarăși în vechiul nost pămînt”. Deci, libertatea este mai importantă chiar și decît viața. Bineînțeles că s-a exagerat foarte mult cu acest covid, care nu este nici pe departe atît de primejdios cum se spune. Este ca o gripă banală și se folosește ca pretext pentru distrugerea libertății. Sînt niște propuneri de legi extrem de primejdioase.
01:28 Sergiu Petrovici: Mă scuzați, am o întrebare: Vedem că legile sînt tot mai dure, nu? Dar nimeni nu a văzut fizic, în afară de știrile de la televizor, fizic, dau un exemplu: eu pe vecinul meu sau vecina, cum am văzut-o bolnavă de covid sau la spitaș, așa. Cu toate acestea legile sînt tot mai dure.
01:48 Marius Mioc: Covid este unul dintre cele mai proaste pretexte, pentru că au fost molime mult mai grave. A fost ciumă în Evul Mediu. Atuncea, în Evul Mediu cînd nu exista medicină modernă, erau într-adevăr primejdioase molimele. Și atuncea se făcea carantină, dar numai pentru oamenii bolnavi, și atunci murea foarte multă lume. Pentru covid a murit un număr infim de persoane, din care majoritatea celor declarați morți de covid au murit din alte motive avînd întîmplător și acest virus în organism. Așa cum fiecare om are sute de viruși și de bacterii în organism.
02:20 Sergiu Petrovici: Legat de asta am văzut că tot mai multe antene 5G sînt instalate, dar în schimb se bate toaca cu coronavirusul.
02:27 Marius Mioc: Da. Nu știu.
02:30 Sergiu Petrovici: Probabil cei care urmăresc știu la ce fac vorbire.
02:32 Marius Mioc: Eu aș dori să vorbesc mai mult de legile care se propun. Ca în orice stat democratic, există acest drept al omului la libertate și se prevede: dacă ești bănuit de crimă, de exemplu, poliția nu te poate aresta așa. Trebuie să aibe niște dovezi, le prezintă la judecător, și judecătorul, în urma dovezilor, îți dă arest. Dacă ești bănuit că ai făcut un omor. Ei, după legea asta, vrea să te poată băga statul în carantină, nu pentru crimă, ci pentru că te bănuiește că ai fi infectat cu un virus. Nici măcar nu trebuie dovezi. Deci practic îți ia libertatea pentru niște bănuieli, pentru un fleac, în timp ce dacă faci un omor, nu poate să-ți ia libertatea decît cu niște garanții procedurale.
03:26 Sergiu Petrovici: Deci din toată chestia asta să înțelegem că se vrea neapărat să se implementeze în capul individului faptul că coronavirusulo este adevărat un virus. Asta înțelegem că se caută.
03:35 Marius Mioc: Omul e la cheremul statului. Și în momentul cînd deranjezi guvernul, pentru cu totul alt motiv, vine cu pretextul că ești infectat cu nu știu ce virus. Și dacă-ți face, că fiecare om are sute de viruși și bacterii, și dacă-ți face probe tot găsește un virus. Nu găsește covidul, găsește alt virus sau altă bacterie pe care o ai, că fiecare are, și atunic are motiv. Dec îți poate lua libertatea guvernul cu pretext medical, cum nu ți-o poate lua nici măcar dacă ești bănuit de un omor. Și poate folosi, ba chiar sînt convis că va folosi acest pretext. Pentru că, în momentul cînd deranjezi guvernul îți caută pretextul ăsta să te bage și mulți de frică nu vor îndrăzni să deranjeze guvernul.
04:25 Sergiu Petrovici: Guvernul sau Big Pharma.
04:26 Marius Moc: Guvernunl sau alte grupuri de interese. Practic, posibilitatea de abuz a acestor legi este enormă. Normal, orice om dacă este bolnav, că el simte că e bolnav, el singur merge la spital sau singur stă acasă. Cînd aveam gripă pînă acuma, probabil că majoritatea a avut gripă o dată în viață. Dacă au avut gripă, au stat acasă. Dacă s-au simțit mai rău, poate au mers și la spital. Dar nu a fost aceată idee că te bagă cu forța, care o încearcă guvernul acuma.
05:03 Sergiu Petrovici: Deci, încă o dată: Vă rog frumos să mă lăsați să vorbesc și eu. Încă o dată: nu se pune în discuție că acest virus nu există. Noi nu spunem că nu există, ci că nu est atît de periculos precît propaganda asta mare, care vrea să ne învețe și să ne întipărească în cerebel faptul că virusul este foarte periculos și atuncea se caută distanățarea socială și implementarea ideii, în capul individului, faptul că trebuie să facem un vaccinn, trebuie să găsim un antidot, un vaccin. Nu?
05:41 Marius Mioc: Vreau să spun că și acest lucru cu vaccinarea obligatorie, iarăși există posibilitatea de abuz. Din istorie știm că nu totdeauna guvernele, deși clamează totdeauna că ele sînt în favoarea poporului, de multe ori cei de la guvernare au intenții rele. Și bineînțeles, cu fățărnicie pretind că au intenții bune. De pildă, în istorie: Hitler a vrut să scape de evrei. Și se știe că a omorît milioane de oameni, i-a trimis la crematoriu. Ei, dacă era vaccinare obligatorie pe timpul lui Hitler, putea foarte elegant să nu se mai chinuie cu camere de gazare. Putea să zică: Facem o campanie de vaccinare obligatorie. Și la evrei le dăm ceva otrăvitor.
06:26 Sergiu Petrovici: Cele mai bune vaccinuri, da.
06:28 Marius Mioc: …ca să moară nu imediat, să nu se prindă, să moară peste o lună două. Și scăpa. Deci nu vreau să zic, dar există această posibilitate. În momentul cînd există o vaccinare obligatorie, un guvern răuvoitor poate să facă omor în masă, cum s-a întîmplat în istorie, într-un mod foarte elegant, sub pretextul acestei vaccinări obligatorii. Poate nu evreii, ci alte grupuri, sau pur și simplu ăsta nu-mi place că are idei politice care nu-mi plac, vedem ce postează el pe facebook și ce vorbește. Atunci cînd facem vaccinare obligatorie la toată lumea intenționat îl injectăm cu ceva ca să îl omoare. Deci se poate face, cu această vaccinare obligatorie, omorîrea celor care deranjează guvernul. Bineînțeles, pretinzînd că se face spre binele populației. Se zice că da, din 100000 numai unul a murit, dar a murit ăla unu care trebuia să moară. Deci potențialul de abuz al acestei legi este enorm. Trebuie să rămînă acest principiu banal: Omul este proprietarul proprilui său corp. Ce anume bagi în tine trebuie tu să fii de acord. Deci un medic poate să te sfătuiască să iei anumite medicamente sau vaccinuri dar tu trebuie să ai dreptul la decizie. Pentru că medicii au interesele lor.
07:53 Sergiu Petrovici: Da. Decizia ne aparține! În totalitate.
07:55 Marius Mioc: Unii poate au comision de la firmele farmaceutice. Dacă prescriu anumit medicament primesc și ei comision. Există aceste situații.
08:06 Sergiu Petrovici: Eu cred că mai degrabă este scopul decît comisionul. Este un scop bine definit.
08:12 Marius Mioc: În momentul cînd tu nu mai ai drept pentru corpul tău, ce să faci, în momentul ăla se pot face o mulțime de abuzuri.
08:20 Sergiu Petrovici: Este ceva mai mult decât o dictatură. Este o sclavie mentală.
08:23 Marius Mioc: Libertatea omului dispare, ești la cheremul statului. Și mai mult: Ți-e și frică să mai critici guvernul că guvernul, dacă-l critici, cînd vine o vaccinare obligatorie te rezolvă, sau te bagă în carantină obligatorie. Deci nici nu te bagă. Apare frică: Bă, dacă eu critic guvernul ăștia îmi înscenează ceva și mă bagă la carantină. Deci poate nici nu trebuie să te bage la carantină. Este ca pe vremea comunismului, de exemplu, erau cîțiva care erau băgați în pușcărie și foarte mulți nu îndrăzneau să vorbească contra guvernului, nu neapărat că erau băgați în pușcărie dar se gîndeau că poate îi vor băga. Deci de frică. Trebue să ne păstrăm libertatea. Nu sîntem la cheremul guvernului, indiferent ce guvern. Nu trebuie să avem încredere în guverne.
09:15 Sergiu Petrovici: Legat de ce ați spus mai devreme, de cuvîntul frică. Am observat, noi observăm deja toți oamenii. Inclusiv cei tineri, de care am auzit foarte multe persoane mai în vîrstă că spun despre tineri că nu prea mai au valori, nu prea au identitate, simțul răspunderii Cei de vîrsta mea și cei mai tineri, am observat un lucru: Faptul că frica este unealta principală prin care se manipulează o societate, o țară, masele.
09:45 Marius Mioc: Se manipulează frica că virusul ăsta aduce moarte, dar de fapt măsurile astea, de exemplu purtatul măștilor, mai ales că masca nu se schimbă la fiecare jumate de oră cînd se umple de viruși și de microbi. Și dacă ții o mască nu știu cîte ore pe tine, și majoritatea oamenilor nu au… Și eu mi-am luat o mască, dacă mi se cere mi-o pun, dar aceeași mască o țin un an întreg dacă e nevoie, că n-o să-mi cumpăr tot timpul altă mască. Bineînțeles că nu am deloc încredere în mască, o pun numai cînd n-am încotro. Măștile astea, din respirație, este căldură și umezeală acolo, se adună în mască, care contribuie la înmulțirea virușilor și bacteriilor, șe este foarte nesănătoasă. Dacă ai schimba-o la fiecare juma de oră, să zicem că ar fi. Dar cum nimeni n-o schimbă la fiecare jumate de oră și nu aruncă măștile și să-și ia mască nouă, ci toată lumea refolosește masca de 100 de ori, va fi chiar rău pentru sănătatea populației.
10:41 Sergiu Petrovici: Mult mai rău. Ce părere aveți despre această lege? Sînteți informat?
10:47 Marius Mioc: Da. Legea aceasta, cum am spus, are niște principii inacceptabile: de a da dreptul statului de a aresta oamenii pentru simplă bănuială de a fi infectat de ceva. Și vreau să spun, apropo de această epidemie covid: Dacă vă uitați pe worldometers, pe internet sînt date publice. Acele țări care s-au agitat cel mai mult cu covidul, alea au cei mai mulți morți. În Africa, m-am uitat, unde nu s-au prea agitat…
11:15 Sergiu Petrovici: Deci acolo propaganda a dat rezultate.
11:18 Marius Mioc: În Africa, m-am uitat. Au indice morți la milionul de locuitori, la covid. O singură țară din Africa, insulița Mayotte, o insulă mică, are mai mulți morți decît România. Restul toate țările din Africa, mai puțini morți la milionul de locuitori decît România. Pentru că ei nu prea s-au băgat în seamă cu covidul.
11:40 Sergiu Petrovici: Și din cîte am înțeles s-au și opus acestor…
11:44 Marius Mioc: Da. A fost președintele Tanzaniei, a avut un discurs că este o farsă covidul. Și mă uit pe worldometers la Tanzania, are 0,4 morți la milionul de locuitori, de covid. România 96 morți la milionul de locuitori. Deci în România stăm în casă să salvăm vieți, punem măști…
12:07 Sergiu Petrovici: Deci le facem jocul. Le facem jocul la maxim.
12:08 Marius Mioc: …96 de morți la milionul de locuitori. Tanzania, președintele lor zice că e o farsă și ține discurs, care a fost și pe internet, că a făcut test de covid la capră și la fruct și a ieșit pozitiv, și au 0,4 morți. Deci, cine s-a agitat mai mult, ăla are mai mulți morți. De ce? Pentru că guvernele cînd iau măsură de restrîngere de libertăți, trebuie să justifice în ochii populației măsurile. Și atunci trebuie să zică că uite că avem date care arată că e o situație gravă. Ca să nu pară că au fost niște proști că au luat măsurile. Și inventează morți! La noi în România au mers pe principiul, dar nu numai la noi, peste tot…
12:46 Sergiu Petrovici: Cetățenii României sînt destul de inteligenți încît să-și dea seama că manipularea este grosolană.
12:53 Marius Mioc: Unii nu sînt.
12:54 Sergiu Petrovici: Unii nu vor să-și dea seama. Că au anumite interese.
12:57 Marius Mioc: Da. Unii au interese și alții poate nu. Deci, ce am vrut să zic? Se merge pe principiul: testăm facem o mulțime de teste. Dacă facem o mulțime de teste, normal că găsești o mulțime de cazuri. Inclusiv Donald Trump, președintele Americii, și-a dat seama de chestia asta. A spus recent că de aia sînt multe cazuri de covid, că-s multe teste. Acest virus se răspîndește, o mulțime de oameni, eu cred că avem deja 1 milion de români care au avut covid sau au covid. Nu este nici o problemă, virusul este slab și în foarte rare cazuri provoacă probleme. Și ar trebui să ne concentrăm strict cine se simte bolnav să fie tratat și restul să fie lăsați în pace. Așa cum se întîmplă la gripă. Că și gripa, milioane de români au avut gripă, dar nu sînt internați cu forța ci numai dacă ei se simt rău. Și a mers foarte bine lucrul ăsta. Și pentru gripă încercau televiziunile să facă isterie. De ce? Televiziunile totdeauna primesc bani de la firme farmaceutice. Pentru că alea fac reclame.
14:02 Sergiu Petrovici: Așa. O să încercăm să revenim peste cîteva minute.

Mai citește alte articole pe tema covid la pagina covid-19.

2 gânduri despre „Este atacată ordinea constituțională a statului român (video)

  1. Berlin, 29 august 2020. – Dupa minutul 32:00 vorbeste in germana si engleza Dr. Heiko Schöning, unul din initiatorii Comisiei Extraparlamentare de Anchetă Corona. El se refera la caracterul de crima organizata la nivel global al escrocheriei ‘coronavirus’.

    Mesajul Comisiei Extraparlamentare de Anchetă Corona:

    Transcrierea in romana a mesajului Comisiei Extraparlamentare de Anchetă Corona:

    Dă clic pentru a accesa Text-ACU-rom%C3%A2n%C4%83.pdf

    In 29 august 2020 au mai avut loc demonstratii si in Anglia, Canada si Franta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.