Covid în Spania. Gunoi de ziaristă pusă la punct de doctor (video)

La o televiziunea de stat spaniolă unde se vorbește despre problema covid, un gunoi de ziaristă e pusă la punct de doctor. De remarcat mimica doctorului cînd ascultă aberațiile ziaristei.

Linc de rezervă, pentru cazul cînd youtube va cenzura: https://www.bitchute.com/video/nlRs35KLnSFj/

Transcriere înregistrare:
0:00 Ziarista Maria del Carmen Mendizabal (Mamen): L-am invitat pe doctorul Luis de Benito. Bună ziua.
0:04 Luis de Benito: Bună ziua.
0:05 Ziarista Mamen: Domnule doctor cunoașteți bine situația din spitale. De la începutul pandemiei ați tratat pacienți cu coronavirus. Lucrați în spitalul Escorial de aici, din Madrid. Spuneți-ne, care e situația în realitate. E îngrijorătoare, nu? Puteți să ne spuneți nivelul de ocupare al paturilor din spitale? Sînt spitale care au suplimentat numărul de paturi?
0:29 Luis de Benito: Nu, nu sînt. Nu știu ce ați auzit despre spitale. Într-adevăr e o creștere a numărului de internări. Dar pînă săptămîna trecută, n-a existat nici o internare. Ieri au fost 3 oameni internați. 3 oameni internați și avem peste 100 de paturi, înțelegeți? Nu cred că sîntem deloc în situația de a fi copleșiți. Cel mai aglomerat e spitalul „12 octombrie”.
0:55 Ziarista Mamen: Spitalul „12 octombrie” e cel care a anulat operațiile chirurgicale și vrea să amîne alte intervenții și consultații care nu sînt urgente.
1:05 Luis de Benito: Desigur, ieri autoritățile au anunțat că au existat 75 de internări. 75 de internări la un spital care are 1300 de paturi.
1:12 Ziarista Mamen: Da. Și 540 de infectări.
1:16 Luis de Benito: Vorbiți de îmbolnăviri ori de testări pozitive? Pentru că numerele acestea pot stîrni confuzie. Noi facem teste PCR și găsim multe rezultate pozitive. Mai mult, acum băgăm în spitale oameni accidentați în trafic, care au fost testați pozitiv. Sînt înregistrați cu covid-19 chiar dacă e vorba de oameni accidentați în trafic. Și provocăm confuzie cu anunțuri de genul „cazurile de covid sînt în creștere!”. De fapt nu e adevărat. Există o creștere, dar nu a bolnavilor care prezintă patologia bolii covid. Patologia covid e cea pe care am văzut-o în primăvară, cînd spitalele au fost într-adevăr aglomerate. Dar acum vedem o creștere a cazurilor care rezultă doar din faptul că se fac mai multe teste PCR. Dacă ai un test PCR pozitiv nu înseamnă că ești bolnav.
1:56 Ziarista Mamen: În spitalul dumneavoastră, care e situația exactă? Vă pregătiți pentru sewptembrie, octombrie? Personalul medical a revenit la slujbă?
2:10 Luis de Benito: De ce să revină? Sînt în vacanță ca toți demnitarii aleși și personalul guvernului. Nu e nici o criză. Sîntem în alertă, vigilenți, dar nu e nici o situație de urgență.
2:19 Ziarista Mamen: I-a înlocuit cineva? Pe doctori și pe asistente?
2:25 Luis de Benito: N-am idee ce program au. În ce ne privește hotărîrea de a suspenda consultările și operațiile s-a făcut datorită lipsei de rezerve de sînge și de personal. Dar nu vedem nici pe departe numărul de oameni internați pe care i-am văzut în primăvară.
2:43 Ziarista Mamen: Bine. Repet: Sînt 540 de internări în total, 70 la terapie intensivă, ca numerele să fie clare. A apărut o carte, cred că știți de ea: „Coronavirus, în căutarea unui vaccin”. Presupun că ați urmărit ultimele știri despre vaccin, care vin din Rusia, din Germania. Ieri toată atenția a fost îndreptată asupra lor, dar se pare că vaccinul nu va fi gata pentru la toamnă și că vaccinul Pfizer [firmă farmaceutică] pare să fie mai eficace. Ce spuneți despre asta?
3:14 Luis de Benito: Desigur că e mereu profitabil să vorbești de un vaccin mai ales după ce ai băgat spaima în oameni și i-ai făcut să creadă că e necesar. Pentru că toți vedem asta. Problema e dacă chiar avem nevoie de veccin, dacă vaccinul e sigur, dacă nu e primejdios. Dar în primul rînd, întrebarea e: e nevoie de el sau nu? Dacă e adevărat că virusul s-a răspîndit în număr oameni la oameni, de ce să mai fie nevoie să vaccinăm întreaga populație?

Mai citește alte articole pe tema covid la pagina covid-19.

2 gânduri despre „Covid în Spania. Gunoi de ziaristă pusă la punct de doctor (video)

  1. Pingback: Video: Medicul Luis de Benito (Spania) dă de pământ cu DEZINFORMAREA practicată de către mass-media | SACCSIV - blog ortodox

  2. Pingback: Covid în Spania. Gunoi de ziaristă pusă la punct de doctor (video) | bejenariupetreablog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.