Ofertă: Carte „Reportaj cu sufletul la gură” de Titus Suciu gratuită

Prin anumite împrejurări am aflat că la o bibliotecă din Timișoara se casează mai multe exemplare din cartea „Reportaj cu sufletul la gură” de Titus Suciu. Biblioteca cumpărase în 1990 multe exemplare din această carte (una dintre primele apărute cu mărturii din revoluția din Timișoara) – e vorba de ediția a 2-a, căci ediția întîi (editura Facla) deja se epuizase și la vremea aceea cartea era cerută. Acum a hotărît să păstreze doar cîteva exemplare și exemplarele de prisos să le caseze.

Am intrat pe fir și am preluat eu exemplarele destinate casării. Le ofer gratuit oricărei persoane care comandă de la mine alte cărți. Cartea are 296 pagini format A5. Pentru cei interesați:

 • Intrați pe pagina Cărți de vînzare (linc) și vedeți ce cărți ofer la vînzare.
 • Alegeți cărțile pe care le doriți și trimiteți-mi mesaj la mioc.marius@gmail.com cu ce comandă faceți, precizînd numele și adresa de livrare (care e bine să coincidă cu adresa pe care o aveți trecută pe cartea de identitate, pentru a nu fi probleme la poștă).
 • Vă voi trimite coletul ramburs la adresa indicată iar dv. trebuie să vă prezentați la poștă, să ridicați coletul și să plătiți cărțile comandate conform prețurilor indicate la pagina „Cărți de vînzare” + 20 lei pentru cheltuieli de trimitere și încasare a banilor. În colet se va afla și cartea „Reportaj cu sufletul la gură”, pentru care nu trebuie să plătiți nimic.
 • Oferta nu este valabilă la cărți comandate în format electronic. La acestea se aplică procedura și prețurile precizate la pagina „Cărți de vînzare”.

5 gânduri despre „Ofertă: Carte „Reportaj cu sufletul la gură” de Titus Suciu gratuită

 1. Buna,
  Sotia mea si cu mine suntem ghizi turistici atestati si organizam ture cu turisti, in principal localnici dar si straini. Avem in portofoliu si un tur al revolutiei pe care l-am pornit asta vara si pe care vrem sa-l mai desfasuram in periada de iarna pentru localnici. Aceasta carte este una faorte buna, noi avem prima editie, daca aveti exemplare extra care pot fi donate, noi am dori sa inmanam celor care vin la tururile cu tematica revolutia romana la Timisoara cate un exemplar in mod gratuit din partea d-voastra pentru a duce mai departe amintirea acelor momente.
  Va multumim!

  1. Cumpărați cărți ale mele despre revoluție și la fiecare carte a mea cumpărată primiți și una de Titus Suciu gratis. Vă pot da factură (pe cărțile mele, nu pe cele ale lui Titus Suciu).

  1. Trimiteți e-mail la mioc.marius@gmail.com pentru a le primi prin colet poştal cu plata ramburs (la ridicarea coletului) cărțile dorite. Indicați numele și adresa la care vreți să primiți cartea, care ar fi bine să fie trecută și în actul de identitate (ca să nu fie probleme la poștă la ridicarea coletului), cît și comanda exactă de cărți. Procedura e explicată la https://mariusmioc.wordpress.com/carti-ale-mele-de-vinzare/ unde găsiți și lista completă de cărți pe care le ofer și prețurile.
   Pentru „Covid, minciuna veacului” + „Reportaj cu sufletul la gură” costul e 64,90 lei (44,90 + 0 + 20 lei trimiterea prin poștă).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.