Donald Trump observă ceea ce eu am observat de mult: Numărul morților de covid e crescut artificial prin modul de raportare (video)

Pe acest blog m-am referit de mai multe ori la problema falsificării stastisticilor de morți de covid. Principala metodă folosită este declararea ca mort de covid a oricărui mort care a avut întîmplător virusul în organism, dar s-a practicat și declararea de morți de covid pe baza unor simple bănuieli, fiindcă mortul avusese contact cu cineva infectat cu covid, călătorise într-un loc definit ca „zonă roșie”, ori avusese simptoame care semănau cu covidul. Vedeți articolele anterioare:
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)

Trump face referire și la faptul că spitalele primesc mai mulți bani dacă raportează pacienți cu covid și sugerează că aceasta e una din rădăcinile problemei. Exact la asta m-am referit și eu în articolul O necesitate pentru stoparea molimei covid: Eliminarea tuturor stimulentelor financiare pentru această boală (linc).

Încetul cu încetul, domnul Donald Trump ajunge la ideile susținute constant de „blogul lui Marius Mioc”. Mai bine mai tîrziu decît niciodată.

Recent și președintele american Donald Trump, aflat în campanie electorală, s-a referit la aceeași problemă. Iată înregistrarea video:

Transcriere înregistrare:

Donald Trump: Unele țări raportează cazurile diferit. Dacă cineva suferă de inimă, se infectează de covid și moare, raportează că a murit de o problemă de inimă. Dacă cineva are cancer în stadiu terminal și se infectează de covid, noi îl raportăm (ca mort de covid). Și știți, medicii și spitalele primesc astfel mai mulți bani. Gîndiți-vă la acest stimulent. Unele țări procedează diferit. Dacă cineva infectat de covid moare, dar avea probleme severe la inimă, nu se raportează ca moarte de covid. Și ne întrebăm de ce au atît de puține cazuri. Sistemul de raportare de la noi nu e bun. Dacă cineva are probleme serioase la inimă, chiar dacă nu e pe moarte, și se infectează cu covid și moare, e trecut la victime covid. Alte țări îl raportează ca mort de inimă. Trebuie să analizăm lucrurile, fiindcă mi se pare că se fac de-a-ndoaselea.

Mai citește alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Un gând despre „Donald Trump observă ceea ce eu am observat de mult: Numărul morților de covid e crescut artificial prin modul de raportare (video)

  1. lumea il critica degeaba pe Trump, cum ca e un prost, un nebun, un afemeiat, si asa mai departe. dar mie unul, fara sa fiu un fan al lui, mi se pare ca are dreptate in multe privinte. cred ca este singurul presedinte de stat care a facut apel la calm in ceea ce priveste isteria covid. a fost depistat pozitiv, si intr-o saptamana s-a vindecat, si s-a dat drept exemplu graitor ca acest virus nu este nici pe departe atat de fatal pe cat vrea OMS sa credem, SUA daca nu ma insel, la initiativa lui Trump, a parasit OMS, aceasta organizatie criminala plina de incompetenti si vanduta intereselor big pharma. Trump a fost de la bun inceput sceptic in privinta pandemiei, si asa prost cum il cred unii, a consolidat economia americii si a dus o lupta acerba impotriva chineizarii americii. daca Trump pierde alegerile, intreaga planeta va fi afectata, si vom vedea tot mai mult modelul chinez de stat totalitar implementat in intreaga lume. Trump inca mai pastreaza america americanilor. dar sunt atat de multi care vor sa dispara pentru a face loc intereselor Chinei, incat imi greu sa cred ca va reusi sa il invinga pe Biden.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.