Timișoara, 8 noiembrie 2020. Protest împotriva isteriei covid. Marius Mioc: „Există două tipuri de oameni: care rezolvă problemele și care găsesc scuze și dau vina pe alții… Economia nimic, dar la covid, care e problema lor, ce rezultate au după 8 luni?… Ei spun că e dezastru” (video)

În 8 noiembrie 2020 a avut loc în centrul Timișorii un protest împotriva isteriei covid. Anunțasem pe blog (linc) faptul că urma să aibă loc protestul. Dominic Fritz, noul primar al Timișorii, a refuzat să autorizeze adunarea (încălcînd astfel unul din idealurile revoluției din 1989: dreptul de a manifesta liber), dar ea totuși s-a ținut. Am fost prezent acolo, jandarmii mi-au notat datele de identitate. Am fost printre cei care au luat cuvîntul. Vă prezint acum filmare de la protest, cu cuvîntarea mea. Cu litere cursive între paranteze drepte am inserat explicații ulterioare.

Transcriere înregistrare:

Marius Mioc: Dragi timișoreni. Există două tipuri de oameni: Oameni care rezolvă problemele și oameni care găsesc scuze. Nu-s capabili să rezolve și găsesc scuze. Și dau vina pe alții. Totdeauna au o scuză că alții sînt de vină. Guvernanții noștri, domnul Iohannis, domnul Orban, de 8 luni spun că principala problemă a României este covidul. Pe asta se concentrează, asta e problema care îi preocupă cel mai mult. Economia n-au reușit prea bine s-o facă. Citeam pe internet, domnul Radu Soviani, analist financiar: au făcut 19 miliarde de euro, a crescut datoria României în 11 luni, atîta cît a crescut în 19 ani de după revoluție, pînă în 2008. Că a fost la zero în 1989, în 2008 a ajuns la 19 miliarde. [revăzînd articolul lui Radu Soviani (linc), văd că e vorba doar de 18 miliarde euro] Deci în 11 luni au ajuns să facă 19 miliarde de euro datorii. Încasările statului au scăzut că au oprit economia, în schimb au crescut cheltuielile. Au trebuit să dea șpagă pentru presă, 50 de milioane de euro pentru presă să facă propagandă covid, au dat 500 de euro la medici. Acuma vor și la profesori. Era o propunere de la PSD, care e în opoziție dar e tot cu pandemia acest partid, să dea și la polițiștii locali, ăștia care dau amenzi. (neînțelegibil) Economia nimic, dar la covid, care e problema lor, ce rezultate au după 8 luni? Păi uite că ei spun că e dezastru. Avem 10000 de infectări pe zi. Cînd au făcut prima oară stare de urgență aveam în toată România vreo 100 de infectați și zero morți. Deci iată ce eficacitate, cît sînt de capabili să rezolve problemele, problema care ei înșiși au declarat-o că e principală. Și numărul morților a crescut. Dacă comparăm cu Bielorusia, găsiți datele pe worldometers, în fiecare zi se actualizează. În România trei sute și ceva de morți la milionul de locuitori, Bielorusia, cred că are, nu știu exact acuma, dar căutați, de 3 ori mai puțin. Au avut meciuri de fotbal. N-au făcut nimica. Au avut mitinguri politice cu o mulțime și n-au probleme de genul acesta. (neînțelegibil) Și de covid, și de alte boli.

Dar ce vreau să vă spun apropo de testele PCR pe baza cărora se dau toate comunicatele pe care le vedeți cu numărul de infectați. Eu vreau să vă fac un calcul. Să zicem că aceste teste PCR au 99% acuratețe. Deci 99% zic corect că e infectat sau neinfectat și în 1% să zicem că greșește. Da? Bun. [unii din public nu erau de acord cu numerele avansate de mine] Lăsați-mă să-mi termin ideea. Lăsați-mă să-mi termin ideea. Se lansează ideea testării în masă a populației pentru a se depista cine-i infectat sau nu. Păi la un test cu 1% greșeli dacă testezi, 1% înseamnă 10 la mie. Deci dacă testezi 1000 de oameni neinfectați, niciunul nu e infectat, din marja de eroare a testelor de numai 1% îți dă 10 la mie infectați. Și noi vorbim că la 6 la mie infectați este o problemă gravă, trebuie să intrăm în carantină. Cum poți, cu un test care are, să zicem 10 la mie marjă de eroare să găsești o rată de infectare de 6 la mie? Deci majoritatea infectaților vin numai din marja de eroare a testelor. În momentul cînd se fac multe, multe teste, numai din marja de eroare – este matematică – numai din marja de eroare a testelor iese o rată de infectare mai mare decît acel 6 la mie care spun ei că e foarte îngrijorător. Este ca și cînd… Vrei să măsori cîți infectați sînt în populație cu teste din astea, e ca și cînd ai un inel de aur și vrei să vezi cîte grame de aur are inelul și folosești un cîntar corporal care are 1 kg marjă de eroare. E o absurditate! Și ideea de testare în masă e iarăși o absurditate. Încă din martie a fost un doctor neamț, Claus Kohlein, care a zis că noi trăim o epidemie de testări. Testezi mai mult, normal că găsești mai mulți infectați. Numai din marja de eroare a testelor poți găsi mulți infectați, și zici că ai o mare problemă. Dacă mai bagi niște proceduri medicale, cum s-au băgat la noi, că oricine e infectat, dacă cumva moare, e declarat mort de covid, chiar dacă a avut alte boli, ai și număr de morți mare, și așa mai departe. Aceste proceduri s-au băgat în 13 martie 2020 prin ordin al Ministerului Sănătății, care a ordonat ca toți cei infectați de covid să fie declarați ca morți datorită covidului fără să se mai facă autopsii. După aia au dat un ordin, prin care și cei bănuiți, pe bază de bănuieli, după simptoame sau dacă a avut contact cu infectat cu covid se bagă în carantină (neînțelegibil) Și în alte țări, nu numai în România, să știți. Dar răspunderea e totuși a guvernanților români, pentru că noi sîntem o țară independentă și nu avea obligația guvernul român să preia indicațiile Organizației Mondiale a Sănătății. Așa cum Bielorusia nu le-a preluat, așa cum Suedia nu le-a preluat, putea și România să nu le preia. Nu a amenințat nimeni România că o bombardează dacă nu respectă regulile OMS. Deci responsabilitatea e totuși a celor care guvernează România. Și au fost și în alte țări oameni morți în accidente de mașină care au fost declarați morți de covid pentru că aveau întîmplător virusul, erau asimptomatici.

Și încă un lucru pe care vreau să-l spun, tot despre testele acestea PCR. PCR înseamnă „polimerized chain reaction”, reacție polimerizată în lanț. E o observație pe care a făcut-o Michael Yeadon, care a fost vicepreședinte și director științific la Pfizer [mă refer la acest articol a lui Yeadon- linc]. Pfizer este unul dintre giganții farmaceutici mondiali. 16 ani a fost acest Michael Yeadon director la această mare firmă farmaceutică mondială. Și spune următorul lucru, și nu este contestat de nimeni: Testul PCR nu descoperă virusul ci descoperă o secvență moleculară care coincide cu codul genetic al virusului. Și acest test PCR, pentru că e foarte greu de măsurat, că e ceva foarte mic această moleculă pe care o caută, trece prin niște cicluri de amplificare. O amplifică de mai multe ori pînă se adună o cantitate destul de mare ca să fie măsurată. Deci nu descoperă virusul, descoperă o moleculă care coincide cu secvența moleculară a virusului. Și nu poate să facă diferența între un virus viu și un virus mort. Ai avut în urmă cu 2 luni, ai fost infectat cu covid, sistemul tău imunitar a distrus virusul. În trup au rămas bucățele de virus mort. Aceste bucățele de virus mort sînt găsite de testul PCR și te declară infectat cu covid. Tu nu ești infecțios. Deci și din acest punct de vedere testele PCR sînt greșite și nu ar trebui folosite. Concluzia, repet, că nu ar trebui folosite aceste teste PCR aparține lui Michael Yeadon, fost director științific la unul dintre marii giganți farmaceutici mondiali. Vă mulțumesc.

Mai citește:
8 noiembrie de la ora 16: Adunări publice la Timișoara și București pentru discutarea situației covid
– Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.