Coronavirusul, cacealmaua Partidului Comunist Chinez. În fiecare an, vă garantez, virusologii vor descoperi viruși noi (video)

În 3 octombrie în centrul Timișorii a avut loc o manifestație a celor care se opun obligativității purtării măștilor în școli. Am fost și eu prezent acolo, prilej cu care mi s-a luat un interviu de o reporteriță care s-a prezentat a fi de la radio Timișoara. Nu știu dacă radio Timișoara a difuzat interviul, dar acesta a fost filmat cu telefonul mobil de o altă persoană și prezint acum această filmare. Lipsește o mică parte de la începutul interviului.

Transcriere înregistrare:

Marius Mioc: …demonstrații de protest împotriva guvernării, și pentru a potoli populația de acolo, Partidul Comunist Chinez a născocit această poveste cu un virus foarte fioros care trebuie oprit. Au apărut imagini la televizor cu oameni care picau pe stradă în Wuhan, și toată lumea s-a îngrozit: vai ce virus grozav! Eu întreb: De ce în afară de Wuhan, niciunde în lume, iată, virusul s-a răspîndit peste tot în lume, niciunde n-am mai văzut asemenea scene cu oameni care pică secerați pe stradă? A fost o înscenare! Partidul Comunist Chinez a avut problema aceasta de a potoli manifestația de stradă din China. Fuseseră în Hong Kong, dar aia e regiune autonomă, acolo mai acceptau. Dar în Wuhan, care este în China propriu-zisă, n-au mai vrut să accepte și au inventat chestia asta ca să potolească populația. Trebuie să le dau, să le recunosc că față de perioada lui Mao Zedun au devenit mult mai umani. Pentru că în perioada lui Mao Zedun, dacă populația se revolta într-o provincie, începeau s-o măcelărească. Acuma sînt mult mai umani, comuniștii chineji, n-au măcelărit populația ci le-au dat arest la domiciliu. La 11 milioane locuitori, cît sînt în orașul Wuhan.

Virusul ăsta este un pretext. În fiecare an, eu vă garantez, că virusologii vor descoperi viruși noi. Pentru că încă nu se știu toate virusurile care există în lume și viruși și bacterii se vor descoperi, se descoperă, în fiecare an. Specii noi de elefanți nu se descoperă, specii noi de viruși și de bacterii se vor descoperi. Virusul ăsta nu este cu nimic mai deosebit decît altele. A fost folosit ca un pretext, din motive complet extramedicale, de către Partidul Comunist Chinez, și ulterior lumea s-a îngrozit. Au copiat, din spirit de turmă, conducătorii politici din alte țări au copiat lucrul ăsta. Au fost și grupuri de interese care au văzut oportunitatea de a cîștiga niște – firmele farmaceutice – și acuma cei care au luat măsurile astea nu vor să recunoască că au fost niște tîmpiți, că și-ar pierde cariera lor politică.

Mai citește: – Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta
– Obîrșia isteriei covid – protestele din Wuhan, 2019 (video)

– alte articole despre problema coronavirusului la pagina Covid-19.

3 gânduri despre „Coronavirusul, cacealmaua Partidului Comunist Chinez. În fiecare an, vă garantez, virusologii vor descoperi viruși noi (video)

 1. GLOBALISTII au născocit această poveste! China face parte din clubul GLOBALIST, dar este probabil un jucător secundar! Iar China s-a ‘vindecat’ imediat de ‘virus’, pe cînd restul lumii rămîne în continuare în ghearele păianjenului!

  Video: Scandalul Corona: „Crime împotriva umanității”? Agendă coruptă, acțiune in justiție internațională colectivă

  https://docdro.id/x1KMz5A

 2. Domnule Mioc, pornesc de la premiza ca sunteti corect si sincer convins ca ce spuneti e real, nu ati fi deci un propagandist angajat in teoria conspirationista. Va intreb asa:
  – Chiar credeti ca e vorba de un virus banal, ca nu ucide pe toti cei care au si unele comorbiditati, ba chiar si pe unii fara comorbiditati, ca nu mori in chinuri, ca cifrele infectatilor si decedatilor sunt false?
  Sunt curios sa aflu opinia dvs. precisa, pentru ca va respect mult perntru tot ce ati facut si faceti legat de Revolutie.

  • Dacă ați urmărit articolele pe tema covid de pe blog, cred că v-ați lămurit de poziția mea. Da, consider că numărul morților de covid e mult umflat. În ceea ce privește numărul infectaților cred că e subestimat, fiindcă sînt mulți infectați asimptomatici care nu sînt depistați și oamenii respectivi habar n-au că au fost infectați cu virusul respectiv. Dar asta nu-i numai părerea mea. Pînă și unul dintre șefii OMS, Mike Ryan, gîndește ca mine și a estimat că 10% din populația lumii deja a fost infectată cu acest virus https://www.aljazeera.com/news/2020/10/5/who-10-percent-of-worlds-population-may-have-had-coronavirus
   Asta dovedește că virusul covid nu e nici pe departe atît de primejdios cum s-a spus, cea mai mare parte se poate infecta fără nici o problemă. Totodată, dovedește că măsurile de oprire a virusului sînt fără rost. Cum ziceam într-o intervenție pe care am prezentat-o pe acest blog, „e ca și cînd ai aduna apă cu sita”. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/19/piata-operei-16-mai-2020/
   Principala armă împotriva virusului e imunitatea naturală a organismului. Aceasta e slăbită la oameni bătrîni, cu multe boli. Dar oamenii cu imunitate scăzută pot muri de la o mulțime de feluri de virusuri și bacterii, nu doar de la covid. Deci și la oamenii bătrîni și cu multe alte boli, tot întărirea imunității e cel mai bun lucru pe care-l pot face. Iar panica, nesiguranța care se răspîndește în populație de propaganda covidoisterică are ca efect scăderea imunității, findcă ea depinde și de psihic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.