Adevărații medici-eroi sînt cei care și-au dat demisia la începutul pandemiei (video)

Discurs ținut de mine în centrul Timișorii, în 19 iulie 2020, în cadrul discuțiilor despre legea carantinării. Probleme principale discutate:
– manipularea cu covidul nu e ceva nou, a mai existat înainte cu gripa porcină și gripa aviară
– adevărul științific în lumea medicală e tributar celor care finanțează domeniul – în primul rînd marilor firme farmaceutice
– adevărații medici-eroi sînt cei care la începutul manipulării cu covidul și-au dat demisia în bloc, ca să atragă atenția asupra manipulării. Presa i-a înfierat ca „dezertori”, iar în paralel guvernul a anunțat supliment salarial de 500 euro pentru „medicii din linia întîi” ca să închidă gura contestatarilor din sistemul sanitar.

Cel care discută cu mine este Sergiu Petrovici.

Filmarea am pus-o inițial pe youtube, dar a fost cenzurată de acolo (lucru pe care l-am explicat deja: Din nou, cenzură pe youtube: Filmare cu mine vorbind despre legea carantinării ștearsă – linc), așa că am pus filmarea pe bitchute:

Transcriere înregistrare:
00:00 Marius Mioc: Apropo de ce ai zis, că în 2019 a început propaganda. Nu în 2019. A fost înainte.
00:05 Sergiu Petrovici: Deci propaganda, în Europa, a început la sfîrșitul lui 2019.
00:10 Marius Mioc: Vorbești numai de acum. Dar a fost înainte cu gripa porcină.
00:15 Sergiu Petrovici: Domnule, eu mă refer la covid.
00:19 Marius Mioc: Nu. Este o propagandă a…
00:21 Sergiu Petrovici: Domnule, vă mulțumim. Haideți acum, intrăm. Bună, domnu Marius. Spuneți.
00:26 Marius Mioc: Deci propaganda aceasta există de mai multă vreme. Companiile farmaceutice vor să creeze panică…
00:31 Sergiu Petrovici: Vă rog. Deci e vorba de propaganda care a început cu subiectul covid. Propaganda covid în Europa a început la sfîrșitul lui 2019. Vă rog frumos să deschideți subiectul despre care am zis că ne întîlnim.
00:48 Marius Mioc: Da, știu. Dar vreau chestia asta să lămuresc. Este o veche încercare, o idee a firmelor farmaceutice…
00:56 Sergiu Petrovici: Planul e început de ani de zile de inducere. Am înțeles.
01:00 Marius Mioc: De mult vreme au planuri de a-și spori vînzările prin crearea de panică în populație.
01:06 Sergiu Petrovici: Exact. Vînzările cui? Ale?
01:07 Marius Mioc: Ale lor, ale…
01:09 Sergiu Petrovici: Farmaciilor, produselor corporatiste.
01:10 Marius Mioc: …ale produselor. Dacă vă uitați cum au evoluat de-a lungul anilor, acum 20 de ani cît se cheltuia pe medicină și cît se cheltuie acum în lume, a crescut mult mai mult decît a crescut PIB-ul. Deci de 3-4 ori mai mult au crescut banii pentru medicină decît în general banii în economie.
01:30 Sergiu Petrovici: Păi pentru cei care cred, doar cred că conduc lumea din umbră, care sînt cele mai bune afaceri? Războaiele, farmaciile, medicamentele, spitalele.
01:41 Marius Mioc: Tactica lor de marketing e să creezi panică în populație. Că dacă îi spui unui om vezi că poți să mori, omul se sperie, atunci dă bani, că…
01:49 Sergiu Petrovici: Vezi că ai covid, trebuie să mergi să-ți iei…
01:51 Marius Mioc: Nu se mai uită la niște lei în plus sau în minus că dacă moare nu îi mai folosesc la nimica banii.
01:56 Sergiu Petrovici: iar în cazul de față, noi avem covid și trebuie să facem vaccin, nu?
02:00 Marius Mioc: Dar chestia asta au făcut, exact ca și cu covidul, cu mai puțin suces, au făcut în trecut. În 2009 au avut gripa porcină. Au avut în trecut cu gripa aviară. Crează isterie. Au creat același tip de propagandă, dar nu cu atîta succes ca acuma în 2019.
02:18 Bărbat: Nu au mai avut animale și au băgat oameni.
02:21 Marius Mioc: Gripa porcină a fost tot așa un virus. De ce? Virușii ăștia…
02:26 Sergiu Petrovici: Da, bine spus. Au distrus industria.
02:27 Femeie: Au distrus industria.
02:28 Marius Mioc: Viruși și bacterii există o mulțime în lume, și mereu se descoperă viruși și bacterii noi. Că poate nu se mai descoperă specii noi de elefanți, la ora asta. Dar specii noi de viruși, de bacterii, de furnici sau de alte chestii, eu zic că în fiecare an o să descopere specii noi. Și atunci cînd apare o specie nouă… Nu cînd apare o specie nouă, cînd se descoperă, poa’ să zică „e periculos, luați medicamente contra ei”, la viruși și la bacterii. Așa au făcut cu gripa porcină în 2009, au făcut isterie. Unele țări, România nu, dar alte țări, și atunci în 2009 au făcut acest tip de măsuri de izolare socială, de închidere a școlilor și alte chestii de felul ăsta. Exact același tip de manipulare cu mai puțin succes. Acuma, în 2019, au avut un plan, ca să aibă manipularea mai mult suces, cenzura informațiilor.
03:24 Sergiu Petrovici: Dar este unul din cele mai mari planuri din ultimii ani. Pentru că vorbim de un plan la nivel mondial.
03:29 Marius Mioc: Dar asta vreau să spun: nu a început în 2019 cu covidul. Planul este vechi. Acuma au îmbunătățit acest plan, care nu le-a ieșit 100% cu gripa porcină, cu gripa aviară. Au îmbunătățit adăugînd chestia de cenzură a informațiilor. Au vrobit cu firmele care au rețele de socializare. Cu facebook, cu google, care absolut pe față au spus că ele vor elimina informații care nu sînt corespunzătoare cu ce zice Organizația Mondială a Sănătății. Și cu chestia asta și-au îmbunătățit succesul. Deci manipularea covid de acuma este identică ca principiu cu manipularea cu gripa porcină de acum vreo 11 ani.
04:22 Sergiu Petrovici: Sau cu gripa spaniolă de acum 100 de ani.
04:23 Marius Mioc: … cu gripa aviară de acum 14 ani… și tot apar. Mai sînt și manipulări cu boli la animale, cu pesta porcină, cu boala vacii nebune, cînd o mulțime de vaci s-au omorît.
04:37 Sergiu Petrovici: Dar manipulările astea, cum e posibil să apară? Din ce cauză?
04:41 Marius Mioc: Sînt interese.
04:43 Sergiu Petrovici: Dar mă refer: dacă oamenii ar fi un pic mai bine informați, ar mai putea…?
04:47 Marius Mioc: Dar oamenii depind de mass-media, și au plănuit să manipuleze și mass-media. De exemplu, dacă…
04:51 Sergiu Petrovici: Păi mass-media este cumpărată. Pe niște bani de nimic.
04:54 Marius Mioc: La noi, în fiecare an, în fiecare zi în România mor, nu știu, 1000 de oameni sau cîți mor, că așa-i normal la o populație de 18 milioane.
05:04 Sergiu Petrovici: Oamenii mai și mor.
05:07 Marius Mioc: În momentul cînd vezi: în China a apărut o gripă nouă și au murit 3 oameni. De ce naiba aici în România trebuie să scrie ziarele despre chestia asta? Adică ce e așa important că au murit 3 oameni în China de nu știu ce gripă, să zicem un virus nou. Cum de imediat cum s-a întîmplat asta, imediat toate ziarele din toată lumea răspîndesc. Și apoi tot timpul, în fiecare zi se anunță cîți au murit.
05:35 Sergiu Petrovici: Deci astea nu sînt știri reale și folositoare.
05:39 Marius Mioc: Tot prin Organizația Mondială a Sănătății, despre care se știe că e finanțată de firmele de…
05:46 Sergiu Petrovici: Mie-mi place să-i spun Organizația Mondială a Sataniștilor.
05:50 Marius Mioc: Ce vreau să zic? Tot așa se face manipularea, și în trecut cu gripa porcină, și acum cu covidul. Această organizație este finanțată… Înainte Statele Unite era principalul finanțator, pe locul 3 era Fundația Bill și Melinda Gates și pe locul 3 era GAVI – alianța pentru vaccinuri. Acuma s-a retras Statele Unite, au zis că se retrag din organizație…
06:16 Sergiu Petrovici: Datorită cui s-a retras?
06:17 Marius Mioc: …a rămas… Datorită lui Trump. Și a rămas Fundația lui Bill Gates pe locul 1 ca finanțator și GAVI – alianța pentru vaccine, pe locul 2.
06:27 Sergiu Petrovici: Și noi să înțelegem că OMS-ul, principalii finanțatori ai OMS ar fi Bill Gates.
06:35 Marius Mioc: Acuma a rămas Bill Gates. Înainte era Statele Unite, un pic mai mult decît Bill Gates. Acum a rămas Bill Gates singur ca principal finanțator. Și înainte era foarte important Bill Gates pentru OMS.
06:43 Bărbat: Și Soros.
06:44 Marius Mioc: Nu cunosc. Eu știu de Bill Gates în cazul OMS. Alte cazuri…
06:49 Sergiu Petrovici: Bill Gates este și inventatorul Microsoft.
06:52 Marius Mioc: Da, da. Și în tot sistemul medical, firmele astea farmaceutice angajează medici, care unii poate sînt bine pregătiți, dar pe ură acest medic trebuie să susțină ce…
07:10 Sergiu Petrovici: Ce li se impune. Forțat, șantajat, amenințați medicii. Nu?
07:18 Marius Mioc: De obicei banul, pînă la urmă, dictează. O dată, de la firmele farmaceutice, care finanțează și revistele medicale, revistele științifice medicale. Și acolo dacă ai un studiu care zice că un medicament pe care îl dă o mare firmă farmaceutică e bun, imediat îl publică. Dacă ai un studiu care zice că, de exemplu, mănînci usturoi și te ajută la boala asta, nu-l publică că nu există interesul.
07:46 Sergiu Petrovici: E prea bun, prea practic și prea ieftin.
07:51 Marius Mioc: Deci nu se cîștigă bani. Și producătorii de usturoi nu finanțează reviste științifice medicale.
07:57 Sergiu Petrovici: Și dacă e să luăm cu usturoi, trebuie să luăm chinezesc.
08:00 Marius Mioc: Zic și eu. Am dat un exemplu. Deci usturoiul, în anumite chestii se știe că ajută, sînt anumite boli la care ajută usturoiul. Acuma despre această lege a carantinării. Legea asta dă un instrument guvernului de a instaura dictatura. Nu-i place guvernului de tine, pe indiferent ce motiv. De pildă ai aflat de o afacere de corupție din guvern și vrei s-o dai în vileag.
08:30 Sergiu Petrovici: Sau spui prea mult adevărul despre covid, despre covrig.
08:34 Marius Mioc: Dar nu trebuie să fie o problemă medicală.
08:37 Femeie: Sau îți face un accident.
08:38 Sergiu Petrovici: E, lăsați, că acuma se trezește tot mai multă lume. Nu mai e chiar așa.
08:41 Marius Mioc: În momentul ăla îți înscenează că ești infectat cu ceva și trebuie să te bage în carantină. Adică să-ți răpească libertatea. Și pînă acuma se făceau înscenări. Nu numai la noi. Peste tot în lume. Edward Snowden [aici am făcut o confuzie între Edward Snowden și Julian Assange; Assange este cel care, după ce a dezvăluit taine ale guvernului, a avut de înfruntat acuzație de viol – linc], de exemplu, care a dezvăluit niște taine despre ce fac guvernele și i-au găsit o femeie care a fost de bună voie cu el și apoi i-a făcut plîngere pentru viol. Dar ce vreau să spun?
09:08 Sergiu Petrovici: Așa funcționează propaganda mass-media.
09:11 Marius Mioc: Metoda de compromitere a persoanelor deranjante există de mult și se folosește peste tot în lumea care o zice noi democratică, dar totuși…
09:23 Sergiu Petrovici: Da, dar ținînd cont de vremuri și de evenimente, eu cred că tot mai mulți oameni își dau seama de foarte multe lucruri și se unesc, și încet-încet încep să colaboreze, să discute.
09:33 Marius Mioc: Ar trebui să se unească mai mulți oameni pe ideile astea…. Vreau să continui ideea. Deci pînă acuma totuși, dacă vrea să te aresteze, legea era: procurorul are voie 24 de ore să te rețină și după aceea te prezintă la un judecător care să confirme mandatul de arest. Și trebuie să aibe niște dovezi.
09:50 Sergiu Petrovici: Aici se vrea să se ajungă.
09:51 Marius Mioc: Judecătorul, totuși, prin legile care sînt deocamdată…
09:55 Sergiu Petrovici: Și vor fi…
09:57 Marius Mioc: …nu poate fi așa ușor schimbat. Există niște atacuri ale guvernului la independența justiției.
09:59 Sergiu Petrovici: Despre asta este vorba. Domnu’ Marius, e vorba de faptul că cetățenii trebuie să ieie atitudine ca legile și constituția care a fost lăsată prin vărsare de sînge în România, cetățeni de 18 ani în sus și nu numai, ei trebuie să-și apere aceste drepturi și valori. Iar chestia asta nu se face doar stînd pe facebook.
10:28 Marius Mioc: Da, știu. Deci ce vreau să zic? Deci pînă acum asta era regula: judecătorul declară arest, care judecător  totuși nu poate fi schimbat așa ușor de guvern. Acum vine un medic, cu noua lege a carantinei, un medic de la Direcția de Sănătate Publică poate să zică: „te bănuiesc că ești infectat cu nu știu ce”, nici nu trebuie să dovedească, și îți poruncește arestul. Și medicul ăla e la cheremul guvernului. Oricînd poate să fie schimbat de guvern dacă nu execută ordinul. Deci practic guvernul are o metodă prin care poate aresta sub pretext medical, orice persoană incomodă. Și la un moment dat, această amenințare existînd, și cetățenii dacă știu că oricînd pot fi arestați de guvern, le e și frică să mai vorbească contra guvernului.
11:18 Sergiu Petrovici: Dar în momentul în care cetățenii se unesc tot mai mulți, mai le este frică?
11:21 Marius Mioc: Păi dacă reușesc să se unească nu, dar să știți că și prin frică se poate conduce o țară și au fost în istorie multe cazuri. Și acuma tot prin frică sînt manipulați oamenii.
11:32 Sergiu Petrovici: Cu acest subiect covid.
11:34 Marius Mioc: Exact. S-a băgat frica și în sistemul medical. Dacă vă amintiți…
11:38 Sergiu Petrovici: Asta se vrea dar nu mai… Eu am văzut foarte multe persoane în România care văd că nu mai cred deloc în covid, și asta deja e un început bun.
11:47 Marius Mioc: Sînt și care cred. În sistemul medical, pentru că li se zice oamenilor „bă, ăștia care contestă covidul, ăștia nu sînt medici și trebuie să ascultăm specialiștii”. Dar s-a băgat frica în sistemul medical. Dacă vă amintiți, la începutul pandemiei, au fost medici care și-au dat demisia în bloc. În semn de protest față de măsurile guvernului, medicii și-au dat demisia în bloc. Aceștia sînt adevărații medici-eroi, care șia-u dat demisia ca să arate că nu sînt de acord cu măsurile guvernului. Și au fost înfierați în presă că sînt dezertori, că sîntem într-o situație de război și cum își permit ei să-și dea demisia?
11:30 Sergiu Petrovici: Păi asta a fost iar o propagandă.
11:32 Marius Mioc: Bineînțeles că nici un ziar nu le-a dat și lor cuvîntul. Și pe urmă, pe lîngă faptul că… Deci înfierarea prin mass-media a acestor medici care și-au dat demisia, a existat și mituirea medicilor cu un 500 de euro în plus la salar. Imediat a anunțat Iohannis ca să potolească revolta din sistemul sanitar.

Mai citește alte articole despre evenimentele legate de molima cu coronavirus la pagina Covid-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.