Asistent din Constanța, mort la scurt timp după administrarea vaccinului împotriva COVID-19 (video)

Să vă intre bine în cap: E vorba doar de o coincidență! Om de 48 de ani a murit la o zi după vaccinul anticovid, dar vaccinul n-are legătură cu moartea. Cu totul altceva era dacă murea la 2 luni după un test covid pozitiv. Atunci sigur covidul era pricina morții.

Mai multe mijloace de informare în masă subliniază că asistentul respectiv avea probleme cu băutura („Gândul” – linc, România TV – linc). E frumoasă preocuparea ziariștilor români de a informa cît mai exact publicul despre împrejurările în care s-a produs această moarte. Pînă la urmă se pare că nu-i mare pagubă – a murit un bețivan de 48 de ani. S-a făcut și autopsie în acest caz (dacă ar fi fost infectat cu covid, nu pupa mortul autopsie, ci numai înmormîntare în sicriu sigilat) și s-a lămurit că pricina morții e infarctul. Norocul lui că n-a fost infectat cu covid, fiindcă se știe: infarctul e unul din efectele covidului, acest virus-minune căruia i-au descoperit experții o mulțime de efecte asupra aproape tuturor organelor trupului, astfel încît cam orice problemă de sănătate ai se poate determina covid drept cauză.

Mai citește:
– Vaccinarea anti-covid. Să fim precauți sau proști? Efectele adverse anunțate de producătorul Pfizer
Afirmațiile de pe „blogul lui Marius Mioc” cu privire la efectele adverse ale vaccinului anticovid, confirmate. Caracteristicile vaccinului, conform datelor oficiale
– Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

4 gânduri despre „Asistent din Constanța, mort la scurt timp după administrarea vaccinului împotriva COVID-19 (video)

 1. Să vă intre bine în cap:
  -aceeasi 2 gemeni „univitelini”,desi se aseamana ei, sunt diferiti:stiinta presupune ca au rezultat din acelasi spermatozoid dar ei de fapt,oricine poate spune asta,sunt diferiti;identitatea presupune identitatea absoluta.
  adica,”omul si vaccinul”,asta e concluzia.
  latinii aveau o vorba:”hic rodos, hic salta!”
  da,pentru ca e in subiect:
  1’500’000’000 de chinezi:
  -nu au frati sau surori,”1 familie 1 copil”,
  -niciunul nu te lasa sa crezi in D-zeu.
  TREBUIE SA DISTRUGEM CHINA!
  -noi suntem unici,da,mai avem si frati,mai avem si surori,mai si credem…
  da,russia are vaccinul sputink Vî,ala de ce nu e bun pentru voi?!
  -„Vî” inseaman „voi”, „dumneavoastra”,”domnia ta”,:).

  1. Din nou comentați fără legătură la articolul la care comentați, unde nu se vorbește nimic despre China. Dar ați fi găsit pe blog articole unde se discută despre China

 2. Scopul vaccinarii mRNA vizeaza creierul uman, „brain targeting”. Nanoparticulele lipidice reusesc sa treaca de bariera hemato-encefalica prin care creierul este protejat.

  STUDII DOVEDITOARE:
  Lipid Nanoparticles: A Novel Approach for Brain Targeting
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29886842/
  Exogenous nanoparticles and endogenous crystalline molecules as danger signals for the NLRP3 inflammasomes
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30370619/

  „ICAN, prin intermediul avocaților săi, i-a scris din nou doctorului Peter Marks, directorul Centrului de evaluare și cercetare biologică al FDA, pentru a cere un răspuns la întrebarea dacă nanoparticulele lipidice sunt utilizate sau nu în ambele COVID-19 autorizate în prezent. vaccinurile sunt sigure.

  ICAN este conștient de faptul că atât Pfizer, cât și Moderna au utilizat nanoparticule lipidice („LNP”) în vaccinurile lor – LNP-urile sunt ceea ce producătorii folosesc pentru a înconjura ARN-ul, astfel încât acesta să nu se destrame când este injectat și înainte de a ajunge la celulele țintă. Unii au comparat aceste LNP cu un plic gras sau un vehicul de livrare pentru a obține ARNm în corpul uman într-o singură bucată.

  O îngrijorare a apărut atunci când ICAN a fost alertat cu privire la un studiu publicat în 2018 intitulat Nanoparticule lipidice: O abordare nouă pentru direcționarea creierului. Studiul afirmă: „… nanoparticulele lipidice sunt preluate cu ușurință de creier din cauza naturii lor lipofile. Natura bioacceptabilă și biodegradabilă a nanoparticulelor lipidice le face … potrivite pentru direcționarea creierului. ” Articolul afirmă, de asemenea, că aceste nanostructuri trebuie investigate intens pentru a atinge cu succes stadiul studiilor clinice.

  ICAN dorește să înțeleagă pe deplin dacă dovezile conform cărora aceste LNP sunt ușor preluate și ajung în creier reprezintă o problemă de siguranță cu aceste două vaccinuri. Prin urmare, ICAN, prin intermediul avocaților săi, conduși de Aaron Siri, a trimis o scrisoare doctorului Peter Marks, directorul Centrului pentru evaluare și cercetare a produselor biologice al Administrațiilor pentru alimente și medicamente. Dacă vă amintiți din actualizările legale anterioare, Dr. Marks s-a referit la el însuși drept „persoana de referință a FDA pentru vaccinurile COVID-19” și i-a asigurat pe americani că FDA „se va asigura că sunt siguri și eficiente”.

  ICAN continuă să pună întrebările dure ale doctorului Marks și ale altora: dacă LNP-urile din vaccin, care conțin ARNm, pătrund în țesutul cerebral și apare o reacție imună în timpul celei de-a doua doze la aceste LNP, aceasta reprezintă o problemă de siguranță pentru beneficiarii vaccinului? ICAN i-a cerut doctorului Marks să ia în considerare întrebarea pusă și să ofere sprijin pentru substanța oricărui răspuns pe care îl oferă.

  ICAN va analiza îndeaproape orice răspuns al doctorului Marks, având în vedere promisiunea că el și FDA „susțin standardele respectate la nivel global pentru calitatea, siguranța și eficacitatea produselor” și declarația sa că va demisiona dacă „ceva care nu era sigur sau ineficient [] ar fi fost fiind supus. ” Ca întotdeauna, ICAN sa oferit să ofere orice informații suplimentare sau să se întâlnească cu Dr. Marks pentru a discuta această problemă. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.